Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289719 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

keşke çöksek çökebilsek ama ben olabilme ihtimali görmüyorum. para için buraya gelmez seçimi para olsa min. 10milyon maaşla amerika ya da çine gider hedefi EPL...

Şampiyonlar ligine gidicez seneye desek stad'ı göstersek gelmez mi yine :D Bak sen gelmezsen robben'i alıcaz desek :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 13:27:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
6 adamdan fazla transfere gerek yok yeni kadro bunalımı yaşanacak dönem değil oturmuş kadro var devam etmek gerek.

Caner, Topal, Mayke, Dede, Ben Arfa, Boyko ver Ospina al. Pektemek giderse geç kanat özellikli forvet ve kapat transferi.

Serdar, Pektemek, Veli, Tosic gönder.

Quaresma, Töre sat.

6 al 6 ver.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Şampiyonlar ligine gidicez seneye desek stad'ı göstersek gelmez mi yine :D Bak sen gelmezsen robben'i alıcaz desek :D

Şaka bir yana şampiyon olmamız halinde teklif götürdüğümüz halde bize gelmeyecek Türk oyuncu olmayacaktır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

ben zaten töreyi ve Q'yu gönderip Robben ve Ribery yapalım diyorum junior bayern (badstuber de gelsin)  :D
bu 3 sakata da razıyım AMA Neuer'ide getirecekler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 13:31:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Bütçe kısıtlı olursa yani Töre satılmazsa;

Caner, Mayke, Topal, Dede ve Arfa yeterli. Özetle arkayı dolduralım ön zaten iş yapıyor.

Kanat rotasyonu, Töre - Olcay - Arfa - Aras olabilir. Arfa gelirse Kerim kiralanabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

ben zaten töreyi ve Q'yu gönderip Robben ve Ribery yapalım diyorum junior bayern (badstuber de gelsin)  :D
bu 3 sakata da razıyım AMA Neuer'ide getirecekler  :bandit:
o zaman stoper sıkıntısıda çözülür  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 13:35:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı s4rc4stic

Ben arfa nice takımında çılgın atıyor..geçen haftada hat trick yaptı 4.sıradalar..Gelse muazzam olur..iyi bir sol ayaklı stoper..2 tane sağa ve sola hücumcu bek tadından yenmez..
gökhan gönül haberleride iyice ayyuka çıktı bizimkiler bitirmiş olabilir..irfan can kahvecide şenol güneş ile pırlanta olur..

Çevrimdışı mylife1903

Borclar beni bitiriyor resmen, besiktasin borcu uyku duzenimi bozuyor.
Demirorenli 8 seneyi sokaga atilan paraciklari hatirliyorum. transfer dendimi gozum sekmeye basliyor.

genc takimin durumu nedir arkadaslar takip eden var mi? eslem vardi sakatlandi cocuk iyi top yapiyordu, duzgun ayakliydi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

18 Nisan Pazartesi günü Aziz YILDIRIM'ın basın toplantısı var tiyatroyu izleyin  :)

Çevrimdışı 38life

Töre'nin Sivas maçıyla birlikte patlama yapması ve şampiyonluk virajında ön plana çıkması gerek. Aksi taktirde istediğimiz fiyata satamayiz.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nusretaslanturk

ben arfa'nın bu sezon gol sayısı iyi hoş'ta birde asist sayısına bakıyorum acaba diyorum :)

Çevrimdışı 38life

İddaa'nin bizim şampiyonluğumuza 1.10 oran vermesi akıl izan işi değil.

yalnız şundan eminim, hatem'in aklına beşiktaşı demba ba  soktu

Çevrimdışı mylife1903

haftanin dudukleri kacta aciklanir?

ooo aziz yildirim basin toplantisi, alirim bir dal.

acilis
federasyona giydirma
hakemlere giydirme
paralel yapi
sike davasi bagirmasi
hakemlere giydirme
basina salvolar
dogru mu samet safhasi
muz meyvesinin faydalari
doping destekleyici yandas doktor aciklamalari
cumhurbaskanina tesekkur
ve kapanis

İddaa'nin bizim şampiyonluğumuza 1.10 oran vermesi akıl izan işi değil.

valla ben sezon açılmadan 200 liracık basmıştım :) 6 oranımız varken

Çevrimdışı tangaz

o zaman stoper sıkıntısıda çözülür  :evillol:

onu düşünerek zaten defansa adam almadım  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

6 adamdan fazla transfere gerek yok yeni kadro bunalımı yaşanacak dönem değil oturmuş kadro var devam etmek gerek.

Caner, Topal, Mayke, Dede, Ben Arfa, Boyko ver Ospina al. Pektemek giderse geç kanat özellikli forvet ve kapat transferi.

Serdar, Pektemek, Veli, Tosic gönder.

Quaresma, Töre sat.

6 al 6 ver.

@Çağrı ismayllı göndermedin gene ve beni derinden yaraladın :bawling:
senle dostluğumuzu moderasyona alıcam şu gidecekler listesini revize etmen için sana ek süre veriyorum  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bütçe kısıtlı olursa yani Töre satılmazsa;

Caner, Mayke, Topal, Dede ve Arfa yeterli. Özetle arkayı dolduralım ön zaten iş yapıyor.

Kanat rotasyonu, Töre - Olcay - Arfa - Aras olabilir. Arfa gelirse Kerim kiralanabilir.

Mayke-Beck
Caner-(İsmail-tosic) Birtane sol bek lazım :D

Stoperler : Rhodolfo,Dede,Alexis,Marcelo mu olucak ? :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

63-64'e kadar Quaresma faydalı oynamış takdir ettim :D

İlk yarıda Sosa'ya attığı pas süperdi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Halit

haftanin dudukleri kacta aciklanir?

ooo aziz yildirim basin toplantisi, alirim bir dal.

acilis
federasyona giydirma
hakemlere giydirme
paralel yapi
sike davasi bagirmasi
hakemlere giydirme
basina salvolar
dogru mu samet safhasi
muz meyvesinin faydalari
doping destekleyici yandas doktor aciklamalari
cumhurbaskanina tesekkur
ve kapanis

ve bunu görmemekte direnen bir taraftar kitleleri (kongre üyeleri daha çok) var... her sene başarısız olduğunda aynı.  otomatiğe bağladı artık  :D
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onu düşünerek zaten defansa adam almadım  :evillol:
Abi İsmaili göndersek  savunmadaki sorunun çoğu çözülür şampiyonlar liginde ismailin oynamasını düşünmek bile istemiyorum

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

63-64'e kadar Quaresma faydalı oynamış takdir ettim :D

İlk yarıda Sosa'ya attığı pas süperdi.
Direkten dönen trivela sıda çok iyidi bence

Çevrimdışı raichu

Direkten dönen trivela sıda çok iyidi bence

o girmedi ya içimde bir burukluk  :D
bi de çizgiden çıktı

Çevrimdışı mylife1903

Abi İsmaili göndersek  savunmadaki sorunun çoğu çözülür şampiyonlar liginde ismailin oynamasını düşünmek bile istemiyorum

ismailin yerine kiz takiminin sag beki oynasiydi 10 gol az yemis olurduk, sampiyonlar liginde ismail vs neymar falan denk gelirse ovvvvvvv