Daha şimdiden başlamayın yahu öh yani. Nani'sini Persi'sini zırtını pırtını gördük istediğiyle imzalasın o işler öyle olmuyor.
Beşiktaş şuan Caner, Gönül, Topal, N'diaye, Çağlar ve Arfa ile görüşüyor. Sezon öncesi için gayet iyi bu hedefler. Elbette vardır farklı isimler de. Önceliğimiz şampiyonluk.
diyorlarki sosyal medyada avrupa sampiyonasaından sonra alalım oyuncu
ben biliyorum suanki yönetim alacak secimi ve sonrasında sampiyonayı beklicek ve trasnferin bitiş günü geldiğinde transferlere baktıgımızda bu sampiyonada top kosturmus sıfır oyuncu alacak:) veyahut zaten potansiyeli belli adamı alacak...
yani kısacası biz planımızı yapıp biran once yolumuzu çizip erkenden su kampa yetiştirmeliyiz sözde baskan diyor birileriyle anlasmıs olabiliriz acıklamıyoruz diyor ama eminimki ismaille serdardır onlar

cnk ne zaman biz cenk dısında bosman veyahut bedava adamı erkenden almısız? ha birde genclerden aldıgımız bek dısında onunda ismini unuttum ha simdi geldi aklıma tosic....
anılın dediği gibi Şampiyonluk cepte artık ben kafada o işi bitirdim cnk fener bugun rahat 1 kırmızı alır... rahatlarız