Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293376 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Hoca boiko'yu gözden tamamen çıkardı sanırım

Çevrimdışı RQ7_351903

Hoca boiko'yu gözden tamamen çıkardı sanırım
Katılıyorum, aceleylen yapıldığı belliydi yoksa hiçbir özelliği bizim aradığımız kaleci tiplemesine uymuyordu.

Hoca'nın da gözüne giremedi zaten.

Katılıyorum, aceleylen yapıldığı belliydi yoksa hiçbir özelliği bizim aradığımız kaleci tiplemesine uymuyordu.

Hoca'nın da gözüne giremedi zaten.
bakarsın fırsat oluverir, gözümün önüne Adler,Mandanda,Ospina geliyor şu an..Hala piyasası varken gönderilebilir..

Çevrimdışı tangaz

hocanın ruh hali şöyle;

"ulan kalede kaleci yok dedik gidip aldıkları herife bak günay bundan iyidir"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RQ7_351903

bakarsın fırsat oluverir, gözümün önüne Adler,Mandanda,Ospina geliyor şu an..Hala piyasası varken gönderilebilir..
Aynen hoca, Arsenal 2. kaleci aramıyormuydu ver Boyko'yu al Ospina'yı.Piyasası'da var hem.

Olmadı az bir miktar'da para ben Boyko'nun bu takımda hiçbir zaman birinci kaleci olacağını sanmıyorum.

Adler ne olurdu be, ama benim kanayan yaram Sirigu'dur.  :by2: :bawling:

Çevrimdışı Zafer55

Madem sabitfikirsiniz, niye konuşuyorsunuz? :icool:

:) Yok abi.Sabit fikir değil.kardeşim güzel bir çalışma yapmış bende onu inceleyerek yenilen golde komple takım olarak hatalı olduğumuz yorumunu yaptım.O ise faturayı ismaile kesmiş.Ben ise tv den izlerken serdara marceloya  falan kızmıştım.oysa ki gördüm ki takım olarak geriye dönmemişiz pozisyon almamışız.İsmailin başka pozisyonlardaki hataları benim bu pozisyon için olan yorumumu değiştirmez dedim sadece yoksa ismail süperdir demedim .

Aynen hoca, Arsenal 2. kaleci aramıyormuydu ver Boyko'yu al Ospina'yı.Piyasası'da var hem.

Olmadı az bir miktar'da para ben Boyko'nun bu takımda hiçbir zaman birinci kaleci olacağını sanmıyorum.

Adler ne olurdu be, ama benim kanayan yaram Sirigu'dur.  :by2: :bawling:
Arsenal'e yutturamazsın mümkün değil..benim kalede görmek istediğim isimde Mandanda oldu hep..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arsenal'e yutturamazsın mümkün değil..benim kalede görmek istediğim isimde Mandanda oldu hep..
Ospina > mandanda

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ospina > mandanda

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orasından emin olamam yaw ikiside iyi kaleci, ben hepsinden iyi kaleciyim'de boyum 1.78 :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 19:21:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Öbür hafta Fener Trabzon'a puan verecek zaten. En az 2 puan. Karadeniz turu gibi Sivas ve Akhisar turundan 6 ile çıkarsak puan farkı 4 hafta kala 7 olacaktır en az.

Bu da dipsiz kuyudaki ( İngilizlerin deyimiyle İnönü ) 2 maçı kazandığımız anda şampiyon oluyoruz demek.

Sivas'ın başında savunması antrenör olsa korkardım ama Mesut Bakkal'ın takımlarından korkmuyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eaglekartal

bence şampiyonluk maçımız olucak sivas.yenersek bitmiştir bu iş.sonra 2 maç beraberlik hakkımız varki rahat rahat kullanırız.yarın aldıkmı şampiyonuz olay biter.

Öbür hafta Fener Trabzon'a puan verecek zaten. En az 2 puan. Karadeniz turu gibi Sivas ve Akhisar turundan 6 ile çıkarsak puan farkı 4 hafta kala 7 olacaktır en az.

Bu da dipsiz kuyudaki ( İngilizlerin deyimiyle İnönü ) 2 maçı kazandığımız anda şampiyon oluyoruz demek.

