Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292512 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Geçen yıl derbinin ortasında Emenike'yi yerden yere vurdu malum takım. Şu oyuncu bizde olsa eminim ki bu yılda kadromuzda olurdu.

Bence fazla pasifiz bu konuda. Yine de bir şey söyleyemeyeceğim ancak emin ol İsmail'e sitem dışında pek bir şey yok forumda.
yerden yere vurdularda ne oldu gs ye şampiyonluğu hediye ettiler hemde o gs ye
lig sürerken bir oyuncuna saldırıp iyice iş yapamaz duruma getirmek sana nasıl bir kazanç sağlar
önce oturup bunu düşünün.

Çevrimiçi Necmi

Yoo ismaili yerden yere vuran yok abi.
İsmail yeni sözleşme almayacak bunu konuşuyoruz.Sen nasıl "ismail ile sözleşme yenilenmeli" diyebiliyorsan bizim de "ismail ile sözleşme yenilenmemeli" demeye hakkımız var.
Bu tartışma durduk yere çıkmadı ,menajeri çıktı 1.5m€ istiyoruz masaya oturduk dedi tartışma da bundan çıktı.
Bunlar aslında sezon sonu konuşulacak meseleler ama her zamanki gibi bir menajer fırsatçılığı ile karşı karşıyayız.
Pektemek sözleşme aldığında da tavrın bu şekildeydi sonucunu gördük demek ki bu tavır bize birşey kazandırmıyor ,oynayamayan oyuncu yine oynayamıyor ama giden bizim milyonlar oluyor.
menejeri sanamı dedi bırak bu fırsatçılığı yönetim görsün senin şu anda sosyal medyada
gündemin bumu olmalı. Hiç bir şeye hakkın yok deniz benim sözleşme yenilenmeli demem oyuncuya zarar vermez
ama senin yenilenmemeli demen oyuncunun performansına zarar verir. Burda demokrasi işlemiyor kimseye hak dağıtmıyoruz
burda geçerli olan tek şey şampiyonluk yolunda engelleri temizlemek çarkın tam sağlıklı dönmesine taraftar olarak
yardımcı olmak durup dururken düzgün işleyen çarka çubuk sokmaya çalışmanınmı hakkı var siz demokrasiyi
yanlış anladınız burda katı bir Beşiktaş diktatörlüğü var. yani öyle her istediğimi söylerim modundan çıkın
özgürlüğünüz Beşiktaş menfaatleri sınırı içindedir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi haklısın ancak atladığın kısımlar var. O oyuncunun menajeri ile görüşülmeye başlandıysa ve lig bitmeden imzalama gibi bir durum olursa tepki koymak için de çok geç olur.

Yönetim şuan kimseyle görüşmemeli Gomez dışında lig sonunda ne olacaksa olur. Sen verimsiz olduğu bariz oyuncu ile görüşürsen taraftar tepki koyar hakkıdır da.

Tosic'te de aynısı oldu tepki koyamadan adam imza attı geldi şimdi kurtulamıyoruz da. Mustafa Pektemek aynı şekilde. İsmail zaten o kadar kötü oynuyor ki biz sabaha kadar tartışsak daha kötü oynatamayız onu şu son 3 maçtan.
sen öyle san @Çağrı Bende derimki şampiyonluğun bedeli ismaille sözleşme
imzalamaksa iki defa imzalasınlar. Ne yapacaklar seninle seneye yokuz deyip sonra onu sahayamı sürecekler.
yada onu kulübeye gönderip gol rekoru kırma adayı olan tosiçlemi devam edecekler.
Ben sanmıyorum menejerin attığı oltaya takılmayın o fırsat değerlendiriyor şu an yönetimi
masaya oturtmak için yönetim şu anda istim üzerindeki takımı transfer masasına oturtmaz
gomez bile zamanı geldiğinde konuşuruz diyor. Şu anda dengeleri yönetim hepimizden iyi biliyordur.
kimseylede imza atmaz Biliyorlarki imzalanmadığı sürece oyuncu dişini sıkar elinden gelenin en iyisini yapar.
bazı oyuncularda imzayı atar kafası rahatlar performansı yükselir bırakalım işin içindeki insanlar
bizden daha iyi görüyorlar daha iyi değerlendirsinler Başkan ikinci golden sonra içeri girmiş maçı seyretmemiş
senin gördüklerini görmediğinimi sanıyorsun ama onlar karar alırken sizin baktığınız açıdan bakamaz
bakmamalı sizlerin bilmediğiniz bir sürü denge gözetiliyordur. Şu anda internette böyle bir şeyin konuşulması
bize bir fayda sağlamaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 02:44:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Arfa'yı izliyorum 2 gündür. Fiziği neredeyse mükemmel tüm fazla kilolarından kurtulmuş aşırı hızlı ve çevik.

Quaresma'nın 4 sene önce ilk geldiği halinden iyi durumda. Çok yetenekli, inanılmaz adam geçiyor ve şutlarını geliştirmiş.

Lakin Nice 4-3-1-2 oynuyor ve Arfa arkasındaki baklava 3'lü ortasahaya güvenerek hiç geri dönmüyor. Onu özgür bırakmışlar biz savunuruz sen git topu sok içeri diye o da fazlasıya yapmış hem de Fransa gibi ortasaha ve stoperlerin bizden daha temaslı oynadığı ligde.

Peki gelirse nerede oynar? Şuanki Arfa Sosa'nın pozisyonunda oynar. Oğuzhan gibi oynayamaz direk serbest 10 numara oynar. Kanatta oynayabileceğini sanmıyorum çünkü hiç ama hiç dönmüyor abartmıyorum ille oynarsa tek şans arkasında Beck gibi defansif bir bek olmalı ve dönüşlerde Atiba'nın onun açığını kapatması ve Oğuzhan'ın geriye deplase olması.

Yani bu adam bizde oynayacak birileri savunmada mutlaka ekstra iş yapmak zorunda ve takım kayarak oynamak zorunda.

Edit : Değer mi derseniz değer. Açamadığımız birçok maçı açar. Hoş bu sene öyle bir şey neredeyse yaşamadık ama seneye şampiyon takıma karşı çok daha farklı motive olacak Anadolu.
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 02:49:20 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

menejeri sanamı dedi bırak bu fırsatçılığı yönetim görsün senin şu anda sosyal medyada
gündemin bumu olmalı. Hiç bir şeye hakkın yok deniz benim sözleşme yenilenmeli demem oyuncuya zarar vermez
ama senin yenilenmemeli demen oyuncunun performansına zarar verir. Burda demokrasi işlemiyor kimseye hak dağıtmıyoruz
burda geçerli olan tek şey şampiyonluk yolunda engelleri temizlemek çarkın tam sağlıklı dönmesine taraftar olarak
yardımcı olmak durup dururken düzgün işleyen çarka çubuk sokmaya çalışmanınmı hakkı var siz demokrasiyi
yanlış anladınız burda katı bir Beşiktaş diktatörlüğü var. yani öyle her istediğimi söylerim modundan çıkın
özgürlüğünüz Beşiktaş menfaatleri sınırı içindedir.
İyi de abi şu an bu adamın performansı yerlerdi dimi?
Sen diyorsun ki kesinlikle sözleşme yenilenmeli,ben diyorum ki kesinlikle yenilenmemeli.
Bu adam sözleşmesinin kesinlikle yenileneceğini bilirse mi bu kötü performanstan vazgeçer yoksa sözleşme yenileme işinin ciddi riskte olduğunu bilir de yeni sözleşmeyi kapabilmek için 6 maçta asılarak mı yapar? :)
Bence her türlü olması gereken mantık ismailin sözleşmeyi çantada keklik olarak bilmemesi aksine kalan maçlarda süper ötesi performans göstermezse sözleşmesinin yenilenmeyeceğinin bilincinde olması, zira performansı zaten çok kötü, iyi giden bir oyuncu değil yeni sözleşme için ismailin 6 maçta hayatının performansını ortaya koyması lazım.Bana göre koysa da yenilenmemeli de orası ayrı mevzu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 02:47:17
  • Beşiktaş / Bodrum
sen öyle san @Çağrı Bende derimki şampiyonluğun bedeli ismaille sözleşme
imzalamaksa iki defa imzalasınlar. Ne yapacaklar seninle seneye yokuz deyip sonra onu sahayamı sürecekler.
yada onu kulübeye gönderip gol rekoru kırma adayı olan tosiçlemi devam edecekler.
Ben sanmıyorum menejerin attığı oltaya takılmayın o fırsat değerlendiriyor şu an yönetimi
masaya oturtmak için yönetim şu anda istim üzerindeki takımı transfer masasına oturtmaz
gomez bile zamanı geldiğinde konuşuruz diyor. Şu anda dengeleri yönetim hepimizden iyi biliyordur.
kimseylede imza atmaz Biliyorlarki imzalanmadığı sürece oyuncu dişini sıkar elinden gelenin en iyisini yapar.
bazı oyuncularda imzayı atar kafası rahatlar performansı yükselir bırakalım işin içindeki insanlar
bizden daha iyi görüyorlar daha iyi değerlendirsinler Başkan ikinci golden sonra içeri girmiş maçı seyretmemiş
senin gördüklerini görmediğinimi sanıyorsun ama onlar karar alırken sizin baktığınız açıdan bakamaz
bakmamalı sizlerin bilmediğiniz bir sürü denge gözetiliyordur. Şu anda internette böyle bir şeyin konuşulması
bize bir fayda sağlamaz.

Bıraktık @Necmi Abi. Geçen sene de rahatlasınlar, kafaları boşalsın diye sözleşmeler yapıldı. Pektemek ile de yapıldı adam 1 maç bile 90 dakika çıkmadı sahaya.

Katılmıyorum. Söz konusu Oğuzhan olsa, Atiba olsa hatta Cenk olsa tamam ama İsmail zaten bize borçlu ve kanıtlamak zorunda kendini.

Kimse İsmail'e seninle devam etmiyoruz desin demiyorum sadece yazın konuşacağız önce işini yap desinler. Öyle diyorlardır dersen o zaman İsmail'e söyleyecekler menajerini susturacak ve hemen bir röportaj daha verdirtecek yalanlayacak durumu.

Beşiktaş eski Beşiktaş değil hadlerini bilsinler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Nisan 2016, 02:58:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam resmen Pes oynuyor sahada. Çok farklı hız olarak tüm oyunculardan. Ama çok çok aşırı bireysel ve bu beni korkutuyor.

Bu bizim oyunumuz değil. Bizim takımda nasıl bir hal alır bilinmez. Evrilirse inanılmaz olur bizim için ama hiç sanmıyorum 4 yıl önceki Quaresma'nın kopyası belki biraz daha akıllı ve tabela yapanı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

İyi de abi şu an bu adamın performansı yerlerdi dimi?
Sen diyorsun ki kesinlikle sözleşme yenilenmeli,ben diyorum ki kesinlikle yenilenmemeli.
Bu adam sözleşmesinin kesinlikle yenileneceğini bilirse mi bu kötü performanstan vazgeçer yoksa sözleşme yenileme işinin ciddi riskte olduğunu bilir de yeni sözleşmeyi kapabilmek için 6 maçta asılarak mı yapar? :)
Bence her türlü olması gereken mantık ismailin sözleşmeyi çantada keklik olarak bilmemesi aksine kalan maçlarda süper ötesi performans göstermezse sözleşmesinin yenilenmeyeceğinin bilincinde olması, zira performansı zaten çok kötü, iyi giden bir oyuncu değil yeni sözleşme için ismailin 6 maçta hayatının performansını ortaya koyması lazım.Bana göre koysa da yenilenmemeli de orası ayrı mevzu.

sizinde taraftar performansınız kötü ne yapalım o zaman
hala benimle neyi tartışıyorsun deniz bu konu transfer konusu değilmi
konuşulacağı yer transfer başlığıdır. Peki lig devam ederken transfer başlığını neden kapalı
tutuyoruz şu anda benim umrumda olan tek şey Beşiktaşın şampiyonluğudur.
yok illaki transfer konuşacaksanız gidin caneri gönülü konuşun topalı konuşun bari
konuştuğunuzun Beşiktaşa faydası olsun kendine niye sıkıyorsun neyi anlamamaya çalışıyorsunuz
Beşiktaş şampiyonluğa yürüyor ve bu konu dışındaki her şey boş ve anlamsız şu anda
tek odaklanacak konumuz budur. Beşiktaş yıpratılmaya çalışılmasın diye uğraşacağımıza
neden yıpratmaya uğraşalım al şu anda Cem Dizdarın yaptığıda aynı sizin yaptığınız şey
adam resmen Beşiktaşın şampiyonluk gündemini başka bir gündemle değiştirmek istiyor
resmen taş koymaya uğraşıyor. Sizinde yaptığınız aynen bu  Akşam başından beri Beşiktaşın maçlarının
ne kadar zor olduğunu kesin puan kaybedeceğini aradaki farkın kapanacağını konuşuyor bütün medya
bunu derken fenerin 3 haftadır sürekli puan kaybettiğini kapatıyorlar Beşiktaşın strese girmesi için
uğraşıyorlar bizde burdan farklı bir şekilde onlara destek verelim o zaman ismaille işimiz bitince sırada kim olsun olcaymı tolgamı serdar mı
yada hepsine birden verelim gazı böylesi daha sağlam olur.

Çevrimdışı Çağatay

Adam resmen Pes oynuyor sahada. Çok farklı hız olarak tüm oyunculardan. Ama çok çok aşırı bireysel ve bu beni korkutuyor.

Bu bizim oyunumuz değil. Bizim takımda nasıl bir hal alır bilinmez. Evrilirse inanılmaz olur bizim için ama hiç sanmıyorum 4 yıl önceki Quaresma'nın kopyası belki biraz daha akıllı ve tabela yapanı.

ya şu adamların içinden geçme şifresi neydi ? adam onu yazıyor sahaya çıkmadan önce :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Mehmet57

1:29da yaptiklari. Adam o topu cizgiden cikarmasa sezonun golu.

Burda 10 tane guzel golu. 3 ve 1 numaradaki golleri herkes izlesin.

Çevrimiçi Necmi

Bıraktık @Necmi Abi. Geçen sene de rahatlasınlar, kafaları boşalsın diye sözleşmeler yapıldı. Pektemek ile de yapıldı adam 1 maç bile 90 dakika çıkmadı sahaya.

Katılmıyorum. Söz konusu Oğuzhan olsa, Atiba olsa hatta Cenk olsa tamam ama İsmail zaten bize borçlu ve kanıtlamak zorunda kendini.

Kimse İsmail'e seninle devam etmiyoruz desin demiyorum sadece yazın konuşacağız önce işini yap desinler. Öyle diyorlardır dersen o zaman İsmail'e söyleyecekler menajerini susturacak ve hemen bir röportaj daha verdirtecek yalanlayacak durumu.

Beşiktaş eski Beşiktaş değil hadlerini bilsinler.

Haklısın Beşiktaş eski Beşiktaş değil
sizde değişin buna ayak uydurun o zaman eskisi gibi davranmayın. :ok:
şu anda yapmamız gereken en önemli şey sosyal medyada takıma saldırıları göğüslemek
sahada takımı desteklemek ve rakibimize mümkün olduğu kadar zarar vermek
kendimize sorun yaratmanın manası yok sorunu renklilere yaratalım

Çevrimdışı murat baltacı

Ben Arfa'yı izliyorum 2 gündür. Fiziği neredeyse mükemmel tüm fazla kilolarından kurtulmuş aşırı hızlı ve çevik.

