Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284720 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:01:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sol bek alınacağına eminsin yani
ayrıca şampiyon olmadan uzatmak neden onu anlamıyorum ben

Tabi ki alınacak tek sol bek ile ilerleyemeyiz İsmail as olmaz seneye.

Sene sonu ya öncesi farketmez karar alındıysa her türlü imzalanır zaten ben anormal bulmuyorum kararı bazı şeylere daha geniş bakmak gerek.

Tolga ile İsmail sözleşme yapmadı diyelim yerine yedek olarak kimi nasıl koyacaksın? Koymak için para verip yerli alman gerek öyle bir yerli de yok kaleci veya sol bek. Sadece Eren olabilirdi o aynı kapasitede.

Ben neden bu kadar şaşırıldığına şaşırıyorum bu olacaktı zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

yaptığı tonla hata ve
yediğimiz gollerde baş rolü kimseye kaptırmamasına rağmen ismail...

yediği tonla hatalı gol ve
iki kez UEFA dan elenmemize yol açmasına rağmen tolga...

serdar a değinmeye gerek yok sanırım adam hiç oynamadı hiç
bende sağ bek oynayabilirim beck in yedeği olarak,
yıllık 100-150 bin tl verseler 3 yıllık bana uyar 35 ime kadar oynarım

Öğrenilmiş çaresizlik kısacası...

Öyle veya böyle bu oyuncularla sözleşme imzanlamasını normal, doğal hatta gerekli görüyor bir kısmımız bu trajedilere rağmen.

Bu safralar yüzünden mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyoruz hep bir türlü pupa yelken açılamadık tam da vakti üstelik..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Serdarı istemiyorum ben arkadaş, tolga 2.ci kaleci olacaksa sorun yok

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:03:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Eren albayrak ismailden 5 gömlek üstün oyuncudur.
Alınabilecek tek yerli oyuncu da eren değil sadece anadolu takımlarından ismailden iyi 3 oyuncuyu daha alır getirirsin.
Tolga ile uzatılması paraya bağlı olur.%20-30 İndirim yapılarak uzatılacaksa doğru ama şu an aldığı paralarla ya da fazlasıyla sözleşme imzalamak büyük hata.

Neye göre daha iyi Eren? Asist sayısına göre mi? Neredeyse fark yok aralarında ikisinin de savunması zayıf. İsmail'in 5 gömlek üstü Caner bile olmaz abartmayın oyuncuyu eleştirirken.

Kötü sol bek ama Eren 1 tık üstü sadece ki onun da ne para istediğini bilmiyoruz.

Tolga'dan da indirim filan istenmez sadece zam yapılmaz aynı sözleşme devam eder. Takım yaratmanın bedelleri var sadece sahadaki görüntüyle değerlendirmeyin takım içinde Tolga'nın nasıl bir yeri var bunları da düşünün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Tolga ile %30 indirimli sözleşme yapılabilir
İsmaille sözleşme yenilenmemeli.
Serdarla yenilenmemeli.

İşin özü ,olması gerekeni budur.Bana ismail köybaşından ,serdardan iyi topçu bulamayız diyenle de futbol konuşmam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tabi ki alınacak tek sol bek ile ilerleyemeyiz İsmail as olmaz seneye.

Sene sonu ya öncesi farketmez karar alındıysa her türlü imzalanır zaten ben anormal bulmuyorum kararı bazı şeylere daha geniş bakmak gerek.

Tolga ile İsmail sözleşme yapmadı diyelim yerine yedek olarak kimi nasıl koyacaksın? Koymak için para verip yerli alman gerek öyle bir yerli de yok kaleci veya sol bek. Sadece Eren olabilirdi o aynı kapasitede.

Ben neden bu kadar şaşırıldığına şaşırıyorum bu olacaktı zaten.
Uzatılacaksa da ismaile 700 750 tolgada 33 yaşına geldi 800 900 bin euro bandını geçmesin maliyeti çok olmasın bari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:04:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdar ile uzatılamaz yalnız o ayrı konu. Onunla ilgili haber de görmedim ben o çok büyük hata olur Serdar bitik ve yaşı da gidiyor artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:05:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdarla yenilenmemeli.

İşin özü ,olması gerekeni budur.Bana ismail köybaşından ,serdardan iyi topçu bulamayız diyenle de futbol konuşmam

Bul yaz kardeşim yerli bekliyorum. Futbol konuşalım. İsmail'den daha azına malolacak yedek durabilecek adam yaz yerli bekliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Tosic gider ismail yedek olursa eyvallah uzatılır ismailden ancak yedek olur.Serdarla uzatmak gibi bir düşünce yoktur varsa yazık zaten hiç bir anlamı yok öyle bir hareketin.Tolgayı zaten bekliyorduk kaleci transferi olmaz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağatay

Öğrenilmiş çaresizlik kısacası...

Öyle veya böyle bu oyuncularla sözleşme imzanlamasını normal, doğal hatta gerekli görüyor bir kısmımız bu trajedilere rağmen.

Bu safralar yüzünden mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyoruz hep bir türlü pupa yelken açılamadık tam da vakti üstelik..

bu kadar hata yapmasına rağmen sözleşmesi yenilenen bu adamları gören diğer takım arkadaşları ne düşünür
verdiğimiz pozisyonlar yediğimiz gollerin çoğunda imzaları var
ben niye ilerde pres yapayım niye yırtayım kendimi gol atmak için
diye düşünmez mi ??
nasıl olsa benle de uzatırlar o zaman diye düüşnmez mi ??

neyse artık olan olur napalım

iyi geceler forum...
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 00:10:08 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı raichu

Serdar ile uzatılamaz yalnız o ayrı konu. Onunla ilgili haber de görmedim ben o çok büyük hata olur Serdar bitik ve yaşı da gidiyor artık.
serdar lada görüşüyorlarmış ntv de övünç söyledi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:09:37
  • Beşiktaş / Bodrum
serdar lada görüşüyorlarmış ntv de övünç söyledi

Büyük hata olur. Uzatılması kadar sağ bek almayı düşünmüyorlar fikrine de varırız o daha büyük hata olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sivaslı ziya erdal denilen sol bekin ismailden ne eksiği olabilir ?

Çevrimdışı Scout

Ben Çıkan Haberlere İnanmıyorum Aziz Yıldırım Kaynaklı Çıkmış Haberlerdir Bence Yarınki Basın Toplantısına Hazırlık Haberleri  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı Samet_

İsmail ve beck seneye yedek bek olmalı.2 tane kaliteli oyuncu lazım beklere ismailin kontrat 750 bini geçmemeli tolga zaten  kalır yerli kaleci

zorunluluğun var.Seneye satılırsa sadece tore 12 milyon ve üzerine satılmalı.Gelen para defans için kullanılmalı bonservissiz ben arfa olursa

tabi.Kimse çıkıp da ön taraftan onu satalım bunu satalım demesin tüccarlığa gerek yok devre arası sosayı bile satmak isteyen ciddi bir grup

vardı burda az tartışmadık.Tutun şu ön tarafı arkaya 3 takviye 3 sene daha ambargo koyalımmm

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu adam bu kafayla sence Akhisar maçında ne yapar ? En azından bu adamın gönlü hoş tutulmak için beklenirdi sezon sonuna kadar ki bu adam Akhisar maçında bir kaza yaşatmasın. Şenol GÜNEŞ Necip'i sağ bek oynatmayı düşünüyor galiba Akhisar'da.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:11:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sivaslı ziya erdal denilen sol bekin ismailden ne eksiği olabilir ?

Asıl soru şu ne fazlası var? Hep eksiğine bakıyorsunuz. İsmail ile aynı seviyede adama 2 milyon euro bonservis ödeyip en az 900 binden sözleşme yapacaksın ne anladım ben bu işten?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Tolga'ya ağzımı açıp en ufak birşey demem,oynamasa 3.kaleci olsa'da kalsın hatta 40'ına kadar kalsın 3.kaleci olarak, kampta soyunma odasında,nevzat demir'de bir misyonu olur gene.. ama ismail 600-700 üstü bir rakama yeni sözleşme imzalarsa bu son 4-6 hatfa'da yaptığı hataları ödüllendirmekten başka birşey olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:12:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu adam bu kafayla sence Akhisar maçında ne yapar ? En azından bu adamın gönlü hoş tutulmak için beklenirdi sezon sonuna kadar ki bu adam Akhisar maçında bir kaza yaşatmasın. Şenol GÜNEŞ Necip'i sağ bek oynatmayı düşünüyor galiba Akhisar'da.

Bir devre Necip bir devre Serdar oynarsa kırmızı kart görmeden anca tamamlarız herhalde maçı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mahmut

Serdarla yenilenmemeli.

Bana o zaman seneye oyuncu satamazsak ne olacak onu söylebilir misin hocam? Diyelim gökhan töreye 5m verdiler oğuzhana 7m teklif ettiler satıcak mısın satmayacaksan ne yapacaksan tek sol bekle mi oynamayı düşünüyorsun.

Seneye ki kadromuz zaten bu sezon sonu göndereceğimiz adamlara bağlı tamamen, ki ben kadronun korunacağını düşünüyorum ve ayrıca uygun ücretle Serdar'ın da kalması lazım.

Ücretler konusunda bir şey diyemeyeceğim, zaten açıklanmayacaktır alexis transferindeki gibi.

Çevrimdışı Viviano

Abi ismail yedek kalıcaksa sözleşme yenilensin sıkıntı yok. Ama 11 oynayacak diye sözleşme yenilendiyse sıkıntı. Kulübe mail atalım hep birlikte...

Çevrimdışı raichu

Asıl soru şu ne fazlası var? Hep eksiğine bakıyorsunuz. İsmail ile aynı seviyede adama 2 milyon euro bonservis ödeyip en az 900 binden sözleşme yapacaksın ne anladım ben bu işten?
yalnız ismailinde daha ucuza mal olacağını bilmiyoruz henüz  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:15:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Yerli oyuncu yok. Yerli sol bek hiç yok. Potansiyel görseniz bir oyuncuda bonservisi en az 3-4 milyon maaşı 1 milyon olacak ki ortada böyle bir oyuncu da yok.

Sizin de yedeğe ihtiyacınız var. Eren'in de ne ücret istediğini bilmiyoruz, ne katkı verir onu da bilmiyoruz. Karar çok normal.Tepkileri kötü oyundan dolayı anlayabiliyorum ama sakin kafayla düşünen herkes görebilir neden uzatılacağını.

Rakamlar tabi ki önemli. 1'den fazla asla almamalı İsmail. Tolga da 1.3-1.2-1.1 gibi düşmeli her yıl maaşı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 00:16:24
  • Beşiktaş / Bodrum
yalnız ismailinde daha ucuza mal olacağını bilmiyoruz henüz  :D

Onu demeye çalıştım zaten maliyetler aynı olacaksa, oyuncular birbirine yakınsa ben değişikliğe gidip adaptasyon sorunu yaratmam kadroyu korurum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Orhan_

İsmail ve Tosic sol bek için yetersiz. Olması gereken iyi bir sol bek ve ona yedek olabilecek bir oyuncu. Serdar ve Beck içinde aynı durum geçerli. Kaleye transfer şart. İyi bir stoper lazım. Ayrıca bir de kanat oyuncusu. Duruma göre orta saha. Bu koşulların içine bir de FFP yi eklediğimizde yapılacak en makul iş, Beck-Tolga ve İsmail'i yedeğe çekip yerlerine 11 oyuncuları almaktır. Yedekleri ile beraber transfer yapamayız sanki mali kriterlere göre. Alacakları paralar minimum değerlerde tutulursa mantıksız bir iş gibi durmuyor. Ha bu beklerle devam edersek o zaman kıyamet koparılır ama tepkiler için erken biraz.