Sivas'ın başında savunması antrenör olsa korkardım ama Mesut Bakkal'ın takımlarından korkmuyorum.
bizden hiç puan aldığını hatırlamıyorum Mesut Hoca'nın.

Çevrimdışı Tolga

Akhisar maçını alırsak 3 maç 9 puan yaparız. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Swagger

Sivas maçı nasıl 3 puandan fazlasıysa, bu sezonki şampiyonluk bir şampiyonluktan fazlasiysa,stadın açılması nasıl bir dönüşümse (cem dizdar vb... bir kaç kişiden de duydum stadın kapasitesinin 10 bin kişi arttırmak içinmi yıktılar diyorlar) bu sezon canerin bize gelmesi savunma oyuncularımızın kalitesinin artması çok şey ifade ediyor.Ben öndeki oyuncularımızın uefa kupasını kazanabilcek kalitede olduğunu düşünüyorum ve 2 sezondur uefa kupasını alacağımıza inanmiştım.takımdaki  bazı gereksizler buna engel oldu.Bu sezon bu gereksizlerin yerlerine kaliteli oyuncular almak yeni hayaller demek.
Takım içindeki dengeler ücretler iyi durumda evet ama bu yeni dönüşümde seviye atlamanın tam zamanı önümüzdeki dönemlerde başarıya dayalı ücretler arttırılabilinir(şampiyonlukta 250bin şampiyonlar ligi yarı final 500bin gibi) yani 1.4 -1.5-1.6 gibi ücret alan oyuncular için güzel hedefler konulur.Canerede bir şekilde primlerle yada el altından istediğini verip almak gerekiyor.
Tolganın eline bavulunu verip  göndereceksin ligin en kötü kaleci performasına sahip kendisi diğer 17 takımın kalecilerinden biri bizim kalemizde olsa çok farklı olurdu.cenk göneni gönderdik ne güzel bunuda göndermek lazım. Boykonun performasi kötü oldu yan topları çok sıkıntili ama iyi kaleci olduğunu düşünüyorum.tolga'ya iyi çocuk dicekler göndermicekler ve yeni sezondada kalede soru işaretleriyle geçirecez.
Futbol zaten serdarı bu yaşı da bırakmiş
Necip kaç senedir oynuyor hala baskı altında eli ayağına dolanıyor.

Ama bunların hepsi iyi çocuklar....
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 21:30:14 Swagger ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Alacağız.

Oraya alemin en kral deplasmanını yapacağız  :evillol:

Çevrimdışı Swagger

Sivas maçı nasıl 3 puandan fazlasıysa, bu sezonki şampiyonluk bir şampiyonluktan fazlasiysa,stadın açılması nasıl bir dönüşümse (cem dizdar vb... bir kaç kişiden de duydum stadın kapasitesinin 10 bin kişi arttırmak içinmi yıktılar diyorlar) bu sezon canerin bize gelmesi savunma oyuncularımızın kalitesinin artması çok şey ifade ediyor.Ben öndeki oyuncularımızın uefa kupasını kazanabilcek kalitede olduğunu düşünüyorum ve 2 sezondur uefa kupasını alacağımıza inanmiştım.takımdaki  bazı gereksizler buna engel oldu.Bu sezon bu gereksizlerin yerlerine kaliteli oyuncular almak yeni hayaller demek.
Takım içindeki dengeler ücretler iyi durumda evet ama bu yeni dönüşümde seviye atlamanın tam zamanı önümüzdeki dönemlerde başarıya dayalı ücretler arttırılabilinir(şampiyonlukta 250bin şampiyonlar ligi yarı final 500bin gibi) yani 1.4 -1.5-1.6 gibi ücret alan oyuncular için güzel hedefler konulur.Canerede bir şekilde primlerle yada el altından istediğini verip almak gerekiyor.
Tolganın eline bavulunu verip  göndereceksin ligin en kötü kaleci performasına sahip kendisi diğer 17 takımın kalecilerinden biri bizim kalemizde olsa çok farklı olurdu.cenk göneni gönderdik ne güzel bunuda göndermek lazım. Boykonun performasi kötü oldu yan topları çok sıkıntili ama iyi kaleci olduğunu düşünüyorum.tolga'ya iyi çocuk dicekler göndermicekler ve yeni sezondada kalede soru işaretleriyle geçirecez.
Futbol zaten serdarı bu yaşı da bırakmiş
Necip kaç senedir oynuyor hala baskı altında eli ayağına dolanıyor.

