Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293794 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Gomez ve sosayi kalmaya ikna etsinler. Onlarin istediği zeki 2-3 adamı kapıp onlarla kanata takviye yapsınlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağatay

fikret orman yarın karaman'a geliyor.. var mı iletmemi istediğiniz birşey? @Necmi @ahmetx @ZEKI @Yunus @atalay @Çağrı @Efe @tangaz

Bu forumu takip etsin başka bir şeye gerek kalmaz zaten burda herşey var.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan forumda bölünmemek için transfer başlığını kapattık.

Sezon bittikten sonra zaten ayrı bir transfer başlığı açacağız ve transferi orada konuşacağız tıpkı geçen seneki gibi.

Ortam güzel oluyor ha :icool: Hele bi şampiyon olalım daha güzel olacak :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dkn_34

arena maşallah saray gibi duruyor.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 23:17:24 dkn_34 ]

Çevrimdışı kyiv

Bir şey dikkatimi çekti son yıllarda şampiyon takımların teknik direktörü hep türk hoca olmuş. İşte tablo :

2008-2009 Beşiktaş.........Mustafa Denizli
2009-2010 Bursaspor.......Ertuğrul sağlam
2010-2011 Fenerbahçe....Aykut Kocaman
2011-2012 Galatasaray....Fatih Terim
2012-2013 Galatasaray....Fatih Terim
2013-2014 Fenerbahçe....Ersun Yanal
2014-2015 Galatasaray...Hamza Hamzaoğlu

Ve inşallah bu tabloya

2015-2016 Beşiktaş....Şenol Güneş

eklenecek.

Çevrimdışı dkn_34

2010 -2011 Şenol Güneş
2015-2016 şenol Güneş
2016-2017 Şenol Güneş
..

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bu forumu takip etsin başka bir şeye gerek kalmaz zaten burda herşey var.
aynen benimde aklımdan geçen ilk şey bunu söylemek zaten :)

Çevrimdışı Tolga

Ortam güzel oluyor ha :icool: Hele bi şampiyon olalım daha güzel olacak :super:
Önce şampiyon olup şampiyonluğu kutlayacağız sonra da transfer başlığında yine nöbet tutup uykusuz kalacağız :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Bizim hangi hocaydi o "milli takimi da dusunmemiz lazim o yuzden stoperler turk olacak, gokhan zanla oynayacagiz" demisti kimdi o kimdi hangisiydi o

@mylife1903 tabiki de ertuğrul sağlamdı. hatta celal kolat italyan milli stoper Legrataglie ile antlaşmıştı birde forvete santa cruz ile bu gidip lamine diatta ve higuain istemişti... ertuğrul vizyonsuz yetersiz₁ adamın tekiydi... santacruzblackburnde 19 gol atıp m.citye geçmişti nüyük bonservisle legratagliede yeniden milli olmuştu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Bir şey dikkatimi çekti son yıllarda şampiyon takımların teknik direktörü hep türk hoca olmuş. İşte tablo :

2008-2009 Beşiktaş.........Mustafa Denizli
2009-2010 Bursaspor.......Ertuğrul sağlam
2010-2011 Fenerbahçe....Aykut Kocaman
2011-2012 Galatasaray....Fatih Terim
2012-2013 Galatasaray....Fatih Terim
2013-2014 Fenerbahçe....Ersun Yanal
2014-2015 Galatasaray...Hamza Hamzaoğlu

Ve inşallah bu tabloya

2015-2016 Beşiktaş....Şenol Güneş

eklenecek.
Sezon başı Şenol Hoca'yı bu yüzden ısrarla istiyordum.

Lucescu dışında gelecek her yabancı hoca ile işimiz çok daha zor olurdu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RevivaL

Fikret Orman, “2015 Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülü"nün sahibi oldu.

Çevrimdışı murat baltacı

Hafta sonu çağlar için ön anlaşma yapılır İnşallah. transfer döneminde sağlam bi stoper alınacak onun yanına bitanede çağlar gibi yerli genç bi oyuncu monte edersek süper olur.

