Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304085 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Rhodolfo'dan sakatlık ve yaşını göz önüne aldığımda bundan sonra verim alınabileceğini düşünmüyorum.

Ne alaka? Rhodolfo 39 değil 29 yaşında. Sanırım baştaki 2'yi 3 olarak gördün.

Çevrimdışı panic13

Yineleyeyim. Sağ bek: Gregory van der Wiel; Sol bek: Marvin Plattenhardt...

Plattenhardt artık zor, schalke ve leverkusen ilgileniyor. Tek şansımız var; Şampiyon olup ŞL'ye gidicez ve elimizi cebimize kalın sokucaz. Tahminim, kim ŞL'ye kalırsa ona gidecektir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı 38life

Transfermarkt'ta 3.5m€ görünüyor ama alabilir miyiz o fiyata? Alabilirsek Lukaku'yu iptal edeyim :D

Bi de bu Çağlar işi tamamen iptal mi oldu artık? Bilgin var mı?

Çevrimdışı tangaz

1-2 de stoper sıkıştırıversen @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

@cursedofdragon Evet kardeşim ben 2'yi 5 olarak görmüşüm 4 ay 5 gün sonrada 60 yaşına basıcak.  :claps:

@38life Madem saçma olduğunu düşünüyorsun döneceği ve verimli olabileceği tarihi senden duymak isterim.

Çevrimdışı atalay

Plattenhardt artık zor, schalke ve leverkusen ilgileniyor. Tek şansımız var; Şampiyon olup ŞL'ye gidicez ve elimizi cebimize kalın sokucaz. Tahminim, kim ŞL'ye kalırsa ona gidecektir.

Şampiyon olacağız zaten.

Transfermarkt'ta 3.5m€ görünüyor ama alabilir miyiz o fiyata? Alabilirsek Lukaku'yu iptal edeyim :D

Bi de bu Çağlar işi tamamen iptal mi oldu artık? Bilgin var mı?

Lukaku zu Arsenal. Çağlar işini soruşturmam lazım...

1-2 de stoper sıkıştırıversen @atalay

Neustadter'i yazmıştım. Farklı bir tipleme olarak Leandro Castan olabilir.

Çevrimdışı 38life

@cursedofdragon Evet kardeşim ben 2'yi 5 olarak görmüşüm 4 ay 5 gün sonrada 60 yaşına basıcak.  :claps:

@38life Madem saçma olduğunu düşünüyorsun döneceği ve verimli olabileceği tarihi senden duymak isterim.

Kampın başına kadar dönmüş olacak ve herkesle birlikte sezon başı kampı yapacak. What's da problem?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kampın başına kadar dönmüş olacak ve herkesle birlikte sezon başı kampı yapacak. What's da problem?
Tolgay gibi daha genç bir oyuncu bile ne kadar sürede ve nasıl döndü gördük, durum böyleyken 30 yaşında bir adamın nasıl döneceğini bu şartlarda hesap edebilirsiniz ki Tolgay bu süreçte bireysel olarak da inanılmaz çalıştı, Brezilya'lı bir oyuncudan bunu beklememiz pek doğal değil. Umarım eskisinden iyi döner ama bu yaşta böylesine ağır bir sakatlığın ardından performansından en az %20 %30 kaybedecektir uzun vadede.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

kampa yetişmeyebilir bence de.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@atalay castan'ı alacağımız bedele yada 1-2 fazlasına Gil'i getiremezmiyiz? bir de castan'ın boyu kısa biraz günümüz futbolu için.

Çevrimdışı 38life

Tolgay gibi daha genç bir oyuncu bile ne kadar sürede ve nasıl döndü gördük, durum böyleyken 30 yaşında bir adamın nasıl döneceğini bu şartlarda hesap edebilirsiniz ki Tolgay bu süreçte bireysel olarak da inanılmaz çalıştı, Brezilya'lı bir oyuncudan bunu beklememiz pek doğal değil. Umarım eskisinden iyi döner ama bu yaşta böylesine ağır bir sakatlığın ardından performansından en az %20 %30 kaybedecektir uzun vadede.

