Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7655971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bütçe kısıtlı olursa yani Töre satılmazsa;

Caner, Mayke, Topal, Dede ve Arfa yeterli. Özetle arkayı dolduralım ön zaten iş yapıyor.

Kanat rotasyonu, Töre - Olcay - Arfa - Aras olabilir. Arfa gelirse Kerim kiralanabilir.
Peki Töre'yi satmazsak nasıl transfer yapacağız :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sol bek pozisyonu için Marvin Plattenhardt dışında diğer adayım: Independiente'den, Nicolas Tagliafico...

Atalay bu oyuncu isimlerinin talafuzu çok zor daha basit bişeyler yok mu elinde :)

Çevrimdışı atalay

Plattenhardt zor geçen izledim bize gelmez o gelse hertha berlin çok yüksek paralar ister ama çok Güzel transfer olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bi' bütçe ayırıp, yoklamak lazım.

Atalay bu oyuncu isimlerinin talafuzu çok zor daha basit bişeyler yok mu elinde :)

Ludwig Augustinsson  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu daha iyiymiş :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vakit olsa 3 5 topçu bende bulurdumda kafamı kaldırmaya vakit bulamıyorum izleyebildiklerimizde herkesin izlediği kadar :)

Çevrimdışı murat baltacı

6 adamdan fazla transfere gerek yok yeni kadro bunalımı yaşanacak dönem değil oturmuş kadro var devam etmek gerek.

Caner, Topal, Mayke, Dede, Ben Arfa, Boyko ver Ospina al. Pektemek giderse geç kanat özellikli forvet ve kapat transferi.

Serdar, Pektemek, Veli, Tosic gönder.

Quaresma, Töre sat.

6 al 6 ver.
Süper kadro olur artı olarak q7 yedek olarak tutulabilir çok iyi bi teklif gelmezse tabi. forvet kanat olarak podolski gibi bi hamle yapılırsa efsane bi kadro olur. aras,arfa,q7,podolski kanatları yeterli olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

alın size solbek

Djibril Sidibe (lille)
Gabriel Silva (Genoa)
bunun sözleşme bitiyor-beleş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

beyler rüzgar bize döndü... halis ve serkan çınar atamaları....
pfdk dan sadece para cezası gelmiş...

ama sivas çok motive oynayacaktır.. çok sıkı tutmalıyız.. mesut bakkal bize ters gelmiştir... beykan , şeşu , burhan , teşera ya dikkat etmek lazım...

sivasta gerçektan büyük toparlama var son haftalarda.. çok pozisyona giriyor fakat gol atamıyor.. baskılı futbol oynuyor...

büyük ihtimal fb tarafından da mamalanmışlardır... Bence dönüm maçımız Sivas maçı.. Şenol Hoca beyin yıkaması lazım...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

alın size solbek

Djibril Sidibe (lille)
Gabriel Silva (Genoa)
bunun sözleşme bitiyor-beleş  :bandit:

Lukakunun kardeşini alalım :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

beyler rüzgar bize döndü... halis ve serkan çınar atamaları....
pfdk dan sadece para cezası gelmiş...

ama sivas çok motive oynayacaktır.. çok sıkı tutmalıyız.. mesut bakkal bize ters gelmiştir... beykan , şeşu , burhan , teşera ya dikkat etmek lazım...

sivasta gerçektan büyük toparlama var son haftalarda.. çok pozisyona giriyor fakat gol atamıyor.. baskılı futbol oynuyor...

büyük ihtimal fb tarafından da mamalanmışlardır... Bence dönüm maçımız Sivas maçı.. Şenol Hoca beyin yıkaması lazım...

Bu hakemler başımıza iş açabilir sallapati dikkatli oynamak ve erken gol bulmak lazım.

