Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295902 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ileri demokrasi ülkelerinde bu ve benzeri olaylar olduğunda başbakan iç işleri bakanı sağlık bakanı aile ve sosyal politikalar bakanı VALİyide alıp istifa ederler, olay japonyada olsa toplu harakiri yaparlar. olayların bu denli sıcak olduğu bir zamanlamada sen Beşiktaş başkanı olarak valiyi ziyaret edersen bu resim "Beşiktaş başkanından valiye destek" olarak algılanır. ziyaret bu bağlamda yanlıştır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben size olayın akışını anlatıyorum, sosyal medyada ne konuşulursa konuşulsun. İster ona inanın, ister buna.

Okulu yapan adam da Beşiktaş kongre üyesiymiş bu arada ve okulu merhum anne babasının adına yaptırmış.

Sosyal medyaymış...
Sen hala masal anlatıyorsun olayın farkında bile değilsin, nelerin döndüğünün. İsterse Barack Obama yaptırsın o okulu, konumuz bu değil bunu anlatamıyoruz sana ya da sen anlamak istemiyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı worns

Fikret Orman yanlışlarına bir yenisini ekliyor. Aldığı siyasal pozisyonla Beşiktaş'ın dokusu uymaz, uymayacak. Bu taraftarın bu takımı neden bu kadar sevdiğini unutuyor.

Şampiyonlukları istiyoruz ama Beşiktaş olarak istiyoruz. Eğer Fikret Orman'ın projesi diğer takımlarda gördüğümüz gibi kirli ilişkilere dayanarak ligi domine etmekse kendi kuyusunu kazacağını bilsin. Eğer öyle şampiyonluklar istiyor olsaydık gider yıllardır kazananları desteklerdik.

Çevrimdışı Savaş

Çevrimdışı BavyeraKartali

Fikret Orman `i tanimiyor gibi konuyorsunuz. Elestirilecek bir hareket yapmistir lakin tamamen iyi niyetinin ve tecrübesizliginin kurbanidir deyip gecilmeli o da bu elestirilerden tecrube kazanmalidir. Nokta !!!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen hala masal anlatıyorsun olayın farkında bile değilsin, nelerin döndüğünün. İsterse Barack Obama yaptırsın o okulu, konumuz bu değil bunu anlatamıyoruz sana ya da sen anlamak istemiyorsun.

Ben anlatamıyorum heralde.

İnsanlar her hareketlerini "aman Sosyal medyada ne derler" diye yapmak zorunda değiller.

Çevrimdışı Deadam

Beşiktaş Türkiyenin en büyük STK larından biri
Valide İlde En büyük mülki amir.

Beşiktaş Başkanı valiyi ziyaret edebilir. Dava konusu ise yüzyılın (Hakaret Yasak)₅ birini yapan bilimum küfürleri hakeden adamın yaptığı birşey.

Orada vali ziyaret edilmiştir. Bu davada destek anlamına gelmez.

Bu açıdan bakın Bir STK başkanı Mülki Amiri ziyaret etmiş o kadar. Gidip davada saf tutup ta o sapkınlıkları yapan adamı sahiplenmemiş.
Ankaraya gelip Melihi ziyaret etse bu melihe destek verdiği anlamına gelmez.

En büyük STK başkanı doğal olarak devletle ilişkisi olacak.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fikret Orman `i tanimiyor gibi konuyorsunuz. Elestirilecek bir hareket yapmistir lakin tamamen iyi niyetinin ve tecrübesizliginin kurbanidir deyip gecilmeli o da bu elestirilerden tecrube kazanmalidir. Nokta !!!

Kaç oldu bu? 1 mi 2 mi 3 mü? Ama kandırıldık denir geçer, basittir ülkemde bu işler.

Çevrimdışı aşığımsana

Ben size olayın akışını anlatıyorum, sosyal medyada ne konuşulursa konuşulsun. İster ona inanın, ister buna.

Okulu yapan adam da Beşiktaş kongre üyesiymiş bu arada ve okulu merhum anne babasının adına yaptırmış.

Sosyal medyaymış...
muhalif duruşa bir şey anlatamazsın. olayı çok güzel anlatmışsın her şey tesadüfi ama valiyi ziyaret biraz abes kaçmış, günü yanlıştı.
Ömrümsün Beşiktaş!

