@mylife1903 tabiki de ertuğrul sağlamdı. hatta celal kolat italyan milli stoper Legrataglie ile antlaşmıştı birde forvete santa cruz ile bu gidip lamine diatta ve higuain istemişti... ertuğrul vizyonsuz yetersiz₁ adamın tekiydi... santacruzblackburnde 19 gol atıp m.citye geçmişti nüyük bonservisle legratagliede yeniden milli olmuştu...
@tangaz zaten lucescuyu kovdugumuz gun kaderimiz degisti. O kadroya hic dokunmadan 1 sene daha sans verecektik, cikin gosterin sunlara gunlerini, diye. Hirsli bir kadroydu, dumduz ederlerde ertesi sene.
Sonra yavas yavas baslardik degisime.
Del bosqueyi hic sevmem, basarilidir simdi adamla tartisamam, adam bir ismail degil sonucta, ispanyada da guneyde cok sevilmez del bosque ama elestidin mi iste herif kupalari siraliyor tartisma bitiyor.
Madem getirdik kovmayacaktik herifi.
Besiktasi geri iten bu yetersiz₁ yerli hocalar oldu. Riza, ertugrul, samet, tayfur. Simdi tayfuru cok severim ama tayfur bence teknik direktor falan degildir.
Gidip ibrahim akini isteyen teknik direktoru ben o gun kovardim, bu sike davasinda kenar susu olmazdik. Ibrahim akin kim yaaa
Riza hocanin getirdigi futbolcular. Kursat, adem, youla offfff
Ertugrul, higuin midir nedir bodur bi cocuk aldi, ismailden hallice, diatta falan vardi
Mustafa denizli ne yapti tabata, ismail offf 13milyon euro
Mustafa denizli haric diger calistigimiz teknik direktorler senol gunesin eline su dokemez ya, saygi durusunda durmalari gerekir gorunce. Senol, mustafa ve hic sevmesem de ft bunlar bizim en iyilerimiz
Bunlarin bir tik alti abdullah avci, aykut, hikmet gibi
Besiktasli olduklarindan oturu besiktasin basina gecti bu insanlar. Baska bir vasiflari yok. Yemin ediyorum del bosque kovulduktan sonra fbli aykut yahut gsli avci gelseydi su an bu kadar borc olmaz ve 2 tane falan fazla sampiyonlugumuz olurdu.