Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285108 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

sizinkileri etkili gördüm işin ehli çocuklar belli ki, Beck oyuna girdi bir baktım yerden havadan taş gibiydi hatta bir iki hücuma çıktı Sosaya asistin asistini yaptı. sezon öncesi kamp kadrosuna aldıralım sizinkileri...

Abi bizimkiler illaki etkili oluyor dayak ve santaj konusunda ama adamlar dengesiz bak gecen hafta sol beki alin iceri dedik, esmer sakalli dedik herifler gidip sag beki aldilar, sarisin ve sakalsiZ.
Bu hafta aldiralim diyecem takim sivasa kampa gidiyor.

Belki istanbul disinda ismailden bir verim alinir. Kesin kadinin birine asik olmus bu kadin birinin karisi falan herif sahada avare avare dolasiyor. Sarkisinda var avaremu aaaaaaaa avaremu aaaaaaa

Çevrimdışı cursedofdragon

İsmail Köybaşı için Beşiktaş ile yaptığı sözleşme uzatma görüşmelerine değinen Batur Altıparmak; “İsmail Köybaşı için Beşiktaş ile görüşmeyi başlattık. Görüşmeler iyi ilerliyor. Önümüzdeki  1-2 hafta içerisinde de İnşallah sonuçlandırırız. Başarı geldikçe bonuslarla (Şampiyonluk, Avrupa kupaları) 1,5 Milyon Euro’ya yakın talebimiz oldu” diyerek sözlerini tamamladı.

İso'nun menejeri.

Çevrimdışı eaglekartal

gökhan gönül belki 2. devre sakatlığından dolayı iyi değil ama bence hala türkiyenin en iyi sağ bekidir.keza canerde en iyi solbekidir.yıllarca feneri kafaya oynatan caner ve gökhanın bu inanılmaz bek performanslarıdır.burada gelip yarısını yapsınla ihya oluruz.topalda ön liberedoa gayet başaılı dinamik sertlik katacak adamdır atibayla beraber güzel rotasyon olur.ben 3ünüde istiyorum.hem fenere ağır darbe olur hem takıma level atlatır.keşke alabilsek.

Çevrimdışı OrhanAker

gökhan gönül bugün kadroya alınmamış hayıdır inşallah hey neler oluyor bu hayatta :D

Caner'i 3-5 dk oynatıyor :)

Topal'ı ben de isterim ancak yönetim alıcak olsa sene başında alırdı bi ön libero 2 tane ön libero ile yola cıktık atiba-necip oğuzhan Allah'tan oraya adapte oldu :D

:kop:

EssiLor

• Ziyaretçi

Selçuk Dereli: Aziz Yıldırım Kuddusi Müftüoğlunu arayıp Beşiktaş Sivasspor maçında için Hakem önerisinde bulundu.

Çevrimdışı tangaz

Abi bizimkiler illaki etkili oluyor dayak ve santaj konusunda ama adamlar dengesiz bak gecen hafta sol beki alin iceri dedik, esmer sakalli dedik herifler gidip sag beki aldilar, sarisin ve sakalsiZ.
Bu hafta aldiralim diyecem takim sivasa kampa gidiyor.

Belki istanbul disinda ismailden bir verim alinir. Kesin kadinin birine asik olmus bu kadin birinin karisi falan herif sahada avare avare dolasiyor. Sarkisinda var avaremu aaaaaaaa avaremu aaaaaaa

abi dengesizliği farkettim o yüzden önerim sezon öncesi hazırlık kampları avusturya isviçre almanya da sırayla gereğini yapsınlar. sezon süresince takip edilir formu düşenleri devre arası kampında antalya da öperler  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eaglekartal

Selçuk Dereli: Aziz Yıldırım Kuddusi Müftüoğlunu arayıp Beşiktaş Sivasspor maçında için Hakem önerisinde bulundu.

dostum bence burada bir tuhaflık var yanlış anlamada,bana saçma geliyor,aziz yıldırım kuddisiyi arayacak onların maça şunu verin diyecek kuddiside tamam efendim diyecek bunuda selçuk derelinemi söyliyecek nerden duymuş kim söylemiş bukadar gizli birşeyi,aziz yıldırımda bukadar salakmı,bana manipülasyon haber gibi geliyor,şu dönemde böyle bir şeye cesaret edebilecek olan olmaz,ki bizimkilerinde eli armut toplamıyor velevki öyle bişey varsada.

Çevrimdışı ozgursum

Boyle (Hakaret Yasak)₅ gormedim arkadas atiba, gomez, sosa, tore hatta 33'yasindaki quaresma kicini yirtacak afedersin butun defans ismail yuzunden sacmalayacak ve elestirilecek bu ismail oturdugu yerden bu adamlarin emekleri uzerinden bonus kaZanacak. Allahim sana geliyorum, tutmayin ulan beni nerede bu ismailin sosyal medya hesaplari

Yuh menecere bak, alemin akillisi sen misin ulan

Yonetim bir ise yara bugun kov ismailinve meneceri hatta bu herifin diger oyuncularini da kovun.

bunun neresi (Hakaret Yasak)₅. insanlarin sereflerine bu kadar kolay laf soylemeyin. Adamin isi bu. Oyuncusuna en iyi kontrati almak. Ki benim dusuncem istedikleri bonuslarla beraber 1.5 milyon cok abarti bir rakam degil. Pazarlikla asagi duser zaten. Ayrica futbol takim oyunu , ilerdeki emek veriyor da geridekiler vermiyor mu? bir takim sampiyon olursa , kim sure alip oynadiysa hepsinin emegi var demektir. Bu nedenle galibiyetlere tum takima prim verilir , gol atana degil. Abartmayin anladik ismaile takintilisiniz da bu kadar olayi abartmaya gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

bunun neresi (Hakaret Yasak)₅. insanlarin sereflerine bu kadar kolay laf soylemeyin. Adamin isi bu. Oyuncusuna en iyi kontrati almak. Ki benim dusuncem istedikleri bonuslarla beraber 1.5 milyon cok abarti bir rakam degil. Pazarlikla asagi duser zaten. Ayrica futbol takim oyunu , ilerdeki emek veriyor da geridekiler vermiyor mu? bir takim sampiyon olursa , kim sure alip oynadiysa hepsinin emegi var demektir. Bu nedenle galibiyetlere tum takima prim verilir , gol atana degil. Abartmayin anladik ismaile takintilisiniz da bu kadar olayi abartmaya gerek yok.

takımın yediği gollerin yarısında kişisel hatası olan birinin sözleşmesini yenilemek takıma ihanettir!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mülkübey

Kaleyi atlamayalim lütfen harun bile 6 panter gücünde ama bizim kalede sıkıntı büyük. Tolga baktı boyko daha bozuk iyice saldı yine..

Gerçi bu işleri 3-4 hafta sonra sampiyonlar ligi garantilenince konuşmak daha iyi olur.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

kaleye trabzonlu esteban bursalı harunu al önlerinede iyi bir stoper ve sol bek sonra gel keyfim gel...

Çevrimdışı mülkübey

Ismail 1.5 milyon euro olayi dogrumu ya :(
Eminim bursa macina gelenlerden fiziği düzgün çocuklardan 100 kisi seçsek ismailden daha iyi solbek oynar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Kaç para ulan bir sol bek ?   :D :evillol:

