Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289452 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçen sene Antep - Akhisar - Konya maçlarında toplam 2 puan alabildik. Ki bu maçların ikisi içerdeydi.

Biten hiçbir şey yok daha...
Fenerliler haricinde bitti diyen yok sanırım zaten  :D
Onlar da moral bozukluğundan diyolar

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

Geçen sene Antep - Akhisar - Konya maçlarında toplam 2 puan alabildik. Ki bu maçların ikisi içerdeydi.

İçeride derken? :)

Geçen sene bilic sağlam tutacak defansı, Töre yardırcak da Ba'ya indirecek de biz gol atacağız... Bu arada o oyun tarzını severim ben, Bilic kalsa 2-3 yıl içinde kesin bi yarı final falan görürdük avrupa'da ama Türkiye'de olmazdı o iş.

Bu yıl atıyoruz. Temel fark bu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada şöyle bi bakınca aklım ermeye başladı başlayalı fenerle çekişip de aldığımız şampiyonluk yok
İlk olur inşallah bu sene

Çevrimdışı ozan062

İçeride derken? :)

Geçen sene bilic sağlam tutacak defansı, Töre yardırcak da Ba'ya indirecek de biz gol atacağız... Bu arada o oyun tarzını severim ben, Bilic kalsa 2-3 yıl içinde kesin bi yarı final falan görürdük avrupa'da ama Türkiye'de olmazdı o iş.

Bu yıl atıyoruz. Temel fark bu.

ben avrupada basarı için yabancı hoca meraklsıyım ama taraftarla hoca arasında bagın olması içinde onun Türk olması gerekiyor... yani her dediğini anlamamız mimiklerini okumamız davranıslarına bakmamız gibi durumları tek anlayacagımız kişiler Türkler olur

o sebeple biz aslında yeni adamlar yetiştirmemiz lazım  kendisini sürekli geliştirmeyi ilke edinmiş adamları bulup sürekli eğitime gönderip sonrasında tecrübe için calıstırıp takıma kazandırmalıyız.. yani oyuncu scoutu gibi hoca scoutuda lazım bize...

ama tabiki ülkenin düzeni buna izin vermez yani çevre lazım kankalar lazım vede iyi bir menejer.. zaten iyi hoca varsada bu etmenlerden dolayı geride kalıyorlar.. @Çağrı mesaj attım cevap ver uleynn
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 11:23:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 11:22:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa maçının 10-13. dakikaları arası bir baskı var taraftarın itmesiyle sağlı sollu..

Çok özlemişim be.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Sofiane Feghouli

Türkiye'ye gelir mi , gelirse neden giydiği forma siyah-beyaz olmasın.....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Anıl

Bursa maçının 10-13. dakikaları arası bir baskı var taraftarın itmesiyle sağlı sollu..

Çok özlemişim be.
Şu linki atsana bir zahmet :bandit:

Çevrimdışı panic13

ben avrupada basarı için yabancı hoca meraklsıyım ama taraftarla hoca arasında bagın olması içinde onun Türk olması gerekiyor... yani her dediğini anlamamız mimiklerini okumamız davranıslarına bakmamız gibi durumları tek anlayacagımız kişiler Türkler olur

o sebeple biz aslında yeni adamlar yetiştirmemiz lazım  kendisini sürekli geliştirmeyi ilke edinmiş adamları bulup sürekli eğitime gönderip sonrasında tecrübe için calıstırıp takıma kazandırmalıyız.. yani oyuncu scoutu gibi hoca scoutuda lazım bize...

ama tabiki ülkenin düzeni buna izin vermez yani çevre lazım kankalar lazım vede iyi bir menejer.. zaten iyi hoca varsada bu etmenlerden dolayı geride kalıyorlar.. @Çağrı mesaj attım cevap ver uleynn

Orhan Uluca diye bir blogger ve spor gazetecisi var. Bir ara hikmet Karaman'ın yanında asistanlık da yaptı. Senin tespitini o yıllardır söylüyor: Son 8 yılda TR'de şampiyon olan hocaların tamamı Türk

2008-GS/Cevat güler
2009-BJK/Mustafa Denizli
2010-Bursa/Ertuğrul Sağlam
2011-TS/Ş. güneş
2012-GS/Terim
2013-GS/Terim
2014-FB/Ersun
2015-GS/Hamza
2016-BJK/Ş. güneş (lider)

Ayrıca, şu an FB'nin başında Denizli veya Ersun Yanal olsa belki başa başa giderdi ama Vitor Pereria dediğin gibi camia ile bütünleşemiyor. Güneş hem ligi tanıyor hem camia ile bütünleşmiş durumda. Taktik/tekniğin dışında en büyük avantaj bu olacak. Ligi ve havayı biliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok özlemişim be.

o dediğin 66-67.ci dakikalarda ki ıslık baskı müthiş lick tv ne kadar sesi kesse'de rakip korktu :D

İlk 5 dakika da ki rakibin korkusuna girmiyorum bile :D  :evillol:

Ah ulan adam gibi kalecimiz şöyle bir sağlam defansımız olsa burda gol atacak adamın bize anlını karışlarım :D

Çevrimdışı panic13

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx

Çevrimdışı Tolga

Evet henüz biten birşey yok ama geçen sene ile bu sene arasında çok fark var.

