Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289316 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Ne dememi bekliyorsun @Kemal ? Şampiyonluk gitti vah vah? ah ah? Takım bu, bütün sene buydu. Hep aynı defolarla geldik. Şimdi kuyruğundayız. Transfer mi yapacağız? hayır. antrenör mü değişecek? Hayır. Sene başından beri oynadığımız gibi oynayacağız işte. Neden her zaman kötü tarafından bakıyoruz anlamıyoruım ki? 6 puan farkla öndeyiz, hala Sivas öyle Kayseri böyle. Takım en kötü maçında 2-3 gol atıyor. Sivas kim ki biz 2 tane atsak bize 3 tane atacak?Ne diyeyim abi o zaman, bunu diyeyim de mutlu ol bari

Sivas ve Kayseri bizi yenecek, şampiyon falan da olamayacağız.

Sende haklısın, bizimki aile içi yakarış işte yoksa bunlarla bu ligi bitirecez orası ayrı konu .

Ama o İsmail'i görmek istemiyorum en azından. Tosic ondan 10 gömlek falan üstündür.

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye yapılanmaya defans'tan başlıyacağız belli oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Sende haklısın, bizimki aile içi yakarış işte yoksa bunlarla bu ligi bitirecez orası ayrı konu .

Ama o İsmail'i görmek istemiyorum en azından. Tosic ondan 10 gömlek falan üstündür.
ismaili futbolcu ile karsilastirmayin yahu ismail futbolcu degil ki

ayrica mart ayinin basindan beri kotu futbolculugunu gectim adam sahada yok mart kedisi midir nedir asik oldu herhalde

Çevrimdışı panic13

ayrica mart ayinin basindan beri kotu futbolculugunu gectim adam sahada yok mart kedisi midir nedir asik oldu herhalde

Kontrat alamadığı için triptedir. Milyonlarca adam onun yerinde olmak için can atıyor, bizimki çok yetenekli olmadığı halde orada olduğuna sevineceğine bir de top oynamıyor.

İsmail'e kesinlikle bir neşter lazım. Tosic iyi mi? Hayır. en azından profesyonel. Ne yapıp ne yapmayacağını az çok biliyorsun. İsmail kadar adam kaçırmayacaktır. Hatta Beck bile düşünülebilir orada. Sanırım Almanya'da bir ara sol bek de oynadı o.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

bi pozisyon da top cezasahası dışında İsmail geldi herkes vurma lan vurma diye bağırdı çok komikti :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

1  pozisyon var maçta İsmail çıkmadan 5 dk içinde oluşan bir pozisyon ;   Yan Hakem ofsayt verdi Bursa'ya ama resmen Allah korudu bizi, tüm geri hattı ofsayt taktiği yapıyor İsmail durmuş maç izliyor , defans ilerlediğinden Bursa'lı İsmail'i kullaıp ofsayta düşmese Tolgayla sağ çaprazdan karşı karşıya kalacak ve 3-3  olacak .

Yani bu adamda 1 gr futbol zekası varsa ben bir şey bilmiyorum .

Çevrimdışı mylife1903

Kontrat alamadığı için triptedir. Milyonlarca adam onun yerinde olmak için can atıyor, bizimki çok yetenekli olmadığı halde orada olduğuna sevineceğine bir de top oynamıyor.

İsmail'e kesinlikle bir neşter lazım. Tosic iyi mi? Hayır. en azından profesyonel. Ne yapıp ne yapmayacağını az çok biliyorsun. İsmail kadar adam kaçırmayacaktır. Hatta Beck bile düşünülebilir orada. Sanırım Almanya'da bir ara sol bek de oynadı o.

Panic beck oynar hemde iki kat daha iyi oynar ismailden. ama ben sag bek oynarken biraz basim donuyordu, bir adaptasyon sureci olacaktir ligin sonu geliyor riske girmeye gerek yok. Tosic oynasin islem tamam. Ismaildeki israri ben anlamiyorum, 18 yasinda cocuk olsa tamam, gelisecek dersin.
a2 takiminin yedek sol bekini alsinlar oynasin cocuk, taraftar sahip cikar.

Taraftari da anlamiyorum, ibrahim uzelmeze bile cok tepki vardi eskiden kapalidan, bu ismail neyse artik seytan tuyumu vardir nedir, millet quaresmaya giydiriyor. aslinda en iyi cozum sol beke quaresmayi monte etmek, al sana hucum beki, ismail kadar adam kacirmaz, ustune 3-4 tane etkili orta yapar.

