Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289715 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Son iki maçta Kasımpaşa'nın ve Hamza'nın hırsını gördükten sonra...

Geçen sene Akhisar Hamza hocaları için oynamıştı, illa ki başkaları için oynayan takım çıkacaktır.
Matematiksel olarak kesinleşmeden asla bitti demem zaten ben de :D
Osmanlı ve G.saray hariç teşvik de vereceklerdir zaten daha önce dediğim gibi  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

o değil de dün podolskinin yanlış ofsaytla verilmeyen golüne bakıyorum da, adam bizde olsaydı hiç Quaresma vb alınmayıp olcay'ın yerine almış olsaydık neler yapardı bu takımda bizim oyun formatında off offf gol kralığında şuan 2. sırada olurdu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

abi bir bakarsın vodafone ekstra olarak mandandayı da hediye eder  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

hayırdır Mehmet Ali, Ospina ile aranıza kara kedi mi girdi  :alala:  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

o değil de dün podolskinin yanlış ofsaytla verilmeyen golüne bakıyorum da, adam bizde olsaydı hiç Quaresma vb alınmayıp olcay'ın yerine almış olsaydık neler yapardı bu takımda bizim oyun formatında off offf gol kralığında şuan 2. sırada olurdu  :D

aynen alsaydık keşke hem gomez hem töre kankisi bizdeydi :)

Çevrimdışı tangaz

aynen alsaydık keşke hem gomez hem töre kankisi bizdeydi :)

bizde kanki sayısı hızla artardı zaten olcay, tolgay, tosun, ozzie, veli   :)

Çevrimdışı tangaz

yüksek ihtimalle ben arfa alınacak gibi duruyor. yapılması gereken aslında basit Q17 çin Töre epl boyko d.kiev satılacak gelecek olan 25-30 milyon euro ile de ospina (parasıyla :D) wan der viel (free) n'koulou(free) caner (free) topal(free) alınacak sadece 6 milyon bonservis çıktısı +20 milyon euro transfer sezonu başarısı ile yeni sezon açılacak sonra atılan gol 75 yenilen gol 25 ile sezon kapatılıp şampiyonluk kutlamalarına başlanacak  :bandit:

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Zeki Uzundurukan: Ben Caner'in İntere gideceğini düşünmüyorum Beşiktaş'la anlaştığını duydum Yüksek İhtimalle Caner Yeni Sezon Siyah Beyazlı Formayı giyecek
Gölhan Gönül de Beşiktaş'a gelebilir

Emre Bol: Rüştü'nün Zaman'ında Beşiktaş'a geleceği haberleri çıktığında Rüştü'yü arayıp Rüştü Beşiktaş'a gideceğimin yönünde haberler çıkıyor bunlar doğrumu kardeşim dedim
Oda Bana yok abi olurmu öyle şey ben fenebahçeden ayrılmam demişti
Ertesi gün Beşiktaş'a imza attı o yüzden Caner ve Gökhan Beşiktaş'a gelebilir.

A.Spor

Çevrimdışı mylife1903

sevmiyom o podolskiyi ben ama guzel betimlemeler yapardim.

aziz yildirim cok zipladi soylesin de onu podolski tutsun gibi

ski nerde
hangi ski
podolski

ahh levent kircayi hatirladim simdi

olm nerde ski
hangi ski bana
devletin ski
haaa jet ski

hic keyfim yok bugun @tangaz reis erkencisin bugun

Çevrimdışı tangaz

sevmiyom o podolskiyi ben ama guzel betimlemeler yapardim.

aziz yildirim cok zipladi soylesin de onu podolski tutsun gibi

ski nerde
hangi ski
podolski

ahh levent kircayi hatirladim simdi

olm nerde ski
hangi ski bana
devletin ski
haaa jet ski

hic keyfim yok bugun @tangaz reis erkencisin bugun

sabahdan gireyim dedim aslında çok işim var öğleden sonra dalacam işlere  :D @mylife1903  baba

Çevrimiçi Necmi

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx
:ok:

Çevrimdışı mylife1903

yüksek ihtimalle ben arfa alınacak gibi duruyor. yapılması gereken aslında basit Q17 çin Töre epl boyko d.kiev satılacak gelecek olan 25-30 milyon euro ile de ospina (parasıyla :D) wan der viel (free) n'koulou(free) caner (free) topal(free) alınacak sadece 6 milyon bonservis çıktısı +20 milyon euro transfer sezonu başarısı ile yeni sezon açılacak sonra atılan gol 75 yenilen gol 25 ile sezon kapatılıp şampiyonluk kutlamalarına başlanacak  :bandit:
Yahu reis sen yapma bari

saydiracaksin benim transfer listesini gene, iki gundur yazmiyordum benim izlediklerimi. sadece caner alinsin iso ve pekto yollasin yeter artar. kimse satilmasin ama sadece aras geliyor kerim frei gidebilir iyi bir paraya, gelen canlilar ile piril piril eurolar ile borclari odeyelim.
sonra benim listeden sec begen oynat
gene yazalim

Ingiltere krali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kiral pele, bekinbauyer, kaleci mayer, bricit bardo(ismailin yerine), nadya komanachi(pektemek yerine), fenerbahceli cemil

Çevrimdışı worns

Podolski bizim sol öne cuk otururdu. Bu sene kenar forvetlerden sınırlı gol katkısı aldık. Gol sayımız daha da artardı.

