Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286620 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Daha şimdiden başlamayın yahu öh yani. Nani'sini Persi'sini zırtını pırtını gördük istediğiyle imzalasın o işler öyle olmuyor.

Beşiktaş şuan Caner, Gönül, Topal, N'diaye, Çağlar ve Arfa ile görüşüyor. Sezon öncesi için gayet iyi bu hedefler. Elbette vardır farklı isimler de. Önceliğimiz şampiyonluk.
Olacağız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyuncu Porto'nun değil Watford'un oyuncusu. Satın alma opsiyonu 6 milyon euro.

6 Milyon eder Çağrı o oyuncu bence.

Çevrimdışı ozan062

Daha şimdiden başlamayın yahu öh yani. Nani'sini Persi'sini zırtını pırtını gördük istediğiyle imzalasın o işler öyle olmuyor.

Beşiktaş şuan Caner, Gönül, Topal, N'diaye, Çağlar ve Arfa ile görüşüyor. Sezon öncesi için gayet iyi bu hedefler. Elbette vardır farklı isimler de. Önceliğimiz şampiyonluk.

diyorlarki sosyal medyada avrupa sampiyonasaından sonra alalım oyuncu

ben biliyorum suanki yönetim alacak secimi ve sonrasında sampiyonayı beklicek ve trasnferin bitiş günü geldiğinde transferlere baktıgımızda bu sampiyonada top kosturmus sıfır oyuncu alacak:) veyahut zaten potansiyeli belli adamı alacak...

yani kısacası biz planımızı yapıp biran once yolumuzu çizip erkenden su kampa yetiştirmeliyiz sözde baskan diyor birileriyle anlasmıs olabiliriz acıklamıyoruz diyor ama eminimki ismaille serdardır onlar  :ebebe: cnk ne zaman biz cenk dısında bosman veyahut bedava adamı erkenden almısız? ha birde genclerden aldıgımız bek dısında onunda ismini unuttum ha simdi geldi aklıma tosic....

anılın dediği gibi Şampiyonluk cepte artık ben kafada o işi bitirdim cnk fener bugun rahat 1 kırmızı alır... rahatlarız

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mehmet Topal begendiğim bi oyuncu fakat bizim sistemin adamı değil gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:54:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
diyorlarki sosyal medyada avrupa sampiyonasaından sonra alalım oyuncu

ben biliyorum suanki yönetim alacak secimi ve sonrasında sampiyonayı beklicek ve trasnferin bitiş günü geldiğinde transferlere baktıgımızda bu sampiyonada top kosturmus sıfır oyuncu alacak:) veyahut zaten potansiyeli belli adamı alacak...

yani kısacası biz planımızı yapıp biran once yolumuzu çizip erkenden su kampa yetiştirmeliyiz sözde baskan diyor birileriyle anlasmıs olabiliriz acıklamıyoruz diyor ama eminimki ismaille serdardır onlar  :ebebe: cnk ne zaman biz cenk dısında bosman veyahut bedava adamı erkenden almısız? ha birde genclerden aldıgımız bek dısında onunda ismini unuttum ha simdi geldi aklıma tosic....

anılın dediği gibi Şampiyonluk cepte artık ben kafada o işi bitirdim cnk fener bugun rahat 1 kırmızı alır... rahatlarız

Şampiyonluk cepteyse imzanı değiştir ve özür dile :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Mehmet Topal begendiğim bi oyuncu fakat bizim sistemin adamı değil gibi geliyor bana.

Orta sahaya 3 transfer düşünülüyorsa birileri sezon sonu gidecek demektir. Şu durumda Sosa-Veli gibi duruyor duyumlardan sonra.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:56:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Bekler hücumcu yaparsak olur. Biz bekler defansif olduğu için Atiba'yı da öne atıp onu oyuna dahil ediyoruz önde çoğalmak için.

Ancak bunu yapacak iki bekin olursa Atiba pozisyonundaki oyuncu yarım stoper-çapa gibi oynayacak oyunu kurma görevi beklere ve Oğuzhan'a dağılacak.

Yani bu oyuncular gelirse sistem biraz değişecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Orta sahaya 3 transfer düşünülüyorsa birileri sezon sonu gidecek demektir. Şu durumda Sosa-Veli gibi duruyor duyumlardan sonra.

sosa yerine ben arfa.

Veli gider büyük bir ihtimalle onun yerinede topal.

Çevrimdışı ozan062

Şampiyonluk cepteyse imzanı değiştir ve özür dile :D

ne özürü töbeee

3 kupadan sadece 1i geliyor yani haklıyım :) (kıvırma mode) sonunu getirmede sadece birkez basarıyoruz:) bitsin alalım kupayı siliyorum zaten :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:56:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa seneye 32 oluyor sanırım ve yüksek maaş istiyor. Üstüne 35 yaşına kadar da sözleşme.

35 yaşına kadar bu ikinci devre performansını göstereceğini bilsem alsın yıllık 2 milyon ama güvenmiyorum.

Normalde bu sprint sayısı ve temposu yeterli zaten ofansif takımız tekniği fazlasıyla iyi. Ama kendini salması durumunda yüksek maaş sorun yaratır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

ne özürü töbeee

3 kupadan sadece 1i geliyor yani haklıyım :) kıvırma mode sonunu getirmede sadece birkez basarıyoruz:) bitsin alalım kupayı siliyorum zaten :super:

3 kupadan 1'i derken :)

Avrupa kupasını her sene alıyorduk bu sene alamadık mı o nasıl bir mantık :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:58:19
  • Beşiktaş / Bodrum
ne özürü töbeee

3 kupadan sadece 1i geliyor yani haklıyım :) (kıvırma mode) sonunu getirmede sadece birkez basarıyoruz:) bitsin alalım kupayı siliyorum zaten :super:

Her sene Şampiyonluk artı Şampiyonlar ligi top 16 gelsin fazla fazla yeter :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sol bek için parası neyse Miguel Layun alsınlar yeter artık orta açamayan bek izlemek istemiyorum

Layun, 2 yıl önce Beşiktaş'ın kapısından döndü. Bu yıl Porto'da harika bir sezon geçiriyor. Bonservis bedeli yüksek olur, zor iş..

Çevrimdışı ozan062

3 kupadan 1'i derken :)

Avrupa kupasını her sene alıyorduk bu sene alamadık mı o nasıl bir mantık :D

aynı haftada iki kupa birden elimizden uctu unutma bunlarıııı:))  yani havlu atmayı coook severiz heleki kadronda tore ve oguzhan varsa:) suan sadece biri vardiye sansımız iyi gidiyor acık söyleyim :kar: :kar:

hocanın kariyeri belli  o konuda birsey diyemeyiz.. ama zaten bunu ben hoca imzaladıgı gün imzama koydum millet anlamıyor bunu:) yani yeni birşey değilki bu dusunce tee basta yazdım

neyse yediricekler bana o lafı ben bundan gurur duyarım

Her sene Şampiyonluk artı Şampiyonlar ligi top 16 gelsin fazla fazla yeter :D

aynen yeter yani hadi ikinci olalım ve sampiyonlar ligine gidelim sunu onumuzdeki 3sene tekrralayalım yeter bize:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Veli nin ben daha eskisi gibi olacağına inanmıyorum değişik ve kötü bi sakatlık resmen kariyerini bitirmek üzere.

Ama Sosa giderse üzülürüm.

Çevrimdışı kyiv

Tolga İsmail ve Serdar'a evet diyorsan onlarla sözleşme yenileyelim ne dersiniz? :) Ben de bu üçünün alınacağını sanmıyorum ama bizdeki oyuncularla sözleşme yenilenirken bunları belki önlerine sunuyorlar. Ama bir insanın İsmail'le sözleşme yenileyebilmesi için bence akli melaikelerini yerine getirme konusunda sıkıntılar olması gerekir. Bekleyip göreceğiz.

Yok yahu niye Serdar,İsmail ile sözleşme yenilensin!Aman aman...Hele ismail! Araştırsınlar bulsunlar.Dünyada bir tek Caner ve Gökhan kalmadı herhalde. Senelerdir şu bek problemini çözemiyorsak ayıp artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli nin ben daha eskisi gibi olacağına inanmıyorum değişik ve kötü bi sakatlık resmen kariyerini bitirmek üzere.

Veli tamamen bitmiş durumda, artık kadroya bile giremiyor. üçe beşe bakmadan hatta bonservissiz elden çıkartalım, yoksa elimizde Hamit gibi bir şey olacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Layun, 2 yıl önce Beşiktaş'ın kapısından döndü. Bu yıl Porto'da harika bir sezon geçiriyor. Bonservis bedeli yüksek olur, zor iş..

Aynen dediğin gibi müthiş bi sezon geçiriyor en azından aldığımız bek oyuncusu 7 - 10 gol arası etki yapması lazım biraz kaliteli oyuncu almak lazım ismail ancak yedek olarak kadroda bulunabilecek seviyede. Fuchs da yanılmıyorsam bize yakındı ama olmadı diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Atiba ile Topal arasında oynadıkları pozisyon dışında herhangi bir benzerlik yok. Aynı tipte oyuncularmış gibi lanse ediliyor. Bize bir tane iyi bir denge oyuncusu, Anchor man lazım. Topal bu tanıma tam uygun profil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Veli tamamen bitmiş durumda, artık kadroya bile giremiyor. üçe beşe bakmadan hatta bonservissiz elden çıkartalım, yoksa elimizde Hamit gibi bir şey olacak.

Bencede görünen o kadroda durmasının hiçbir getirisi olmayacak bize.

Çevrimdışı ozan062

ben encok verilen yani yenilenen sözlesmesinden sonra bu hale gelmesine tav oluyorum adam parayı arttırdı ama oynamıyor.....

ben bu tip seyleri hiç sevmem ve aynısı pektemek içinde geçerli adam oynamadan maasını yukseltti bu daha beter. bunları zaten düzelttikten sonra yani iyi adam kontenjanı acılmadıktan sonra hersey yola girer

cnk mantık devreye giriyor duygular değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:04:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Layun'u Porto %90 alacak aldığı zaman da satmayacak haliyle. Oyuncu da 27 yaşında 28 olacak artık orada bırakır muhtemelen.

O yüzden yeni isimlere bakmak gerek.

Meksikalı bekler genelde iyi oluyor ligin yapısı Türkiye'ye benziyor. İyi kaleciler ve bekler çıkaran bir lig. Ama işte istikrarlı takip gerek böyle gördüm aldım olayı yok yığınla takım kamp kuruyor buralara 2 sene oyuncu takip ediyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Kardeş sen hep niye transfer muhabbetini ''bizdeki çok iyi sanki'' ye getirip mesafe kat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum. Bizdekiler kötü tamam da o mevkilere yüzlerce oyuncu var dünyada. Biz fener'in oyunculara muhtaç değiliz, onlara verilecek parayla birçok oyuncu alabiliriz. Sadece Caner meselesinde genç ve yerli olduğu için uzun uzun düşünülebilir ama diğerlerine pek de mecbur değiliz.  :)

Bu arada dikkat ediyorum da sen devre arasında da boyko holiganlığı yapıyordun sonra pek ortalıkta görünmedin. Bir tane de gözlüklü ekürin vardı senin onu da pek göremedik  :lol: :lol:

Çünkü gerçekçi düşünüyorum.

10 yıldan fazla bir süredir eğer bu kulüp bir arpa boyu ilerleyememişse bek transferleri konusunda (aynı şey kaleci için de geçerli) bahsi geçen isimlerin gelmesi nimettir. Forvet mekiinde Almeida - Demba Ba dönüşümünde bir anda kat ettiğimiz mesafeyi hatta onun 10'da birini ne yazık ki defansif manada hiç bir mevkiide göremedik. Yönetimler değişti, yıllar değişti bu durum değişmedi. Ha, Caner'den iyi orta açanı, Gökhan'dan iyi bindireni alabiliyorlarsa buyursunlar tabi alsınlar ancak hayaller paris gerçekler eminönü  oluyor genellikle maalesef.

Boyko konusuna gelince beni başkasıyla karıştırıyorsun sanırım. Hiç bir oyuncu için holiganlık yapmadım. Tolga'nın ilk devre performansı düşünüldüğünde mutlaka yeni kaleci gelmeliydi ve kim gelse aynı ölçüde destek verirdim. Yoksa, Boyko şöyle iyidir böyle harikadır gibisinden tek bir mesajım bile olmamıştır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:05:38
  • Beşiktaş / Bodrum

Vel'yi N'diaye takasında kullanmak lazım en mantıklı iş olur kabul ederse. Bonservisi 1.5-2 milyon aşağı çeker.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Atiba ile Topal arasında oynadıkları pozisyon dışında herhangi bir benzerlik yok. Aynı tipte oyuncularmış gibi lanse ediliyor. Bize bir tane iyi bir denge oyuncusu, Anchor man lazım. Topal bu tanıma tam uygun profil.

Atalay Atiba çok iyi oynuyor be kardeşim  sırf onun için topala sıcak bakamıyorum normalde severim topalı isterimde ama  Atiba gerçekten çok iyi işler yapıyor.