Quaresma'nın 4 sene önce ilk geldiği halinden iyi durumda. Çok yetenekli, inanılmaz adam geçiyor ve şutlarını geliştirmiş.

Lakin Nice 4-3-1-2 oynuyor ve Arfa arkasındaki baklava 3'lü ortasahaya güvenerek hiç geri dönmüyor. Onu özgür bırakmışlar biz savunuruz sen git topu sok içeri diye o da fazlasıya yapmış hem de Fransa gibi ortasaha ve stoperlerin bizden daha temaslı oynadığı ligde.

Peki gelirse nerede oynar? Şuanki Arfa Sosa'nın pozisyonunda oynar. Oğuzhan gibi oynayamaz direk serbest 10 numara oynar. Kanatta oynayabileceğini sanmıyorum çünkü hiç ama hiç dönmüyor abartmıyorum ille oynarsa tek şans arkasında Beck gibi defansif bir bek olmalı ve dönüşlerde Atiba'nın onun açığını kapatması ve Oğuzhan'ın geriye deplase olması.

Yani bu adam bizde oynayacak birileri savunmada mutlaka ekstra iş yapmak zorunda ve takım kayarak oynamak zorunda.

Edit : Değer mi derseniz değer. Açamadığımız birçok maçı açar. Hoş bu sene öyle bir şey neredeyse yaşamadık ama seneye şampiyon takıma karşı çok daha farklı motive olacak Anadolu.

İşte tamda bu sebepten bonservissiz böyle bi yeteneği alabiliyorsak kadroyuda ona göre şekillendirmek lazım 5-6 milyona kıyıp atibanın yanına iyi bir orta saha alırsak mesela atiba,bastian önlerinde arfa olursa hiç sıkıntı yaşamayız ama bu durumda hem sosa hem ozi ye yer bulamıyoruz hadi sosa yı kanada attık ki bu performansı alamayız yada uçuk bi teklife sosayı satıp arfa ozi dönüşümlü oynatıcaz. Yada dediğin gibi arfayı kanada koyup arkasına becki koymak ancak bu durumda bile atiba ozi sosa orta sahası olmaz mutlaka topal,mbia gibi bir oyuncu daha alıp gerektiğinde oziyi öne sosayı diğer kanada atıp atiba topal ile orta sahayı tutmamız lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Özay

Oho gittik geldik yorum gelmemiş kadroya  :lol:

@Çağrı şu kadronun eksisi artısı nedir, tam olarak kaç yıl sonra şöyle bir kadroyu afra tafra yapmadan kurabilecek hale geleceğiz?  :D :D

Çevrimdışı ozgursum

@Çağrı şu kadronun eksisi artısı nedir, tam olarak kaç yıl sonra şöyle bir kadroyu afra tafra yapmadan kurabilecek hale geleceğiz?  :D :D

Ackcasi kotu bir kadro ilk olarakcaglar Besiktasin 3-4 seviye altinda bir stoper. Ileride belki gelisirse olabilir mi evet. Bugun Besiktasa gelse 5. stoper olarak anca gelir. Ayrica Sosa ve Ben Arfa kanatlari olmaz. Delik desik olur savunma. Son macta q17 geri donmeyince bekler nasilsa parcalandi gorduk. Futbolda 2 kanat oyuncusunu ayni anda  tek basina durduracak bir bek yok. Caner konusunda da ben yabanci bir bekten yanayim.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu kadroyu gören gözler kör oldu kardeşim yorum falan bekleme boşuna  :super:
[ Son Düzenleme: 16 Nisan 2016, 03:26:46 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Özay

@ozgursum kadroya yerli isimler yazmak zorundayız. Ben yerli olarak kotarabileceğimiz isimleri ve bölgeleri böyle belirleyebildim ancak. Daha iyi bir yerli kombinasyonu gelmedi aklıma

@murat baltacı bu da mı gol değil  :bawling:

Çevrimdışı nusretaslanturk

abi sosanın arkasına caner,arfanın arkasına wiel'i koymuşsun..wiel savunması aman aman iyi bir bek değil, keza caner hiç değil..hadi sosa belli bir yere kadar gelir'de hatem hiç gelmez..kanatları böyle yaparsan oraya rode değil,gagtuso'yu kotsan gene büyük sıkıntı..

Çevrimdışı Deniz

Forma renkleri siyah beyaz olursa yorum gelir belki   :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi sabahlar İsmail Köybaşı :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Köybaşının menajeri şark kurnazı mı takım şampiyonluğa giderken taraftarı bölüyor. İsmail nasil bunu onayliyor. Sampiyon yapamazlarsa sadece ismail değil çoğu gitsin. Akıllarını başlarına alıp sadece mac düşünsünler şu son 6 maç. Yeni kadrolara gelince da ortahada sosa oğuzhan atiba ve tolgay mutlaka düşünülmeli. Defansif takviyeler ve kale öncelik olmali. Kanatlardan ayrilan olursa yerine daha iyisi alınmalı
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ozankarakoc

Yakında İngilizce beste yapmak zorunda kalacağız :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı raichu

Yakında İngilizce beste yapmak zorunda kalacağız :D
şampiyon olalım da her dilde yaparız  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Gece ruyamda gordum fener son dakka gol yiyor , mersin 3 puani aliyor ,  ay hadi inş

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi sen de bizle mi dalga geçiyorsun çözemedim :D

İsmaille sözleşme yenilemek takıma ihanet etmektir ismailden iyi sol bek mi istiyorsun ben sana bir liste hazırlayim yerlisinden yabancısına.Çünkü kendisi şu an ligin en yetersiz sol beklerinden.
Defansif yönünün ne olduğunu ikimiz de bildiğimiz için defanstaki kötü ötesi performansını geçiyorum.

Küme düşmesi kesinleşmiş gol fakiri Mersin İY nun 34 lük sol beki Gökçek Wederson bile 4 gol 6 asistlik performans göstermiş.
Avrupanın en çok gol atan takımlarından birinin sol beki olarak oynayan ismail 2 asist yapmış.

İsmailden iyisini bul diyorsun ben de sana diyorum ki bu ligde forma giyen 10 sol bekten 9 u ismailden iyi.İsmail sözleşme yenilenecek son adamdır.
Ohaaaaa gokcek 4 gol 6 asist mi ohaaaa ismailin kariyeri 2 gol 2 asist.

Çevrimdışı mylife1903

Yoo ismaili yerden yere vuran yok abi.
İsmail yeni sözleşme almayacak bunu konuşuyoruz.Sen nasıl "ismail ile sözleşme yenilenmeli" diyebiliyorsan bizim de "ismail ile sözleşme yenilenmemeli" demeye hakkımız var.
Bu tartışma durduk yere çıkmadı ,menajeri çıktı 1.5m€ istiyoruz masaya oturduk dedi tartışma da bundan çıktı.
Bunlar aslında sezon sonu konuşulacak meseleler ama her zamanki gibi bir menajer fırsatçılığı ile karşı karşıyayız.
Pektemek sözleşme aldığında da tavrın bu şekildeydi sonucunu gördük demek ki bu tavır bize birşey kazandırmıyor ,oynayamayan oyuncu yine oynayamıyor ama giden bizim milyonlar oluyor.
Bu ismaili yerden yere vurma meselesini ben baslattim galiba. 2.5 aydir varsa yoksa ismail. Cunku orada bir haksizlik var, haksizliga karsi durmak de bizim genlerimizde var. bu ismail meselesi biraz kontrolden cikti @Necmi abi o konuda hakli ama cozum bizim elimizde degil. Direkt senol hoca cozecek bu isi. Sivasspor macinda
Ismail vs atif
Ismail vs burhan
Bir puan kaybi olursa ismail yuzunden ortalik karisir

Biz belki elestiri dozunu biraz kaciriyoruz, makara yapiyoruz hatta ama ismaili elestirmek bile imkansiz, kendisi fiziken sahada ruhen evde uyuyor aslinda fiziken sahada da uyuyor.