Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297265 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi COB

Atiba-topal
Oğuzhan-tolgay
Aras- Quaresma
Olcay-januzaj
Sosa-Ndiaye

Veli gidecek herhalde. Necipte herhalde 4 yada 5 ci stoper olarak kalacak kadroda.

Çevrimiçi Mehmet57

Kanat kesinlikle alinmali. Bugun yine Ben Arfa haberi gordum. Keske.

Newcastle ve Hull macerasindan sonra Ingilterede yetenekleri tartisilmasada hele Newcastle'da Bolton'a attigi golden sonra, hicbir buyuk kulub almaya kalkmaz. Almanlarin da almaya kalkacagini sanmiyorum.

Sampiyon olursak, SL geliri falan derken kesinlikle Ben Arfa seviyesinde ofansif bir futbolcu alinmali. Sosa-Aras kanatlari yetersiz. Quarsma-Frei-Tore uclusunden biri kalmali, yoksa iki kanat oyuncusu almamiz gerekecek.

Debuchy --> Kiralik
Ivanovic --> 4-5 milyon
Denayer --> Kiralik
Lukaku 3,5 milyon
Topal --> Bonservissiz
Ndiaye --> 4,5 milyon arti Pektemek
Ben Arf --> Bonservissiz
Ogulcan Caglayan --> 1 milyon

Töre --> 12 milyon
Marcelo --> Hannover
Milosevic --> Hannover 2 milyon

Çevrimiçi Mehmet57

Boyko
Debuchy-Ivanovic-Rhodolfo-Lukaku
Topal
Oguzhan-Ndiaye
Ben Arfa-Gomez-Aras

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2016, 01:29:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Boyko
Debuchy-Ivanovic-Rhodolfo-Lukaku
Topal
Oguzhan-Ndiaye
Ben Arfa-Gomez-Aras

İlk 11'den 6 değişiklik. Çok çok zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

İlk 11'den 6 değişiklik. Çok çok zor.

Hepsi de gerekli. Bir kismi yetersiz,diger kismi satilacagi icin.

Bu takima sagbek, solbek, stopper, orta saha ve kanat sart.

Çevrimiçi Mehmet57

Su adamda ki saf yetenek bir elin bes parmagini gecmeyecek kadar az oyuncuda var. Quaresma'nin bile bir tik ustunde o konuda.

Çevrimdışı tangaz

Su adamda ki saf yetenek bir elin bes parmagini gecmeyecek kadar az oyuncuda var. Quaresma'nin bile bir tik ustunde o konuda.

Quaresmadan 1 tık önde değil 2 tık geride safi yetenek konusunda. şayet dediğin gibi olsaydı önemli kulüpler yeteneği en azından deneyip yerinde görmek isterdi. tıpkı Quaresmanın barca inter chelsea da şans bulduğu gibi. oysa Ben Arfanın kariyer zirvesi İngiliz köylülerinin takımı olan New Castle :)

+ Quaresmanın sporting günlerinden bir kaç video bulup izlemeni öneririm. safi yeteneğin tarifi yapılıyor orada :)
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 02:08:18 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Hücumcu transferine hiç ihtiyacımız yok diye düşünüyorum. Defans, defans, defans!

Çevrimdışı tangaz

Hücumcu transferine hiç ihtiyacımız yok diye düşünüyorum. Defans, defans, defans!

doğru. sadece 2 ve üzeri gidenler olursa o zaman hücum elemanına ihtiyacımız olur zira aras da takıma katılıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyni var gibi duruyor..

Beyin varsa sorun yok, beyin önemli :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Olcayin biraz yeteneklisinden gelmez Türkiye'ye. Adamı hiç sevmem ama oyun zekası, isteği ve koşu mesafesi üst düzey.
Ama yetenek yok çocukta. Oda olsa zaten Beşiktaş'ta olmazdı daha

Olcayin biraz yeteneklisi muller zaten. Olcay takimin kalbidir yahu biraz formsuz sadece. Kalsin daha iyisini alamayiz. Quaresma kesin gitmemeli yeni stad, taraftarin sevdigi bir oyuncu tore ve kerim gidebilir.

Çevrimdışı mylife1903

Beyni var gibi duruyor..

Beyin varsa sorun yok, beyin önemli :evillol:

Beyin bedava yahu

Çevrimdışı underworld

Yürekten Beşiktaşlı 3 adam var. Bunlar gerekirse hep yedek kalırlar ama karakter kattıkları için mümkün değil gitmezler.

Yazın Quaresma, Töre ve Kerim yolcu kanatlardan. 1 Çin, 1 Premier Lig, 1 Eredeviese bileti.
Hadi ihs

Çevrimdışı mylife1903

Ayıptır utanın  :akuma:
@Hasan Tahsin abi bu @tangaz abiye bir sekil bu isirilmis elma urunlerinden birini almamiz lazim. Simdi forum uzerinden icmeye kalksak olmaz, icen var icmeyen var. ayran icen var, cay icen var, benim gibi kahve icin var. facetimeden yapmak lazim bu isi.

Ben seni anladim abi zaten hemen, senin hamurun cok saglam.

Bu baris simsek maci zehir etmezse arena acilisina sampanya patlatirim.

Hepinize gunaydin forum. Saat sabahin koru bir @Necmi abi ayaktadir zaten olsa olsa.

@tangaz bugun de stad basligini terorize eder herhalde, ufak destek verdim ama suvarileri gonderebilirim bugun.

Ben neden davetli değilim  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Cok net yazayim belki yonetimden falan okuyan vardir.

Yonetimin vizyonu soyunma odasinin halinden belli. Allahtan boyle bir catiyi yapacak yandas bir firma yok, hemen yabancilara, isin ehline vermisler ayni cim isleri gibi.

Quaresmanin satilmasi da ayni boyle bir vizyonsuzluk olur. Simdi quaresmaya cikarip biri 25milyon euro verirse satarsin ama 5-6 milyon euroya quaresmayi satmak gerizekaliliktir. Quaresma kalibresinde turkiyede baska oyuncu yok. Belki devamli karsilastirildigi icin naninaninaani denilebilir ama quaresmadan daha iyi bir performans gostermesine ragmen(kariyerinde) nani bir marka degildir.

Quaresma son yillarda dunya futboluna gelmis en fantastik oyunculardan biridir. En yeteneklilerden, en degisik karakterlilerden biridir. Uc noktada bir futbolcudur.

Daha once yazdim ben sirk futbolcularini sevmem ve begenmem ama alinmasina karsiydim, ikinci sefer gelmesine de karsiydim ama ilk sefer gonderilmesine de karsiydim ve suan satilmasina da karsiyim.
Besiktasa geldiyse bu cocuk bunun etinden sutunden tirnagindan toynagindan pohundan faydalanacak ve nemalanacaksin.
Gomez besiktasta oynuyor diye besiktas maci seyreden 8-10 tane alman vardir yahut komsusu turk olan bazi almanlar ara sira komsuya soruyordur, yahut gelip izliyordur.
Sosa besiktasta oynuyor diye besiktasi takip eden arjantinli de sadece veron herhalde.

Quaresmayi ise cogu portekizlinin disinda butun dunya takip eder. Bana ruslar sorar, ukraynalilar sorar(adamlar boykoyuda soruyorlar hemde seviyorlar) ispanyollar zaten takip ediyor.
Kendi fanboylari olan bir futbolcudan bahsediyorsunuz.

Adi gecen o futbolculardan hic bir tanesinde quaresma kalibresi, karizmasi, markasi yok. Daha iyi futbolcu olabilirler, daha basarili olabilirler ama taraftarin kalbinde quaresma etkisi yapmazlar.

Quaresmanin gonderilmesini en once vodafone istemez sonra diger sponsorlar cunku hep bir tik alti bir tik ustu diyorsunuz ya quaresma denilen adamin bir tik ustu ronaldo iste.

Her futbolcu icin soyluyorsunuz, susu olsa bu futbolcuya benzeyecek, busu olsa bu futbolcuya benzeyecek yahu quaresma dediginiz adami karsilastirabileceginiz futbolcu yok, alinmasin derseniz anlarim desteklerim ama hepimizin satilmasina karsi cikmamiz lazim. Bu adamin besiktasin imajina katkisini anlayamadiginiz gibi yurtdisinda en az 8-10 milyon insan fazladan besiktasin adini duydu ve formasini gordu.

Ismailin, mustafa pektemegin oldugu bir kadroda bu adamin elestirilmesi ise ayri bir tartisma konusu. Quaresma suan elestirilecek son adam bu takimda.

Sosa, arjantin meselesi var konusabiliriz
Tore, satilacak deniyor
Ozzy, teklif bekleniyor
Kerim, satilacak deniyor
Olcay, yeteneksiz deniyor
Atiba, dikkat ederseniz kimse gelecek yilin kadrosuna koymuyor
Ismail, necip, pektemek belli
Alexis, beck, marcelo elestiriliyor
Gomez, durumu belirsiz
Cenk, oynar mi oynamaz mi tartisiliyor
Tolga boyko gunay yerlerde zaten
Veli, tolgay, rodolfo ve aras fazla konusulmuyor sadece veli gitsin deniyor
Su takimda soyle bakinca en problemsiz adam quaresma. Adamin hic bir problemi yok, gitmek istemiyor, sozlesmesi var, performansi super. Daha ne istiyorsunuz arkadasim.

Quaresmanin iceri kat edip daha fazla sut atani zaten ronaldo.

Çevrimdışı mylife1903

doğru. sadece 2 ve üzeri gidenler olursa o zaman hücum elemanına ihtiyacımız olur zira aras da takıma katılıyor.

Sorma abi bir uyuya kaldim quaresmaya kadar satilmis.
Aras geliyor ama performansi buyuk soru isareti, iyi para verilmiyorsa ben torenin satilmasina da karsiyim, tore kadar para sampiyonlarr liginde kazanilir. Kerim frei satilsin mesela. Ismail gonderilsin, pektemek ucsun yeter. Gomez giderse yerine adam lazim. Ayni kadro ligi domine etmek varken satilan futbolcular yonetimi istifaya goturur.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Forum, Günaydın @mylife1903 sabah hepimiz uyurken ne güzel açılışı yapıyorsun forumda.
(ah o soyunma odalarının hali ahh)

Çevrimdışı mylife1903

Soyunma odalari rezalet ama cok bastirmadim abi. Insanlar yanlis anliyor bizim yapi denetimi cok hassas bazi konularda hemen lynch basliyor. Bana soyleselerdi soyunm odasini bedava yapardim, gumrugune, kdvsine ve navlununa karismam ama.

Abi skala dizayn isinde nedir, baktin mi anlayacaksin bitti. Simdi bu soyunma odasina bakan besiktasin oldugunu anlayamaz. Biraz stadyum konusunda bilgiliyse juvenin stadinda rakip takim soyunma odasi sanar.

Turkiyede cok yaygin olmayan materyaller kullanilirdi, havali olurdu. Stadyum turunda turistler gezecek orayi. Cok hasret kaldigimiz icin herseye tamam diyoruz, bence.

Soyunma odalari irdelenmeli bence.
Uzun uzun yazardim ama okunmuyor bizim forumda uzun yazilar.

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Forum, Günaydın @mylife1903 sabah hepimiz uyurken ne güzel açılışı yapıyorsun forumda.
(ah o soyunma odalarının hali ahh)
Abi bu 2016 yilinda bir anda yaslandim. Eskiden gunde 4 saat uyku yetiyordu simdilerde aksamlari dusup bayiliyorum koltukta. Isin ilginc tarafi biraz kafayi cekersem
Hic uyuyamiyorum bu redbull viski isini azaltmam lazim. Ulan sabah sabah gene girdik bu cay-ayran islerine. Besiktas uyumaz yahu siz uyurken ben bakiyorum foruma. Ben uyurken kanadadan bir arkadas var o yetisiyor.

Bugunun konusunu bulamadim daha ne tartissak.

Futbolculari hocayi tartisiyoruz mesela hocanin yardimcilarini konusalim.

Ideal olarak bir teknik direktorun kac tane hangi vasiflarda yardimcisi olmalidir. Dunyadan ornekler, bizim yardimcilarin karsilastirilmasi.
Teknik kadromuzun maliyeti
Arti benim bilmek istedigim simdi bu bizim futbolcularin mac sonrasi gunlerini nasil gecirdikleri?

Çevrimdışı tangaz

Abi bu 2016 yilinda bir anda yaslandim. Eskiden gunde 4 saat uyku yetiyordu simdilerde aksamlari dusup bayiliyorum koltukta. Isin ilginc tarafi biraz kafayi cekersem
Hic uyuyamiyorum bu redbull viski isini azaltmam lazim. Ulan sabah sabah gene girdik bu cay-ayran islerine. Besiktas uyumaz yahu siz uyurken ben bakiyorum foruma. Ben uyurken kanadadan bir arkadas var o yetisiyor.

Bugunun konusunu bulamadim daha ne tartissak.

Futbolculari hocayi tartisiyoruz mesela hocanin yardimcilarini konusalim.

Ideal olarak bir teknik direktorun kac tane hangi vasiflarda yardimcisi olmalidir. Dunyadan ornekler, bizim yardimcilarin karsilastirilmasi.
Teknik kadromuzun maliyeti
Arti benim bilmek istedigim simdi bu bizim futbolcularin mac sonrasi gunlerini nasil gecirdikleri?

ben bu teknik direktörlükde amerikan futbolu modelini benimsiyorum. savunma ve hücüm coaching die ayrı ayrı onlarda futbolda da bizim kazmalar için ayrı hocalar lazım. TD ise director modunda birleştirici olmalı...

Çevrimdışı rico_paşa

Seneye transferde öncelik stoper ve her iki bek olmalı. Kaliteli bir defans hattı bu takımı uçurur.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Scout

Kanat kesinlikle alinmali. Bugun yine Ben Arfa haberi gordum. Keske.

Newcastle ve Hull macerasindan sonra Ingilterede yetenekleri tartisilmasada hele Newcastle'da Bolton'a attigi golden sonra, hicbir buyuk kulub almaya kalkmaz. Almanlarin da almaya kalkacagini sanmiyorum.

Sampiyon olursak, SL geliri falan derken kesinlikle Ben Arfa seviyesinde ofansif bir futbolcu alinmali. Sosa-Aras kanatlari yetersiz. Quarsma-Frei-Tore uclusunden biri kalmali, yoksa iki kanat oyuncusu almamiz gerekecek.

Debuchy --> Kiralik
Ivanovic --> 4-5 milyon
Denayer --> Kiralik
Lukaku 3,5 milyon
Topal --> Bonservissiz
Ndiaye --> 4,5 milyon arti Pektemek
Ben Arf --> Bonservissiz
Ogulcan Caglayan --> 1 milyon

Töre --> 12 milyon
Marcelo --> Hannover
Milosevic --> Hannover 2 milyon
Lukaku 3,5 Milyon ???  :alala: @Mehmet57
Pika Pika

Çevrimdışı laoban

Ben Afra'nin yetenegi konusunda sanirim hic kimse kalkip kotu birsey soyleyemez. ancak gozardi etmememiz gereken onemli etkenler var, bu adam turkiyedeki patates tarlalari ve gorilden bozma oyuncu musfettelerin tekme tokatlari karsisinda nasil bir performans gosterir. Sosa'yi bu yuzden seviyorum. kolay yilmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

ben bu teknik direktörlükde amerikan futbolu modelini benimsiyorum. savunma ve hücüm coaching die ayrı ayrı onlarda futbolda da bizim kazmalar için ayrı hocalar lazım. TD ise director modunda birleştirici olmalı...

Amerikan futbolunda heriflerin oyu tepeden seyrden yardimcilari bile var. mesela senol gunes bir maci tribunden yukaridan seyretse bir daha ismaili oynatmaz.

Evet direktor modelini ben de isterim abi. Son karari verecek ve sorumlulugu alacak. Aslinda baZi yardimcilar kulubun atanmislari olamaz mi? Devamli calisacak adam isterse mmourinho gelsin.

Mesela lucescunun kondusyoneri iyiydi, mustafa denizli calismisti onunla mesela yanlis hatirlamiyorsAm. Daum yardimcisi koch vardi yanlis gormediysem rizede simdi. Bilicin yardimcisi genc cocuk duzgundu terzic mi neydi.

Ben bu isin ilk adimini goruyorum aslinda kulupte kaleci antrenoru bizim antrenorumuz ve devAmli calisiyor kim gelirse gelsin. Senol gunes geldi artislik martislik yapamadi, ben kendi kalecimi kendim calistiririm, diye. Yonetimde hocaya yerini gosterdi bence, ukalalik yaptirmadi. Insallah bu sistem devam eder.
Ben atanmislarin cok kalin kararlar almalarina hep karsi olmusumdur. Fbde zeman vardi mesela, sergeni gonderdi Iyi calismiyor, diye. Ulan sen zaten 8-10 mac sonra kovulacaksin takimi neden sergensiz birakiyorsun. Simdi senol gunes cikip quaresmayi istemiyorum, cok sari kart goruyor derse, ona karsi cikip hoca taraftarda gitsin formasinin arkasina senin ismini yazdirsin, diyecek klup calisani lazim bana. Sdam cunku sadece senol gunesle calismayacak, yeni gelecek olanla da o calisacak, manyak mi gondertir mi iyi futbolcuyu.

Çevrimdışı Scout

Lucas Leiva ya Tekrardan Teklif Götürsek Nasıl Olur ?  :alala:
Pika Pika