Çevrimdışı mylife1903

Seneye yapılanmaya defans'tan başlıyacağız belli oldu.

abi direkt koordinatlari verelim sol bek.

Yonetim kimseyi satmayacaksa ben sadece bir sol bek ile transferi kapatmasina bile raziyim.

caner falan degil, gercek bir sol bek. holebasi alsinlar yahu hic kimseyi bulamazalarsa.

milosevici geri cagirsinlar
aras gelecek

pektemek, ismail yolcu pektemegin yerine omer sismanoglu takima katilsin

yeter baska bisi istemem

bu takimi bozan tek adam ismail ve sonel hoca israr ediyor. basimiza bir kaza gelecek

Çevrimdışı panic13

Panic beck oynar hemde iki kat daha iyi oynar ismailden. ama ben sag bek oynarken biraz basim donuyordu, bir adaptasyon sureci olacaktir ligin sonu geliyor riske girmeye gerek yok. Tosic oynasin islem tamam. Ismaildeki israri ben anlamiyorum, 18 yasinda cocuk olsa tamam, gelisecek dersin.
a2 takiminin yedek sol bekini alsinlar oynasin cocuk, taraftar sahip cikar.

Taraftari da anlamiyorum, ibrahim uzelmeze bile cok tepki vardi eskiden kapalidan, bu ismail neyse artik seytan tuyumu vardir nedir, millet quaresmaya giydiriyor. aslinda en iyi cozum sol beke quaresmayi monte etmek, al sana hucum beki, ismail kadar adam kacirmaz, ustune 3-4 tane etkili orta yapar.

Beck ile Atiba'nın en büyük avantajı positioning özelliklerinin 20 üzerinde 18-19 olması. altyapı böyle bir şey. Beck geldiğinden beri toplam 3 defa pozisyon kaybetmiştir (İsmail'in 15 dakika içinde yaptığı pozisyon kaybı 3'tür bu arada), biri kasımpaşa maçında oldu, o da adam Allah ne verdiyse vurdu ve gol oldu. O sebeple ben Beck'in adaptasyon sorunu olacağını düşünmüyorum.

Dahası, Olcay ve Beck ile sol taraf bildiğin sur gibi olur, bir tane pozisyon yemeyiz. Sağ tarafta ise Töre oynarsa ve yeterince yardıma gelirse Serdar ile daha faydalı olur. Ne bileyim yaa, bi çözüm bulmaya çalışıyorum :D Takımda adam yok ki :D Fener'de gökhan çıkyor Şener giriyor, Hasan Ali çıkıyor Caner giriyor, hiçbiri olmazsa Kadlec oynuyor. Bi de bize bak :(

Çevrimdışı mylife1903

1  pozisyon var maçta İsmail çıkmadan 5 dk içinde oluşan bir pozisyon ;   Yan Hakem ofsayt verdi Bursa'ya ama resmen Allah korudu bizi, tüm geri hattı ofsayt taktiği yapıyor İsmail durmuş maç izliyor , defans ilerlediğinden Bursa'lı İsmail'i kullaıp ofsayta düşmese Tolgayla sağ çaprazdan karşı karşıya kalacak ve 3-3  olacak .

Yani bu adamda 1 gr futbol zekası varsa ben bir şey bilmiyorum .
@Kemal o pozisyonda bursasporlu oyuncu da aptallik yapti kostu topa, ismailin biraktigi bursasporlu ofsayt degildi. guzel atakti.

butun takimlar maden bulmus gibi ismailin kanadindan geliyor zaten. koy tosici bitir orayi isterse hucuma cikmasin, ismail hep hucuma cikiyor da ne yapiyor?

Sarbi ile yillarca dalga gectik, saqrbi feyki falan filan yahu bizim sol bekin yaninda o sarbi varya maradona gibi futbolcu

Çevrimdışı Kemal

@Kemal o pozisyonda bursasporlu oyuncu da aptallik yapti kostu topa, ismailin biraktigi bursasporlu ofsayt degildi. guzel atakti.

butun takimlar maden bulmus gibi ismailin kanadindan geliyor zaten. koy tosici bitir orayi isterse hucuma cikmasin, ismail hep hucuma cikiyor da ne yapiyor?

Sarbi ile yillarca dalga gectik, saqrbi feyki falan filan yahu bizim sol bekin yaninda o sarbi varya maradona gibi futbolcu

Aynen , maden bulmuş gibi oraya saldırıyorlar. Ya adam hücum yapsa nolur , gidiyor gidiyor ya auta orta yapıyor ya alakasız yere veyahut kaleye vuruyor utanmadan . Dün yine bir pozisyon var ilk yarı , sol açıktan ceza sahası içinden bir pas verdi rakibin ayağına boş olan 4 arkadaşı sen kafayı mı yedin işareti yaptılar.

Çevrimdışı mylife1903

Beck ile Atiba'nın en büyük avantajı positioning özelliklerinin 20 üzerinde 18-19 olması. altyapı böyle bir şey. Beck geldiğinden beri toplam 3 defa pozisyon kaybetmiştir (İsmail'in 15 dakika içinde yaptığı pozisyon kaybı 3'tür bu arada), biri kasımpaşa maçında oldu, o da adam Allah ne verdiyse vurdu ve gol oldu. O sebeple ben Beck'in adaptasyon sorunu olacağını düşünmüyorum.

Dahası, Olcay ve Beck ile sol taraf bildiğin sur gibi olur, bir tane pozisyon yemeyiz. Sağ tarafta ise Töre oynarsa ve yeterince yardıma gelirse Serdar ile daha faydalı olur. Ne bileyim yaa, bi çözüm bulmaya çalışıyorum :D Takımda adam yok ki :D Fener'de gökhan çıkyor Şener giriyor, Hasan Ali çıkıyor Caner giriyor, hiçbiri olmazsa Kadlec oynuyor. Bi de bize bak :(
@panic13 bende dusunuyorum beckin pozisyon hatalarini cok bulamiyorum, hep dogru yerde duruyor adam, cok basit temel ozellikler.
Kasimpasa macinda turk usulu herkes becke kizdi ama orada beckin tek hatasi topu yere indirmesiydi, karisisindaki oyuncu guclu ve hizli oldugu icin risksiz bir pozisyon almaya calisirken hata yapti ama o pozisyonda beckten daha hatali bir necip ve beck kadar hatali bir kerim frei var. Pozisyon santra sonrasi, rakip topu sisirecek belli adam gerildi, necip once one cikti sonra havada suzulen topu gorunce geri kosmaya basladi, bu arada kerim frei ileri kosuyordu, becki 1-1 gorunce geri kosmaya basladi. Beck topu sektirdigi anda sag stoperin o topu taca vurmasi lazimdi.

Beck cok iyi bir oyuncu bence. genc arkadaslar ruya aleminde yasiyor, sag bek cafu gibi olsun defansta beton gibi dursun atakta ronaldo gibi olsun. o tarz oyuncular turkiyeye gelmez, bizden de yetismez. beck tarzi futbolculara alismamiz lazim.
adamin ayrica 1 asisti var yahu bir asist daha yaparsa ismailin kariyer rekorunu egale edecek, hucum beki ismailin 6 sezonda yaptigini yani.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen , maden bulmuş gibi oraya saldırıyorlar. Ya adam hücum yapsa nolur , gidiyor gidiyor ya auta orta yapıyor ya alakasız yere veyahut kaleye vuruyor utanmadan . Dün yine bir pozisyon var ilk yarı , sol açıktan ceza sahası içinden bir pas verdi rakibin ayağına boş olan 4 arkadaşı sen kafayı mı yedin işareti yaptılar.

licktv ozetten batallanin kafa vurusuna bakin, ismail nerede oldugunun farkinda degil, etrafina bakiniyor, bu rezillige nasil dur denecek. bizim taraftar olcaya kufur ediyor. olcay tamam belki biraz kabiliyetsiz bir arkadas ama kotu kostugunu hatirlamiyorum ben. Tosic gibi kotu sezon geciriyor. Futbolcu kotu sezon gecirebilir, Mario Gomezde 2 tane kotu sezon gecirdi. Olcay takimin kalbidir.
batalla pozisyonunda Alexis buna bakiyor tiptip dalsam mi dalmasam mi sabaha mi biraksin hesabi. Alexis demistir nereden topluyorlar bunlari?

Aslinda rodolfo sakatlanmasaydi Alexis sag bek, beck sol bek denerdik en kotu.

Çevrimdışı panic13

@panic13 bende dusunuyorum beckin pozisyon hatalarini cok bulamiyorum, hep dogru yerde duruyor adam, cok basit temel ozellikler.
Kasimpasa macinda turk usulu herkes becke kizdi ama orada beckin tek hatasi topu yere indirmesiydi, karisisindaki oyuncu guclu ve hizli oldugu icin risksiz bir pozisyon almaya calisirken hata yapti ama o pozisyonda beckten daha hatali bir necip ve beck kadar hatali bir kerim frei var. Pozisyon santra sonrasi, rakip topu sisirecek belli adam gerildi, necip once one cikti sonra havada suzulen topu gorunce geri kosmaya basladi, bu arada kerim frei ileri kosuyordu, becki 1-1 gorunce geri kosmaya basladi. Beck topu sektirdigi anda sag stoperin o topu taca vurmasi lazimdi.

Beck cok iyi bir oyuncu bence. genc arkadaslar ruya aleminde yasiyor, sag bek cafu gibi olsun defansta beton gibi dursun atakta ronaldo gibi olsun. o tarz oyuncular turkiyeye gelmez, bizden de yetismez. beck tarzi futbolculara alismamiz lazim.
adamin ayrica 1 asisti var yahu bir asist daha yaparsa ismailin kariyer rekorunu egale edecek, hucum beki ismailin 6 sezonda yaptigini yani.

@mylife1903 abi adam dün 10 dakika kala 3 tane kafa ile top çıkardı defanstan, bildiğin şiir gibi. @atalay al kaydı izlettir çocuklara: pozisyon alma nedir? kafa toplarına nasıl müdahele edilir? nereye vurulur? top rakibe gidiyorsa avantajlı olan rakip oyuncu faul almadan nasıl rahatsız edilir? yemin ediyorum bizim Alpay, Bület Korkmaz dahil en iyi defans oyuncularımız bile o şekilde rakibi bozamazdı. Dediğin gibi bizim için büyük şans. Belki seneye süpürücü, toplayıcı iki üst düzey stoper alınırsa hücum sayısını artıracaktır. Çünkü belli ki

1) Q17'ye güvenmiyor
2) Defansa ve atiba dışında savunmacı orta sahayı gözü kesmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi adam dün 10 dakika kala 3 tane kafa ile top çıkardı defanstan, bildiğin şiir gibi. @atalay al kaydı izlettir çocuklara: pozisyon alma nedir? kafa toplarına nasıl müdahele edilir? nereye vurulur? top rakibe gidiyorsa avantajlı olan rakip oyuncu faul almadan nasıl rahatsız edilir? yemin ediyorum bizim Alpay, Bület Korkmaz dahil en iyi defans oyuncularımız bile o şekilde rakibi bozamazdı. Dediğin gibi bizim için büyük şans. Belki seneye süpürücü, toplayıcı iki üst düzey stoper alınırsa hücum sayısını artıracaktır. Çünkü belli ki

1) Q17'ye güvenmiyor
2) Defansa ve atiba dışında savunmacı orta sahayı gözü kesmiyor.

@panic13 guvenle alakasi yok, adam kompleksiz takimda quaresma varsa az top kullanirsin, takimdasligin belirtisidir. daha iyi top kullanan varsa haddini bileceksin.
beck kullandigi toplari da kotu kullanan bir oyuncu degil oldukca yeterli bir oyuncu bizim icin. Gokhan gonul ve sener ile kiyasliyorlar. o iki oyuncu bizim takimda olsa ismailden biraz iyi performans verirler. Ayrica bizim oyuncular devamli kirmizi kart gorur. Fb bekleri ileri cikartiyor ama arkada kalan bosluga top gelince yahut rakip ataktayken faul yapiyorlar, hicbir hakem bize okadar faul yapinca fb gibi semptaik bakmaz catir cutur atilir bizim oyuncular.
antalya macini hatirlayin fb ile. caner efendi korner kullanmya gidiyor. ulan sen kimsin, sol beksin, sag taraftan korner atmak senin neyine, hop eto sol tarafa oynadi seken topu ve fisi cektiler.
Beck gayet iyi oyuncu bizim icin simdi barselona yahut bayernde siritabilir tabii

Çevrimdışı AmaralGürses

O değilde bu sezonu da gördükten sonra kimse çıkıp da bek mevkii önemli mevkii falan demesin.. şu "beklerle" dillere destan top oynuyoruz, şampiyonluğa koşuyoruz demek ki bir de eli yüzü düzgün iki bekimiz olsa Avrupa ayarında takım olacağız  :ok:

Çevrimdışı eaglekartal

2 sağlam bekimiz lsa bu sene avrupada kesinlikle finaldeydik.çok yazık oldu.seneye ilk iş 2 bekide değiştirmemiz gerek beckde çok vasat oyuncu bizim takıma yakımıyor.isaili söylemiyorum bile.biraz geride sakin kalacak şampiyonluk yaşamaış ne biliyim böyle havaları görmüş tecrübeli lider bir oyuncuda olmalı.kaledede harun olsaydı bizde bu sene çok daha başka olurdu oda ayrı.en güzeli kaleci ve defans bloğunu komple değişelim

Çevrimdışı LuceGel

Bugün statta yanımdaki adam çıldırdı üst üste girdiği çalımlardan sonra fenalaştı su filan verdik zor geldi kendine artık kimse çekemiyor bazı şeyleri.
:kop: :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

beyler imza kampanyası düzenleyelim ismaylll gitsin konulu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı serdart

quaresma maks 60 dakika oynar. dün de aynısı oldu. eleştiriyoruz ama olcay en azından bek yanlız kalmasın diye bursa hücümunda geri geliyor q17 izliyorum adamlar 2 ye bir ismaili sıkıştırıyor q17 diğer yarı sahada yürüye yürüye geliyor. ya bi koş bi geri gel rakibi korkut yok. kırmızı gördüğü iyi oldu. maçın belli noktasından sonra işi şova çeviriyor bu yanlış ayağında topu çok bekletiyor beşiktaş hızlı hücuma çıkan bi takım. eveleyip geveliyor topu. eleştirdiğimiz töre bile bence q17 den daha iyi katkı verir en azından hücumda.

Çevrimiçi Mehmet57

bi pozisyon da top cezasahası dışında İsmail geldi herkes vurma lan vurma diye bağırdı çok komikti :kop:

Tam ceza sahasinin onunde evet. Bende tv basinda "VURMAAA LANN VURMA" diye bagirdim :kop:

Çevrimdışı Burak

Evde TV başında ben bile bağırdım vurma diye :D Sabri'yi geçti artık :)

Çevrimdışı tangaz

Beyler takımda Beck Rhodolfo alexis tosic sözleşmesi devam ettiği için kalacak, pedro franco ve miloseviç kiralık gitti dönebilirler. ismail ve serdarın sözleşmesi bitince şampiyonlukda emeğiniz geçmedi ama alın şu plaketi güle güle gidin denip yollanmalı marceloya da hannover biletini ben almaya gönüllüyüm  :D kalan adamlardan beck ve tosici yedek bırakacak 2 adam almalıyız ortayada 12 stoper transferi şart gibi duruyor kısaca  5 adam yollayıp (pedro milo,marcelo,iso,serdar) 4 adam almalıyız bunu yapmayan yönetim yeni stadda ayağına sıkmış demektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada su konuya aciklik getirelim.

Her futbolcu kariyerinde zirve yaptigi donem yasar. Bu genel olarak 30 yaslarina yakin oldugunda olur.

Bir donem Selcuk Inan gol ustune gol, assist ustune assist yapiyordu. Demirkol gibileri Barca'da siritmaz diyorlardi. Ne oldu? Ozamanki defolari bugun daha iyi ortada. Reaksiyonlari yavas, yuksek bir tempoda futbol oynayamiyor. O donem etrafinda cok kosan, tabiri caizse kirli isi yapan futbolcular varken daha rahat oynayabiliyordu. Artik, hele Avrupa seviyesinde yetersiz oldugu cok net ortada. Galatasaray taraftari da 1,5-2 sezondur "Selcuk formsuz ama duzelecek" diyor. Hayir, duzelmeyecek. O zirve ettigi donemi gecti.

Aynisi Olcay icin gecerli. Yaz doneminde bunun ustune basarak, tartisma cikmasi pahasina savundum. Olcay zirvesini yasadi, artik defolari cok net belli oluyor. Sol kanati kullanamiyor, her topu ezip iceriye dogru yan pas yapiyor. Baski altindan cikamiyor, bu konuda teknigi ve sogukkanliligi yetersiz. Oyun gorusu dusuk, sadece Alman alt yapisinda ezbere olan ufak paslasmalar ve pozisyon almayi becerebiliyor. Olcay eksiklerini cok calisarak kapatmaya calisiyor, ama press yapmakla defans yapmak ayni degil. Her defasinda Ibe-Olcay/Motta ornegini verdim. 3-4-3 oynayan takimda sag kanadi tek basina koridor yapan Ibe ne Olcay'a futbol oynama sansi verdi, nede defansda basa cikabilmesine.

Olcay formsuz, Olcay duzelecek diyen arkadaslar. Hayir duzelmeyecek. Formsuz da degil. Olcay'in seviyesi bu.

Çevrimdışı Çağatay

Tam ceza sahasinin onunde evet. Bende tv basinda "VURMAAA LANN VURMA" diye bagirdim :kop:

ulan herkes mi aynı şeyi düşünür  :evillol:
bende o pozisyon sırasında ( bi de uzaktı biraz kaleye)
aa yok artık turgay şeren diyodum  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst