Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293295 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray Chedjuo'yu 26 yaşında aldı

Fenerbahçe Kjaer'i 26 yaşında aldı .          Bu iki transfer çok mu kolaydı Oyuncuyu tatmin eden bir teklifle gayet mümkün

Nicolas Nkoulou  26 yaşında .

Bence İhtimali olan bir Transfer alırsak 4 5 sene stoper aramayız . @Tolga @AigleBordeaux
Adamın çok fazla talibi var. Buraya gelmesi için çok çok iyi para vermek gerekiyor ki o bile ikna etmeyebilir.

Konoplyanka örneği var mesela. En iyi teklifi biz yaptık ama Sevilla'ya gitti. Yani bazı oyuncular parayı değil kariyeri seçiyorlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 23:04:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başkan alınmadan önce son olarak kendi izlermiş !!!

Şuan başkanın Monacoda olduğunu biliyoruz :) Haftasonu Monaco-Marsilla Maçı var !!

Mocanonun Sol beki contrao Sezon sonu sözleşmes bitiyor Madridle !!

Marsilla'nın stoperi Nicolas Nkoulou Sözleşmesi bitiyor   yoksa yoksa  :sevinc :sevinc :sevinc :halay: :halay: :steamed: :steamed: :steamed: :ishock: :ishock: :ishock:

Coentrao'nun sözleşmesi Monaco ile bitiyor Madrid ile değil. 2019'a kadar Madrid'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 23:04:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Aziz Yıldırım ne için basın toplantısı yapacakmış?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı celiker1

Caner,Gönül,Topal ile ilgili doğal olarak ilgilenmiyoruz dedi.Benim dikkatimi çeken önce klüpleri ile görüşürler anlaşamazlarsa ve hocamız isterse görüşürüz denirdi eskiden.Torunoğulları ise 3 oyuncuda sözleşmeleri biten oyuncular,hocamuz isterse görüşürüz sezon sonu dedi.Benim anladığım gerçekten görüşülüyor üç futbolcu ile...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Klasik Aziz Yıldırım taktikleri işte.

Yine gündemi değiştirmeye çalışacak da artık kimse yemiyor bunları. :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Perreira'yı kovabilir  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 23:06:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Arfa ile ilgili şöyle bir durum var. Oyuncu bu sene 16 gol attı ancak hiç kanatta oynamadı biz hep kanat olarak yazıyoruz.

Bu sene yarısında 2. forvet yarısında 10 numara oynadı. Yani gelirse Sosa ve Oğuzhan'ın bölgesine gelecek gibi düşünebiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 23:07:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Caner'e Inter 2.5 milyon euro önermiş. Vergisi düşünce 1.4 milyon euro. 1.7-1.8'e tutabiliriz burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner'e Inter 2.5 milyon euro önermiş. Vergisi düşünce 1.4 milyon euro. 1.7-1.8'e tutabiliriz burada.
Topala aynı sözleşmeyi önermemiz lazım

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

hakemler ve federasyonun kurumları hiç öyle demiyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

hakemler ve federasyonun kurumları hiç öyle demiyor
Ben kamoyu açısından değerlendirmiştim :) Yani eskiden medya Aziz Yıldırım konuşma yapınca günlerce konuşur tartışırdı artık eskisi kadar inandırıcı değil bu konularda.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çağrı bence Caner'e o paralar verilmez ya, bir de defansif anlamda Beck'ten iyi değil sadece Fenerin sisteminde ki bence göbekten kısa paslarla oynayamadıkları için skora direkt katkısı yüksek oluyor.

Çevrimdışı Swagger

:alala:
Başkanın herkeze karşı saygı göstermesine Beşiktaşlılık duruşu diyorlar.Saygı gösterdiklerin bunu anlamıyorsa bunun önemi yok.Fikret Ormanın tek dezavantajı fazla iyi niyetli olması.Bu bazen Beşiktaşa zarar veriyor.

Çevrimdışı OrhanAker

+ şampiyonlar ligi avantajımız olacak.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Swagger

Canere 2.5m € verip 4 yıllık imzayı gs-fb maçından önce attırırdım. :bandit:
Gomezede +5 gol yazardım
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 23:26:25 Swagger ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemek kadar kazansın valla sorun yok :bandit:

Atiba 1 Milyon €'ya oynuyor ona canım sıkkın benim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozgursum

Ben Arfa ile ilgili şöyle bir durum var. Oyuncu bu sene 16 gol attı ancak hiç kanatta oynamadı biz hep kanat olarak yazıyoruz.

Bu sene yarısında 2. forvet yarısında 10 numara oynadı. Yani gelirse Sosa ve Oğuzhan'ın bölgesine gelecek gibi düşünebiliriz.

Ben de bunu demistim herkes kanat yaziyor ama biz orta saha icin ariyoruz bence. Adamin etkili yeri de forvet arkasi zaten. Sosa ya Cinden yuksek teklif geldigi hatta Sosa nin maasindan artis istedigi biliniyor. Sene sonu satilabilir belki pazarliklari bile yapilmistir sezon sonu icin.

Çevrimdışı Çağatay

Inter caner e 2.5 onerdiyse gider oraya varsin vergi düşünce 1.4 olsun. O adam garip bi adam o paralar verilebiliyorsa gider durmaz buralarda. 300-500 fazla bile versek paraya bakmayabilir.
He ama şöyle bir şey var telles geri döner o zaman ona cokebiliriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı onder23

konuşma başlıklarını da verebilirim

120417250127510875 kez havuzdan çıkarız
3 temmuz süreci
konuşursam yer yerinden oynar
hakemler bizi şampiyon yapmak istemiyor
diye uzar gider  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Ben de bunu demistim herkes kanat yaziyor ama biz orta saha icin ariyoruz bence. Adamin etkili yeri de forvet arkasi zaten. Sosa ya Cinden yuksek teklif geldigi hatta Sosa nin maasindan artis istedigi biliniyor. Sene sonu satilabilir belki pazarliklari bile yapilmistir sezon sonu icin.

Cok büyük ihtimalle devre arası Çinliler istedi ama bizimkiler sene sonu gelin dedi Sosa için.
Lakin ben arfa ile q17 ayni anda sahada olirsa harakiri anlamina gelecegi icin quaresma da yazın gidici
Ikili paket yapilirsa super olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 23:45:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomezede +5 gol yazardım

Demirören gelmiş hoşgelmiş :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Gomezede +5 gol yazardım

Sen parasi bol bir arkadaşa benziyorsun
Banada bi 50.000 lazim merak etme euro degil tl
Arabayi satıp dizel otomatik birşey bakiyorumda :D

Çevrimdışı can1903

Skrtel gelirse beste hazır.. Dertleri skörtlllll  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Özay

Caner'e hayati bir hamle olarak bakarım ben. Böyle bir yerli ile sol bekini doldurursan diğer transferlerinde elin çok rahatlar.

Ben arfa sıkıntılı bir transfer olur. Devre arasında sosa'ya 10 milyon vermişlerdi. Ben onu satılması taraftarıydım ama ikinci yarı gösterdiği performans ağzımızın payını verdi. Oturmuş kadro muhabbeti yapacaksak onu da tutmamız lazım.

Nkoulou muhtemelen alınacaktır ancak son zamanlarda nasıl bir performans sergiliyor bilmiyorum.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2016, 01:59:04 Özay ]