Erkenden yattim, transferler baslamis. Sola caneri almamak buyuk aptallik olur bence. Ismail ile pektemeki gonder alsana caner icin butce. Uefaya dersin valla yaptik bir esseklik bu adamlara bu kadar para verdik 2 tane gonderiyorum 1 tane aliyorum dersin. Eklersin, bu caner hem ismailin yerine hem de pektemekin yerine oynayacak

Srna serbest kaliyor galiba sene sonu. Onu almak cok ama cok zor ben onune yatardim onun gelsin, diye
Mantikli dusunmek lazim.
Dusunelim
Boyko bir ismail degildir, adapte olacaktik, iyi calisacaktir. Cok karakterli, cok temiz iyi egitim almis biri hemen gommeyin, ismaili gommuyorsunuz yahu. Ustelik hicbir sirket 5 senelik sozlesmeyi yarim senede cope atmaz. Tolganin yerine gelecek kaleci biraz daha iyi oynar belki maliyeti yuksek olur.gunayi isterse 8 tane yesin ben cok seviyorum ve begeniyorum. Tolga futbolu birakinca boyko ile beraber gorevi devr alacaktir. Kalede gelecegimiz belli olmali ve suan icin belli, bosuna yorulmayin.
Sagbek beck kalacaktir, hatta futbolu burada birakacaktir. Arkasina genc takimdan birini cikartsinlar hatta cocuk beck ile ayni odada yasasin ustune becke ev kirasi odesinde ve ayni evde yasasinlar. Buraya transfer olmaz.
Rodolfo, alexis, marcelo, milos, pedro buraya 1 tane adam lazim olur. Rodolfonun durumuna gore belki 2. Alexis kesin kalacaktir zaten su isimlere bakinca bunlarin icinde en iyisi ve en kariyerlisi alexis. Anlamsiz sekilde elestiriliyor. Rodolfo nasil donecekmbuyuk soru isareti benim icin. 3.5 milyon euro verdik adama. Marcelo zaten kiralik, milosevici ben begeniyorum otursun klubede simdilik sonra yavas yavas oynar. Pedro da kolombiya milli takimina kadar yukselmis bir oyuncu. Kolombiya milli takimi iste berazilya milli takiminin bir tik alti yahu, adami burdan yerden yere vurup, itin arkasini rahatsiz ettiler. Dogru kullanilirsa faydali bir oyuncu bence.
Sol bek tosic daha yeni sozlesme imzaladi onu kimse gondermez, ismail gitmeli ve caner gelmeli.yaziilenokta
Ortaya aras gelecek.ben takimin bozulmamasini istiyorum kimse satilmasin. Belki frei satilabilir hatta tore de satilmasin. Cok yagli balli bir free bulursak alinabilir
Gomez, cenk burada tek problem mustafa, adamin yedek kulubesinde olmasi bile beni strese sokuyor.
Dun gitmesi lazimdi isoyu alip bugun gitsin hemen su an. Yerine genc bir yatirim transferi denenebilir.