Yaşı da henüz 30-31 bitik durmuyor, bir 5 mil euroya bırakırlar mı acaba? :)

Podolski bizim sol öne cuk otururdu. Bu sene kenar forvetlerden sınırlı gol katkısı aldık. Gol sayımız daha da artardı.

pektemek'i verelim gs'ye :D

Çevrimiçi Mehmet57

Podolski'ye tercih ederim. Kerim gidecekse cuk oturur hamle oyuncusu olarak. Daha 20 yasinda ve potansoyelli.

Çevrimdışı mylife1903

pektemek'i verelim gs'ye :D

Pektemek`i west ham a verecem ben, bilic cok ozluyormus

EssiLor

• Ziyaretçi

Podolski'yi çok isterim sistemimize harika oturur
2 Alman panzeri
Podolski GS den ayrılabilir ayrılırsa çökmeliyiz hemen muhteşem bi oyuncu GS de amatör kaynadığı için podolski biraz pasif kalıyor ama Gomez gibi oda bizde kendini bulur.

Çevrimdışı OrhanAker

:o_o:
Alacaklarına karşı fesh etsin,gelsin yarın başlasın :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Yahu reis sen yapma bari

saydiracaksin benim transfer listesini gene, iki gundur yazmiyordum benim izlediklerimi. sadece caner alinsin iso ve pekto yollasin yeter artar. kimse satilmasin ama sadece aras geliyor kerim frei gidebilir iyi bir paraya, gelen canlilar ile piril piril eurolar ile borclari odeyelim.
sonra benim listeden sec begen oynat
gene yazalim

Ingiltere krali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kiral pele, bekinbauyer, kaleci mayer, bricit bardo(ismailin yerine), nadya komanachi(pektemek yerine), fenerbahceli cemil

üstad benim yazımı dikkatli oku hepsi free transfer bonservislerden +20 milyon kar edip borçlarda 50 trilyon düşüş gerçekleştirdim  :ok:

Çevrimdışı SLYKRT

Podolski'ye tercih ederim. Kerim gidecekse cuk oturur hamle oyuncusu olarak. Daha 20 yasinda ve potansoyelli.

Çok top tutuyor birde son vuruşları kötü gibi geldi bana bizim takımda döverler bunu :)
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Çok top tutuyor birde son vuruşları kötü gibi geldi bana bizim takımda döverler bunu :)

Dogru, gelistirmesi gereken yonleri cok. Bunlardan biri pas oyunu ve son vuruslari. Ama daha 20 yasinda oldugunu goz onunde bulundurmak gerek. Hamle oyuncusu olarak Turk futboluna cok uygun bir genc. Muthis patlama gucune sahip. Misal, Gokhan Gonul'un kanatina koysan Gokhan'i felc eder.

Çevrimdışı mylife1903

üstad benim yazımı dikkatli oku hepsi free transfer bonservislerden +20 milyon kar edip borçlarda 50 trilyon düşüş gerçekleştirdim  :ok:

Abi ben hic bozulsun istemiyorum takim. Sadece caner, sirtimizdaki yuklerden kurtulalim yeterli.
Alacaksak free su fbnin kirigini alalim feguliyi

Çevrimdışı SLYKRT

Poldinin yanına şu linneside şıkıştırsalar çocuk yalan olup gidecek sayın beck bu sene inş 10 ortaya ulaşacak.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Abi ben hic bozulsun istemiyorum takim. Sadece caner, sirtimizdaki yuklerden kurtulalim yeterli.
Alacaksak free su fbnin kirigini alalim feguliyi

abi feghuli ingiltereye gider tottenham istiyormuş bizim defansdaki kazmaları yollayıp serdar iso marcelo pedro milo yerlerine transfer yapmamız şart o zaman arda arda şampiyonluklar ŞL gelirleri falan derken borçları eritiriz yakarız puromuzu  :bandit:

abi feghuli ingiltereye gider tottenham istiyormuş bizim defansdaki kazmaları yollayıp serdar iso marcelo pedro milo yerlerine transfer yapmamız şart o zaman arda arda şampiyonluklar ŞL gelirleri falan derken borçları eritiriz yakarız puromuzu  :bandit:

adam kadro dışı şuan çöksek çökemiyormuyuz :D

http://www.transfermarkt.com.tr/sofiane-feghouli/profil/spieler/57162

Çevrimdışı tangaz

adam kadro dışı şuan çöksek çökemiyormuyuz :D

http://www.transfermarkt.com.tr/sofiane-feghouli/profil/spieler/57162

keşke çöksek çökebilsek ama ben olabilme ihtimali görmüyorum. para için buraya gelmez seçimi para olsa min. 10milyon maaşla amerika ya da çine gider hedefi EPL...