Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289827 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

takımla ilgili sıkıntılar bir yana hakem kabus gibiydi en az 2 tane kırmızıyı atladı hatta 3 hosogai, batalla ve faty kırmızı görmeliydi

Çevrimdışı Alper1903

beyler fenerliler acaip bir algı operasyonuna girişti. şu maçta bile hakem muhabbeti yapıyorlar. batalla'nın pozisyonuyla, bursa'nın şampiyonluk mücadelesini! ön plana sürün. yüklenelim, meydanı ite kopuğa kaptırmayalım.

Bıktım bunlardan artık. Sülük gibi yapıştılar paçamıza bırakmıyorlar. Hak etmiyorlar kardeşim; gol lazımken ön liberöyu üçleyen, korkak teknik adamı olan, işlevsiz santraforu olan, bu aralar 7/24 zırıl zırıl ağlayan, son derece ahlaksız ve pislik bir başkanı olan takım hak etmiyor. Artık kırılgan, sosyal medyayla etki altına alınan bir Beşiktaş yok. O devir tarih oldu. Bir iç saha maçına bakar her şey. İstediği kadar vızıldasınlar.

Çevrimiçi Mehmet57

Faty kim Allahini. Kim taniyor kim ediyor, kime ne ne dediyse ne soylerse?

Çevrimdışı 38life

Yan hakem'e dikkat edin son pozisyonda. Daha Quaresma yerdeyken hemen saha icine kosup Quaresma'yi durdurmaya calisti.

"Kışkırtma"  Orjinal adıyla "Trasgredire" Tinto amcanın çok sevdiğim bir filmidir. Bugün farklı bir versiyonunu seyretmiş olduk.

Quaresma'nın zaafına oynayan kaçıncı hakem ki bu?

Çevrimdışı atalay

Son olarak zemini beğendim. Güçlü, dominant, yüksek tempolu oyunlar ile bu statta nice zaferler kazanırız. Herkese İyi Geceler...

Çevrimdışı Ogün

Yalvarıyorum, biri şu takıma hakeme itiraz etmeyi öğretsin. AĞLAMAYANA MEME YOK.

Çevrimdışı 38life

Adam daha yerdeyken sahaya depar atti. Yan hakem anladi artik olaylarin orda kopacagini.

Turkiye'de kirmizi kart geri cevirilemiyormu? Yan hakem orda net art niyeti fark. Gecen West Ham macinda Kouyate'nin yedigi kirmizi kart iptal edildi federasyon tarafindan. Quaresma'da mumkun olmazmi acaba goruntuleri gosterip? Adam degmeden oyuncu kendi atti ki cok sert mudahele ederek provoke etmeye calistigini yan hakem bile anladi.

Gerek yok böyle şeylere. Allah aşkına Quaresma'nın kırmızısını neden bu kadar kafaya takıyoruz veya üzülüyoruz? Kırmızıyı zaten maç bittikten sonra gördü ve eksik kalmamış olduk. E Sivas maçında da Quaresma'ya çok ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Gökhan Töre iyileşti ve zaten oynaması için bir bahane gerekiyordu. Quaresma - Töre zaten birlikte oynayamıyor. Olcay'a mecburuz. Olcayla birlikte Gökhan Töre eninde sonunda denenecekti. Böylece bunun da önü açıldı. Ligin başlarında hem göze hem tabelaya hitap eden Töre - Oğuzhan - Sosa - Olcay dörtlüsü ile sivası manyak edebiliriz. Böyle birşey olursa takıma müthiş bir özgüven de gelir. Açıkçası ben bugün staddan çok mutlu ayrıldım. Kafama taktığım tek konu defansımızın bir komedi gösterisini andırması. Onun dışında Quaresma'nın kırmızısı falan mutluluğumu azaltacak bir unsur değil.

Çevrimdışı f_madida

Sarisin derbinin hakemi kim?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Eve şimdi geldim maçtan önce stadı değerlendireyim.

Öncelikle biletlerden dolayı mı bilmiyorum kombineler de böyle olur mu yine bilmiyorum ama bugünkü izlenimimim ateşli taraftar iyice yeni açığa kaymış.