Çevrimdışı ozan062

gündemimiz önümüzdeki maçlar değil tamamen transfer hatta o transfer dediğimizde fenerliler.. yani bu yorumları okuyorum ben kendim kızıyorum cnk dünyada hiçbir oyuncu yok bunlara kalıyoruz biz...ki maaslarıda 2den asagı olmaz cnk fener 2den asagı vermiyor dolayısıyla bu transferler dogal olarak zor imkansız siz yeni adamlar kesfediceginize ben arfa gokhan topal ve caner 4lüsünde takıldınız:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Biz Beşiktaş medyası Caner, Topal, Gökhan haberi yazıp, çizsin diyoruz. Sözde Beşiktaş sitesi (!) menajeri ile görüşüp olan biteni yalanlatıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:33:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rajkovic 24 maçta 13 temiz sayfa yapmış. İsrail ölçü değil tabi ki ama istatistik olarak fena gitmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hatta ekleyelim,, bizimkiler  haber yolluyordur yokluyordur iki kaju yediiriyordur ama hgerzamanki konop gibi yalan oluyor sonu bosuna beklenti yaratıyorsunuz..

o azize oldugu surece bu topcular bize gelmez... en basit siz özettliyorsunuz bizim eksiklerimiz bekler onlar bize gelirse takım kademe atlar sizce isterlermi bunu?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sol bek için parası neyse Miguel Layun alsınlar yeter artık orta açamayan bek izlemek istemiyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz Beşiktaş medyası Caner, Topal, Gökhan haberi yazıp, çizsin diyoruz. Sözde Beşiktaş sitesi (!) menajeri ile görüşüp olan biteni yalanlatıyor.

Onların Beşiktaşlılığını ....... ben anlaadın atalay ben bu kadar seref yoksulu medya kuruluşu görmedim.

sorma sonra o site neden burda yasakl Beşiktaş düşmanı adamlar.

Çevrimdışı MUTE

Sol bek için parası neyse Miguel Layun alsınlar yeter artık orta açamayan bek izlemek istemiyorum

Porto 20 den asağı oyuncu okutmaz. Hele ki o oyuncuyu asla alamazsın.

Çevrimdışı ozan062

biz gökhan caner topal diyoruz adam gidiyor Feghouli denen adamla sözlesme imzaladıgını sızdırıyor... ama bu adamda sampiyonluga gidiyor bu adamda arka planda calısma yapıyor

peki bizimki bu 3lüden baska birde arfayla ugrasıyor ama hangisi gelir dediğinde mantıgın gerceği biliyor... dolayısıyla daha gercekci ve daha arastırılmıs incelenmiş adamlar gelsin artık su takıma...

o scout ne işe yarıyor o fikret demirer ve ekibi ne iş yapıyor bi anlayalım... oyle pedrolarla o isvecliyle olmuyor bu işler rezillik admaın adını bile unuttum bu derece potansiyelli adamlar :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:46:37
  • Beşiktaş / Bodrum
biz gökhan caner topal diyoruz adam gidiyor Feghouli denen adamla sözlesme imzaladıgını sızdırıyor... ama bu adamda sampiyonluga gidiyor bu adamda arka planda calısma yapıyor

peki bizimki bu 3lüden baska birde arfayla ugrasıyor ama hangisi gelir dediğinde mantıgın gerceği biliyor... dolayısıyla daha gercekci ve daha arastırılmıs incelenmiş adamlar gelsin artık su takıma...

o scout ne işe yarıyor o fikret demirer ve ekibi ne iş yapıyor bi anlayalım... oyle pedrolarla o isvecliyle olmuyor bu işler rezillik admaın adını bile unuttum bu derece potansiyelli adamlar :s20: :s20:

Daha şimdiden başlamayın yahu öh yani. Nani'sini Persi'sini zırtını pırtını gördük istediğiyle imzalasın o işler öyle olmuyor.

Beşiktaş şuan Caner, Gönül, Topal, N'diaye, Çağlar ve Arfa ile görüşüyor. Sezon öncesi için gayet iyi bu hedefler. Elbette vardır farklı isimler de. Önceliğimiz şampiyonluk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:47:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Porto 20 den asağı oyuncu okutmaz. Hele ki o oyuncuyu asla alamazsın.

Oyuncu Porto'nun değil Watford'un oyuncusu. Satın alma opsiyonu 6 milyon euro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Aklima geldi de sezon başinda ne firtinalar koptu burda. Pereira süper antrenör, febe fark atip şampiyon olacak, hey gidi günler.