Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Boyko
Beck      Topal      N'koulou    Caner
             Tolgay    Atiba
                    ozzie
       Sosa                       Arfa
                   Gomez

(Tolga, Alexis, Rodolpho, Tosic, Necip, Veli, Olcay, Q, Aras, Cenk, Pektemek)

Boyko ve Beck mi? Ah be abi :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Özay

2.5 milyon euroyu Caner'e verirsen evet Caner'i getirirsin.

Caner'i kazanırsın da. Bununla beraber; Cenk, Olcay, Sosa, Töre, Oğuzhan ve bilimum yerli oyuncuyu kaybedersin. Kaybetmemek için zam yapman gerekir. Hepsini 2.5'a hadi en az 2.2'ye tamamlaman gerekir.

Bu da yıllık maaş bütçesine 10 milyon euro ekler. Yani Caner'in sana yıllık maliyeti bir Roberto Carlos olur.

Çok daha geniş bakmalısın dostum bakmadığımız için bu duruma düştük. Senin dediğini yapan Galatasaray 10 senesini kaybetti.

1 milyon peşin para verilip 1.8 maaşla bağlayabilirsin. Sıkıntılı kısımları da kamuoyu ile paylaşmazsın olur biter. Bunu birçok kulüp yapıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 02:08:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

1 milyon peşin para verilip 1.8 maaşla bağlayabilirsin. Sıkıntılı kısımları da kamuoyu ile paylaşmazsın olur biter. Bunu birçok kulüp yapıyor.

Kamuoyu önemli değil ki oyuncular bunu bilir. Futbol takımında sadece para konuşur oyuncular. Dışarıdan gelen adama bu çatının altında büyüyenlerden fazlasını verirsen, hele ki o adam Fener'den geliyorsa bütün ahengi bozarsın.

O yüzden Cenk'e verilenden bir kuruş fazlası verilemez işine gelirse Caner'in.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Boyko ve Beck mi? Ah be abi :)

mecburen evet :)
kadroda ilk 11e 4 transfer yaptım. daha fazlasını istemek ve beklemek hem dinamikleri bozar hemde hayalperestlikten öteye gitmez  :ok:
yoksa gönlümden neuer ve lahm geçiyordu :bandit:

+ Töre ve Frei da sattım total 20 milyon euroya borçlardan düşelim onuda  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 02:14:29 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Özay

Kamuoyu önemli değil ki oyuncular bunu bilir. Futbol takımında sadece para konuşur oyuncular. Dışarıdan gelen adama bu çatının altında büyüyenlerden fazlasını verirsen, hele ki o adam Fener'den geliyorsa bütün ahengi bozarsın.

O yüzden Cenk'e verilenden bir kuruş fazlası verilemez işine gelirse Caner'in.

Bu direkt ticari sıra girer, adamın iflahını keserler mahkemede  :ebebe: Ciddi söylüyorum bunu karşılıklı bir anlaşma ile gizli tutabiliyorsun.

İkinci olarak imza parası zaten bol bol verecekmiş gibi duruyoruz. ''Serbestim değerim var''  havasında olan bir oyuncuyu diğer oyuncular sorun etmez sanki.

Çevrimdışı tangaz

Mehmet Demirkol;
GSaray, Şenol Hocanın Trabzonspor'unun,
FBahçe ise, yine Hocanın Bursasporunun yıldızlarını aldı,
Beşiktaş, Şenol hocayı.

:bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 02:12:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Yerli olmasa da yabancı Topal gibi çok oyuncu bulabiliriz ama sol bek bulmak gerçekten zor iş.

Fenerden 1.7 alıyor Caner. Cenk de bizde aynısını kazanıyor. 1.7 yıllıktan 3 yıllık sözleşme kafidir biraz da maç başı oldu sana 2 milyon win-win.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 02:15:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu direkt ticari sıra girer, adamın iflahını keserler mahkemede  :ebebe: Ciddi söylüyorum bunu karşılıklı bir anlaşma ile gizli tutabiliyorsun.

İkinci olarak imza parası zaten bol bol verecekmiş gibi duruyoruz. ''Serbestim değerim var''  havasında olan bir oyuncuyu diğer oyuncular sorun etmez sanki.

Soyunma odasında konu paraysa sır kalmaz emin ol :D

Herkes herkesin ne aldığını bilir, öğrenir. Gurur duyduğumuz MAF döneminde bile soyunma odasında en çok konuşulan şey paraydı diye 3 efsanemiz de söyledi zamanında :)

Inter'den alacağı 1.4 sen 1.7 verdiğinde yaşadığı evi bile değiştirmeyecek sanırım Zincirlikuyu'ya taşındı oradan direk antrenmana gidecek arabasıyla. Akıllı olsun Caner Türkiye'de tek şansı Beşiktaş kaldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Herkes herkesin ne aldığını bilir, öğrenir. Gurur duyduğumuz MAF döneminde bile soyunma odasında en çok konuşulan şey paraydı diye 3 efsanemiz de söyledi zamanında :)

Inter'den alacağı 1.4 sen 1.7 verdiğinde yaşadığı evi bile değiştirmeyecek sanırım Zincirlikuyu'ya taşındı oradan direk antrenmana gidecek arabasıyla. Akıllı olsun Caner Türkiye'de tek şansı Beşiktaş kaldı.

MAF döneminde menajer yoktu oyuncular transfer komitesi ile karşılıklı kıran kırana pazarlık ederdi. metin feyyaz rıza ve gökhan 4ü birden girerdi görüşmeye aynı parayı verirdik bu 4lüye öyle gidip soyunma odasında falan konuşmaya gerek yoktu   :ok: Alinin kontratı takipeden yıl biterdi o tek girerdi diğerlerin aldığı paranın üzerine enflasyon zammı yapılır geçerdi.

Çevrimdışı Özay

Caner o parayı kabul eder ama inter daha fazla verir mi orası muallak. Nereden baksan 3 milyon vermeleri lazım vergili halinden geçebilmek için.

Yine de harika bir hamle olur. Sonuçta kaliteli bir oyuncu satacağız ( gökhan), kadro planlaması için kaliteli bir yerli almamız lazım. Caner her bakımdan biçilmiş kaftan.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene şampiyon olursak kendi psikolojimizi düzeltip özgüven kazanacağız ama bu başlangıç maalesef.

Bozuk bir algı var. Türkiye'de algı kolay değişir ama bizimki maalesef son 10 yıldır bozuk olduğu için yer etti.

Üst üste 2, 4 senede 3 şampiyonluk yapmadan tekrardan o sıfatı kazanamayız. Bu 4 senenin 3'ü bizim olmalı çünkü Galatasaray 4 sene yok. Tek rakip mali krize girecek olan Fenerbahçe.

Oyuncu ödemeleri ve borç için devamlı hisse senedi satan Fenerbahçe. FFP'den uyarıyı yiyen yakın zamanda kısıtlama kapıda olan Fenerbahçe.

Elimizdeki kadro her sene 3-4 takviye ile bizi en az 4 sene götürür. Akıllı olup 4'te 3'ü mutlaka almalıyız.

Abi bu sene şampiyon olduktan sonra özellikle şampiyonluğa çok hasret kalmış Oğuzhan-Olcay-Cenk-Necip-Töre gibi isimler kendilerini salabilirler mi?

Şundan soruyorum. Bu oyuncular takımın temel taşlarından. Sonunda şampiyon olduk deyip gelecek sezonu ciddiye almamazlık etmezler heralde dimi? Aklıma takılıyo bu konu.

Edit: Töre zaten gidiciydi dimi :D
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 02:29:52 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MaDJeR

Bu arada başkan eğer fransadaysa , yarın lyon - nice maçı var.. erdal torunogulları ne dedi ? herşeyi bitirdiğimiz oyuncuyu son kez başkan gider izler dedi.. Ben arfayı mı izleyecek yoksa  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı AmaralGürses

Daha şimdiden şampiyon olmuşuz, ŞL biletini cebimize koymuşuz, transfer bile yapmışız forumda vay anasını..

İşte bu yüzden işler azıcık ters gidince stadda uğultular başlıyor, tezahürat susuyor, taraftar karamsarlığa bürünüyor.. forum da gayet güzel yansıtıyor taraftar profilimizi aslında..

Herşeyi uçlarda yaşıyoruz.. ya bizden bi nane olmaz modundayız ya da önümüzdeki 5 sezonu da biz alacağız kafasında.

95-96 sezonu Şenol Güneş'li trabzon son 5 haftaya 5 puan önde girip şampiyonluğu fener'e vermişti. Hatrımda yanlış kalmadıysa Vanspor falan gibi takımlara puan kaybetmiş üstelik.

Kısacası herşeyin başı SİVAS maçı... daha hiç bir şey kesin değil!

Tabi ki avantaj bizde, şampiyon olacağımıza ben de yürekten inanıyorum ama rasyonel olarak bakılınca %55 ihtimal şampiyon biz olacağız %45 ihtimal fener olacak. Aradaki fark bu kadar.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 03:02:39 AmaralGürses ]

Çevrimdışı murat baltacı

Caner için imza parasına filan gerek yok. Inter ne veriyorsa vergisini düşünce 1 cent üstünü ver zaten İtalya'ya gitmez İstanbul'u bırakıp. Türkiye'de de bizden başka alacak kulüp yok aslında kucağımıza düştü.
Farklı düşünüyoruz bana göre canere avrupadan çok talip çıkar interle yakın parayı verip buyur gel demek olmaz he canerin kafasında avrupaya gitmek yoktur sana katılırım ama adamın kafasında avrupa varsa ikna etmek için bir milyon imza parası verilir anadolu takımından adam almıyosun milli takımın sol beki ülkedeki bek performansını gökhan gönülden alıp daha yukarı çıkarmış yaşıda uygun bi oyuncu.

Sanki elimizde çok iyi sol bek varda adama şart sunuyoruz bakın idda ediyorum caner olmazsa beck ayarında bir bek alınıp ismaillede sözleşme uzatılıp yeni sezondada bizi kanser edecekler hiç uzağa gitmeyin linnes diye yatıp kalkıyoduk gs aldı bakıyorum öyle ahım şahım bi oyunu yok tamam gs kötü ama oyuncuda kendini belli eder biraz. yönetimin başarılı transferlerini takdir ediyorum ama senelerdir bek ve stoper alıp hala aynı bölgelerde sıkıntı çektiğimizde ortada hatta erdal başkan bu akşam gomez gelmese ndoyu alıyoduk diyo demba sonrası ndoy bizi hem kanser eder hemde şampiyonluktan ederdi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Aykan19o3

Çağrı bence Caner'e o paralar verilmez ya, bir de defansif anlamda Beck'ten iyi değil sadece Fenerin sisteminde ki bence göbekten kısa paslarla oynayamadıkları için skora direkt katkısı yüksek oluyor.

Barca'da kısa paslarla oynuyor ancak beklerinin katkısı da ortada şampiyonlar ligi'nde oynadıkları ilk Atletico maçında kilidi Dani Alves'in ortasıyla açtılar aynı zamanda bu haftaiçi oynanan Madrid-Wolfsburg maçında gol perdesi Carvajal'in asistiyle açıldı, ayrıca savunmasi iyi olan Beck'i de gördük kasımpaşa maçında tek hamlede nasıl da oyundan düştü. Şampiyonluğa oynayan büyük takımsan beklerin kaliteli, hücuma katkısı yüksek tipte olacak,  pas akışın tıkandığında ileride Gomez tarzı forvetin de varsa eğer beklerinin bindirmeleri, yapacakları isabetli ortalar büyük önem kazanır.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 03:11:41 Aykan19o3 ]

Çevrimdışı mylife1903

Erkenden yattim, transferler baslamis. Sola caneri almamak buyuk aptallik olur bence. Ismail ile pektemeki gonder alsana caner icin butce. Uefaya dersin valla yaptik bir esseklik bu adamlara bu kadar para verdik 2 tane gonderiyorum 1 tane aliyorum dersin. Eklersin, bu caner hem ismailin yerine hem de pektemekin yerine oynayacak :busted_cop:

Srna serbest kaliyor galiba sene sonu. Onu almak cok ama cok zor ben onune yatardim onun gelsin, diye
Mantikli dusunmek lazim.
Dusunelim
Boyko bir ismail degildir, adapte olacaktik, iyi calisacaktir. Cok karakterli, cok temiz iyi egitim almis biri hemen gommeyin, ismaili gommuyorsunuz yahu. Ustelik hicbir sirket 5 senelik sozlesmeyi yarim senede cope atmaz. Tolganin yerine gelecek kaleci biraz daha iyi oynar belki maliyeti yuksek olur.gunayi isterse 8 tane yesin ben cok seviyorum ve begeniyorum. Tolga futbolu birakinca boyko ile beraber gorevi devr alacaktir. Kalede gelecegimiz belli olmali ve suan icin belli, bosuna yorulmayin.
Sagbek beck kalacaktir, hatta futbolu burada birakacaktir. Arkasina genc takimdan birini cikartsinlar hatta cocuk beck ile ayni odada yasasin ustune becke ev kirasi odesinde ve ayni evde yasasinlar. Buraya transfer olmaz.
Rodolfo, alexis, marcelo, milos, pedro buraya 1 tane adam lazim olur. Rodolfonun durumuna gore belki 2. Alexis kesin kalacaktir zaten su isimlere bakinca bunlarin icinde en iyisi ve en kariyerlisi alexis. Anlamsiz sekilde elestiriliyor. Rodolfo nasil donecekmbuyuk soru isareti benim icin. 3.5 milyon euro verdik adama. Marcelo zaten kiralik, milosevici ben begeniyorum otursun klubede simdilik sonra yavas yavas oynar. Pedro da kolombiya milli takimina kadar yukselmis bir oyuncu. Kolombiya milli takimi iste berazilya milli takiminin bir tik alti yahu, adami burdan yerden yere vurup, itin arkasini rahatsiz ettiler. Dogru kullanilirsa faydali bir oyuncu bence.
Sol bek tosic daha yeni sozlesme imzaladi onu kimse gondermez, ismail gitmeli ve caner gelmeli.yaziilenokta
Ortaya aras gelecek.ben takimin bozulmamasini istiyorum kimse satilmasin. Belki frei satilabilir hatta tore de satilmasin. Cok yagli balli bir free bulursak alinabilir
Gomez, cenk burada tek problem mustafa, adamin yedek kulubesinde olmasi bile beni strese sokuyor.
Dun gitmesi lazimdi isoyu alip bugun gitsin hemen su an. Yerine genc bir yatirim transferi denenebilir.

Çevrimdışı raichu

Mehmet Demirkol;
GSaray, Şenol Hocanın Trabzonspor'unun,
FBahçe ise, yine Hocanın Bursasporunun yıldızlarını aldı,
Beşiktaş, Şenol hocayı.

:bandit:
:evillol:

EssiLor

• Ziyaretçi

Mersin FB maçında Ümit Özat muhtemelen Sleep ( Uyku ) moduna girecek
Sağlam yatar yani.

Çevrimdışı Savaş

Bu sene euro 2016 sonrası Oğuzhan'ı tutamayız arkadaşlar. Ben önümüzdeki seneye Oğuzhan'ı saymıyorum. Inanilmaz paralar edecek göreceksiniz. Bu kadar temiz ve akıllı oynayan adam az gelir hele ki oynadığı mevkiyi düşünürsek güzel paralar edecektir bu adam.

Bunun haricinde Gökhan ve Quaresma'nın da gidecegini düşünüyorum. Fakat Sosa ve Gomez kesinlikle kalmalı.

Veli - İsmail - Tosic - Serdar - Mustafa gönderilmeli Olcay'a kiyamiyorum :D Necip ise gerekli.

