Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300839 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Oynanmis maca yazmak kolay ama gomezi iyi tutuyorlardi ve gomez birAz formsuzdu ilk yarida ben olsam takimin ustuyle basiyla oynamadan gomez cenk degisikligi yapar bir 20dakika bakardim. Sonraki hamle ismaili cikartip necipi ortaya alip alexis marcelo beck 3lusuyle oynardim. Macin gidisine gore son degisikligi yapar hic gol atamiyorsAm yememek icin frei-tosic yapar maci baglardim.

Mac bittigi icin tek hakli biziz tabii ama senol gunes dahil kimse pektemek degisikligini aciklayamaz, sadece caresizlik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oynanmis maca yazmak kolay ama gomezi iyi tutuyorlardi ve gomez birAz formsuzdu ilk yarida ben olsam takimin ustuyle basiyla oynamadan gomez cenk degisikligi yapar bir 20dakika bakardim. Sonraki hamle ismaili cikartip necipi ortaya alip alexis marcelo beck 3lusuyle oynardim. Macin gidisine gore son degisikligi yapar hic gol atamiyorsAm yememek icin frei-tosic yapar maci baglardim.

Mac bittigi icin tek hakli biziz tabii ama senol gunes dahil kimse pektemek degisikligini aciklayamaz, sadece caresizlik.
Mustafa Pektemek'in kadroda olması bile açıklanabilecek bir şey değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Kasımpaşa bizi çok doğru bir strateji veya iyi bir oyun ile mağlup etmedi. İlk maçtaki oyunları çok daha etkileyiciydi. Maç boyunca birkaç oyuncu dışında sürekli bireysel ve zincirleme hatalar yaptık. Aslında Kasımpaşa bize çok geniş alanlar bıraktı.

Bu arada bu B planı (İkincil plan) ve muhafazakarlık konusunda sezon öncesi defalarca yazdım. Ve bunun konuşulacağını da söylemiştim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 14:05:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
katılmıyorum pek ala olcaydan sol bek, kerimden daha etkili oyunlar oynayan en azından bir planı olan adam yaratabilirdi. Töre üstüne koyabilirdi. Necip için yurt dışından özel defans antrenörü getirip hazırlayabilirdi, ya da tüm savunmacılar bu özel hoca tarafından çalıştırılırdı. bunları yapabildiğin zaman bir simone, mourinho, ancelotti olabiliyorsun. bunların tümünü geçtim oğuzhan üstüne koydu ama töre olcay bırak üstüne koymayı geriye gittiler.

Abi ne yaptın Allah aşkına Olcay'dan sol bek mi :D Geçen ben dedim bunu o da geçici olarak dedim bekler bu kadar formsuzken ama uzun vadeli mümkün değil.

Şenol Güneş'in yaptığı şeyler hep potansiyeli ortaya çıkarma üzerine sen olmayanı yaratsaydı diyorsun. Yazdığın isimlerden Töre dışında hiçbiri gelişemezdi çünkü potansiyellerinin sonundalar artık bundan fazlası yok.

Töre konusunda da sene başı dedim ki burada olacağı bu kadar burada daha fazlası olmaz olacaksa İngiltere'de olur. Ama mental olarak daha diri tutmalıydı bence de hoca denedi mi illa ki denemiştir ama sadece Şenol Güneş'in istemesiyle olmaz.

Kerim'den olmayacağını 3 yıldır söylüyoruz hala inanıyorsan biraz daha bekleyeceksin ve sonunda umudunu sen de kaybedeceksin muhtemelen. Oyun aklı olmayan oyuncudan hiçbir şey olmaz.

Mourinho, Simeone, Ancelotti oyuncu gelişimiyle değil üstün taktiksel anlayış ve savunma disiplini ile ön plana çıkan antrenörler. Biraz Koeman senin dediğin tipe giriyor ama o bile şu kadroda dedikleri yapamazdı.

Burak, Ozan, Selçuk bunlar hep potansiyeli olan oyunculardı o yüzden sıçradılar bizim elimizdekileri potansiyelinin son noktasına Bilic taşıdı zaten ki en iyi yaptığı şeydi 2 yıl içinde. Oğuzhan gelişmemişti o da gelişti bizim genç oyunculardan bundan fazlası çıkmaz ki zaten artık orta yaş oluyorlar bundan sonra gelişim mental ve teknik olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 14:08:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Hiç önemsenmeyen mevkiler 3. kaleci ve 3. forvet ama aslında o kadar önemli ki. Bu oyuncuları genç, aç ve potansiyelli seçmek bu oyuncuların bir önündeki 2. opsiyonu sürekli kamçılamak demek en başta.

