Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289043 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

İsmail'in kalması kötü haber değil ama yerine iyi bir bek alınacaksa tabi. Otursun kenarda yani sıkıntı olmaz. Zapata Udinese'de oynarken oldukça gözdeydi ama Milan kariyeri öyle pek iç açıcı değil sanırım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Abi herkes abdesdini alsin kimse unutmasin 3 sefer agza 3 sefer burna. Gomezin tutuyor bazen cenabetligi onu da iyice bir yikamak lazim, ismaili zaten ozel ucakla arabistana goturyorlarmis mac oncesi cocuk o yuzden maclarda bitkinmis.
İlk dövmemi yaptırdım sırtıma salı günü “avına yaklaşan KARTAL dövmesi".Yıllardır yaptırmak isteyipte yaptıramadığım ve sonunda yaptırabildiğim dövmem.Umarım benden ötürü bir şey olmaz.Bas geç KARTALIM şampiyon olalım bugün :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

İsmail'in kalması kötü haber değil ama yerine iyi bir bek alınacaksa tabi. Otursun kenarda yani sıkıntı olmaz. Zapata Udinese'de oynarken oldukça gözdeydi ama Milan kariyeri öyle pek iç açıcı değil sanırım.

Dediğin gibi olmuyo işte yeni stad yapmışsın avrupada başarı diyosun yedeğin bile kaliteli olmalıki önündeki adamı zorlasın rekabet olsun. Alacağımız hangi oyuncu arkasında ismail bekliyo diye kasar kendini motivasyonunu bozmaz hadi onu geçtim bunun sakatlığı var kırmızı kartı var ismaile mutlaka iş düşecektir buda bizi kanser etmeye yeter bide avrupada önemli bi maçta falan düşerse yandık demektir bi 8-0 daha yaşatır bize.

İsmail,pektemek,tosiç,serdar gibi oyuncular kadroda olacağına alt yapıdan gençler olsun potansiyel oyuncular alınsın ismaille anlaşma yapılırsa hakkımı hella etmiyorum kimsede çıkıp Beşiktaşın menfaatini düşünüyoruz tasarruf ediyoruz sokağa atılacak paramız yok demesin hadi pektemek ile veli acemilikti ismail nedir?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MrtBlgc

Dediğin gibi olmuyo işte yeni stad yapmışsın avrupada başarı diyosun yedeğin bile kaliteli olmalıki önündeki adamı zorlasın rekabet olsun. Alacağımız hangi oyuncu arkasında ismail bekliyo diye kasar kendini motivasyonunu bozmaz hadi onu geçtim bunun sakatlığı var kırmızı kartı var ismaile mutlaka iş düşecektir buda bizi kanser etmeye yeter bide avrupada önemli bi maçta falan düşerse yandık demektir bi 8-0 daha yaşatır bize.

İsmail,pektemek,tosiç,serdar gibi oyuncular kadroda olacağına alt yapıdan gençler olsun potansiyel oyuncular alınsın ismaille anlaşma yapılırsa hakkımı hella etmiyorum kimsede çıkıp Beşiktaşın menfaatini düşünüyoruz tasarruf ediyoruz sokağa atılacak paramız yok demesin hadi pektemek ile veli acemilikti ismail nedir?
Hocam Şampiyonlar Ligi için üst düzey bir sol bek alırsın eğer paran varsa. Hangi takımda üst düzey iki sol bek var ki bu ligde? Mesela Caner ile Hasan Ali bir mi?  Tamam,ben de çok kızıyorum İsmail'e, hatta çoğu zaman saç baş yolduruyor ama İsmailden yedek falan olmaz demek bana göre doğru değil. İsmail'den daha iyi bir yedek bulamazsın. Sizin düşüncenize göre iki tane üst düzey bek mi alacağız rekabet olsun diye? 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 14:54:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocam Şampiyonlar Ligi için üst düzey bir sol bek alırsın eğer paran varsa. Hangi takımda üst düzey iki sol bek var ki bu ligde? Mesela Caner ile Hasan Ali bir mi?  Tamam,ben de çok kızıyorum İsmail'e, hatta çoğu zaman saç baş yolduruyor ama İsmailden yedek falan olmaz demek bana göre doğru değil. İsmail'den daha iyi bir yedek bulamazsın. Sizin düşüncenize göre iki tane üst düzey bek mi alacağız rekabet olsun diye? 

İsmail'den daha iyi Eren Albayrak olabilir. Daha da ucuz olabilir. En azından Eren'i kullanıp İsmail'in sözleşmesi 750-800'lere çekilebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 14:55:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Rıdvan Fener bu sene 90 atar diyeli 8 ay oldu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 14:56:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Eskişehir kaybetti. Sivas'ta biraz olsun rahatlama olabilir motivasyon olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Eskişehir kaybetti. Sivas'ta biraz olsun rahatlama olabilir motivasyon olarak.