Hareketli bi transfer dönemi geçiricez bu belli. Caner ise şahane olur. Fener'de beğendiğim 3 adam var 3'üde boşa çıkıyor. Umarım alırız bir ikisini :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Quaresma'yi Vodafone arenada 1 yıl oynatmadan hiçbir yere gonderemezsiniz adam zaten özledigi için döndü. İçerde daha yiyeceği nice kartlar var

Çevrimdışı Savaş

Quaresma'yi Vodafone arenada 1 yıl oynatmadan hiçbir yere gonderemezsiniz adam zaten özledigi için döndü. İçerde daha yiyeceği nice kartlar var
Artık futbolunun sonlarına geliyor. Güzel bir sözleşme teklifi alırsa Çin'den falan gider bence.

Çevrimdışı mylife1903

gecen gun yazmistim suan takimda en temiz adam quaresma.
Gokhan satildi diye konusuluyor, ozzy icin teklif gelebilir, gomez terorden korkuyor, sosa ulkesine donecek, frei gitmek istiyor, pektemek gidici, ismail yolcu, veli yetersiz, marcelo kiralik, boyko bos cikti, tosic kendi kalesine atiyor gitsin, serdar gidici, beck sampiyonlar ligini kaldirmaz, tolganin sozlesmesi bitiyor, rodolfo sakat, milosevic, gelmesin, pedro facia, olcay gitsin yeter.

quaresma bence kendi kaderini kendi cizer. bir de cenk tosunumuz var problemi olmayan. en az tartisilan isimler bunlar.

serdari da seviyorum ben aslinda. gokhan gonul alinmayacaksa duzgun bor paraya serdar tutulur bence
ismail ve pektemek kesin gitmeli. ismailin yerine caner.

kimse satilmasin 1 sene daha domine edelim ligi, sonraki yillara hazirlik olarak gecer onumuzdeki sene

Çevrimdışı Anıl

"-Quaresma'nın kırmızı kartı hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Eğer hocamız raporlarsa ceza uygulanacaktır. Aşırı hırs ve isteği sonucunda görmüştür bu kartı. Sivas'a Quaresma'yla gitmek bize avantaj sağlardı."

Yöneticiler umarım gerçekte de böyle düşünmüyodur

Çevrimdışı cisse557

gecen gun yazmistim suan takimda en temiz adam quaresma.
Gokhan satildi diye konusuluyor, ozzy icin teklif gelebilir, gomez terorden korkuyor, sosa ulkesine donecek, frei gitmek istiyor, pektemek gidici, ismail yolcu, veli yetersiz, marcelo kiralik, boyko bos cikti, tosic kendi kalesine atiyor gitsin, serdar gidici, beck sampiyonlar ligini kaldirmaz, tolganin sozlesmesi bitiyor, rodolfo sakat, milosevic, gelmesin, pedro facia, olcay gitsin yeter.

quaresma bence kendi kaderini kendi cizer. bir de cenk tosunumuz var problemi olmayan. en az tartisilan isimler bunlar.

serdari da seviyorum ben aslinda. gokhan gonul alinmayacaksa duzgun bor paraya serdar tutulur bence
ismail ve pektemek kesin gitmeli. ismailin yerine caner.

kimse satilmasin 1 sene daha domine edelim ligi, sonraki yillara hazirlik olarak gecer onumuzdeki sene
Bu seneki performansindan ben oldukça memnunum gayet verimliydi bazen civitiyor ama genel görüntü olarak iyiydi.

Artık futbolunun sonlarına geliyor. Güzel bir sözleşme teklifi alırsa Çin'den falan gider bence.

Onu gitmeye ikna edecek Cinden başka bir yer görünmüyor zaten. Eğer iyi bir teklif olursa onun için de zor bir seçim olur. Bir tarafta Şampiyonlar liginde boy gösterecek sevdiği, sevildigi kulüpte diğer tarafta oda dolusu para kazanacak.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 09:23:18 cisse557 ]