Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289003 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

a spor da fener hayranları yine coşmuş  aziz bunların ayarlarını bozmuş . :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı can1903

Serdar -  Alexis - Marcelo - İsmail tandemi ile çıkalım akhisar maçına..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Tam ben yazacaktim..

Atiba + Gomez+ Sosa..
sosa ve gomeze ayrı parantez açmak gerekiyor bu 2 oyuncu bu sezon alınan 22 galibiyete direk etki eden oyuncuların başında geliyorlar sosaya burda neler söylendiğini çok net biliyoruz satılsın dendi kaç kere gitsin falan bu tarz adamlar Türkiyeye çok nadir geliyor psikolojik olarak inanırsa durdurmak mümkün değil ve direk maç kazandırıyorlar son 5 maçtada en büyük 2 silahımız sosa ve gomez  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Sivas'ı yenerek Mersin'in yolunu açtık, ikramı geri çevirmesinler artık.

Son iki maçtır Necip değişikliği takımı bozuyor. Bugün Sivas'ın bizim kaleye gelecek hali yoktu, Necip değişikliğiyle buyrun gelin dedik resmen. Yıllardır bir türlü öğrenemedik pas yaparak oyunu tutmayı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı can1903

Sosa ilk devrede kayseri maçından sonra sahne almaya başladı. Ondan önce yoktu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

İkiz bebekleri doğana kadar kafası onlardaydı. Normal

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

bu arada bugun gomez in golündeki asisti, kerim oynadığı kupa maçlarında sıklıkla yapmaya çalışıyordu
orada pek işe yaramadı ama burada 3 puan getirdi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada bugun gomez in golündeki asisti, kerim oynadığı kupa maçlarında sıklıkla yapmaya çalışıyordu
Yanlış hatırlamıyorsam kupada Sosa ya attırmıştı aynı şekilde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Bugün hoca keşke Kerim yerine Olcayı çıkarsaydı.

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı celiker1

şampiyon olduğumuzda
o kupayı ilk olarak kaldırma şerefi tolganın değil
atiba-gomez ikilisinin olmalı
Oğuzhan ve Sosa'ya haksızlık yapmayalım.Bu dörtlüden hiç birini ayıramam şahsen..
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 23:03:17 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bugün hoca keşke Kerim yerine Olcayı çıkarsaydı.

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay'ın defansif yönünü düşünerek çıkarmamıştır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

Sivas'ı yenerek Mersin'in yolunu açtık, ikramı geri çevirmesinler artık.

Son iki maçtır Necip değişikliği takımı bozuyor. Bugün Sivas'ın bizim kaleye gelecek hali yoktu, Necip değişikliğiyle buyrun gelin dedik resmen. Yıllardır bir türlü öğrenemedik pas yaparak oyunu tutmayı.
Tolgayi alsa cift yonlu bir orta saha aslinda. Hucumda da katsi var bu adamin ayaginda top tutuyor. Necip hakkinda fazla konusmak istemiyorum.Top sisirmesin yeter.

Çevrimdışı cursedofdragon

Paul Merson :" Leicester City ile Beşiktaş'ın olduğu CL grubunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu keyif herkesin hakkı"
sky sportsda 90+ programında söyledi.

Çevrimdışı Kemal

Paul Merson :" Leicester City ile Beşiktaş'ın olduğu CL grubunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu keyif herkesin hakkı"

İnşallah bizde bekliyoruz , biz ingiliz severiz

Çevrimdışı raichu

:evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Yanlış hatırlamıyorsam kupada Sosa ya attırmıştı aynı şekilde.

inside forward gibi içeri kat edip çapraza koşan adama arapası ögrendi bu sene

Çevrimdışı Kemal

mersin yatamaz mersin maçı aldığı an kümede kalma ihtimali çok yüksek kayseri bizle oynayacak sivas kaybetti mersinin son şansı bu maç ölümüne oynacaklardır fb nin bu psikolojiyle maçı kazanma ihtimali çok düşük biz vodafone arenayı açarak ve puan farkını açarak adeta rakibi bitirdik onların yaptığı psikolojik baskıyı şimdi biz onlara yapıyoruz adamlar bakıyor herşeyiyle iyi diyor biz ne yapsak olmayacak diyor bunu geçen seneler hep biz söyledik sezon sonları şimdi tam tersi  yarın ben mersinin herşeyini vereceğini düşünüyorum

Aynen öyle ha Yener mi fb Yener belki fark atar ama Mersin yenerse 12 puan almış olacak bu hafta ve Kayseri bjk maçı var .

Kısaca herkesin bir hesabı varsa Allahın da bir hesabı var . Sivas maçına algı yapanlar şimdi orda buz gibi bir Mersin maçı sizi bekliyor .

Çevrimdışı Çağatay

Oğuzhan ve Sosa'ya haksızlık yapmayalım.Bu dörtlüden hiç birini ayıramam şahsen..

dört kişinin tek kupayı aynı anda kaldırması biraz zor olacağı için
ilk ikili olarak bunları yazdım.
ayrıca sezon genelindeki devamlılığa bakıldığında sosa ve ozzy
bir adım daha geride kalıyorlar
ama geride olmaları demek etkisiz oldukları anlamına gelmesin

Çevrimdışı 38life

Yalnız bu biraz şey gibi olmuş. Hani Beşiktaş normalde şampiyon olması hiç beklenmiyormuş da çok sürpriz bir şekilde şampiyon olmuş L. City gibi. Sevmedim..

Çevrimdışı nusretaslanturk

yalnız biz ş.ligine olur da 3.torbadan gidersek(çok zor ama) 4.torbadan bize leister gelir .)

Çevrimdışı Kemal

Su çocuklar şu kupayı Allahın izniyle kaldirsinlar varya kumaşları bile 1 sınıf daha atlayacak Arenada sahaya ciktiklarinda seneye ve CL de çok can yakacaklar

Su çocuklar şu kupayı Allahın izniyle kaldirsinlar varya kumaşları bile 1 sınıf daha atlayacak Arenada sahaya ciktiklarinda seneye ve CL de çok can yakacaklar
''şu çocuklar'' abi biz 22 yaşındayız falan ama size bu gökhan,oğuzhan vs elinizde büyümüş gibi geliyordur ha :) @Kemal

ilk ibb maçında da çok iyiydi sosa

Çevrimdışı Kemal

Akhisar maçı İzmir Atatürk e alsa , tribünleri herkese açsa mac biletini fix 50 lira yapsa 5.000.000 tl yi kasasına kemiksiz koysa nasıl olur ?

Çevrimdışı Kemal

''şu çocuklar'' abi biz 22 yaşındayız falan ama size bu gökhan,oğuzhan vs elinizde büyümüş gibi geliyordur ha :) @Kemal

Biraz öyle oluyor kardeşim ondan çok seviyoruz ve cok kiziyoruz şiddetini ayarlayamiyoruz :)  Feda döneminden sonra ve o dönemde 0 dan kuruldu bu takım @nusretaslanturk