Çevrimdışı tangaz

Lukakunun kardeşini alalım :)

kız takımının sağ bekini bile devşirebiliriz oraya ismayl gitsinde  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sallapati

sivas maçını kazanmamızın 2X faydası olacak... hem puantaj açısından.. hem de Sivas son haftaya FBye asılmak zorunda olacak.. resmen sezonun finali gibi bir maç... ama bu maç rehavetten çok korkuyorum...

Ben Beşiktaşlıysam Beşiktaş bu şampiyonluğu zora sokar.. şuna bezetebiliriz bunu.. Bursa maçı 70. dakika ile 90+3. dakika...
şu an ligde 70. dakikadayız.. Tribünler Dale Cavese yapıyor.. ama 90+4 de dokuz dogurduk bunu unutmayın.. yani ligin sonunda...
en önemli maç bir sonraki maç...

Çevrimdışı alimm

aziz iki senedir almak için uğraşıyo bonserviste verdiler kulübü bırakmadı şimdi boşta parayı tercih ederse fenere gider yok kariyer derse gideceği çok takım var buraya düşmez. He başkan azize kalp krizi geçirtmek istiyosa caner ile feghouli yi getirsin azizden kurtulalım :)

:D Kökten çözüm... Bence de yolu buralara düşmez,  hani olursa en azından daha fazla kitlenir fb ye...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kız takımının sağ bekini bile devşirebiliriz oraya ismayl gitsinde  :bandit:

Hahahahahah :)

Abi o ismail 2. şut denemesi yaparken ben  müşteri ile telefonda konuşuyordum neredeyse küfür edip işimden olacaktım :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma ve Törenin gideceğini düşünen ve gitmelerini isteyen arkadaşlar
Oldu yanlarında da Ozzy Sosa Atiba yı bedava verelim olurmu ?
Sizin söylediğiniz buna geliyor
Serdar Tosic Pektemek Ve Olcayı göndeririz muhtemelen
Olcayın yerine Ben Arfa gelir
Bize Olcay gibi yalnızca koşacak Ada'm değil em koşacak hem katkı sağlayacak Ada'm lazım
Hayalet gibi adamlarla yollarımız ayrılır sene sonu.
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 17:12:12 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı sallapati

Bu hakemler başımıza iş açabilir sallapati dikkatli oynamak ve erken gol bulmak lazım.

serkan çınar benim son zamanlarda en beğendiğim hakem.. çok iyi bir atama olmuş fb maçına..

halis özkahya kendini çok geliştirdi son zamanlarda.. çok güzel maçlar yönetti... Halis bizi tutmaz ama objektif ve ortadan yönetir... Sanmıyorum bizim aleyhimize birşey yapacağını...

Halis in FB ile ilgili kötü hatıraları var.. Meireles adamın suratına tükürdü.. TFF bunu yalamıştı hatırlıyorsanız... Bilinçaltında FB antipatisi var bence bu hakemin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sivas maçını kazanmamızın 2X faydası olacak... hem puantaj açısından.. hem de Sivas son haftaya FBye asılmak zorunda olacak.. resmen sezonun finali gibi bir maç... ama bu maç rehavetten çok korkuyorum...

Ben Beşiktaşlıysam Beşiktaş bu şampiyonluğu zora sokar.. şuna bezetebiliriz bunu.. Bursa maçı 70. dakika ile 90+3. dakika...
şu an ligde 70. dakikadayız.. Tribünler Dale Cavese yapıyor.. ama 90+4 de dokuz dogurduk bunu unutmayın.. yani ligin sonunda...
en önemli maç bir sonraki maç...