Kayseri ve Mersin de kaybedecek büyük ihtimal. Paşa ve fener deplasmanlarına gidecekler

Yahu resmen 30 - 32 puanla kümede kalacak bir takım . Bu kadar düşük puan barajı son dönemlerde hatırlamıyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail'den daha iyi Eren Albayrak olabilir. Daha da ucuz olabilir. En azından Eren'i kullanıp İsmail'in sözleşmesi 750-800'lere çekilebilir.
Bu opsiyon sezon sonuna kadar ortada durmalı . Anca bu şekilde görürüz İsmail'in kapasitesine yakın performansını . İsmail ve menajeri artık hayal dünyasından çıkmak zorunda. İsmail Bursa'ya 40 metreden şut sallayıp hasbel kader gol olduğunda ya da ileriye çıkıp geride asli görevlerini sorumsuzca ihmal edip 1-2 asist yaptığında piyasa yaptığını sanıp önüne 1.5 milyon avroluk sözleşme sunulacağı hayaliyle yaşamasın . Bursa maçında şanslıydı . Yediğimiz  2 golde de baş sorumluluk ona aitti . Takım olarak 3 golü atmasaydık ve gün zehir olsaydı acaba taraftar İsmail rahat bırakır mıydı o saatten sonra işte piyasasını artırmaya çalışan İsmail ve menajeri bunu iyi düşünsünler .  İsmail tepkileri görsün ki son 6 haftada takımı yakacak sorumsuzluklarına devam ederse başına gelecekleri anlasın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

Daha iyi olabileceğine katılıyorum ama daha ucuz olabileceğini sanmıyorum. Şuanda ligde 8 asisti var ve bonservis bedeli 3 mil euro. 5-6'dan aşağı
satmaz Rize takımı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Daha iyi olabileceğine katılıyorum ama daha ucuz olabileceğini sanmıyorum. Şuanda ligde 8 asisti var ve bonservis bedeli 3 mil euro. 5-6'dan aşağı
satmaz Rize takımı.

sen olayı yanlış anlamışsın :) 30.06.2016 adamın sözleşmesi bitiyor beleş gelicek :)

http://www.transfermarkt.com.tr/eren-albayrak/profil/spieler/59931

Çevrimdışı MrtBlgc

@cursedofdragon  O'na dikkat etmedim açıkçası  :D Eğer sözleşmesi bitiyorsa yönetim mutlaka değerlendirmeli.
Ama bu kadar asist yapmış bir oyuncu bize gelirken İsmail'den daha az para istemez söyleyeyim :)

Çevrimdışı ozan062

@cursedofdragon  O'na dikkat etmedim açıkçası  :D Eğer sözleşmesi bitiyorsa yönetim mutlaka değerlendirmeli.
Ama bu kadar asist yapmış bir oyuncu bize gelirken İsmail'den daha az para istemez söyleyeyim :)

o zaman gelemez bazı seyler vardır adına fedakarlık denir:)

ki onada hersene 100artacak sekilde verilir maas oda zaten bi yerden sonra onunla aynı miktara gelir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MrtBlgc

@ozan062 Şimdi şöyle bir şey var ; Rize'den Beşiktaş'a gelmek zaten kariyer anlamında büyük bir basamak ama
oyuncu piyasa değeri ne ise onu ister. Şöyle bir şey olabilir ; yıllık 1,1 mil eurodan başlarsın 4 yıllık sözleşme imzalarsın
her yılda 150 bin euroluk artış olur sözleşmesinde. Ayrıca diğer takımların da yapacağı teklifleri düşünürsek minimum 1,1'den
aşağı sözleşme falan imzalamaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 16:19:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Eren'e 1.1 filan verilmez arkadaşlar. Alacağı maaş maksimum 750.000 euro olur 4 yılda 1 milyona tamamlanır.

İsmail ile devam edilirse de ona da verilmesi gereken maksimum budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozgursum

Ismail bize gelmeden evvel su anki Erenden cok daha buyuk bir yildiz adayi ve cok daha iyi bir solbek performansiyla gelmisti. Anadolu oyuncularini gozunuzde buyutmeyin. Buyuk takimda oynamak kolay degil. Tum mac hatasiz oynarsiniz , 1 hata yaparsiniz kariyeriniz biter buyuk takimda. Anadoluda tum mac hata yaparsiniz kimsenin umrunda olmaz ancak atacaginiz bir gol , 1 asist sizi kral gibi gosterir. Ayrica solbek demek asist , gol demek degil. Yeni bir solbek gelecekse once BEK ozelliklerini karsilamali. Yani once savunma becerileriyle tam not almali. Daha fazlasi varsa oyuncuda ona gore secim yapilmali.  Anadoluda Ismailden daha iyi bir  solbek yok. Elimizdekini yerin dibine sokmaya bayiliyoruz .  Ismail kac macta en iyiler arasindaydi. Kac macta onun sayesinde gol attik. SAdece istatistige bakarsaniz yanilirsiniz. Ismailin asist oncesi top kapmalari , asist oncesi paslariyla kac gol attik. Evet eksikleri var herkes az cok biliyor , kendisi de biliyordur. Lig devam ediyor ve lig bitene kadar Ismail bizim en iyi solbekimiz. Lig bittiginde yeni yapilanma konusunda konusulur. Ben her turlu 23 kisilik kadro icinde Ismaili koyarim. Senol hoca da , Kulup de bunu yapacak gibi duruyor zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 16:35:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Ismail bize gelmeden evvel su anki Erenden cok daha buyuk bir yildiz adayi ve cok daha iyi bir solbek performansiyla gelmisti. Anadolu oyuncularini gozunuzde buyutmeyin. Buyuk takimda oynamak kolay degil. Tum mac hatasiz oynarsiniz , 1 hata yaparsiniz kariyeriniz biter buyuk takimda. Anadoluda tum mac hata yaparsiniz kimsenin umrunda olmaz ancak atacaginiz bir gol , 1 asist sizi kral gibi gosterir. Ayrica solbek demek asist , gol demek degil. Yeni bir solbek gelecekse once BEK ozelliklerini karsilamali. Yani once savunma becerileriyle tam not almali. Daha fazlasi varsa oyuncuda ona gore secim yapilmali.  Anadoluda Ismailden daha iyi bir  solbek yok. Elimizdekini yerin dibine sokmaya bayiliyoruz .  Ismail kac macta en iyiler arasindaydi. Kac macta onun sayesinde gol attik. SAdece istatistige bakarsaniz yanilirsiniz. Ismailin asist oncesi top kapmalari , asist oncesi paslariyla kac gol attik. Evet eksikleri var herkes az cok biliyor , kendisi de biliyordur. Lig devam ediyor ve lig bitene kadar Ismail bizim en iyi solbekimiz. Lig bittiginde yeni yapilanma konusunda konusulur. Ben her turlu 23 kisilik kadro icinde Ismaili koyarim. Senol hoca da , Kulup de bunu yapacak gibi duruyor zaten.

İsmail bağını kopardı ve kendine iyi bakmadı yoksa potansiyeli vardı zaten.

Eren ile İsmail birbirinden çok farklı değil savunmada. Ancak ofansta bir tık daha iyi Eren.

Özetle savunması aynı, hücumu daha iyi bir beki ondan ucuza mal edip yedek yapabileceksek akıllıca iş olur.
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 16:39:43 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Yas 19 karizma 39. Budur iste. 1 bek rodolfonun durumuna gore 1 stoper aras geliyor tamamdir bu is. Velinin durumuna gore 1 transfer olabilir bitti gitti 10 puan farkla sampiyon
:lol: :lol: Şaka değil abi adam gibi 1 bek +1 stopere olabilir o 10 puan fark
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet57

Gomez konusunda atlamamamiz gerek bir nokta var.

Erdal baskanimizin soyledigine gore Fiorentina satarsa 50-50 pay sahibi olacaz, biz satarsak 60-40. Ama Gomez'in sozlesmesi Fiorentina ile 2017'ye kadar.

Yani kisacasi: Gomez gitmek istese bile satan taraf Fiorentina olmaz, bonservisi bizde olur. Cunki biz satarsak uzun bir mukavele yapip satacaz ve Fiorentina satarsa iki takimin alacagi miktar da 1 senelik sozlesmeden dolayi cok dusuk oluyor.

Yani yeniden, burayi okuyup Gomez fantazisi yapan Fenerliler varsa, ucde birini alirsiniz.

Çevrimdışı Özay

Lig bitince cevap vereyim o zaman  :lol: Burada şimdi bir şey yazardım ama malum kişi gelip fırçalayabilir beni  :biggrinking:

Çevrimdışı Özay

Burada Donk monk birileri bir şeyler diyordu devre arasında. Nerede o arkadaşlar kayboldular   :D :D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 20:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Maç için yazılacak bir sürü şey olacaktır ancak en önemlisi şudur.

85 dakika boyunca oynadığımız sakin, tempoyu kendimiz belirlediğimiz, panik yapmadığımız ve skor bulduğumuz oyun şampiyonluk oyunudur. Sadece burada değil Akhisar'da da kazandırır aynı oyun.

Zaten Beşiktaş pasif dinlenmeyi böyle yapıp atmak istediğinde hızlı oyuna geçmeli bugün buna mükemmele yakın uyguladık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli