katılmıyorum pek ala olcaydan sol bek, kerimden daha etkili oyunlar oynayan en azından bir planı olan adam yaratabilirdi. Töre üstüne koyabilirdi. Necip için yurt dışından özel defans antrenörü getirip hazırlayabilirdi, ya da tüm savunmacılar bu özel hoca tarafından çalıştırılırdı. bunları yapabildiğin zaman bir simone, mourinho, ancelotti olabiliyorsun. bunların tümünü geçtim oğuzhan üstüne koydu ama töre olcay bırak üstüne koymayı geriye gittiler.
Abi ne yaptın Allah aşkına Olcay'dan sol bek mi

Geçen ben dedim bunu o da geçici olarak dedim bekler bu kadar formsuzken ama uzun vadeli mümkün değil.
Şenol Güneş'in yaptığı şeyler hep potansiyeli ortaya çıkarma üzerine sen olmayanı yaratsaydı diyorsun. Yazdığın isimlerden Töre dışında hiçbiri gelişemezdi çünkü potansiyellerinin sonundalar artık bundan fazlası yok.
Töre konusunda da sene başı dedim ki burada olacağı bu kadar burada daha fazlası olmaz olacaksa İngiltere'de olur. Ama mental olarak daha diri tutmalıydı bence de hoca denedi mi illa ki denemiştir ama sadece Şenol Güneş'in istemesiyle olmaz.
Kerim'den olmayacağını 3 yıldır söylüyoruz hala inanıyorsan biraz daha bekleyeceksin ve sonunda umudunu sen de kaybedeceksin muhtemelen. Oyun aklı olmayan oyuncudan hiçbir şey olmaz.
Mourinho, Simeone, Ancelotti oyuncu gelişimiyle değil üstün taktiksel anlayış ve savunma disiplini ile ön plana çıkan antrenörler. Biraz Koeman senin dediğin tipe giriyor ama o bile şu kadroda dedikleri yapamazdı.
Burak, Ozan, Selçuk bunlar hep potansiyeli olan oyunculardı o yüzden sıçradılar bizim elimizdekileri potansiyelinin son noktasına Bilic taşıdı zaten ki en iyi yaptığı şeydi 2 yıl içinde. Oğuzhan gelişmemişti o da gelişti bizim genç oyunculardan bundan fazlası çıkmaz ki zaten artık orta yaş oluyorlar bundan sonra gelişim mental ve teknik olacaktır.