Bu nasil bir bakis acisidir ya hangi loniden bahsediyorsun sen ! Sen olaylara körükle gitme konusunda renklilerden farkli degilsin zaten bir baska takimli da senin verdigin bu tepkiyi rahatlikla veriri ! Mübalaga sanati yapmissiniz .
Fikret Orman yanlışlarına bir yenisini ekliyor. Aldığı siyasal pozisyonla Beşiktaş'ın dokusu uymaz, uymayacak. Bu taraftarın bu takımı neden bu kadar sevdiğini unutuyor.

Şampiyonlukları istiyoruz ama Beşiktaş olarak istiyoruz. Eğer Fikret Orman'ın projesi diğer takımlarda gördüğümüz gibi kirli ilişkilere dayanarak ligi domine etmekse kendi kuyusunu kazacağını bilsin. Eğer öyle şampiyonluklar istiyor olsaydık gider yıllardır kazananları desteklerdik.

Çevrimdışı Çağatay

Oldu olacak başkan yakında Turkcell ile de görüşür sponsorluk bilmem ne
onlarda aynı kafada nasıl olsa

maddiyat iyi hoş ama maneviyatın da bu kadar ırzına geçilmemesi lazım...

biz burada geçen sene saray soytarıları demedik mi adamlara
şaklabanlar yalakalar demedik mi peki şimdi bizim bir farkımız kalıyor mu böyle davranarak ???

karamanın koyunu bakalım ne zaman çıkacak oyunu ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı b.damatoglu

Beşiktaş Başkanı valiyi ziyaret edebilir. Dava konusu ise yüzyılın (Hakaret Yasak)₅ birini yapan bilimum küfürleri hakeden adamın yaptığı birşey.

Bu açıdan bakın Bir STK başkanı Mülki Amiri ziyaret etmiş o kadar. Gidip davada saf tutup ta o sapkınlıkları yapan adamı sahiplenmemiş.

Yok bir de onu sahiplenecekti...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı ülkede yaşadığımızdan şüphelendim ama görünen o ki aynı ülkedeyiz.

Bu ensar olayı kapsamlı bir olay. Vali de bu adamı bu kötü olayı savunmakla eleştiriliyor, Bu olayı kapatmakla suçlanıyor. Bakın genel algı bu ülkede. Öyle Mülki amir ziyareti falan diyerek basitleştirilebilecek kadar küçük bir olay değil ve bu gün o olayın davası başlıyor. Yani kritik sürecin en kritik günü.

Bunu normandiyalı bir vatandaşa da söylesen, Destek amaçlı olduğunu düşünür dışarıdan baktığı vakit.

365 gün var senede. Seçe seçe bugünü seçiyorsa kusura bakmasın, bende destek amaçlı olduğunu düşünürüm her ne kadar gönlüm bunu reddetmekte diretsede.

Çevrimdışı aşığımsana

:claps: Siyaset ile politika farklı şeyler bunun ayrımını iyi yapmak gerekir.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı BelekKartaLı

Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı worns

Bu nasil bir bakis acisidir ya hangi loniden bahsediyorsun sen ! Sen olaylara körükle gitme konusunda renklilerden farkli degilsin zaten bir baska takimli da senin verdigin bu tepkiyi rahatlikla veriri ! Mübalaga sanati yapmissiniz .

loni? Ne yazdığını anlasam asıl senin ünlemlerle dolu coşmuş cevabına karşın derdimi anlatmaya çalışacağım. Bir olası niyetten bahsediyorum eğer niyet buysa diyorum. Bunun da emareleri yok diyemeyiz. Renklilerle benzerlik konusuna falan dalmış olman  hepten fena bir cevabı hakediyor ama burada Beşiktaşlıların olduğunu bildiğimden yine de ne dediğini anlamaya çalışacağım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

muhalif duruşa bir şey anlatamazsın. olayı çok güzel anlatmışsın her şey tesadüfi ama valiyi ziyaret biraz abes kaçmış, günü yanlıştı.
Yahu arkadaşım 10 tane erkek çocuğa tecavüz edilmiş. Vali, Kaymakam bu olayların saklanması için çalışmada bulunmuşlar bunlar ortaya çıkarılmış sen halen muhalif duruş diyorsun. Bunda muhalif olmayıp neyde olacağız?
Korku akıl katilidir.

lobi desemde anlayacigindan süpheliyim :)
loni? Ne yazdığını anlasam asıl senin ünlemlerle dolu coşmuş cevabına karşın derdimi anlatmaya çalışacağım. Bir olası niyetten bahsediyorum eğer niyet buysa diyorum. Bunun da emareleri yok diyemeyiz. Renklilerle benzerlik konusuna falan dalmış olman  hepten fena bir cevabı hakediyor ama burada Beşiktaşlıların olduğunu bildiğimden yine de ne dediğini anlamaya çalışacağım.

