Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293291 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Antalyaspor__2.35

beraberlik___3.20   ===> Bakın bu bir dramdır  :evillol: :evillol:

Galatasaray _2.15

Galatasaray'ın ligde kalan tüm maçlarında rakiplerinin galibiyetine oynayın, paranızı en az 2'ye katlarsınız.

Fenerbahçe maçında izledim, aşırı istekli olmalarına rağmen kafa ve fiziksel olarak bitmişler resmen.

Kupada finali görmeleri de çok zor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş-Bursaspor maçını izlemeye doyamıyorum biri beni durdursun 10 oldu maç özetini izlediğim 2 defada 90 dakika baştan sona seyrettim :D

Çevrimiçi hasankale

Beşiktaş-Bursaspor maçını izlemeye doyamıyorum biri beni durdursun 10 oldu maç özetini izlediğim 2 defada 90 dakika baştan sona seyrettim :D
90 Dakikayı bende seyretmek isterim.Yardımcı olursan sevinirim dostum.

Çevrimdışı LuceGel

Fener maçından sonra 2 maçta puan kaybı hesaplamıştım Kasımpaşa,akhisar birine 3 puan verdik Akhisar maçıda çok zor geçecek sivas maçı 3. zorlukta gördüğüm maç.Bize karşı aşırı bilenecekler teşvik filanda olabilir defansımız saçma hatalar yaparsa kazanamayız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Brugge maçından sonraki Beşiktaş = Braga maçından sonraki Fenerbahçe.

Sivas ve Akhisar maçlarını alırsak matematiksel olarak olmasa da %99 biter iş.

Biz 2 beraberlik lüksümüz var diyoruz ama bu bile Fener'in 6'da 6 yapması şartıyla geçerli ki ben en az 3 maçta daha puan kaybedeceklerini düşünüyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Bursaspor maci super 3 defa izledim. Attigimiz golden once spiker acayip sacmaliyor. "Ismail arkadaslarinin yerlesimine bakiyor" diyor top kaleci harunda ama kamera ismaili gosteriyor bu bile maci anlatan arkadaslarin ne kadar dusuk iqsu oldugunu gosteriyor. Macin ilk20 dakikasi efsane. Bursasporun 30mden bir sutu var baskada yari sahayi gecememisler

Çevrimiçi hasankale

Bursaspor maci super 3 defa izledim. Attigimiz golden once spiker acayip sacmaliyor. "Ismail arkadaslarinin yerlesimine bakiyor" diyor top kaleci harunda ama kamera ismaili gosteriyor bu bile maci anlatan arkadaslarin ne kadar dusuk iqsu oldugunu gosteriyor. Macin ilk20 dakikasi efsane. Bursasporun 30mden bir sutu var baskada yari sahayi gecememisler
Abi nerden izliyosunuz ya tekrarını bir ben izleyemedim  :D :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Biraz da olaya şöyle bakalım.

Şuan 66 puanımız var. İçerideki 2 maçı da kazanırız olur 72.

4 deplasmanımız var bunların 2'sini kazandık 2'sini kaybettik diyelim 78.

Fener'in şuan 61 puanı var tüm maçlarını kazanırsa 79 oluyor. Yani Fener'in bir beraberlik dahi kaybetme lüksü yok.

Tamam gevşemeyelim tabi ama bence bu iş bitti.

Akıl, mantık bunu söylüyor, bu iş bitti diyor gerçekten.

Ama nedense 95-96 sezonu geliyor aklıma Şenol Hoca'nın nereden girdiyse kafama. Son 4 hafta 5 puan önde içeride önce Vanspor'a sonra fb'ye kaybedip elleriyle teslim ediyor. Fenerli arkadaşlarımın hepsi bizi yapsa yapsa Şenol Hoca şampiyon yapar bu noktadan sonra diyorlar. İnşallah hocanın geçmişte yaşadığı trajediler bir avantaj olur bu sezon bizim için..

Çevrimdışı RQ7_351903

Ama nedense 95-96 sezonu geliyor aklıma Şenol Hoca'nın nereden girdiyse kafama. Son 4 hafta 5 puan önde içeride önce Vanspor'a sonra fb'ye kaybedip elleriyle teslim ediyor. Fenerli arkadaşlarımın hepsi bizi yapsa yapsa Şenol Hoca şampiyon yapar bu noktadan sonra diyorlar. İnşallah hocanın geçmişte yaşadığı trajediler bir avantaj olur bu sezon bizim için..
Hoca'da gene inanılmaz bir baskı var, Bursa maçında aşırı bir stres hakimdi aslında bakarsak son haftalarda böyle.