Şenol hocanın eline yerli yabancı iki üç tane böyle yüksek potansiyel vermemiz lazım yeterki akıllı oyuncu olsun her türlü sıçrama yapar benim aklım hala salih uçanda mesela oziyle birlikte alınmış olsa şuan şenol hocanın elinde ozi-salih hem rekabet eder hem gelişirlerdi.

wiel-çağlar-glik-caner

BeŞiKtAşK

EssiLor

• Ziyaretçi

Defansa Papy gelse fena olmaz
Boyko nun Zamana ihtiyacı var demiş Rüştü bence doğru söylüyor Zaman'la kendine gelir
Akhisar da Radaega yı bırakmamak lazım tehlikeli adam.

Çevrimdışı izmirkartali

Defansa Papy gelse fena olmaz
Boyko nun Zamana ihtiyacı var demiş Rüştü bence doğru söylüyor Zaman'la kendine gelir
Akhisar da Radaega yı bırakmamak lazım tehlikeli adam.
Boyko'ya ben de güveniyorum. İyi bir kamp dönemi ve defansla uyum sağlanınca Dnipro'daki başarılı performansını gösterir.

Defansa transferlerin gecikmemesi lazım. Kampa hazır kadro ile girilmeli.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mellfred

Jackson Martínez'e 42 m euro sayan çinlilerle, robben konusunda rekabet etmemiz mümkün değil. her şeyden önce sözleşmesi devam ediyor.
robben gelmeyecek havaya girmeyin boşuna

Çevrimiçi Mehmet57

Demin eksi maclara bakiyordum da, Fernandes'in Manisa'ya karsi slalomdan sonra cektigi sut'u gordum. Enfes goldu, unutmusum.

Oguzhandan'da artik boyle goller bekliyorum.

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Sosa'ya iyi bi teklif gelmesi durumunda satılması mantıklı mı sizce?
Kendisine ayrı bi sempatim var fakat Oğuzhan sanki 10 numara pozisyonunda çok daha fazla katkı verir gibi geliyor bana.Özellikle baktım şimdi Sosa'nın oynamadığı 2 maç var, ikisi de 5 gollu galibiyet(Oğuzhan toplamda 4 asist)
Burada önemli soru Oğuzhan'ın seneye bize ne vereceği olur ki şahsi görüşüm kendini dahada geliştireceği yönünde.10 numara pozisyonunda oynamamasına rağmen çok çok iyi katkı verdi bu sene(Maşallah :evillol:)

Bi yandan Ben Arfa konuşuluyor o da bonservissiz olması yüzünden aşırı mantıklı geliyor ama 10 numara pozisyonu için gelmez sanki.Twitter da baya tartışılıyor da o adam Newcastle'de kanat oynuyordu çoğu maçını izliyordum,Nice takımında 10 numaraya devşirilmedi mi bu adam ya?

Çevrimdışı Anıl

Sosa'ya iyi bi teklif gelmesi durumunda satılması mantıklı mı sizce?
Kendisine ayrı bi sempatim var fakat Oğuzhan sanki 10 numara pozisyonunda çok daha fazla katkı verir gibi geliyor bana.Özellikle baktım şimdi Sosa'nın oynamadığı 2 maç var, ikisi de 5 gollu galibiyet(Oğuzhan toplamda 4 asist)
Burada önemli soru Oğuzhan'ın seneye bize ne vereceği olur ki şahsi görüşüm kendini dahada geliştireceği yönünde.10 numara pozisyonunda oynamamasına rağmen çok çok iyi katkı verdi bu sene(Maşallah :evillol:)

Bi yandan Ben Arfa konuşuluyor o da bonservissiz olması yüzünden aşırı mantıklı geliyor ama 10 numara pozisyonu için gelmez sanki.Twitter da baya tartışılıyor da o adam Newcastle'de kanat oynuyordu çoğu maçını izliyordum,Nice takımında 10 numaraya devşirilmedi mi bu adam ya?
Oğuzhan bu takımın kilit oyuncusu, seneye hücumcu 2 bek alıp Atiba'yı stoperlerin arasına itebilirsek çok daha verimli olacaktır Oğuzhan :)

Çevrimdışı Yado

Bakis aciniza saygi duymakla birlikte cok sacma buldum. Besiktas'in birincil onceligi Turk futbolunu gelistirmek degildir. Besiktas bir futbol kulubu olarak kendi basarisini onceler. Bu amaca giden yol kaliteli yabancidan geciyorsa yabanci oyuncu alinir. Sirf Turk futbolunu dusunerek Ismail gibi futbol zekasi gelismemis oyunculari tercih etmek afedersiniz ama kerizlikten ote bir anlam ifade etmez.

Ihanet kelimesini de boyle kolay kullanmamanizi tavsiye ederim. Alti ustu bir eglence ve temasa oyunudur futbol. Ne ihaneti?

Bence sen milli takimlar forumu varsa oraya git, Turk futbolcusunun o buyuk potansiyeline olan guclu imanini tazele... Ama burda bizim icin temel oncelik Besiktas'in basarisi...

söylemek istediklerimi ismailin yeteneksizliğine indirgenemeniz beni üzdü zira daha geniş bakabilmemiz adına birşeyler anlatmaya çalışmıştım.
Size cevaben Beşiktaş Jimnastik Kulübü resmi sitesinden alıntıdır.

ŞEREFİMİZLE OYNARIZ
Dürüstlük ve adalet başta olmak üzere ahlaki unsurları ve insani erdemleri her şeyin üzerinde tutarız.
Kulübümüzün şanlı tarihinden gelen saygınlığını korumaya özel önem veririz.
Armamızdaki Ay-yıldızın ve renklerimizin temsil ettiği değerlere layık olmamız gerektiğini biliriz.

HAKKIMIZLA KAZANIRIZ
Çalışkanlığa; kazanmaktan önce cesaret, azim ve inançla; ekip ruhu içinde vazgeçmeden mücadele etmeye önem veririz.
Adil oyun kurallarına tam bağlılık gösteririz.
Rakiplerimize kayıtsız saygı gösteririz.
Centilmenizdir. Hak ederek kazananı destekleriz.

HALKIN TAKIMIYIZ
Tevazuyu hiç bir zaman elden bırakmayız.
İnsanlar arasında ırk, dil, din, renk, mevki, cinsiyet ayrımı gözetmez, herkese hoşgörü ile yaklaşırız.
Alınterinin, emeğin değerini biliriz.
Toplumsal sorunlara duyarlıyızdır, haksızın karşısında oluruz.

ÖZÜMÜZDEN GÜÇ ALIRIZ
Özkaynaklarımıza, gençlere özel önem verir; sabır ve disiplinle onları geliştirmeye çalışırız.
Ahde vefa gösterir, kulübe hizmet edenlere büyük saygı gösteririz. Köklerimizdeki semt kültürünü unutmayız.

TUTKUYLA BAĞLIYIZ
Kulübümüze ve değerlerine tutku, sadakat ve sevgiyle bağlıyızdır.
Kulübümüze destek için fedakarlık yapmaktan kaçınmayız.

Saygılar
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Özay

Nuri Şahin hayırlı olsun deniyor orda burda ama bu oyuncuyu ne yapalım biz şimdi. Hem gereksiz hem de yararsız görünüyor

Çevrimiçi Necmi

Yazıya kısmen katılıyorum ama şu tabuyu artık aşmamız lazım; operasyon düzenlendi, şoka girdik, sonrasında 10 yılımıza mal oldu..

Bu gerçeği yansıtmıyor arkadaşlar kusura bakmayın. Bir sorun varsa ortada önce o sorunun oluşmasında kendi payınıza düşenelere bakacaksınız daha sonra diğer faktörlere.

Operasyon düzenlendi kısmı doğru ancak bizim sonraki senelerimizin böyle olması tamamen kendi camiamızdan kaynaklanıyor. Demirören omuzlarda başkan oldu. Onu 8 yıl orada tutan yine sizlerdiniz. Tek bir tane başarısı olmayan bir adam nasıl o koltukta bu kadar süre kalabildi hiç düşündünüz mü? Bugün aziz yıldırım'a laf söylüyoruz ama şu an Türkiye'de kendi döneminde en çok başarı kazanılan başkan kendisi. Amatör branşlar şaha kalkmış durumda, futbol takımı bir sürü şampiyonluk kazandı ve borç hanesi hala daha diğer kulüplerden daha az. Ama bu adam 2 yıl başarısız oldu diye şu an koltuğu sallanıyor.

Peki demirören 8 yıl nasıl kalabildi o koltukta? İşte biz asıl bunu konuşmamız gerekiyor çünkü bunun sorumluluğu hepimizin üzerindedir. O adam federasyon başkanlığına aday olmasaydı hala daha Beşiktaş'a başkanlık yapıyordu. Hiç kusura bakmayın atlamayalım bunları.

Yoksa şampiyonluk kaçırdık şoka girdik senelerimiz gitti bunlar basit söylemler. Karşımızda son maçlarında defalarca şampiyonluk kaçırmış bir f.bahçe var. Şoka girdiğini gördünüz mü? Her sene tekrar tekrar sıfırdan başlıyorlar ve bir şekilde şampiyonluk potasındalar.
:alala:

Çevrimiçi Necmi

Ben yeniyim ama gördüğüm kadarı ile konular ilgi görüyor zaten. Üyelerin uzaklaşması veya forumun tenha görünmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Kaldı ki "2016-2017 Transfer Haberleri" diye başlık açılsa en popüler konu olur bence.

Elbette bu sadece bir öneridir. Amaç tematik bütünlük arzetmek...
Burası transfer başlığı değil burda transfer konuşmak yasak aslında.
transfer başlığı transfer sezonu başladığında açılır. Burda konuşulması gereken takımdır.
@izmirkartali

Çevrimdışı Librarius

söylemek istediklerimi ismailin yeteneksizliğine indirgenemeniz beni üzdü zira daha geniş bakabilmemiz adına birşeyler anlatmaya çalışmıştım.

ŞEREFİMİZLE OYNARIZ
Dürüstlük ve adalet başta olmak üzere ahlaki unsurları ve insani erdemleri her şeyin üzerinde tutarız.
Armamızdaki Ay-yıldızın ve renklerimizin temsil ettiği değerlere layık olmamız gerektiğini biliriz.

HAKKIMIZLA KAZANIRIZ
Çalışkanlığa; kazanmaktan önce cesaret, azim ve inançla; ekip ruhu içinde vazgeçmeden mücadele etmeye önem veririz.

HALKIN TAKIMIYIZ
İnsanlar arasında ırk, dil, din, renk, mevki, cinsiyet ayrımı gözetmez, herkese hoşgörü ile yaklaşırız.

ÖZÜMÜZDEN GÜÇ ALIRIZ
Özkaynaklarımıza, gençlere özel önem verir; sabır ve disiplinle onları geliştirmeye çalışırız.
Ahde vefa gösterir, kulübe hizmet edenlere büyük saygı gösteririz. Köklerimizdeki semt kültürünü unutmayız.

TUTKUYLA BAĞLIYIZ

Saygılar

Evet bunlar yaziyor ve kagitta cok da guzel duruyor... Gel gelelim gercekte yasananlarla pek ortusmuyor. Ozkaynak duzeni soylemi albenisi olan bir soylem. Ama Besiktas'in temel amaci Turk futbolunu gelistirmek, milli takima adam yetistirmek, turk oyunculari oncelemek degil. Boyle bir misyonomuz yok.

Eger federasyon yabanci oyuncu sinirini kaldirmissa Besiktas'in kerizlik yapip yok ben yerli oyuncu yetistirecegim demesine gerek yok.

Yerli oyuncular istenilen kalitede degilse gule gule deyip yabanci oyuncu alacaksin. Bu kadar basit... Gerisi laf salatasi...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

ŞEREFİMİZLE OYNARIZ

HAKKIMIZLA KAZANIRIZ

HALKIN TAKIMIYIZ

ÖZÜMÜZDEN GÜÇ ALIRIZ

TUTKUYLA BAĞLIYIZ

Saygılar

Evet bunlar yaziyor ve kagitta cok da guzel duruyor... Gel gelelim gercekte yasananlarla pek ortusmuyor. Ozkaynak duzeni soylemi albenisi olan bir soylem. Ama Besiktas'in temel amaci Turk futbolunu gelistirmek, milli takima adam yetistirmek, turk oyunculari oncelemek degil. Boyle bir misyonomuz yok.

Eger federasyon yabanci oyuncu sinirini kaldirmissa Besiktas'in kerizlik yapip yok ben yerli oyuncu yetistirecegim demesine gerek yok.

Yerli oyuncular istenilen kalitede degilse gule gule deyip yabanci oyuncu alacaksin. Bu kadar basit... Gerisi laf salatasi...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...