Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291271 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Walsh iyi profesyoneldi getirsek oynar mı abi
Oynar ya ismail kadar oynar. Ben wilsonu gordum bugun bir gazetede koy sahaya oynasin adam fit kalmis sikisan maclarda wilsonu alalim, tom hankse okadar eslik etti, dusun abi tom hanks bile issiz adaya duserken yanina wilsoni aliyor.

Ayrica wilson fbye 5-1lik macta kafayla penalti noktasindan sokustururken ki o ses paha bicilemez, master card cat cat

Çevrimdışı tangaz

Oynar ya ismail kadar oynar. Ben wilsonu gordum bugun bir gazetede koy sahaya oynasin adam fit kalmis sikisan maclarda wilsonu alalim, tom hankse okadar eslik etti, dusun abi tom hanks bile issiz adaya duserken yanina wilsoni aliyor.

Ayrica wilson fbye 5-1lik macta kafayla penalti noktasindan sokustururken ki o ses paha bicilemez, master card cat cat

bir kaç ay önce sen daha üye olmamıştın biri daha o kafa sesinden bahsetmişti ne sesti sahiden :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fabio Coentrao  :bandit:

Yakışır bu adam bize Real Madrid'te ki marcelo kadar iyi bence :)

abicim sakatlık sorunu var o herifte bak sonra gene ismayllle bizi muhtaç bırakır...

transferi boş ver skor oynayacağım maç kaç kaç biter sence  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Scout

Kerimi Sosa Tarzı Oyuncuya Dönüştürsek Nasıl Olur Acaba  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

abicim sakatlık sorunu var o herifte bak sonra gene ismayllle bizi muhtaç bırakır...

Abi adam gelmeden besiktasli olmus daha sakatlanmaz bence. Ben olsam sirf mendesi madara etmek icin zorlardim bedavaya bu adami bedava olmuyorsa mario gomez bonservisine.

Çevrimdışı tangaz

Abi adam gelmeden besiktasli olmus daha sakatlanmaz bence. Ben olsam sirf mendesi madara etmek icin zorlardim bedavaya bu adami bedava olmuyorsa mario gomez bonservisine.

mendes fena öper adamı  :D bir de bir takıma bir portekizli yeter ikincisi geldi mi sıkıntı başlıyor...

Çevrimdışı Erdemm

akhisar maçı biletleri 30 dk olmadan bitmiştir :D  :super:  :super:  :sevinc

Çevrimdışı cursedofdragon

tamam işte tam bize göre adam nerde sakat adam orda biz :D İşin espirisi bir yana kronik sakatlığı yok satın alma opsiyonu ile kiralarız iş görür bu oyuncu :)

Akhisar maçı için skor soruyorsan içime birşey doğmuyor abi maç günü saati yaklaştıkça doğabilir sivas maçını bildim 2-1 onu oynamadın mı :D

Çevrimdışı tangaz

tamam işte tam bize göre adam nerde sakat adam orda biz :D İşin espirisi bir yana kronik sakatlığı yok satın alma opsiyonu ile kiralarız iş görür bu oyuncu :)

Akhisar maçı için skor soruyorsan içime birşey doğmuyor abi maç günü saati yaklaştıkça doğabilir sivas maçını bildim 2-1 onu oynamadın mı :D

kasımpaşayı da bilmiştin 2-1 die  :D

Çevrimdışı Özay

F.bahçe'nin bir çok maçta takılacağına eminim de gençler'e ayrı bir takılacaklar. Deli onları öyle bırakmaz.

EssiLor

• Ziyaretçi

Akhisar Maçında TOREING var
Quaresma ve Töre nin olması büyük avantaj
Rodaega yi tutarsak alırız maçı yazılışı da doğru mu bilmiyorum ama
Zor maç olacak 3.yıldızı istiyorsak kazanmak zorundayız.

Çevrimdışı cursedofdragon

kasımpaşayı da bilmiştin 2-1 die  :D

abi açık konuşayım kasımpaşa maçında'ki skor tahmini değil temenniydi :D

Ancak bak sivas maçında ki gibi böyle kesin konuşursam o zaman kazanıyoruz :D  :evillol:

Çevrimdışı izmirkartali

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro oluşturmayı planlayan Beşiktaş, transferde somut adımlar atmaya yapmaya başladı.

ÖZGÜR SANCAR /AJANSSPOR

Siyah beyazlıların dış ilişkiler ve dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Aly Cissokho’nun ağabeyi ile doğrudan temasa geçerek yeni sezon için Senegalli oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.

Beşiktaş, başarılı oyuncuya 2+1 yıllık sözleşme öneriyor.

TRABZONSPOR’UN DA GÜNDEMİNDE
Fransız pasaportu da taşıyan Cissokho, 2014 yılından bu yana Aston Villa’da oynuyor. Aston Villa’nın Premier Lig’deki kritik durumu nedeniyle ayrılmayı planlayan başarılı sol bek, Beşiktaş’ın teklifini prensip olarak kabul etti; ancak Trabzonspor dahil pek çok takımın da transfer gündeminde olan 28 yaşındaki oyuncu, en iyi tercihi yapabilmek adına Haziran’ı bekliyor.

Bu arada Türk basınında Cissokho’ya, eski Trabzonsporlu oyuncu Malouda'nın "Trabzon’a gitme dediği" iddiası da yer aldı.

Aly Cissokho, Porto, Valencia, Liverpool, O.Lyon gibi takımlarda oynamıştı.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı LuceGel

Vefakar taraftarımız biletleri bitirmiş 11.500 adet. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

abi açık konuşayım kasımpaşa maçında'ki skor tahmini değil temenniydi :D

Ancak bak sivas maçında ki gibi böyle kesin konuşursam o zaman kazanıyoruz :D  :evillol:

o zaman senden kesin şeyler bekliyorum 3-4 farklı olsun mümkünse kasmayalım kendimizi  :D

Çevrimiçi Mehmet57

Cissokho Porto ve L'OL doneminde cok iyiydi ama ondan sonra dusus yasadi. Fizik ustun olsa da zekasi ustun degil. Ismailden iyimi? Her daim, ama Caner'i 100 kez tercih ederim.

Çevrimdışı tangaz

Cissokho Porto ve L'OL doneminde cok iyiydi ama ondan sonra dusus yasadi. Fizik ustun olsa da zekasi ustun degil. Ismailden iyimi? Her daim, ama Caner'i 100 kez tercih ederim.

ben oyunun savunma boyutunda beyaz adamı tercih ediyorum. siyahiler daha varoş olduğu için IQ sorunları olabiliyor. hücumda doğaçlama iş görse de savunma da zeka şart. sürprize yer yok. ben stoperde john terry den 2 sene performans alabileceğimizi ve zago etkisi yaratacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Scout

ben oyunun savunma boyutunda beyaz adamı tercih ediyorum. siyahiler daha varoş olduğu için IQ sorunları olabiliyor. hücumda doğaçlama iş görse de savunma da zeka şart. sürprize yer yok. ben stoperde john terry den 2 sene performans alabileceğimizi ve zago etkisi yaratacağını düşünüyorum.
John Terry Temiz Adam Değil Tosicin Karısına Sarkıntılık Yapar Görürüz O Zaman John Terryi
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

John Terry Temiz Adam Değil Tosicin Karısına Sarkıntılık Yapar Görürüz O Zaman John Terryi

o işleri londrada yapar deplasmanda yapmaz  :icool:

Çevrimdışı Scout

o işleri londrada yapar deplasmanda yapmaz  :icool:
İnsan Yedisinde Neyse Yetmişindede Odur Pek Güvenmeyelim John Terry'e  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı brkntcnr

Aston Villa'dan Cissokho yu almak yerine Amavi' yi alalım.

Çevrimdışı tangaz

Aston Villa'dan Cissokho yu almak yerine Amavi' yi alalım.

çıta yükseliyor giderek biz en iyici madridden marceloyu alalım  :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Stopere Caceres, Skrtel, Glik' den birini alabilsek çok sağlam bir tandem olur. Yanına Rhodolfo yu da Alexis' i de koysak on numara tandem yaparız bu adamlarla.

Çevrimdışı brkntcnr

Abi küme düştü zaten Villa oraya kadar gitmişken bi soralım ya :D

Çevrimdışı brkntcnr

Hatta bence büyük liglerde küme düşen takımlara bi el atıp sorgulayalım özellikle almanya ve ingilterede iyi topçular var denemekten zarar gelmez. Erdal Torunoğulları varken alamayacağımız kimse yok :D