Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289689 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

ismailin yerine myke tyson alsak nasıl olur kimse hücum edemez oradan  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hala su maci dogru duzgun izleyememis abinize link atmayanlar var, ayip ayip
soyle bos bir zamanimda ismaili seyredegim keyiflen

@raichu pası attım top sende golü atarsın artık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MrtBlgc

Başkan ne yapıp ne edip şu Caner'i bitirmeli. Yıllık 2 milyon euroya imza atacakmış galiba İnterle,sen 2.5 ver gelmezse ben de bir şey bilmiyorum. İtalya'daki vergi oranları çok yüksek. En az 4 yıl sol bek sıkıntısı yaşamayız.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

@raichu pası attım top sende golü atarsın artık
bugün kaç gol attım bir bilsen  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 14:21:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
“Burada ilk golü atmak benim için büyük onur. Ama gerek bu gol, gerekse de gol krallığı benim için şu an önemli değil.
Tek isteğim şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi’nde yer almamız. Bunların hepsi benim için ancak lig kupasını havaya
kaldırmamızla anlam kazanır.”

Yani Gomez diyor ki Şampiyonlar ligine gidelim, getirin sözleşmeyi çakayım imzayı 3 yıllık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

bugün kaç gol attım bir bilsen  :evillol:

RVP'yi geçtiğinin farkındayım  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 14:24:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Mayke-Beck
Caner-(İsmail-tosic) Birtane sol bek lazım :D

Stoperler : Rhodolfo,Dede,Alexis,Marcelo mu olucak ? :D

Eren'i almak ya da İsmail'in kalması benim için aynı şey yönetime bırakıyorum o topu :D

Evet 4 stoper 4'ü de Portekizce-İspanyolca konuşabiliyor iletişim sorunu yok Ospina gelirse o da konuşabilecek :D

@Çağrı ismayllı göndermedin gene ve beni derinden yaraladın :bawling:
senle dostluğumuzu moderasyona alıcam şu gidecekler listesini revize etmen için sana ek süre veriyorum  :bandit:

Yerli sol bek bulun göndereyim, ömür boyu nopost vereyim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı MrtBlgc

Sivas maçın deyince de aklıma hep Rhodolfo'nun Atıf'ın ayağından son anda aldığı top geliyor. Reis harbi gönlümde yer edindi o müdahaleden sonra.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 14:27:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez No.9 tipi forvetlerin son demlerinden. Bu stile yakın son emekli Forlan'dı. Onu da çok istemiştim Schuster varken olmamıştı.
Şuan ise Suarez, Falcao ve Gomez kaldı. Aşağıdan bu tip gelen bir forvet an itibariyle göremiyorum.

Bizim elimizdeki bizi 3 yıl daha idare etsin güzel bir jübile yapsın Vodafone Arena'da Bayern ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Quaresma'ya sezon öncesinde de son Bursa maçında da az sinirlenmedim ama dayanamadım aldım tişörtünü.  :biggrinking: :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

ohhhhh bugun, yarin sakin sakin bursaspor macini izleyecegim, simdi googlea yazdim buyuk videodan kucuk video yapma programi diye bir suru program cikti onlardan birini ogrenecegim hemen sonra gelsin ismail videolari.

Çevrimdışı tangaz

Gomez No.9 tipi forvetlerin son demlerinden. Bu stile yakın son emekli Forlan'dı. Onu da çok istemiştim Schuster varken olmamıştı.
Şuan ise Suarez, Falcao ve Gomez kaldı. Aşağıdan bu tip gelen bir forvet an itibariyle göremiyorum.

Bizim elimizdeki bizi 3 yıl daha idare etsin güzel bir jübile yapsın Vodafone Arena'da Bayern ile.

ne jubilesi? 3 yıllık kontratının bitmesine yakın kendisini Çin'e uğurlayacağız yüklü bir bonservisle daha, ben şimdiden uğurlamaya yer ayırttırdım havaalanından  :bandit:

Çevrimdışı raichu

ohhhhh bugun, yarin sakin sakin bursaspor macini izleyecegim, simdi googlea yazdim buyuk videodan kucuk video yapma programi diye bir suru program cikti onlardan birini ogrenecegim hemen sonra gelsin ismail videolari.
:evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eren'i almak ya da İsmail'in kalması benim için aynı şey yönetime bırakıyorum o topu :D

