Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289139 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

günüm güzel başlamıştı sağ da sol da ismaylll ile 1,1 milyon eurodan 4 yıllık antlaşma uzatıldı haberleri okuyorum gerim gerim gerildim  :duman:
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 11:44:57 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 tekelin tüm ürünleri ben de baş ağrısı yapıyor ecnebileri seviyorum slaw ırkına ayrı bir düşkünüm :)
Saf alkolu cinden getirmeye baslamistir bizim ureticiler icmemek lazim. Simdi bu sene bir aparat alacagim kendi ickimi kendim damitacagim abi, turkiyeye pazarlamayi dusunuyorum. Yogurttan alkon cikartan aparat diye pazarlarsam gumruk vergisinden yirtarim.

Yogurt buraya yeniden damitiyoruz burada kalan seffaf sizi ah ah bu alkol bu gunah, bunu dokuyoruz kalan yogurt helal yogurt oluyor. Bu cikarttigimiz alkolu kesin dokuyoruz ama icmiyoruz, icersek helal olmaz, diye pazarliyorum abi cihazi.

Cok istersen patatesten de alkolu cikartip helal patates yapabilirsin mesela ben sekerden alkol cikartip helal seker yapiyorum iyi kafa yapiyor

Çevrimdışı raichu

günüm güzel başlamıştı sağ da sol da ismaylll ile 1,2 milyon eurodan 4 yıllık antlaşma uzatıldı haberleri okuyorum gerim gerim gerildim  :duman:
maalesef  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

finalndiyaya git 2 ayda fince öğrenirsin onlarla aynı dil ailesindeniz ural-altay dil ailesine mensuplar onlarda  :D

bir nurburgring yarışı vardı yağmurlu bir gündü 2. bitirmişti kaç defa geriye düşmüştü ama sayısız sollama yapmıştı F1 kariyerimin en efsane yarışıdır asla unutamam.
Abi ayni besiktas gibidir hakkinen sansiz adam. O yarista sahaya adam girmisti

Çevrimdışı tangaz

Saf alkolu cinden getirmeye baslamistir bizim ureticiler icmemek lazim. Simdi bu sene bir aparat alacagim kendi ickimi kendim damitacagim abi, turkiyeye pazarlamayi dusunuyorum. Yogurttan alkon cikartan aparat diye pazarlarsam gumruk vergisinden yirtarim.

Yogurt buraya yeniden damitiyoruz burada kalan seffaf sizi ah ah bu alkol bu gunah, bunu dokuyoruz kalan yogurt helal yogurt oluyor. Bu cikarttigimiz alkolu kesin dokuyoruz ama icmiyoruz, icersek helal olmaz, diye pazarliyorum abi cihazi.

Cok istersen patatesten de alkolu cikartip helal patates yapabilirsin mesela ben sekerden alkol cikartip helal seker yapiyorum iyi kafa yapiyor

:kop: :kop: :kop:
helallllll
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Mario gomez zu fenerbahce

Ya allahim yarabbim bu insanlar ne iciyorsa ben de ondan istiyorum. Yahu agzinizla icin yazi yazarken, sisede durdugu gibi durmaz o. Sabah gazetesi falan olsa diyecem ki bozuk ayran icmisler gida zehirlenmesi sonucu bu ortaya cikmis. Hay allahim

Mario gomez degildir o super mario falandir.

Masa basi haberi yapiyorlar, ne igrenc bir medya var turkiyede

Alsin fener mario gomezi yeminlen alsin. 50 milyon euro versin 25-25 kirisiriz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

schumacheri hiç sevmem bana renklileri çağrıştırır hakkinen candır
Schumacher adam degildir net!

Sportmen hic degildir. Son yarislarda once hill'e girmisligi vardir sportmen adam bunlari yapmaz birincilik icin. Ayrica ferrari de camur ve pislik bir takimdir. F1in fenerbahcesidir. Her turlu pisligi yaparlar, sonra magdur olurlar.

Schumacher en iyi arabalar ile yaristi yillarca ustelik en iyi arabaya sahip ikinci pilot yani takim arkadasimhep "onune yatti" bunun. Nerede serefiyle gazlayan hakkiyla gazlayan schumacher.

Basariya tapan cogu insan schumachercidir tabii.

Adam degildir adam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 11:52:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben kadro yapmayın demiyorum ama 7 kişi değiştirerek kadro yapıyorsunuz ilk 11'den :D

Maksimum 5 olur arkadaşlar o kadar bile çıkmaz 4 diyelim. 2 de rotasyona yazın.

Geri 4'lüden 3 kişi kanatlardan 1 kişi ekleyin fazlasını da beklemeyin derim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Ben kadro yapmayın demiyorum ama 7 kişi değiştirerek kadro yapıyorsunuz ilk 11'den :D

Tek kisi degisse yeter. Ben de cagri gibi dusunuyorum butun takimi degistiren hatta atibayi kadroya yazmayan arkadaslar var.

Bir stoper vir sol bek yeterli. Butun parayi bankalara basalim

Çevrimdışı mülkübey

(Küfür Yasak)₆ Gazeteside fenerbahçe mario gomez için fierontinayla temasa geçtiğini yazmış.Topan,Caner,Gökana misilleme olarak
Sabah sabah hiç güleceğim yoktu  :D :D :D

haha gomezin ne işi olur ÇÖP takımla , adamlar tüm maç boyunca ceza sahasına 3 top indiriyor. (Küfür Yasak)₆ gerçekten tırt (Küfür Yasak)₆.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Kaleci alınmaz beyler, boş yere ümitlendirmeyin bizi :evillol:

Franco ve milosevic işi ne olacak acep? Bi de marcelo için satın alma opsiyonu var mıydı?

Çevrimdışı mylife1903

Baya bi konu disi yaptik 25-30 mesaj uctu galiba. Cok keyiflendim ben cok
Simdiden basliyorum icmeye

Aksam sivas maci sonrasi moderasyon alirim artik bu kafayla

@tangaz aldinmi isirilmis elmali bir urun? Facetime yapalim yahu

Çevrimdışı tangaz

zaten onu bekliyoruz geri dörtlünün üçü  :pray:

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci alınmaz beyler, boş yere ümitlendirmeyin bizi :evillol:

Franco ve milosevic işi ne olacak acep? Bi de marcelo için satın alma opsiyonu var mıydı?
Gelsinler bence, sezon oncesi kampina. Milosevis sol bek oynasin pedro da necibi yedekler

Çevrimdışı tangaz

Baya bi konu disi yaptik 25-30 mesaj uctu galiba. Cok keyiflendim ben cok
Simdiden basliyorum icmeye

Aksam sivas maci sonrasi moderasyon alirim artik bu kafayla

@tangaz aldinmi isirilmis elmali bir urun? Facetime yapalim yahu

@mylife1903 abi sorma yaa hanım gene misafir çağırmış maç günü misafir mi olur yahuu

Çevrimdışı mylife1903

zaten onu bekliyoruz geri dörtlünün üçü  :pray:
Ucun biri problem abi buyuk problem hem maddi hem manevi

Çevrimdışı Renton

Yazdığınız kadrolarda kaleci koymayın bence alınmaz tolgayla uzatılır devam bu 3'lüyle.1 tane stoper alınır 1 tane bek oyuncusu 1 tane de kanat oyuncusu bunları bekliyorum.Belki +1 ekstra sattığımızdan dolayı ihtiyaç çıkarsa alınır başka transfer yapılmaz gerekte yok takım  takır takır top oynuyor sağlam 2-3 dokunuş lazım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı raichu

@mylife1903 abi sorma yaa hanım gene misafir çağırmış maç günü misafir mi olur yahuu
abi sizde hep misafir var ya  :D

Çevrimdışı tangaz

Ucun biri problem abi buyuk problem hem maddi hem manevi

uykularımı kaçırıyor 3ün1i tam yataga giriyorum 2 dk sonra kalkıp balkona çıkıp bir sigara daha yakıyorum o derece

Çevrimdışı mylife1903

Yazdığınız kadrolarda kaleci koymayın bence alınmaz tolgayla uzatılır devam bu 3'lüyle.1 tane stoper alınır 1 tane bek oyuncusu 1 tane de kanat oyuncusu bunları bekliyorum.Belki +1 ekstra sattığımızdan dolayı ihtiyaç çıkarsa alınır başka transfer yapılmaz gerekte yok takım  takır takır top oynuyor sağlam 2-3 dokunuş lazım
Yas 19 karizma 39. Budur iste. 1 bek rodolfonun durumuna gore 1 stoper aras geliyor tamamdir bu is. Velinin durumuna gore 1 transfer olabilir bitti gitti 10 puan farkla sampiyon

Çevrimdışı mylife1903

Yas artinca hep misafir tam misafir. Suan balkondayi, bende hanima misafir geldi. Iyi oldu bulasmiyor bana rahat rahat forumu trolluyorum

Çevrimdışı tangaz

evlendiğinde konuşalım bu mevzuyu @raichu   :bandit: