Sivas maçı nasıl 3 puandan fazlasıysa, bu sezonki şampiyonluk bir şampiyonluktan fazlasiysa,stadın açılması nasıl bir dönüşümse (cem dizdar vb... bir kaç kişiden de duydum stadın kapasitesinin 10 bin kişi arttırmak içinmi yıktılar diyorlar) bu sezon canerin bize gelmesi savunma oyuncularımızın kalitesinin artması çok şey ifade ediyor.Ben öndeki oyuncularımızın uefa kupasını kazanabilcek kalitede olduğunu düşünüyorum ve 2 sezondur uefa kupasını alacağımıza inanmiştım.takımdaki bazı gereksizler buna engel oldu.Bu sezon bu gereksizlerin yerlerine kaliteli oyuncular almak yeni hayaller demek.
Takım içindeki dengeler ücretler iyi durumda evet ama bu yeni dönüşümde seviye atlamanın tam zamanı önümüzdeki dönemlerde başarıya dayalı ücretler arttırılabilinir(şampiyonlukta 250bin şampiyonlar ligi yarı final 500bin gibi) yani 1.4 -1.5-1.6 gibi ücret alan oyuncular için güzel hedefler konulur.Canerede bir şekilde primlerle yada el altından istediğini verip almak gerekiyor.
Tolganın eline bavulunu verip göndereceksin ligin en kötü kaleci performasına sahip kendisi diğer 17 takımın kalecilerinden biri bizim kalemizde olsa çok farklı olurdu.cenk göneni gönderdik ne güzel bunuda göndermek lazım. Boykonun performasi kötü oldu yan topları çok sıkıntili ama iyi kaleci olduğunu düşünüyorum.tolga'ya iyi çocuk dicekler göndermicekler ve yeni sezondada kalede soru işaretleriyle geçirecez.
Futbol zaten serdarı bu yaşı da bırakmiş
Necip kaç senedir oynuyor hala baskı altında eli ayağına dolanıyor.
Ama bunların hepsi iyi çocuklar....