Çevrimdışı Zafer55

O sezon vanspor maçında ts bir takımın 5 maçrakaçıracağı pozisyonu kaçırmıştı vanspor ortasahayı geçtiği ilk pozisyonda golü bulmuştu.Golü atan Erkan bize transfer olmuştu.Maçta mucizeler yaratan kaleci stingacyu du adı sanırsam yine bize transfr olacakken son anda olmamıştı.Ts için çok talihsiz bir maçtı unutmam hiç.Ayrıca fenerliler boşa heveslenmesin ts o unutulmaz maçta fb ile oynamıştı yani 6 puanlık bir maçtı o. Artık fb nin öyle bir şansı yok.6 da 6 dahi yapsalar şampiyon olamayacaklar.

Neden ismail ile başlanmaz'da bu bölümde'de ismail yüzünden yediğimiz bir gol daha.Avrupa'da ligde her maç hatalar sinsilesi.

Evet başlıyoruz .

Pozisyon 1
-------------

İsmail ve Emre taşdemir arasında Emre atağa kalkıyor doğal olarak ismail'in de adamını takip etmesi gerekiyor burda başlıyoruz.

Pozisyon 2

İsmail adamını bırakıyor ismail bomboş bırakınca adam yardırıyor.İsmail kısacası adamını takip dahi etmiyor.

Pozisyon 3

Alexis İsmail'in bomboş bıraktığı alanı doldurmak için doğal olarak adamın önüne doğru koşuyor mantıklı bir insan'da alexis'in boşalttığı alanı doldurur yani İsmail'in penaltı noktasına doğru gitmesi gerekiyor.

Pozisyon 4

Burda net olarak görüyorsunuz ismail'in açtığı sorunları.Evet İsmail ne içeri gidiyor nede sağ altta ki rakibine gidiyor ortada öyle bekliyor sol alttan gelen futbolcumuz gomez evet yanlış görmediniz gomez ismail'in açığını kapatmaya geliyor.

Pozisyon 5

Evet Alexis emre'yi tutuyor orta açacak olan oyuncunun önüne'de Gomez kapatmaya çalışıyor.Serdar Arkadaki adamı tutuyor marcelo'ya 2 kişi kaldı lütfen dikkat edin marcelo'ya 2 tane bursasporlu oyuncu kaldı.Atiba'ya bakın ismail napıyor diye bakıyor.Afedersiniz küçükken "ortada s.çan oynardık" ismail onu oynuyor.

Pozisyon 6

Evet savunmanın dengesi bozuldu artık serdar ilk olarak arkada ki rakibi değil top önünde ki oyuncuya geldiği için onu tutuyor marcelo'da onu tutuyor arkada ki oyuncu bomboş ismail önünde ki bomboş oyuncuya gitmiyor.Halen belki gidebilir rahat vurdutmaya bilir ancak gitmiyor.

Pozisyon 7

Oyuncu alıp dönüp yine direk vurabilir gol olur nasılsa bomboş ancak oyuncu stoch'a çıkartıyor oda gol yapıyor.

Bu sadece bir pozisyon arkadaşlar bu maç içinde bile birçok pozisyon var avrupa'da ki maçlarda var ligde bir sürü maçlarda var o yüzden sadece maçı değil genel izleyin.

Çevrimdışı SLYKRT

Kazanamıyorsanda kaybetme 6 maçta 4 beraberlik 2 galibiyet kafi fazlasında gözüm yok şampiyon olalımda
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Bu goruntu ne guzel sey hemen anlasiyor ismailin ne oldugu. Ben maci izlerken cildiriyorum. Aheste aheste bakina bakina donuyor herif sanki jogging yapiyor.
Ismailin unutlmaz pozisyonlari var cogu ayni

Fb macinda top suzule suzule naninin oldugu tarafa gelecek belli herkes anliyor tek ismail anlamiyor naninainaninai siren sesleri nani gidiyor ismail efendi lag yapiyor 2-3 saniye ve hafif tempo kosuya basliyor.

Gecen sezon gs maci superdi zaten orada ismaili birakmak lazimdi. 85. Dakikada mi ne oyuna girmissin butun mac kosan burak yilmazi yakalayamamisti.

Çevrimdışı Yusuf03

Herkese Merhaba, Foruma yeni üye oldum. Beşiktaş - Bursaspor maçının 90 dakikalık özetini nereden bulabilirim?

