Eve şimdi geldim maçtan önce stadı değerlendireyim.
Öncelikle biletlerden dolayı mı bilmiyorum kombineler de böyle olur mu yine bilmiyorum ama bugünkü izlenimimim ateşli taraftar iyice yeni açığa kaymış.
Maçı kapalıda izledim kapalı yeni açığı takip etti sesler karışmasın diye artık orası yönetiyor stadı Antipati Mustafa'nın zaferi diyelim 
Kapalı hala uyutuyor aynı tip marşlarla kaç kez uyardım yapmayın diye dinlemiyorlar üstüne bağırmıyorsun diye susuyorlar. Nitekim onlar laylaylom yaparken golü yedik.
Yeni ve eski açık gayet iyi yönlendiriyor stadı gerektiğinde ıslıklayıp gerektiğinde coşkulu destekleyerek.
Stadın ambiansı inanılmaz. Televizyonda nasıl ses çıktı bilmiyorum ama statta kulaklarım çınladı resmen İnönü'ye göre 2 kat daha etkili ses direk sahaya düşüyor ve dağılmıyor enfes.
Zemin mükemmel. Ancak çifter çifter girenler oldu gözümün önünde ve yine yerine oturmayan tonla insan vardı. Bugün statta en az 50.000 taraftar vardı kaçaklarla emin olabilirsiniz.
Ben Ligtv'nin ses ayarıyla oynadığından şüpheleniyorum çünkü televizyondan seyreden arkadaşlar hep "taraftar uyudu" falan gibi saçma şeyler yazıyorlar. ama maçı stadda seyreden sen, ben gibiler ise müthiş bir gürültünün hakim olduğunu söylüyoruz. Maçı tv'den seyredenler tv'nize inanmayın lütfen. Bugün müthiş birşey vardı. Özellikle Alen'in 3'lüsünde desibel rekoru kırılmıştır büyük ihtimall.
Ben yeni açıktaydım ve hala böbreğim ağrıyor bağırmaktan dolayı. Mustafa Kartal ve Mustafa Şakima bizim üstümüzdeydi ben hem coşkunun yüksek olduğu hem de görüş açısının çok iyi olduğu yeni açık üstün en önündeydim. Yeni açık gerçekten müthiş. Sadece Antipati ile ilgili değil genel olarak Yeni açıktaki kitle acayip coşkulu.
Evet taraftar müthiş coşkulu ve gürültülüydü ama yine klasik hastalığımız devam ediyor. Resmen 2.ci golü yiyeceğimizi biliyordum bile bile yedik. Bursa atak yapıyor biz sahaya sırtımızı dönmüş zıplıyorduk. Yanımdaki arkadaşıma dönüp "biz napıyoruz? çok yanlış yapıyoruz şuan" derken gol yedik. Oysa o dakikaya kadar top Bursadayken hiç öyle birşey yapmadık ilk yapışta golü yedik. İnşallah bu sıkıntıyı aşacağız. Bunlar ders oluyordur sanırım bize. Zaten eğer bu sıkıntıyı aşarsak dünyanın en iyi taraftarı olma yoluna gireriz.
Stadın akustiğinin müthiş oluşunun kanıtı maç başlamadan 2 saat önce stadın yarısı belki yarısından daha azı dolu iken yapılan tezahüratlarda sanki stad full doluymuş gibi ses çıkmasıydı.
Bu arada maç öncesi demişken. O belgesel ne güzeldi ya. Resmen gözyaşlarım sel oldu ağladım.