Ama bunların hepsi iyi çocuklar....
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 20:29:57 Swagger ]

Çevrimdışı Anıl

Katılıyorum, bence şampiyonluk yolunda çok kritik 2 maç oynayacağız üst üste. Sivas ve Akhisar. Eğer 2 maçı da alırsak;

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yalnız Erdal Torunoğulları tam bir nimet bizim için. İyiki klubümüzde.. Çok efendi ve düzgün bi insan..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

sivas maçından umutsuz olan bir ben miyim ?:ebebe:
Sivasa en az 3 tane atmazsak gel yüzüme tükür.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yalnız Erdal Torunoğulları tam bir nimet bizim için. İyiki klubümüzde.. Çok efendi ve düzgün bi insan..
Bence de ama en büyük nimetimiz başkanımız gerçekten iyi bir insan.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ayrıca kabataslak bi düşünürsek;

Futbol ve hentbol şubelerimiz çok iyi..

Bayanlar futbolda şampiyon olduk ve 1.lige çıktık.

Bayanlar voleybolda 1. lige çıkmayı garantiledik..

Bayanlar basketbolda orta şekerliyiz..

Erkekler voleybolda malesef kötüyüz..

Basketbolda 4 kupalı seneden sonra malesef pek bi varlık gösteremedik..

Artık basketbol şubesine güzel bi yatırım yapmalıyız bence..

Bundan 7-8 sene önce fenerin basket şubesi patates çuvalıydı.. Ülkerle birleşme ardındanda güzel bi yatırımla 2 senedir euroleague'de final four oynuyorlar. Kadın basketbol takımıda keza final four oynuyor şu an.. Basketbolda önemli bir şube mutlaka yatırım yapılmalı..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozan062

Ayrıca kabataslak bi düşünürsek;

Futbol ve hentbol şubelerimiz çok iyi..

lütfen havaya girmeyelim:) heleki kişiler üzerinden hiç gitmeyelim çnk aynı seyi siyasette yapıyoruz ve sonunu goruyoruz sıfır sorun derken full sorun:) yani bizimkilerinde bol hatası var ama örtüyoruz ve sakın olaki ilahlastırmayın.. çnk su takımın altyapısını fikret baskanın ilk yönetimi yapmıştır ama kimse onların adını surada yazmıyor :) stadıda yıkan onlardı onların adınıda sayan yok yani ahde vefa sadece Cumhurbaskanına var:) yani deşersem cok kanatlandırırım burayı fena olur aman ne güzel mis gibi keyifliyiz futbolda bunları mayısın ikinci haftası konusuruk
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 20:39:14 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

lütfen havaya girmeyelim:) heleki kişiler üzerinden hiç gitmeyelim çnk aynı seyi siyasette yapıyoruz ve sonunu goruyoruz sıfır sorun derken full sorun:) yani bizimkilerinde bol hatası var ama örtüyoruz ve sakın olaki ilahlastırmayın.. çnk su takımın altyapısını fikret baskanın ilk yönetimi yapmıştır ama kimse onların adını surada yazmıyor :) stadıda yıkan onlardı onların adınıda sayan yok yani ahde vefa sadece Cumhurbaskanına var:) yani deşersem cok kanatlandırırım burayı fena olur aman ne güzel mis gibi keyifliyiz futbolda bunları mayısın ikinci haftası konusuruk
Olur mu hoc ozan cok vefali kulubuz hala ismaili oynatiyoruz

Çevrimdışı Karabay

Sivas kazanmak için kapanmadan oynayamak zorunda, bu ayrıntıyı unutmayın.

Çevrimdışı ALDENYX

gs maçinda sanki şampiyonluk maçina çıkacakmişik hissi veriyor...öğle inanıyorum... 2 maç 6 puan....bu arada "radyo spor" "Martin Škrtel"i bize transfer etti.... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.