Aradaki fark Kamp.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çook iyimsersin kardeş. :) 23-24 yaşındaki Tolgay gençliğindeki iyileşme hızı, kas yapıları, fizikleri ve aynı iştah, çalışma prensibiyle çalışsa belki bir ihtimal derdim. Çok nadir futbolcu sakatlık döneminde Tolgay kadar kendine bakıp, güçlü tutmuştur ki buna rağmen Tolgay bile tam performansla ancak diğer sezonun başında dönücek. Rhodolfo'nun tam performans döneceği tarih 16/17 sezonu ilk yarı ortası - sonu arası biryerdir ki tam performans dediğim son performanslarını hatırlarsan ondan %7-10 arası bir kayıpla dönücek.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çook iyimsersin kardeş. :) 23-24 yaşındaki Tolgay gençliğindeki iyileşme hızı, kas yapıları, fizikleri ve aynı iştah, çalışma prensibiyle çalışsa belki bir ihtimal derdim. Çok nadir futbolcu sakatlık döneminde Tolgay kadar kendine bakıp, güçlü tutmuştur ki buna rağmen Tolgay bile tam performansla ancak diğer sezonun başında dönücek. Rhodolfo'nun tam performans döneceği tarih 16/17 sezonu ilk yarı ortası - sonu arası biryerdir ki tam performans dediğim son performanslarını hatırlarsan ondan %7-10 arası bir kayıpla dönücek.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Serhat , her yaz transfer döneminde fıttırmaktan bıktım artık. Bu şekilde hareket edeceklerse o zaman şampiyonluk kelimesini ağza almasınlar. İnsanlar boşuna beklentiye kapılıp hayal kırıklığına uğramasın sonrasında.

+1903
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Kamp yiyecek. Ve bütün takımla birlikte sezona hazır başlayacak. Böyle olmak zorunda başka yolu yok. Aksi taktirde bu 5 milyon euro daha külfet getirir yönetime (1 ek stoper daha), ya da şampiyonluğu götürür.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 16:32:10 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Bugun yogundum hem is hem araba hen cocukla ugrastim simdi actim okuya okuya geldim forumu.

Gecen gun degindim bir konuya kimsede ses yok. Ikinci yari performansi dusen en onemli oyuncumuz bence oguzhan. Maestro ya beyfendi.

Ayrica cimbizla pozisyon secerek oyuncu elestirilmez. Beck iyidir, formsuz maclari oldu ama ismail gibi her mac kotu degil adam. 11 kisi oynuyorsunuz bu takim bir tane beck ve bir tane de sergen tipi oyuncu kaldirir.
Necipin pozisyon hatasindan beckin sektirdigi topta kerim frei nerede belli degil ama encok suclanan boyko.
Ismail ve marcelonun 2dakika suren akil tutulmalari sonucu gelen gol ve suclu boyko.

Bu adama 3.3milyon euro verilmis kimse gondermez bunu, boyko yerine ismailin bolgesine adam bakin.
Su gorundugu kadar da kotu kaleci degildir bir neuer degil tabii.

Bu kasimpasa macinda bas hatali senol gunestir. Necip, ismail,marcelo berbat oynamistir beck,frei, boyko kotu oynamistir. Gomez ve olcay vasat oynamistir. Bu kadar kotu oynanirken maci kazanmak zaten mucize.

Kotu oyunun sebepleri ise hucum temposunu yakalayamamizdir. Simdi marcelo ve necip bekinboyer havasinda top oynarsa, ismail kendini roberto carlos sanarsa, oguzhan zidan havalarinda topu taca atarsa hucum surekliligi saglanamaz. Hucum surekliligini geride necip ile oynayarak saglayamazsiniz. Ismail zaten yerde yatan adama calim atamayan bir oyuncu.
Bu mac ozelinde en buyuk hata senol hocAda.

Boykoya gelene kadar gomulecek bir suru adam var. marcelo, ismail, pektemek gibi

Yazın yine buraya onlarca isim yazılcak, gazetelerde yüzlerce isim yazılcak, forum kendini yırtıcak iyi oyuncular için..

Sonuç? İsmaille sözleşme yenilenecek.. Gram şaşırmam alıştım.

Yıldız transfer yapmak sadece forvet bölgesi için geçerli değil!

-Mustafa Kemal Atatürk

van der Wiel'e yıllık 2.2+imza parası verin abi. Verin ya ne olacak? Batmayız!

Opare, Serdar, Beck bunlara 2.2 milyonu paylaştırarak verdik zaten yönetimde kar yaptık sanıyor. Az para verdik diye.

Bir kere ver şu parayı 3-4 yıl kafan zaten rahat olucak önce bunu bi oturtmalıyız.

-Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bugun yogundum hem is hem araba hen cocukla ugrastim simdi actim okuya okuya geldim forumu.

Gecen gun degindim bir konuya kimsede ses yok. Ikinci yari performansi dusen en onemli oyuncumuz bence oguzhan. Maestro ya beyfendi.

Ayrica cimbizla pozisyon secerek oyuncu elestirilmez. Beck iyidir, formsuz maclari oldu ama ismail gibi her mac kotu degil adam. 11 kisi oynuyorsunuz bu takim bir tane beck ve bir tane de sergen tipi oyuncu kaldirir.
Necipin pozisyon hatasindan beckin sektirdigi topta kerim frei nerede belli degil ama encok suclanan boyko.
Ismail ve marcelonun 2dakika suren akil tutulmalari sonucu gelen gol ve suclu boyko.

Bu adama 3.3milyon euro verilmis kimse gondermez bunu, boyko yerine ismailin bolgesine adam bakin.
Su gorundugu kadar da kotu kaleci degildir bir neuer degil tabii.

Bu kasimpasa macinda bas hatali senol gunestir. Necip, ismail,marcelo berbat oynamistir beck,frei, boyko kotu oynamistir. Gomez ve olcay vasat oynamistir. Bu kadar kotu oynanirken maci kazanmak zaten mucize.

Kotu oyunun sebepleri ise hucum temposunu yakalayamamizdir. Simdi marcelo ve necip bekinboyer havasinda top oynarsa, ismail kendini roberto carlos sanarsa, oguzhan zidan havalarinda topu taca atarsa hucum surekliligi saglanamaz. Hucum surekliligini geride necip ile oynayarak saglayamazsiniz. Ismail zaten yerde yatan adama calim atamayan bir oyuncu.
Bu mac ozelinde en buyuk hata senol hocAda.

Boykoya gelene kadar gomulecek bir suru adam var. marcelo, ismail, pektemek gibi
Marcelo konusunda katılmıyorum. Boyko konusunda diğerlerinin hatalı olması Boyko'nun kusurlarını örtmüyor. Marcelo ile alakalı problem , Marcelo'ya verilen aşırı miktarda sorumluluk . Bu kadar sorumluluğu, yükü dünya üzerinde hiçbir defans oyuncusu kaldıramaz. Rhodolfo sakatlandı defansta liderlik görevini üstlenmek Marcelo'ya kaldı . Defansı organize etmek , geriden oyunu kurmak temel olarak Marcelo'nun sorumluluğunda. Bunun yanında ileriye çıkarak ikinci bir ön libero gibi Atiba'ya yardımcı oluyor. Bu yetmezmiş gibi ileriye çıkıp geri dönmeyen , oyun içinde uykuya dalan , pozisyon almasını bilmeyen , müdahalelerin çoğu yanlış olan doğru olsa bile topu oyuna sokmada yanlışlar yapan İsmail'in yerine bir sol bek gibi kademeye girmek zorunda kalıyor . Ve bütün bunları defans ile orta sahası arasında büyük bir boşluk bulunan takımda yapıyor ki bu ekstra yük bindiriyor. Bir oyuncunun üzerine bu kadar yük verilmez. Bu kadar yük verirsen mutlaka hata yapacaktır. Şenol Hoca'ya burada sorumluluk düşüyor. Hocanın yapması gerekenler belli.

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 özlettin bugün kendini yokluğunda enerji noksanlığı vardı forumda Allah'tan Atalay ve Çağrı çift kale maç yaptı da biraz günümüz renklendi (en son atalay 4-1 öndeydi sonra saymayı bıraktım baktım Çağrı gol üstüne gol yiyor  :D)

marcelo konusunda kafamda şöyle bir soru işareti var adamın yanındaki bek ismail diğer yanında stoper necip şimdi burada marcelo değil de Franco Baresi olsa ne yapabilir???

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu Daniel Agger veya N'koulou ile ilgili bir çalışma varmı bilgisi olan ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@mylife1903 özlettin bugün kendini yokluğunda enerji noksanlığı vardı forumda Allah'tan Atalay ve Çağrı çift kale maç yaptı da biraz günümüz renklendi (en son atalay 4-1 öndeydi sonra saymayı bıraktım baktım Çağrı gol üstüne gol yiyor  :D)

marcelo konusunda kafamda şöyle bir soru işareti var adamın yanındaki bek ismail diğer yanında stoper necip şimdi burada marcelo değil de Franco Baresi olsa ne yapabilir???
Baresi'nin yeri apayrı. Onun gibisi bu dünyaya gelmedi gelmezde :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

birde bildiğin pigmeydi 175 falandı boyu. hani önemli olan boyu değil işlevi cümlesi cuk oturuyor  :D

ama Baresi ne topçuydu, Milan ne takımdı vay vay vay. o takımı izleyemeyenler inanın çok şey kaçırdınız. Barca tiki taka, Bayern vbvb hikayedir o takımın yanında...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Baresi sarkık libero oynamıyormuy du. Sanırım bu yüzden neredeyse 40 yaşına kadar oynadı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

birde bildiğin pigmeydi 175 falandı boyu. hani önemli olan boyu değil işlevi cümlesi cuk oturuyor  :D

ama Baresi ne topçuydu, Milan ne takımdı vay vay vay. o takımı izleyemeyenler inanın çok şey kaçırdınız. Barca tiki taka, Bayern vbvb hikayedir o takımın yanında...
Gerçekten çok üst düzey bir takımdı. Hani bazı takımların forvet hattı iyidir bazılarının orta sahası o Milan takımının her bölgesi harikaydı. Los Galacticos'ta bile total anlamda böyle bir kadro yoktu :)

Edit: Tabi bu yazdığım 1993 1994 kadrosu 1988 dönemi dahada efsane :)

Rossi
Baresi
Costacurta
Maldini
Panucci
Tasotti
Albertini
Boban
Desaily
Savicevic
Donadoni
Van Basten