2. forveti oyuna attığında çözülmeyen maçlarda 3. forvetin mobil ve enerjik olması paha biçilemez bir şey bildiğin puan getirir sana. Çok değil Galatasaray'daki Sinan kalitesinde bir oyuncu olabilirdi 3. forvet olarak.

Mustafa!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Seneye ŞL kadromuzda Alex Song'u görmek isterim. West Ham satın alma opsiyonu kullanmayacakmış, Barca ile 1 yıllık sözleşmesi kalıyor. Şartları zorlamak lazım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Hoca'nın  2. yarıda en büyük kusuru bana göre maç öncesi hazırlık . İkinci yarı maçlarda uyguladığımız taktik defansı geriye çekip karşı takımı kendi yarı sahamıza çekmek , karşı takımı bu şekilde açmak,kaptığımız toplarla sahayı geniş kullanarak hücum etmek üzerine kurulu . Hoca 2. yarı bu plana takılı kaldı durdu. Savunmada zaaflarımız mevcut ve rakipler  durumumuzu  , savunmada zaaflarımızı iyi çözdüler . Sol tarafımız sürekli boş kalıyor , tandemlerimiz arasında uyum sorunu var , defans oyuncuları arasında görev dağılımı düzgün değil , defans ile orta saha arasında kopukluk var. Kontra ataklar , 3. bölgede presler başımıza bela olmaya başladı. Bu durum Kasımpaşa maçından önce de vardı ve işini biraz olsa dahi iyi yapan hocaya sahip kadrosu eli ayağı düzgün bir takımın başımıza iş açacağı belliydi. Bu duruma karşı yeterince önlem alamadı hoca. Defansında zaafların varken karşı takımı defansına bu kadar çekmek risktir.
Takımın ilk 11'inde futbol bilgisi yetersiz, yetenekleri kısıtlı oyuncular varken kadro derinliğinde sorunlar yaşıyorsan maç devam ederken B,C,D.... planları ortaya koymak çok zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 14:19:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye ŞL kadromuzda Alex Song'u görmek isterim. West Ham satın alma opsiyonu kullanmayacakmış, Barca ile 1 yıllık sözleşmesi kalıyor. Şartları zorlamak lazım.

Seneye ŞL kadromuzda Miguel Veloso'yu görmek isterim. Dinamo Kiev ile sözleşmesi bitiyor. Şartları zorlamak lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada toplasak 100 kişiyiz biz, İsmail'in devamlı yerini kaptırdığını ve ileri çıktığında da yeterince etkili olamadığını gayet net görürken hoca hiç mi kulağını çekip "İsmail çok sık ileri çıkma, çıksan da öndeki oyuncuyla koordinasyon içinde olun, yerini kaybetmeni istemiyorum senin kanadından çok etkili geliyorlar" demiyor? Diyorsa da İsmail neden dinlemiyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Seneye ŞL kadromuzda Miguel Veloso'yu görmek isterim. Dinamo Kiev ile sözleşmesi bitiyor. Şartları zorlamak lazım.

Kaliteli Free oyuncuyu transfer etmek daha zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Nisan 2016, 14:23:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaliteli Free oyuncuyu transfer etmek daha zor.

Yıllık 2m çarpı 3 yıl + imza parası. En azından mutlaka denemek lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

tartışmanın ve fikirlerin en heyecanlı olduğu anlardayız ama çok işim var yoksa sana cevaplarım olacaktı @Çağrı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz aynen bugun biraz calisabildim bende. ama herzamanki gibi yarina cok is biraktim onlarida cuma gunu free takilacagim icin pazartesine birakacagim, pazartesi besiktasin maci oldugu icin yine erteleyecegim islerimi sali gunu ya mutlu ya kafam bozuk olacak calisamam, carsamba macin analizlerine devam edecegiz calisilmaz, persembe haftanin duduklerini bekleyecegiz, cuma gunu gelecek cuma gunu calisilmaz.

sezon bitsede ise baslasak yahu

@tangaz aksam raki icelim 1 duble internetten

Çevrimdışı tangaz

@tangaz aynen bugun biraz calisabildim bende. ama herzamanki gibi yarina cok is biraktim onlarida cuma gunu free takilacagim icin pazartesine birakacagim, pazartesi besiktasin maci oldugu icin yine erteleyecegim islerimi sali gunu ya mutlu ya kafam bozuk olacak calisamam, carsamba macin analizlerine devam edecegiz calisilmaz, persembe haftanin duduklerini bekleyecegiz, cuma gunu gelecek cuma gunu calisilmaz.

iyi fikir @mylife1903 aslında şimdi ofisde viski içesim var bir de puro yakılır walla  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Alper1903

Veloso'yu yaz transfer döneminden beri görmek istedim Beşiktaş'ta keşke denense. Ama Veloso olmasa bile illa ki bir adam lazım oraya. Atiba'yı 1 sene daha aynı tempoyla oynatmak zor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veloso'yu yaz transfer döneminden beri görmek istedim Beşiktaş'ta keşke denense. Ama Veloso olmasa bile illa ki bir adam lazım oraya. Atiba'yı 1 sene daha aynı tempoyla oynatmak zor.

Yalnız varya Atiba 27-28 olsaydı fena para kaldırırdık :D Büyük bi takımda oynamaması da enteresan bu yaşa kadar..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat baltacı

Kasımpaşa oyun merkezini geride kuruyordu. 2.bölgede baskı yapıp, Marcelo'nun oyun kurmasına izin veriyordu. Tolgay'ı baskıyı kırmak için aldı. Garip olan Tolgay sahada iken Atiba - Marcelo ikilisinin switch yapmaya devam etmesi ve Marcelo'nun orta alana kadar çıkması. Nitekim 2.golü de bunun sonucunda yedik.
Marceloda bi gariplik vardı zaten kasımpaşa maçında hocamı o görevi vermiş kendisimi üstlendi bilmiyorum sürekli topla ileri çıkmaya ara pası atmaya çalıştı hiçbirinde başarılı olamadı yanında oğuzhan sosa var ikinci yarı tolgay var uzun top atılacaksa bu adamlar alasını atıyo zaten sen niye deniyosun sürekli ersanda böyleydi ayağı düzgün değilde sürekli uzun top denerdi sebebini bi türlü anlayamıycam.

BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Hocaya fazla suç bulamıyorum ben eldeki malzeme bu bizim oynadığımız sistemde tek b planı vardır oda bekleri hucuma sokmak onuda yapacak bekler olmadığı için ilerde basan her takım sıkıntı yaratıyo bize. Belki tolgay yerine önde basan kasımpaşaya karşı necipi atibanın yanına çekip marcelo alexis ideal stoper hattına dönebilirdi.

ikinci yarıya olcay-alexis,ismail-tosiç değişikliğiyle başlasak kasımpaşanın sert çirkef oyununa karşılık verebilirdik.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Marceloda bi gariplik vardı zaten kasımpaşa maçında hocamı o görevi vermiş kendisimi üstlendi bilmiyorum sürekli topla ileri çıkmaya ara pası atmaya çalıştı hiçbirinde başarılı olamadı yanında oğuzhan sosa var ikinci yarı tolgay var uzun top atılacaksa bu adamlar alasını atıyo zaten sen niye deniyosun sürekli ersanda böyleydi ayağı düzgün değilde sürekli uzun top denerdi sebebini bi türlü anlayamıycam.
Futbolcu ayni basketbolcu gibi haddini bilecek. Takimda jordan varsa cok top kullanmassin. Takimda sosa, ozzy, atiba varsa kullanmayacaksin o topu bu dediklerim necip icinde gecerli habire ileri vurdu topu, donen toplari kovalamaya firsat bulamadan bloklar arasi mesafe acildi. Ismail de ayni.
Bak becke kullaniyor mu top? Onunde quaresma, tore, kerim, sosa var adam veriyor onlara haddini biliyor. Kasimpasa macinda abartti biraz kontrada durup bekledi ama olsun.

Çevrimdışı mylife1903

iyi fikir @mylife1903 aslında şimdi ofisde viski içesim var bir de puro yakılır walla  :bandit:

Abi viski deme actirtma siseleri bizim pis bir huyumuz var sise acilinca kapatmiyoruz onu.
Yok illa viski icecez diyorsan yuvarlariZ illaki.

Çevrimdışı tangaz

hakemler belli olmuş bizim maçı barış şimşek fb.ninkini cücü yönetecekmiş...

Çevrimdışı Ardozo

Barış Şimşek İnönü'deki son maçın da hakemiydi :)

Bursa taraftarına ayrılan bölümün biletleri satışa çıkacak mı arkadaşlar var mı bir bilgi ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Barış Şimşek İnönü'deki son maçın da hakemiydi :)

Bursa taraftarına ayrılan bölümün biletleri satışa çıkacak mı arkadaşlar var mı bir bilgi ?
Evet çıkacak.. Ama onlarda da öncelik sanırım geçen sene maça gitmiş kombinesi olmayan arkadaşların olacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi viski deme actirtma siseleri bizim pis bir huyumuz var sise acilinca kapatmiyoruz onu.
Yok illa viski icecez diyorsan yuvarlariZ illaki.

Ayıptır utanın  :akuma:

Ben neden davetli değilim  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Ayıptır utanın  :akuma:

Ben neden davetli değilim  :kop:

@Hasan Tahsin abi bir an noldu yaa naptık da abimizi kızdırdık derken aşağı sürükleyince gördüm  :D buyur gel abi başımızın üstünde yerin var.