Bugun yogundum hem is hem araba hen cocukla ugrastim simdi actim okuya okuya geldim forumu.
Gecen gun degindim bir konuya kimsede ses yok. Ikinci yari performansi dusen en onemli oyuncumuz bence oguzhan. Maestro ya beyfendi.
Ayrica cimbizla pozisyon secerek oyuncu elestirilmez. Beck iyidir, formsuz maclari oldu ama ismail gibi her mac kotu degil adam. 11 kisi oynuyorsunuz bu takim bir tane beck ve bir tane de sergen tipi oyuncu kaldirir.
Necipin pozisyon hatasindan beckin sektirdigi topta kerim frei nerede belli degil ama encok suclanan boyko.
Ismail ve marcelonun 2dakika suren akil tutulmalari sonucu gelen gol ve suclu boyko.
Bu adama 3.3milyon euro verilmis kimse gondermez bunu, boyko yerine ismailin bolgesine adam bakin.
Su gorundugu kadar da kotu kaleci degildir bir neuer degil tabii.
Bu kasimpasa macinda bas hatali senol gunestir. Necip, ismail,marcelo berbat oynamistir beck,frei, boyko kotu oynamistir. Gomez ve olcay vasat oynamistir. Bu kadar kotu oynanirken maci kazanmak zaten mucize.
Kotu oyunun sebepleri ise hucum temposunu yakalayamamizdir. Simdi marcelo ve necip bekinboyer havasinda top oynarsa, ismail kendini roberto carlos sanarsa, oguzhan zidan havalarinda topu taca atarsa hucum surekliligi saglanamaz. Hucum surekliligini geride necip ile oynayarak saglayamazsiniz. Ismail zaten yerde yatan adama calim atamayan bir oyuncu.
Bu mac ozelinde en buyuk hata senol hocAda.
Boykoya gelene kadar gomulecek bir suru adam var. marcelo, ismail, pektemek gibi