Bu maçtan 3 puan ile ayrılırsak 5 puan fark devam eder ve makas daralır ayrıca bu fb nin ben mersini bile yeneceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Hahahahahah :)

Abi o ismail 2. şut denemesi yaparken ben  müşteri ile telefonda konuşuyordum neredeyse küfür edip işimden olacaktım :)

bizim şuan ihtiyacımız olan sol bek MARCUS MUNCH stilinde biri ve italya 2.liginden almıştık iyi bir çalışma ile neler bulunur kim bilir  :ok:

Çevrimdışı sallapati

Bu maçtan 3 puan ile ayrılırsak 5 puan fark devam eder ve makas daralır ayrıca bu fb nin ben mersini bile yeneceğini düşünmüyorum.

fb şu an komada.. sivasa puan verirsek adamlara oksijen vermiş oluruz.. direk solunum cihazının fişini çekmemiz lazım.. 3 te 3 yapıp tokiye gidersek orda fişi çekeriz

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe sezon sonuna kadar hiç bir maçı rahat kazanamaz, çok puan kaybedecekler daha.

Sivasspor maçımız çok kritik, kazanırsak çok rahatlarız.

Herkes bizim Akhisar maçımızdan bahsediyor, ama aynı hafta Fenerbahçe Trabzonspor deplasmanında olacak.

Çevrimdışı tangaz

Sivas maçı çok önemli ne yapıp edip almalıyız. sarı civcivler mersini her türlü yener dolayısı ile bu hafta puan farkını 5 de tutmalıyız. sonraki hafta ise hafta içi kupa maçında konyada yıpranıp gerilecek olen civcivlerin karadenizde hırçın sularda boğulmasını ve akhisarı tokatlayıp puan farkını 8e çıkaracak şekilde sanki her maç uefa finaliymiş gibi takımı hazırlamalı şenol hoca... sonrası fb ikincilik mücadelesi verecektir.

Çevrimdışı sallapati

2 beraberlik hakkımız var.. Maçlara öncelikle yenilmemek üzerine çıkmamız gerekiyor..

4 galibiyet 2 beraberlik bizi şampiyon yapıyor... 4 galibiyetimizi sivas-akhisar-kayseri-gs maçlarında almalıyız.. sivasa puan verirsek akhisar maçında ayaklar titremeye başlar.... domino etkisi yaratır

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fb şu an komada.. sivasa puan verirsek adamlara oksijen vermiş oluruz.. direk solunum cihazının fişini çekmemiz lazım.. 3 te 3 yapıp tokiye gidersek orda fişi çekeriz

2 de 2 bile çok fazlası ile işimizi görecektir ben fb nin kayıpsız gitmesine ihtimal vermiyorum ama dediğin gibi 3 te 3 yaparsak bu iş biter.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma ve Törenin gideceğini düşünen ve gitmelerini isteyen arkadaşlar
Oldu yanlarında da Ozzy Sosa Atiba yı bedava verelim olurmu ?
Sizin söylediğiniz buna geliyor
Serdar Tosic Pektemek Ve Olcayı göndeririz muhtemelen
Olcayın yerine Ben Arfa gelir
Bize Olcay gibi yalnızca koşacak Ada'm değil em koşacak hem katkı sağlayacak Ada'm lazım
Hayalet gibi adamlarla yollarımız ayrılır sene sonu.
Kimseyi satmazsak yazın nasıl transfer yapacağız.

Hala satmadan transfer yapamıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Sivas maçı çok önemli ne yapıp edip almalıyız. sarı civcivler mersini her türlü yener dolayısı ile bu hafta puan farkını 5 de tutmalıyız. sonraki hafta ise hafta içi kupa maçında konyada yıpranıp gerilecek olen civcivlerin karadenizde hırçın sularda boğulmasını ve akhisarı tokatlayıp puan farkını 8e çıkaracak şekilde sanki her maç uefa finaliymiş gibi takımı hazırlamalı şenol hoca... sonrası fb ikincilik mücadelesi verecektir.

aynen öyle @tangaz abi... bizim ölüm kalım maçımız Sivas maçı... fbye oksijen vermememiz lazım.. Kroşe durumdalar.. 3 yumruk üstüste atarsak (sivas-akhisar-kayseri)  knock out yaparız adamları..
ama bu hafta bir yumruk yersek fb dövüşe ortak olur.. morallenir.. yarışa tutunur....