Başkan bugüne dek onlarca valiliği ziyaret etti, tekinde çıkıp neden niçin dedik mi? Bu kez diyorsak, haklı sebeplerimiz olabileceğini de düşünün. Düşünme yetiniz varsa şayet.
Biz muhalifler böyleyiz işte kahretsin, düşünüyoruz. Ama doğru ama yanlış. Düşünüyoruz. Düşünmemekten iyidir diyerek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanı kimse mi uyarmamış yahu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdemm

arkadaşlar FB başkanı AY açıklamalarında bi obama putin kaldı çakmadığı..
koca koca medya kanalları grupları bu kadar sorun etmedi..
neden bu kadar kolay manipülasyona spekülasyona kapılıp gidiyorsunuz.. :lol:

şu an tamamen Akhisar maçı ve ŞAMPİYONLUĞA odaklanmış durumdayım  :super: :sevinc :halay:

Çevrimdışı tangaz

bakın arkadaşlar Fikret Orman artık tecrübesiz biri değil kaldı ki 100. yıl dönemi yöneticilik geçmişi de vardır, babası münasebetiyle bu işlerin içinde yoğurulmuştur. başkan olarakda 4.yılını doldurmuştur. bir söz söylerken bir adım atarken bir açılışa giderken bir valiyi ziyaret ederken balıklama atlamayacak büyük resime bakacak ve ona göre hareket edecek. olay bu kadar basit. ziyareti elbetteki destek olmak için yapmamıştır ancak zamanlama olarak yanlıştır ve dışarıdan bir gözle bakıldığında destek anlamı taşır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

bakın arkadaşlar Fikret Orman artık tecrübesiz biri değil kaldı ki 100. yıl dönemi yöneticilik geçmişi de vardır, babası münasebetiyle bu işlerin içinde yoğurulmuştur. başkan olarakda 4.yılını doldurmuştur. bir söz söylerken bir adım atarken bir açılışa giderken bir valiyi ziyaret ederken balıklama atlamayacak büyük resime bakacak ve ona göre hareket edecek. olay bu kadar basit. ziyareti elbetteki destek olmak için yapmamıştır ancak zamanlama olarak yanlıştır ve dışarıdan bir gözle bakıldığında destek anlamı taşır...

Abi işte bak sen söylüyorsun büyük resme bakacaktır diye
ama ziyaret ederken yeterince bakamamış mı resime ?
görememiş mi, düşünememiş mi ??

neyse ben yemeğe kaçtım dönünce dewam ederiz :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

En kibar ve etkili elestiri tebrik ederim....

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Sen Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak yüzlerce çocuğun cinsel tacize uğradığı bir vakfı dolaylı yoldan da olsa koruma altına alan bir mülki amiri, hem de tecavüz davasının duruşmasının yapılacağı gün ziyaret edersen bir daha ki maçta  tribünde o vakıf aleyhine pankart açılmasına ya da en azından ''çocuk tacizlerine ve destekçilerine hayır'' ana temalı bir pankart açılmasına da ses çıkaramazsın. Ses çıkarırsan ya da engellersen taraf olursun. Ya da stat açılışında 28 kere cımhırbışkınım dedikten ve durmadan siyasi iktidar çevresinde takıldıktan sonra taraftar tribünde siyaset yapmasın diyemezsin.  Dersen taraf olursun. Kaldı ki bu duruşunla futbol takımının alnının teriyle kazanacağı şampiyonluğa da gölge düşürüyorsun, saraya yalakalık yaptılar şampiyonluğu kaptılar algısı yaratılmasına zemin hazırlıyorsun. Taraftarının büyük çoğunluğunun başını öne eğiyorsun, bugüne kadar yaptıklarınla haklı olarak kazandığın desteği de yavaş yavaş kaybediyorsun.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 12:27:11 Mustafa UZUN ]