Geçen sene son 5 haftaya Gs ile puan puana girmiştik bu sene Fb'nin 5 puan önünde giriyoruz son 6 haftaya.

Geçen sene başımızda Bilic vardı bu sene Şenol Güneş var.

Geçen sezon Demba Ba son haftalarda ortadan kayboldu bu sezon Gomez şimdiden 21 gole ulaştı ve son maçta gördük ki bu şampiyonluğu çok istiyor.

Geçen sezon tüm maçları deplasmanda oynarken bu sezon en azından 3 maçımızı kendi stadımızda oynamış olacağız.

Bunlara ekleyeceğimiz başka şeyler de olabilir ama özetle geçen seneden daha farklı bir ortam var bu sezon. Yine de sakin olmakta fayda var.

Al 3 maçı bitir bu işi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

bu arada başkan fransada büyük bir ihtimalle ben arfa için :)

Çevrimdışı ozan062

Orhan Uluca diye bir blogger ve spor gazetecisi var. Bir ara hikmet Karaman'ın yanında asistanlık da yaptı. Senin tespitini o yıllardır söylüyor: Son 8 yılda TR'de şampiyon olan hocaların tamamı Türk

2008-GS/Cevat güler
2009-BJK/Mustafa Denizli
2010-Bursa/Ertuğrul Sağlam
2011-TS/Ş. güneş
2012-GS/Terim
2013-GS/Terim
2014-FB/Ersun
2015-GS/Hamza
2016-BJK/Ş. güneş (lider)

Ayrıca, şu an FB'nin başında Denizli veya Ersun Yanal olsa belki başa başa giderdi ama Vitor Pereria dediğin gibi camia ile bütünleşemiyor. Güneş hem ligi tanıyor hem camia ile bütünleşmiş durumda. Taktik/tekniğin dışında en büyük avantaj bu olacak. Ligi ve havayı biliyor.

evvet ve bu yeni adamların kesinlikle medya iletişim alanındada birçok deneyimi olması lazım yani kalıplasmıs basit cevaplardansa bizim hocamız gibi işin her tarafından kücük ama bizim konuyu kavramamız için yeterli dipnotlarda vermeli

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Nartallo

Fenerliler haricinde bitti diyen yok sanırım zaten  :D
Onlar da moral bozukluğundan diyolar

Son iki maçta Kasımpaşa'nın ve Hamza'nın hırsını gördükten sonra...

Geçen sene Akhisar Hamza hocaları için oynamıştı, illa ki başkaları için oynayan takım çıkacaktır.

Çevrimdışı Altuğ

Gomez ligi 27 gol ve üzeri bitirirse gelecek sene forum üyesi bir öğrenci kardeşime yeni sezon forması hediye edeceğim.

Beşiktaş Şampiyon olursa yine 2 öğrenci kardeşime, gelecek sezonda ilk yarıda uygun bir maçta maç bileti hediye edeceğim.

@Necmi @Çağrı @Altuğ @ZEKI @MURAT @ahmetx

3 formayı şimdiden hazırla o halde  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o zaman q17  :by2: :by2:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@panic13  bende ospina gelirse yeni sezonda 500 liralık kartal yuvası alışverişi sözü veriyorum  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada iddaa beşiktaş şampiyon olura 1.1 veriyor fenere 3.4  :D :D

Çevrimdışı tangaz

bi bakarsın şampiyonluk hediyesi olarak yanına N'KOULOU yu da sıkıştırıvermiş  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 12:02:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SLYKRT

Ah ulen ah bu hafta fenere mersin idman yurdu değilde daha sağlam bi takım gelseydi bu hafta şampiyonluğuk için kıvılcım olurdu.Fenerin morel bozukluğunu mersin idman yurdu maçı umarım düzeltmez bize umarım sivasta puan kaybetmeyiz.Yaşım 24 oldu şöyle aklımın eripte adam akıllı kutladığım şampiyonluk yok.2009 bile daha 17 yaşında olduğumuzdan sokağa çıkıpta kutlayamadık.ALLAHIm bu sene inş şampiyonluğu nasip ederde doya doya kutlarız.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 12:11:46
  • Beşiktaş / Bodrum
o dediğin 66-67.ci dakikalarda ki ıslık baskı müthiş lick tv ne kadar sesi kesse'de rakip korktu :D

İlk 5 dakika da ki rakibin korkusuna girmiyorum bile :D  :evillol:

Ah ulan adam gibi kalecimiz şöyle bir sağlam defansımız olsa burda gol atacak adamın bize anlını karışlarım :D

63. dakikada Lig tv kıstığı sesi açtı biraz 67'ye baktım şimdi ondan çok yüksek çıkmış yoksa tüm maç böyleydi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

o zaman q17  :by2: :by2:

biz hep kanat'a koyuyoruz adamı belki sosa yerine düşünüyorlar :D

bi bakarsın şampiyonluk hediyesi olarak yanına N'KOULOU yu da sıkıştırıvermiş  :biggrinking:

:kop: :kop:

Uf oldu  :D

İddaa'da anladı artık fenerden bir b.k olmayacağını pes etti :pes :pes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi bir bakarsın vodafone ekstra olarak mandandayı da hediye eder  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: