Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289552 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 00:07:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yapmayin Caglar balonuna gelmeyin.

Ben topa girmeden çıplak gözle izleyen adama havale ediyorum seni :D

@atalay senindir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gelelim maça.

Coşku olarak hiçbir problemimiz yoktu maç boyunca taraftar itince ölüye can veriyor zaten.

İlk 70 dakika canlı etkili hücumlar yaptık ortadan. Ancak çıplak gözle bazı oyuncular çok fena göze batıyor. Quaresma 50. dakikadan sonra nerdeyse geriye hiç gelmedi ve büyük sıkıntıya soktu İsmail'i. İsmail de rezaletti bugün o ayrı konu.

Quaresma maça çok iyi başladı ama maalesef yine çok abartılı çalımlar ve öldürdüğü tonla hücum var. Olcay ise savunma olarak iyiydi ama önce nerdeyse sıfırdı.

Oğuzhan 70. dakikadan sonra tamamen koptu oyundan zaten Bursa ondan etkili olmaya başladı o kadar konsantrasyonu dağıldı ki üstüne gelen topları bile alamadı Oğuzhan. Tolgay hamlesi beklerken bekleri değiştirdi hoca.

Bekler aksadı evet ama beklerin aksamasının temel sebebi iki kanadın da geri dönmemesi üstüne Oğuzhan'ın da düşmesi oldu bu değişiklikleri anlamlandıramadım o yüzden.

Maçın yıldızı tartışmasız Atiba. Adam yine 3 kişilik oynadı yapmadığı şey kalmadı. Gomez ise silik görünütüsünü atmış üstünden taraftardan çok etkilendi. Televizyon çekti mi bilmiyorum bz coştukça el kol yaptı bize süper der gibi o da coştu.

Stoperlerin yer tutuşu ve iletişimsizliği rezalet. Marcelo ile olmayacak sanırım. Alexis git gide üstüne koyuyor ama Marcelo çok dağınık. 2. gol direk onun hatası. 1. golde de o vücut çalımını yiyemezsin o kadar kolay. Savunmamız iyice sos veriyor.

Onun dışında oyuncular panikti hepsi çok etkilendiler bu da biraz ellerini ayaklarına dolaştırdı ancak önemli olan kazanmaktı.
Bu maçta atıldığı için Quaresma'yı yerden yere vurmanı bekliyordum :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 00:09:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu maçta atıldığı için Quaresma'yı yerden yere vurmanı bekliyordum :biggrinking:

:D

Herkesin gördüğünü benim söylememe gerek yok. Adam bu. Yapıyor yapacak da. Şampiyon olalım o da hevesini alsın gitsin Çin'e.

Ki adam etkili başladığı maçta yaptı bunları. Psikolojik sorunları var ve çözülemiyor maalesef 6 maç daha tahammül edeceğim kendi adıma.

Bugün statta yanımdaki adam çıldırdı üst üste girdiği çalımlardan sonra fenalaştı su filan verdik zor geldi kendine artık kimse çekemiyor bazı şeyleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Herkesin gördüğünü benim söylememe gerek yok. Adam bu. Yapıyor yapacak da. Şampiyon olalım o da hevesini alsın gitsin Çin'e.

Ki adam etkili başladığı maçta yaptı bunları. Psikolojik sorunları var ve çözülemiyor maalesef 6 maç daha tahammül edeceğim kendi adıma.

Bugün statta yanımdaki adam çıldırdı üst üste girdiği çalımlardan sonra fenalaştı su filan verdik zor geldi kendine artık kimse çekemiyor bazı şeyleri.
Atılışını gördükten sonra o kızgınlıkla hemen geldim foruma yazdım. :D

Kesinlikle gönderilmesi lazım sezon sonu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek başına şenlik ortamını kaosa çevirdi adam ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

kaldır bu yorumu çağrı yunus emre görmesin :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 00:13:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Atılışını gördükten sonra o kızgınlıkla hemen geldim foruma yazdım. :D

Kesinlikle gönderilmesi lazım sezon sonu.

Atılış da Tolga'nın da gizli payı var bu arada :D O topu yavaş atsa bunlar olmayacaktı gitti havuza attı topu sonrası zaten Quaresma'nın anormal kişiliği. Değil mi? @Yunus Emre Dökmeci Maaşının %75'ini mi kesiyorduk sözleşme mi feshediyorduk senin maddelerde hangisiydi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 00:14:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek başına şenlik ortamını kaosa çevirdi adam ya.

Çok da şenlik yoktu siz rahattınız demek biz kanser olduk statta :D
kaldır bu yorumu çağrı yunus emre görmesin :D  :evillol:

Daha ona dalmadım yavaştan yumruklamaya başladım devamı gelecek 3 gün boyunca şuan çok yorgunum bağırmadıkça Çarşının tacizine maruz kaldım sesim kısıldı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Atılış da Tolga'nın da gizli payı var bu arada :D O topu yavaş atsa bunlar olmayacaktı gitti havuza attı topu sonrası zaten Quaresma'nın anormal kişiliği. Değil mi? @Yunus Emre Dökmeci Maaşının %75'ini mi kesiyorduk sözleşme mi feshediyorduk senin maddelerde hangisiydi?
Quaresma'ya 5 maç daha katlanacağız artık.

Çevrimdışı Tolga

Çok da şenlik yoktu siz rahattınız demek biz kanser olduk statta :D

Son 15-20 dakika geçmek bilmedi :D

Çevrimdışı atalay

Eğer Beck, Necip, Boyko ve Tolgay geçen haftaki performanslarından dolayı kesik yiyorlar ise İsmail tercihini merak ediyorum. Hoca, durumu oyuncu tiplemesi ile filan açıklayamaz. Felaket durumda...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben topa girmeden çıplak gözle izleyen adama havale ediyorum seni :D

@atalay senindir :D
q17 ????

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hoca taraftar tepkisinden korkup Quaresma'yı oyundan alamıyor ve 20 dakika sonra bu adam kırmızı kart görüyor. İşte sadece bu sebepten bile sene sonunda gönderilmeli.

Geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildik. Quaresma savunucuları burada "Q7 olsa yenerdik" dediler. Yenerdik veya yenilirdik bilmem de, asıl sorulması gereken soruyu sormuyorlar: Quaresma Kasımpaşa maçında neden yoktu?

7'sinde neyse 70'inde de o Quaresma. Yetenek var, akıl yok. İntikam için Japon askerine koşarak gitmese zaten adam kırmızı görecek, maç mutlu mesut bitecek. Bayram havasında başlayan şu maçı bile gerilmekten baş ağrısıyla tamamladım sayesinde.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son 15-20 dakika geçmek bilmedi :D
ya sorma ilk maçta gene kanser olduk  :)

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Enes Unal attikca atiyor. Hattrick atti bu sefer. City kullanmayacaksa 3.cu forvet olarak iyi olur bence.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Caglar konusunda hakli olabilirsin, genel olarak soylenilenlere ve birkac mac, analize gore yorum yapiyorum ve genc olmasindan dolayi.

Bence Alexis kalmali. Bu takimin defansda en buyuk zaafi Marcelo. Bundan kendisi geldiginde bile korkuyordum cunki PSV doneminde cok izledim, cok hata yapan bir stopper. Alinirken de soyledim zaten.

Alacagimiz on libero stopper oynayabilirse bizim icin iyi olur. Bu yuzden Salif Sane dedim, 2 metreye yakin boyuna ragmen ayagi iyi olan on libero ve stopper de oynayabiliyor. Atiba nekadar aktif olup bircok top kessede iki mucadelerde ve ozellikle dusen ikinci toplari toplamakta sorun yasadigimiz icin baski yiyoruz. Bu yuzden tas gibi bir on libero sart.
bence taş gibi iki ön libero alıp atibayı ufak ufak stoper'e çekmeliyiz önümüzdeki sezon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 00:29:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Hoca taraftar tepkisinden korkup Quaresma'yı oyundan alamıyor ve 20 dakika sonra bu adam kırmızı kart görüyor. İşte sadece bu sebepten bile sene sonunda gönderilmeli.

Geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildik. Quaresma savunucuları burada "Q7 olsa yenerdik" dediler. Yenerdik veya yenilirdik bilmem de, asıl sorulması gereken soruyu sormuyorlar: Quaresma Kasımpaşa maçında neden yoktu?

7'sinde neyse 70'inde de o Quaresma. Yetenek var, akıl yok. İntikam için Japon askerine koşarak gitmese zaten adam kırmızı görecek, maç mutlu mesut bitecek. Bayram havasında başlayan şu maçı bile gerilmekten baş ağrısıyla tamamladım sayesinde.

Taraftar tepkisinde korksa Tolga'yı oynatmazdı.

İnat ettiği şeylerden vazgeçerdi. Taraftardan hiç etkilenmiyor Şenol Güneş aksine. Ancak verdiği kararlar yanlıştı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ya sorma ilk maçta gene kanser olduk  :)
Şampiyon olana kadar kanser olmaya devam :bandit:

Taraftar tepkisinde korksa Tolga'yı oynatmazdı.

İnat ettiği şeylerden vazgeçerdi. Taraftardan hiç etkilenmiyor Şenol Güneş aksine. Ancak verdiği kararlar yanlıştı.
formsuz..şansımız ise vitor hem yeteneksiz hem formsuz

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 00:32:06
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/rickyfaty/status/719623998385045504

Yazdığına bak herifin ya. Gelde çıldırma.

Kaç şut atmış, kaç atak görmüş kalesinde ondan sonra konuşsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Bu utanmaz herif bunları nasıl yazabiliyor ya? Kim bu .... Sinirden ellerim titriyor şu an. UTANMAZ HERİFE BAK YA

Çevrimdışı aa1903

beyler fenerliler acaip bir algı operasyonuna girişti. şu maçta bile hakem muhabbeti yapıyorlar. batalla'nın pozisyonuyla, bursa'nın şampiyonluk mücadelesini! ön plana sürün. yüklenelim, meydanı ite kopuğa kaptırmayalım.

Çevrimdışı atalay

Yan hakem, Quaresma'yı iyi tanıyormuş. Asıl mevzu çizgi hakemi. Olay yerine ne çabuk gelmiş öyle.  :D