Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

adam baktı şampiyonluk gidiyor arkasına medya gücünü almaya çalışıyor.
Bugün o basın toplantısında görünenden çok görünmeyenler konuşulmuştur.
Bakmayın telegolun beyaz futbolun göstermelik tepkilerine,ntvspor hürriyet vs sıvamaya devam ediyor hatta sıvama şiddetini bile arttırdılar.

Biz akhisar maçına odaklanalım ,ordan çıkacak 3 puan bunların bütün oyunlarını bozacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet K

Glik'in olduğu her tandem baya iyi olur.
Heyecan yaptım gece gece.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2016, 01:19:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Glik in doğduğu köye gidip ailesiyle konuşup ikna edecem  :evillol: :evillol: @Çağrı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Soda markası gibi. Alınca rahatlıyorsun :D

:D

Glik in doğduğu köye gidip ailesiyle konuşup ikna edecem  :evillol: :evillol: @Çağrı

"Jastrzębie-Zdrój" :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Glik gelmez soyle bakayim dedim adami Newcastle , Zénith istiyor bu takimlarda parada zaten akiyor cok Zor transfer . Glik gelirse Besiktasa gelmis en iyi stoperler arasina girer
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi COB

Glik gelmez soyle bakayim dedim adami Newcastle , Zénith istiyor bu takimlarda parada zaten akiyor cok Zor transfer . Glik gelirse Besiktasa gelmis en iyi stoperler arasina girer

Newcastle önce ligde kalsin...

Çevrimdışı Deniz

Dzień dobry!Jesteś dobrym piłkarzem.Proszę przyjść do Turcji,Beşiktaş ,Kamil Glik  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Dzień dobry!Jesteś dobrym piłkarzem.Proszę przyjść do Turcji,Beşiktaş ,Kamil Glik  :evillol:
Deniz hemen de sökmüşsün Lehçe'yi tebrik ederim :D

Çevrimdışı 38life

Benim dün sabah Glik'i okuduğum site aynı haber de Robben'i de yazmıştı. Bi de John Terry vardı o haberde...

Çevrimdışı Deniz

Deniz hemen de sökmüşsün Lehçe'yi tebrik ederim :D
yok kardeşim nerden sökecem öğrenilmesi en zor dillerden biri anca beginner seviyesindeyim  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Temsili :D

Çevrimdışı Tolga

yok kardeşim nerden sökecem öğrenilmesi en zor dillerden biri anca beginner seviyesindeyim  :D
Benimki de ironiydi zaten :evillol:

Çevrimdışı trojan

O kadar çok şampiyonluk havasına girildi ki deli gibi korkuyorum.

Çevrimdışı Ogün

Coentrao hayırlı olsun diyelim mi? :kop:

Meali: Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmez ancak en zorlu dönemlerimizde bile asla yalnız yürümeyiz. Danny ve Fabio'ya sıkı sıkı sarılıyorum, güçlü olun. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz, her zaman yanınızdayız.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 02:48:13 Ogün ]

Çevrimdışı murat baltacı

Cumartesiye kadar akhisarla yatıp kalkmamız lazım ama skrtel,coantreo,glik gibi isimler yazıyosunuz tutamıyoruz kendimizi  :halay:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluk hangi maçta belli olur, kestirmek zor. O yüzden onu göz ardı ederek yorum yapıyorum.

Akhisar maçı için yorumum yok @Çağrı tamam diyosa tamamdır o iş :D

İçerdeki Kayseri-Osmanlı maçlarına kesin gözüyle bakıyorum. Hele ki Sivas-Akhisar deplasmanlarından kayıpsız eve dönünce ortam fena olucak :super: Ha keza derbi de kayıpsız geçerse o stat gelin gibi süslenir.

Geriye deplasmandaki Konya maçı kalıyo. Ve zaten puan kaybı ihtimalinin en yüksek olduğu maç diğerlerine nazaran.

Allah kaza bela vermesin de takıma gerisini bizim çocuklar halleder.

Az kaldı az.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı kyiv

Dünkü Trabzonu gördükten sonra Akhisarı yenmenin tek yol olduğu daha net ortaya çıktı.

Çevrimdışı nusretaslanturk

ooo kamil haberleri çıkmış :) iyidir hoştur severim,ama ufak bir sorunu var( sorun denmez bence) bizim ligde alışageldiğimiz stoperler uzun toplarda topa klitlenen stoperler hep.. kamil öyle değil, tehlikeli gördüğü adamı eline alır şişirme top gelmeden önce,isterse köşe gönderine gitsin oraya kadar bırakmaz,işi bek oyuncusuna bırakmaz yani,,bu durumda bek oyuncusunun onun kademesine girmesi gerekir..minicik defosu budur,ama ben buna defo demem, defo onun kademesine girmeyen oyuncuda olur :)

Çevrimdışı mylife1903

forum hareketsiz bugun, ismaili gomduk dun, herkes yoruldu galiba.
az hareketlenelim, heyecan yapalim biraz

mustafaya baktim simdi
4milyon euro bonservis, ilk 4 sene 9.5milyon lira arti mac basi vermisiz. yeni sozlesmesi icinse 4 senede 6.2milyon euro garanti para arti mac basi 10000 euro.2011 yilinda transfer olmus 5 sezondur besiktasta oynuyor.
kulube toplam maliyeti, mac basilar, primler, yeme icme, konaklama, ucak bileti gibi fuzuli giderleri disinsa 42milyon, 18 gol 3 asist 5 sezon lig performansi.

Simdi besiktas takiminin yedek forveti alsin 1,5 milyon euro gozumuz yok ama mustafa pektemek 1,5 milyon euro aliyorsa bir sikinti var. Cenk Tosun mesela alabilir 2 milyon euro, cocugun potansiyeline o para verilir zaten.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı izmirkartali

Pektemek de alınırken yetenekli diye alındı. Bizim şanssızlığımız Pektemek. Sakat olmadığı ay yok herhalde. Şimdi forma bulamadığı için sağlam kalıyordur. :)

Yedekte Cenk çok iyi. Ama Gomez'den sıra gelmez tek forvetli sistemde. Anadolu kulüplerine çift forvet oynayabilecek durumdayız şu an.  O zaman Cenk daha da ustalaşır. Hücum organizasyonlarında otomatikleşmiş uyuma ulaşır. Komple forvet Cenk. Ondan çok yararlanmamız lazım.

Mesela Akhisar maçında Q17 ile Töre'ye gerek yok. 4-4-2 ile başlamak lazım. Sağda Olcay, sola Sosa, ortaya Atiba-Tolgay...

Q17 ile Töre bu maçta sakatlanabilir. O zemine teknik oyuncu sürülmez.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...