Evet 4 stoper 4'ü de Portekizce-İspanyolca konuşabiliyor iletişim sorunu yok Ospina gelirse o da konuşabilecek :D

Yerli sol bek bulun göndereyim, ömür boyu nopost vereyim :D
Ziya erdal

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Sofiane Feghouli

Türkiye'ye gelir mi , gelirse neden giydiği forma siyah-beyaz olmasın.....?
aziz iki senedir almak için uğraşıyo bonserviste verdiler kulübü bırakmadı şimdi boşta parayı tercih ederse fenere gider yok kariyer derse gideceği çok takım var buraya düşmez. He başkan azize kalp krizi geçirtmek istiyosa caner ile feghouli yi getirsin azizden kurtulalım :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3 yetmez 6 olsun :D

Adama niye sen 33 yaşında jübile yaptırıyosun ki :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 15:53:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Diego'yu verdiğimizin 2 katını verip aldılar sonuç ortada.

Persie'yi verdiğimizin iki katını verip aldılar sonuç ortada.

Her şeyi para ile çözebileceğini sanan, rakibinin ederi fiyatına anlaştığı oyuncuya fazlasını verip oyuncuyu Türkiye'ye tatile getiren bir kulüp var.

Beter ol Fenerbahçe. Sosa + Gomez maaşı Diego + Persie'nin maliyetinin yarısına eşit. Performansı ise en az 2 katı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Diego'yu verdiğimizin 2 katını verip aldılar sonuç ortada.

Persie'yi verdiğimizin iki katını verip aldılar sonuç ortada.

Her şeyi para ile çözebileceğini sanan, rakibinin ederi fiyatına anlaştığı oyuncuya fazlasını verip oyuncuyu Türkiye'ye tatile getiren bir kulüp var.

Beter ol Fenerbahçe. Sosa + Gomez maaşı Diego + Persie'nin maliyetinin yarısına eşit. Performansı ise en az 2 katı.

İşte bu yüzden...

YİNE YENİ YENİDEN AZİZ BAŞGAN'LA NİCE YILLARA !!  :halay: :halay: :halay:

Fenerbahçe'nin stadını tamamladığı dönemden 3 Temmuz'a kadarki periyodu domine edememesi, yıllardır (Aragones dönemi hariç) her sezon istisnasız şampiyonluğa oynayan tek takım olması ve stadyum/sponsorluk/lisanslı ürün gelirlerinin bu kadar yüksek ve istikrarlı olmasına rağmen bu kadar looser bir kulüp olması gerçekten sadece AY'nin egosu ve kendini futbol prof.u sanmasıyla açıklanabilir..

Şaka bir yana her ne kadar bir nefret objesi haline de dönüşmüş olsa, ne kadar aziz o kadar iyi bizim için. AY giderse yerine muhtemelen Koç gelir ki, bu da fener'in önünü bir hayli açacaktır. Şahsen önümüzdeki 5-10 yıl gs'nin dişli bir rakip olabileceğine inanmadığım için AY'nın uzun yıllar daha fb'nin başında kalmasını önemsiyorum. Umarım 10 yıl daha devam eder başgan.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu arada şöyle bi bakınca aklım ermeye başladı başlayalı fenerle çekişip de aldığımız şampiyonluk yok
İlk olur inşallah bu sene

Aslına bakarsan yakın geçmişte tigana dönemi hariç fener'le çekiştiğimiz bir sezon olmadı.

Bunun haricinde oynadığımz final, tur, eleme vb. maçların tamamına yakınında da biz kazandık.

#Algı  :D   @sallapati

Çevrimdışı yigitcan1903

Aslına bakarsan yakın geçmişte tigana dönemi hariç fener'le çekiştiğimiz bir sezon olmadı.

Bunun haricinde oynadığımz final, tur, eleme vb. maçların tamamına yakınında da biz kazandık.

#Algı  :D   @sallapati
03-04 de var
Tabii koptuğumuz sezonlarda da çekişemiyoruz doğal olarak

Çevrimdışı can1903

Sosyal medyadan halise yüklenelim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Sol bek pozisyonu için Marvin Plattenhardt dışında diğer adayım: Independiente'den, Nicolas Tagliafico...

Çevrimdışı Kalyoncu

Sol bek pozisyonu için Marvin Plattenhardt dışında diğer adayım: Independiente'den, Nicolas Tagliafico...
Plattenhardt zor geçen izledim bize gelmez o gelse hertha berlin çok yüksek paralar ister ama çok Güzel transfer olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi