İyi de abi şu an bu adamın performansı yerlerdi dimi?
Sen diyorsun ki kesinlikle sözleşme yenilenmeli,ben diyorum ki kesinlikle yenilenmemeli.
Bu adam sözleşmesinin kesinlikle yenileneceğini bilirse mi bu kötü performanstan vazgeçer yoksa sözleşme yenileme işinin ciddi riskte olduğunu bilir de yeni sözleşmeyi kapabilmek için 6 maçta asılarak mı yapar? 
Bence her türlü olması gereken mantık ismailin sözleşmeyi çantada keklik olarak bilmemesi aksine kalan maçlarda süper ötesi performans göstermezse sözleşmesinin yenilenmeyeceğinin bilincinde olması, zira performansı zaten çok kötü, iyi giden bir oyuncu değil yeni sözleşme için ismailin 6 maçta hayatının performansını ortaya koyması lazım.Bana göre koysa da yenilenmemeli de orası ayrı mevzu.
sizinde taraftar performansınız kötü ne yapalım o zaman
hala benimle neyi tartışıyorsun deniz bu konu transfer konusu değilmi
konuşulacağı yer transfer başlığıdır. Peki lig devam ederken transfer başlığını neden kapalı
tutuyoruz şu anda benim umrumda olan tek şey Beşiktaşın şampiyonluğudur.
yok illaki transfer konuşacaksanız gidin caneri gönülü konuşun topalı konuşun bari
konuştuğunuzun Beşiktaşa faydası olsun kendine niye sıkıyorsun neyi anlamamaya çalışıyorsunuz
Beşiktaş şampiyonluğa yürüyor ve bu konu dışındaki her şey boş ve anlamsız şu anda
tek odaklanacak konumuz budur. Beşiktaş yıpratılmaya çalışılmasın diye uğraşacağımıza
neden yıpratmaya uğraşalım al şu anda Cem Dizdarın yaptığıda aynı sizin yaptığınız şey
adam resmen Beşiktaşın şampiyonluk gündemini başka bir gündemle değiştirmek istiyor
resmen taş koymaya uğraşıyor. Sizinde yaptığınız aynen bu Akşam başından beri Beşiktaşın maçlarının
ne kadar zor olduğunu kesin puan kaybedeceğini aradaki farkın kapanacağını konuşuyor bütün medya
bunu derken fenerin 3 haftadır sürekli puan kaybettiğini kapatıyorlar Beşiktaşın strese girmesi için
uğraşıyorlar bizde burdan farklı bir şekilde onlara destek verelim o zaman ismaille işimiz bitince sırada kim olsun olcaymı tolgamı serdar mı
yada hepsine birden verelim gazı böylesi daha sağlam olur.