Maçı kapalıda izledim kapalı yeni açığı takip etti sesler karışmasın diye artık orası yönetiyor stadı Antipati Mustafa'nın zaferi diyelim :D

Kapalı hala uyutuyor aynı tip marşlarla kaç kez uyardım yapmayın diye dinlemiyorlar üstüne bağırmıyorsun diye susuyorlar. Nitekim onlar laylaylom yaparken golü yedik.

Yeni ve eski açık gayet iyi yönlendiriyor stadı gerektiğinde ıslıklayıp gerektiğinde coşkulu destekleyerek.

Stadın ambiansı inanılmaz. Televizyonda nasıl ses çıktı bilmiyorum ama statta kulaklarım çınladı resmen İnönü'ye göre 2 kat daha etkili ses direk sahaya düşüyor ve dağılmıyor enfes.

Zemin mükemmel. Ancak çifter çifter girenler oldu gözümün önünde ve yine yerine oturmayan tonla insan vardı. Bugün statta en az 50.000 taraftar vardı kaçaklarla emin olabilirsiniz.

Ben Ligtv'nin ses ayarıyla oynadığından şüpheleniyorum çünkü televizyondan seyreden arkadaşlar hep "taraftar uyudu" falan gibi saçma şeyler yazıyorlar. ama maçı stadda seyreden sen, ben gibiler ise müthiş bir gürültünün hakim olduğunu söylüyoruz. Maçı tv'den seyredenler tv'nize inanmayın lütfen. Bugün müthiş birşey vardı. Özellikle Alen'in 3'lüsünde desibel rekoru kırılmıştır büyük ihtimall.

Ben yeni açıktaydım ve hala böbreğim ağrıyor bağırmaktan dolayı.  Mustafa Kartal ve Mustafa Şakima bizim üstümüzdeydi ben hem coşkunun yüksek olduğu hem de görüş açısının çok iyi olduğu yeni açık üstün en önündeydim. Yeni açık gerçekten müthiş. Sadece Antipati ile ilgili değil genel olarak Yeni açıktaki kitle acayip coşkulu.

Evet taraftar müthiş coşkulu ve gürültülüydü ama yine klasik hastalığımız devam ediyor. Resmen 2.ci golü yiyeceğimizi biliyordum bile bile yedik. Bursa atak yapıyor biz sahaya sırtımızı dönmüş zıplıyorduk. Yanımdaki arkadaşıma dönüp "biz napıyoruz? çok yanlış yapıyoruz şuan" derken gol yedik. Oysa o dakikaya kadar top Bursadayken hiç öyle birşey yapmadık ilk yapışta golü yedik. İnşallah bu sıkıntıyı aşacağız. Bunlar ders oluyordur sanırım bize. Zaten eğer bu sıkıntıyı aşarsak dünyanın en iyi taraftarı olma yoluna gireriz.

Stadın akustiğinin müthiş oluşunun kanıtı maç başlamadan 2 saat önce stadın yarısı belki yarısından daha azı dolu iken yapılan tezahüratlarda sanki stad full doluymuş gibi ses çıkmasıydı.

Bu arada maç öncesi demişken. O belgesel ne güzeldi ya. Resmen gözyaşlarım sel oldu ağladım.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Yok muydu yedeklerde dikkat etmedim. Dediğin gibiyse tamam detayları anlayamıyoruz statta :D

Quaresma da sağolsun yine yaptı yapacağını bu arada maç bitmiş etkili de oynamışsın iki kartın da birbirinden saçma. @Yunus Emre Dökmeci şu disiplin protokolünü ne zaman işletmeye başlayacak bakalım.

Hocam yapma gözünü seveyim adamlar bizim için zilyon tane wi-fi koydular stada :D Ben valla girdim şıkır şıkır internetten baktım herşeye paylaşım falan yaptım süperdi. Başakşehirde, olimpiyatta telefon resmen kilit oluyodu alan yoğunluğundan dolayı.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/rickyfaty/status/719623998385045504

Yazdığına bak herifin ya. Gelde çıldırma.

Ne demek herşey planlanmış ya? Bir futbolcu bunu nasıl söyleyebilir. Eğer bu adam ceza almazsa... Söyleyecek söz bulamıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Gerek yok böyle şeylere. Allah aşkına Quaresma'nın kırmızısını neden bu kadar kafaya takıyoruz veya üzülüyoruz? Kırmızıyı zaten maç bittikten sonra gördü ve eksik kalmamış olduk. E Sivas maçında da Quaresma'ya çok ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Gökhan Töre iyileşti ve zaten oynaması için bir bahane gerekiyordu. Quaresma - Töre zaten birlikte oynayamıyor. Olcay'a mecburuz. Olcayla birlikte Gökhan Töre eninde sonunda denenecekti. Böylece bunun da önü açıldı. Ligin başlarında hem göze hem tabelaya hitap eden Töre - Oğuzhan - Sosa - Olcay dörtlüsü ile sivası manyak edebiliriz. Böyle birşey olursa takıma müthiş bir özgüven de gelir. Açıkçası ben bugün staddan çok mutlu ayrıldım. Kafama taktığım tek konu defansımızın bir komedi gösterisini andırması. Onun dışında Quaresma'nın kırmızısı falan mutluluğumu azaltacak bir unsur değil.
Maçın 60. dakikasında atıyorum maç 2-1 bizim lehimize giderken atılırsa ne olacak.

Son dakikada görmüş olması önemsiz görülemez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Maçın 60. dakikasında atıyorum maç 2-1 bizim lehimize giderken atılırsa ne olacak.

Son dakikada görmüş olması önemsiz görülemez.

Atılırsa ile ilgilenmiyorum. Se'ler sa'ları düşünürsek Quaresmanın kartlarından önce çok daha büyük sorunlarımız var.

Bi de şöyle birşey var. Şimdi böyle bir kart görmüşken kalan 5 maçta aynısını tekrarlamaz. Kırmızıyı 90da görmüş olması iyi bile oldu diyebiliriz bu açıdan bakarsak. Çünkü bugün görmese atıyorum akhisar maçında 60da kırmızı görme ihtimali mümkündü ama şu olaydan sonra son 5 maçta birdaha böyle birşeye kalkışamaz. yemez yani istediği kadar öfke kontrolü zaafı olsun, agresif olsun farketmez. Bu olayın üstüne daha bu olay soğumadan aynısını yapamaz. Oyüzden ben diyorum ki kafaya takacak kendimizi üzecek birşey yok. Kendi canımızı sıkmayalım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 01:33:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Atılırsa ile ilgilenmiyorum. Se'ler sa'ları düşünürsek Quaresmanın kartlarından önce çok daha büyük sorunlarımız var.

Bi de şöyle birşey var. Şimdi böyle bir kart görmüşken kalan 5 maçta aynısını tekrarlamaz. Kırmızıyı 90da görmüş olması iyi bile oldu diyebiliriz bu açıdan bakarsak. Çünkü bugün görmese atıyorum akhisar maçında 60da kırmızı görme ihtimali mümkündü ama şu olaydan sonra son 5 maçta birdaha böyle birşeye kalkışamaz. yemez yani istediği kadar öfke kontrolü zaafı olsun, agresif olsun farketmez. Bu olayın üstüne daha bu olay soğumadan aynısını yapamaz. Oyüzden ben diyorum ki kafaya takacak kendimizi üzecek birşey yok. Kendi canımızı sıkmayalım.

Ciddi anlamda tartışılır dediğin. Daha 2 maç önce benzer şekilde atıldı bu adam son 7 maç yapamaz diye düşündük ama yine atıldı. 6 maç sonra kesinlikle gitmeli artık umarım para da kazandırır bize.

Zaten aynı takıma hem Quaresma hem Ben Arfa çok çok fazla. Ama şuan önemli olan şampiyonluk o yüzden çok girmeyeceğim konuya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tabiki de şuan daha büyük sorunlarımız var fakat seneye Quaresma'ya güvenerek sezona başlanmaz. Yollar ayrılmalı kesinlikle.

Ayrıca kalan 5 maçta kesin atılmaz demekte söz konusu değil. Sonuçta Quaresma bu ne zaman sinirleneceği ne zaman kart göreceği belli olmuyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Enes'in bugun attigi gollere bakin. Ikinci ve ucuncu golu klas. Hele ikinci golde rakibini ekarte edip sol ayagi ile gonderdigi sert sut.

Çevrimdışı Ogün

Zaten aynı takıma hem Quaresma hem Ben Arfa çok çok fazla. Ama şuan önemli olan şampiyonluk o yüzden çok girmeyeceğim konuya.
Ben Arfa çok fazla bireysel oynamıyor mu? Yoksa bu takım arkadaşlarına güvensizliğinden mi kaynaklanıyor? 16 gol açık için çok fazla/4 asist çok az değil mi? Ben gelmesini pek istemiyorum. Sen ne diyorsun?

Çevrimdışı 38life

Maç özetini şimdi seyrettim. Yediğimiz ikinci golde aslan payı Tolganınmış baya baya. Defans falan eyvallah da Yani o gol yenmez. Beşiktaşın kalecisi o golü yemez...

Çevrimdışı 38life

Ciddi anlamda tartışılır dediğin. Daha 2 maç önce benzer şekilde atıldı bu adam son 7 maç yapamaz diye düşündük ama yine atıldı. 6 maç sonra kesinlikle gitmeli artık umarım para da kazandırır bize.

Eyvallah da onla bu olay bir değil. O bir sarı karttı, 4.cü sarı karttan ceza aldı, atılmadı. Bu olay farklı bir olay. Zaten özür falan dilemiş, iki olayın şiddeti aynı değil yani. Ben son 5 maçta buna benzer birşey yapacağına ihtimal vermiyorum açıkçası.

Ben Arfa kesin gibi konuşuyorsun?  :D Adam coştukça coşuyor her hafta. Bakalım gelecek mi.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Se-sa değil ki Quaresma'nın sinir problemi, Beşiktaş kariyeri boyunca defalarca kart gördü bu sebeple. Sene başındaki Trabzon maçına bakmanız yeterli, 60. dakikada kırmızı gördü ve en kötü ihtimalle 1 puan alacağımız maçı mağlup tamamladık.

Quaresma olsaydı kazanırdık dediğiniz Kasımpaşa maçında olmama sebebi kendisi değil mi? Adama saçmasapan gördüğü kart için kızacağınıza övüyorsunuz, takımın geri kalanından üstün görüp "O olsaydı kazanırdık"a getiriyorsunuz.

Töre döndü, Olcay bu maçta biraz kıpırdandı, Cenk Tosun formda. Kalan haftalarda Şenol Güneş her an takımını eksik bırakma ihtimali olan Quaresma'ya forma vermezse şaşırmayın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

Se-sa değil ki Quaresma'nın sinir problemi, Beşiktaş kariyeri boyunca defalarca kart gördü bu sebeple. Sene başındaki Trabzon maçına bakmanız yeterli, 60. dakikada kırmızı gördü ve en kötü ihtimalle 1 puan alacağımız maçı mağlup tamamladık.

Quaresma olsaydı kazanırdık dediğiniz Kasımpaşa maçında olmama sebebi kendisi değil mi? Adama saçmasapan gördüğü kart için kızacağınıza övüyorsunuz, takımın geri kalanından üstün görüp "O olsaydı kazanırdık"a getiriyorsunuz.

Töre döndü, Olcay bu maçta biraz kıpırdandı, Cenk Tosun formda. Kalan haftalarda Şenol Güneş her an takımını eksik bırakma ihtimali olan Quaresma'ya forma vermezse şaşırmayın.

Ben Quaresma olsaydı Kasımpaşa maçını kazanırdık demedim. Böyle aptalca bir laf edecek kadar aptal olmadım hiç. Herkesi aynı kefeye koyma.

Kalan haftalarda Töre form tutar da Quaresma forma bulamazsa açıkçası umrumda da olmaz. Benim için Beşiktaş'ın menfaati önemli Quaresma'nın değil.

İnsanları hayali bir grup oluşturup, alakası olmayan insanları o gruba yaftalayıp başkalarının yaptığıyla suçlamak iyi birşey değil. Bunu yapmamanı tavsiye ederim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 02:04:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Arfa çok fazla bireysel oynamıyor mu? Yoksa bu takım arkadaşlarına güvensizliğinden mi kaynaklanıyor? 16 gol açık için çok fazla/4 asist çok az değil mi? Ben gelmesini pek istemiyorum. Sen ne diyorsun?

Ben Arfa kendini pazarlıyor şuan o takımda kalmayacak çünkü ama yapısı da bu.

Ben Arfa ya seni bambaşka bir yere götürür başarı olarak Nice gibi, ya da kampa 2 hafta geç 9 kilo alarak gelir Newcastle'da olduğu gibi ortası yok çok iyi adam yönetimi şart.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk golü izlemeye doyamıyorum.

Resmen Bursa'nın içinden geçmişiz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."