Çevrimdışı ToNI

ismailin yaptığı bu ve benzeri hatalardan çok var.. stadta çıplak gözle topsuz alanı da takip edersen sadece ismailin değil, defanstaki diğer oyuncularımızın da zaman zaman yanlış yaptıklarını görebilirsin..
hataları ligde telafi edebiliyorsun çünkü karşındakinin seviyesi de yüksek değil ama avrupa da bu hatalarla ilerleme şansın yok.. Bursanın bu pozisyonda affetmediği gibi telafi şansın olmaz avrupada.. kademe gecikti mi ? haydi geçmiş olsun... adamı mı kaçırdın.. geçmiş olsun... ister tek kale maç oyna tek hatanla takımı yakarsın..
defans beklerine mutlaka iyi bir transfer bekliyorum şampiyonlar ligi öncesi...
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Zafer55

Şu fotolardan sonra sadece ismaile kızımak haksızlık olur.İlk fotodan itibaren bakarsanız bursanın topyekün gelirken bizimkilerin geriye ne kadar geç döndüğünü hatta dönmediğini görürsünüz.Zincirleme bir gol yemişiz.Bursa atağa kalkıyor top yaya yakın , bursa kalesine en yakın 7 oyuncunun 4 ü bizden.son foto da stoch a en yakın adam yine bir bursalı! Sadece son fotoya baksam golde kişi hatası değil takım hatası var yorumu yaparım ben.İsmaili savunmak gibi bir derdim yok ama bu golü ona yükleyemem ben.

Şu fotolardan sonra sadece ismaile kızımak haksızlık olur.İlk fotodan itibaren bakarsanız bursanın topyekün gelirken bizimkilerin geriye ne kadar geç döndüğünü hatta dönmediğini görürsünüz.Zincirleme bir gol yemişiz.Bursa atağa kalkıyor top yaya yakın , bursa kalesine en yakın 7 oyuncunun 4 ü bizden.son foto da stoch a en yakın adam yine bir bursalı! Sadece son fotoya baksam golde kişi hatası değil takım hatası var yorumu yaparım ben.İsmaili savunmak gibi bir derdim yok ama bu golü ona yükleyemem ben.

başka pozisyonlar atayım mı ? İsmail'in arkasına 2 tane bursasporlu oyuncu sarkıyor emre taşdemir ofsayt değil deniz çok az farklı ofsayt ismail koşmuyor bile ?  Deniz değilde emre taşdemir alsa yine tehlikeli bir pozisyon.Bunlar sadece bu maçlık 1-2.İsmail'in genel sorunu bu zaten.Ancak 2-3 haftadır iyice yerlerde geziyor.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı Zafer55

başka pozisyonlar atayım mı ? İsmail'in arkasına 2 tane bursasporlu oyuncu sarkıyor emre taşdemir ofsayt değil deniz çok az farklı ofsayt ismail koşmuyor bile ?  Deniz değilde emre taşdemir alsa yine tehlikeli bir pozisyon.Bunlar sadece bu maçlık 1-2.İsmail'in genel sorunu bu zaten.Ancak 2-3 haftadır iyice yerlerde geziyor.

Başka pozisyonlar atmanın , benim bu pozisyon hakkındaki düşüncemi değiştireceğini mi düşünüyorsun?

Başka pozisyonlar atmanın , benim bu pozisyon hakkındaki düşüncemi değiştireceğini mi düşünüyorsun?

sizin düşüncenin bizim düşencemizi değiştireceğini mi düşünüyorsunuz ?

[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 18:23:48 cursedofdragon ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Her hafta benzer pozisyonlardan gol yiyoruz İsmail'in kanadından . Sağ taraftan kolay gol yemiyoruz örneğin. Neden? Beck ileriye çıkıp kanadını boş bıraktıktan ve sonrasında top rakip takıma geçtiğinde sağ stoper Beck'in yerine pozisyon alıyor. Kademeye giren stoper Beck'e boş bırakılan sağ stoperde pozisyon alması için zaman kazandırıyor. Beck , sağ stoper gibi pozisyonunu alıyor , kademeye giriyor. Peki İsmail ne yapıyor? Sürekli olarak boş bırakılan sol kanatta sol stoper kademeye giriyor, pozisyon alıyor. Bu durumda sol stoper olarak pozisyon alması , kademeye girmesi gereken İsmail ne yapıyor? Dolanıyor etrafta . Bütün yük sağ stopere biniyor. Adam zaten İsmail'in kademeye girmemesi yüzünden yeniden pozisyon almak zorunda .Bunun yanında oluşan boşluğu kapatmayan , pozisyon alamayan , kademeye giremeyen , boş boş etrafta dolaşan, oyun içinde uyuyan İsmail'in yerine sol stoperde oluşan boşluğu da kapatmak zorunda kalıyor. Sağ stoperi aynı anda hem sağ hem de sol stoper olarak kademeye girmediği için suçlayalım o zaman İsmail'i aklamak için . Beck ve İsmail. Takım aynı takım , defans aynı defans . Hani karşı takımlar hep hazırlıksız yakalıyormuş ya bizim defansı . Beck'in değil de İsmail'in kanadından hazırlıksız yakalıyor ne hikmetse bu karşı takımlar.

Çevrimdışı sozkul

Madem sabitfikirsiniz, niye konuşuyorsunuz? :icool:

Çevrimdışı Zafer55

Tabiki de Hayır.

Çevrimdışı RQ7_351903

Köpek gibi düşünüyorum, hoca Boyko'dan memnun değil belli, kaleci transferi yapılacak bence.