Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304081 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maaşı ve profesyonelliği yedek olmak için uygun mutlaka sağ bek de alınacak yazın.

Sol bek, sağ bek, stoper, ortasaha ve kanat. Boyko'nun durumuna göre kale. Çok açık var yine bu kadar kapatabilir miyiz? Sanmıyorum.
Biz burada konuşuyoruz ama yönetimin aşağıdaki noktalara bir tasarrufu olduğunu hiç sanmıyorum. 2 tane ilk 11 oynayan orta sahan neredeyse sezon sonuna kadar sakatken adam almamışsın şimdi her bölgede 2 tane alternatifi var diye gündeme bile almazlar.

Kale (Kesinlikle alınmayacak)
Sol Bek (Milli takıma bile çağrıldı ismail. Akıllarının ucundan bile geçmez)
Sağ bek (belki serdarın yerine yedek)
Kanat (Töre satılırsa birisi daha alınır)
Orta saha (Veli iyi dönseydi almayacaklardı ama velinin şu durumundan sonra kesin alacaklardır)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle konusmalar cok yanlis. Beck'in profesyonelligi kesinlikle sorgulanamaz. Kötü Oyuncu olsaydi Ligin ilk yarisinda o performansi vermezdi. Fiziksel olarak bittiyse burada suc Beck'de degil Teknik Ekip ve özellikle Senol Günes'de aranmali.

Beck'i en çok savunanlardanım. Ama ben komple defanstan bahsediyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Boyko hakkında ben yönetime sallayamıyorum. Ospina gelmedi işte, gelmeyince gittiler Boyko'yu getirdiler. Adam bir önceki sezon takımını finale çıkarmış bir kaleci, hepimiz de çok heyecanlandık ama malesef tutmadı. Rusyaya falan transfer olsa belki başarılı olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı Ospinayı aynı yönetim 4 sene önce 500 bin euro için vazgeçmiş almamıştı. Belirteyim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Varsın hizimizi kessin , El freni olsun ama sahada olsun

Olcay gibi takımı 10 kişi oynatmıyor en azından Kerim gibi şuursuzca da hareket etmiyor ne yaptığını biliyor hiç değilse

Kerim + Olcay = Quaresma nin yarısı kadar oynamıyor bu kadar basit @Çağrı

Onun ortalarına , Adam eksiltmelerine , Ayağında topu tutmasına , Faul almalarına ne kadar ihtiyacımız olduğunu hepimiz gordk Canlı canli

Evet zaten bundan sonra Quaresma'yi 11 de görecegiz devamli olarak. Onsuz Sampiyon olma sansimiz cok düsük.

Çevrimdışı tangaz

Maaşı ve profesyonelliği yedek olmak için uygun mutlaka sağ bek de alınacak yazın.

Sol bek, sağ bek, stoper, ortasaha ve kanat. Boyko'nun durumuna göre kale. Çok açık var yine bu kadar kapatabilir miyiz? Sanmıyorum.

bunların tümünü yapmak mantıklı olmuyor. haa varsa 40-50 miyon bonservis bütçen eyvallah yap ama bu kadar mevkiye adam alacağım die piyasaya çıkıp 1-3 milyon arası bonservisi olan adamları toplamak doğru değil, bi noktadan sonra sırıtıyorlar. mesela sağ bek+sol bek+stopere ver 15-18 milyon arası bonservisle sadece 3 transfer yap diğer bölgeleri mevcutlarla geçir emin olun bundan çok daha iyi olur ve toplama takım hüvüyetine bürünmez takip eden yıl ise kanatlara ve ortaya 25 milyon ayır 3 adam al gene.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz burada konuşuyoruz ama yönetimin aşağıdaki noktalara bir tasarrufu olduğunu hiç sanmıyorum. 2 tane ilk 11 oynayan orta sahan neredeyse sezon sonuna kadar sakatken adam almamışsın şimdi her bölgede 2 tane alternatifi var diye gündeme bile almazlar.

Kale (Kesinlikle alınmayacak)
Sol Bek (Milli takıma bile çağrıldı ismail. Akıllarının ucundan bile geçmez)
Sağ bek (belki serdarın yerine yedek)
Kanat (Töre satılırsa birisi daha alınır)
Orta saha (Veli iyi dönseydi almayacaklardı ama velinin şu durumundan sonra kesin alacaklardır)
Serhat , her yaz transfer döneminde fıttırmaktan bıktım artık. Bu şekilde hareket edeceklerse o zaman şampiyonluk kelimesini ağza almasınlar. İnsanlar boşuna beklentiye kapılıp hayal kırıklığına uğramasın sonrasında.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat , her yaz transfer döneminde fıttırmaktan bıktım artık. Bu şekilde hareket edeceklerse o zaman şampiyonluk kelimesini ağza almasınlar. İnsanlar boşuna beklentiye kapılıp hayal kırıklığına uğramasın sonrasında.
Eğri oturup doğru konuşalım, Tosic yeni alındı satılamaz, İsmail'le %80 oranında sözleşme yenilenecek, Tolga Boyko'nun son halinden sonra kesin sözleşmeyi kapar, Serdar'ın sözleşmesi bitiyordu bildiğim kadarıyla onun yerine belki türk bir sağ bek alınır o da Beck'i zorlar mı emin değilim, Orta sahaya hatem ben arfa düşünülüyor deniyor ama ihtiyacımız olan bölge Atiba'nın bölgesi, renklilerde oynayan adam harika bir seçenek olabilir bence bizim için kimse beğenmsede, Töre satılırsa yerine bir kişi alınacaktır özellikle Kerim ve Olcay'ın şu durumları ortaya çıktıktan sonra. Asıl sorun defans, Rhodolfo ne zaman ve nasıl dönecek belli değil oraya takımında liderliğini yapacak düzeyde bir adam alınacak mı en büyük soru işareti bu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Koa_lAA

zaten sayısal olarakta stoperde eksik var... alınacaktır bitane.. orjini stoper olan 3 adam var zaten... biride 6 ay sakat.. illaki alınacaktır..

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Şenol güneşin oyuncuları parlatması konusunda ise bu sezon istenilen düzeyde olmadığını söylemeliyim. parlattığı sadece Oğuzhan oldu. Belki Gomez diyenler çıkacaktır ama ben katılmıyorum buna, adam zaten Gomez sakatlık sorunu olmadığında ligin çoooook üzerinde biri.

olcay, töre, beck, kerim, iso hiç üzerine koyamadı hatta sezon başına göre her geçen maç geriye gidiyorlar. Cenk Tosun'dan yeterince faydalanmıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki yaz transfer sezonunun son gününe kadar her gün yazıcam bunu. Taki forum yöneticilerinden "yeter artık aynı şeyi yazıp durma" diye uyarı gelene kadar.

Önümüzdeki transfer sezonunda Ortasaha ve hücum hattına hiç transfer yapılmasın ve eldekiler tutulsun (töre'nin gitmesi Aras'ın gelmesi istisna)

Sadece ve sadece 4 transfer ile transfer sezonunu kapatalım; 1 kaleci, 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek. Ve rica ediyorum yönetim elini cebine atsın ve ne vereceği tamamen garanti olan A kalite oyuncu olsun bu 4 oyuncu.

Çevrimdışı atalay

Bek pozisyonuna son 4 yıl + İsmail ile birlikte bonservis, garanti ücret, bonuslar vesaire derken 60-70 milyonu aşkın bir yatırım yapılmıştır. Şu yatırımın 4'de 1'ini tek seferde yapıp, 4 yılınızı garantiye alabilirsiniz.

Çevrimdışı tangaz

Önümüzdeki yaz transfer sezonunun son gününe kadar her gün yazıcam bunu. Taki forum yöneticilerinden "yeter artık aynı şeyi yazıp durma" diye uyarı gelene kadar.

Önümüzdeki transfer sezonunda Ortasaha ve hücum hattına hiç transfer yapılmasın ve eldekiler tutulsun (töre'nin gitmesi Aras'ın gelmesi istisna)

Sadece ve sadece 4 transfer ile transfer sezonunu kapatalım; 1 kaleci, 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek. Ve rica ediyorum yönetim elini cebine atsın ve ne vereceği tamamen garanti olan A kalite oyuncu olsun bu 4 oyuncu.

yüzde yüz katılıyorum. hatta boyko kalacak die düşünüp 3 transfere dahi razıyım ama direkt sıklet yükseltecek 3 adam olsun...
Töre(avrupa) +Q17(çin) toplam 25 milyona satılsın ve bu parayla 3 defans alınsın, ben arfa  free transfer alınsın aras da gelecek nasılsa tolgay desen ilk 11e atacaktır kendisini. emin olun takım yenilgisiz şampiyon olur...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sağ beke bence Gregory van der Wiel'i ne yapıp edip almamız lazım bonservissiz. Sol bekede Caner ve Eren'i al onlarda sözleşmesiz İsmail'i de yolla. Al sana mis gibi bek oyuncuları.

Çevrimdışı 38life

Bek pozisyonuna son 4 yıl + İsmail ile birlikte bonservis, garanti ücret, bonuslar vesaire derken 60-70 milyonu aşkın bir yatırım yapılmıştır. Şu yatırımın 4'de 1'ini tek seferde yapıp, 4 yılınızı garantiye alabilirsiniz.

"Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" felsefesini birisi Fikret Orman'a anlatmalı. tam olarak bu duruma uyuyor bu laf.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Eğri oturup doğru konuşalım, Tosic yeni alındı satılamaz, İsmail'le %80 oranında sözleşme yenilenecek, Tolga Boyko'nun son halinden sonra kesin sözleşmeyi kapar, Serdar'ın sözleşmesi bitiyordu bildiğim kadarıyla onun yerine belki türk bir sağ bek alınır o da Beck'i zorlar mı emin değilim, Orta sahaya hatem ben arfa düşünülüyor deniyor ama ihtiyacımız olan bölge Atiba'nın bölgesi, renklilerde oynayan adam harika bir seçenek olabilir bence bizim için kimse beğenmsede, Töre satılırsa yerine bir kişi alınacaktır özellikle Kerim ve Olcay'ın şu durumları ortaya çıktıktan sonra. Asıl sorun defans, Rhodolfo ne zaman ve nasıl dönecek belli değil oraya takımında liderliğini yapacak düzeyde bir adam alınacak mı en büyük soru işareti bu..
İsmail gelecek sene 11 oyuncusu olacaksa yeni statta taraftar her maç insanlarla dalga geçer gibi aynı yanlışları yapıp takımı yakan İsmail'e kafaya takar, rahat bırakmaz . Yönetim umarım bunu görüyordur. Tosic'in gitme durumu vardı . Boyko için bir çözüm bulmak zorunda yönetim . Belki Dinamo Kiev ya da başka bir takımla anlaşılabilir. Takımın kalitesi arttıkça , zorluk derecesi yüksek maçlar çoğaldıkça Beck'in yetersiz kalacağı daha fazla gün yüzüne çıkacak . Yönetim bu durumun da farkında olmalı mümkünse sağ bek için  çözüm yolları aramalı. Kanat için Ben Arfa aradığımız tarzda bir kanat oyuncusu değil. Aradığımız oyuncu oyun disiplini yüksek , takım oyunu oynayan, oyun görüşü geniş, topsuz oyunda etkili , teknik bir oyuncu olmalı. Aras, fizik ve kafa olarak hazır takıma katılırsa gelecek sene kanatta etkili olacaktır. Evet Atiba'nın pozisyonunda rotasyona ihtiyaç var. Defans-kaleci hattı  halletmemiz gereken en büyük mesele görünüyor şu an için.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 14:57:04 Onur Küçük ]

Çevrimdışı tangaz

Allah'tan İsmail adında hiç arkadaşım yok. yoksa fena aramız açılırdı  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" felsefesini birisi Fikret Orman'a anlatmalı. tam olarak bu duruma uyuyor bu laf.
Bek pozisyonuna gelen adamları yazıyorum bu dönemde.

Motta
Tosic
Opare
Serdar Kurtuluş
Beck
Uğur Boral
Gökhan Süzen
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Motta
Tosic
Opare
Serdar Kurtuluş
Beck
Uğur Boral
Gökhan Süzen

bu isimleri gören biri büyük takım olduğumuzu duyunca bi tarafı ile güler. acı ama gerçek...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu isimleri gören biri büyük takım olduğumuzu duyunca bi tarafı ile güler. acı ama gerçek...
Defansa gelen adamları yazmadım buraya onları da ekleyelim ki durumun vahamati iyice ortaya çıksın.

Berat Çetinkaya
Julien Escude
Pedro Franco
Dany
Milosevic
Rhodolfo
Alexis
Marcelo

Bu dönemde takımın en iyi isimlerinden (ki bana göre hiç değil) Ersan ve geleceği olan bir Atınç'ın takımdan gittiğini de ekleyelim. Güzel para geldi ama bu paralar doğru değerlendirilmedi yukarıda görüldüğü gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Motta
Tosic
Opare
Serdar Kurtuluş
Beck
Uğur Boral
Gökhan Süzen

Bizim bir scout sistemimiz var! Demişlerdi ama. :s20:
Olmayabilirde  :D

Çevrimdışı 38life

yüzde yüz katılıyorum. hatta boyko kalacak die düşünüp 3 transfere dahi razıyım ama direkt sıklet yükseltecek 3 adam olsun...
Töre(avrupa) +Q17(çin) toplam 25 milyona satılsın ve bu parayla 3 defans alınsın, ben arfa  free transfer alınsın aras da gelecek nasılsa tolgay desen ilk 11e atacaktır kendisini. emin olun takım yenilgisiz şampiyon olur...

Sadece 4 transfer. Yazıyla "dört". Al sana taş gibi takım. Ortasaha ve hücum hattında formsuzluk yaşayan oyuncu mu var? hiç sıkıntı değil! Gelsin rakip üstüne, Arka taraf zaten taş gibi. 0-0 gider çakarsın bir tane geçer gidersin.

Çevrimdışı panic13

ilginç bir şekilde forvete aldığımız adamlardan daima bir şekilde verim almışız ama defansı bir türlü kuramamışız. Rhodolfo ve Ersan da sağlıklı bir tandem değildi. Ersan dengeli bir stoper olmadı hiçbir zaman, zaten üst klasman değil. Rhodolfo - Dede harika olurdu ama olmadı işte.

Gerçi şu açıdan bakmak lazım, Rhodolfo'nun sakatlığı tüm planları bozdu. Rhodolfo, Marcelo ikilisi bence gayet faydalı bir tandem olurdu. Çünkü Alexis ile Marcelo'dan birisi yedek stoper olsun diye alınmıştı. Bazen başımıza gelen olaylar içinde bulunduğumuz duruma doğrudan etki yapar, rhodolfo da o şekil işte.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Kapkarakartal

Rhodolfo'dan sakatlık ve yaşını göz önüne aldığımda bundan sonra verim alınabileceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo'dan sakatlık ve yaşını göz önüne aldığımda bundan sonra verim alınabileceğini düşünmüyorum.

saçma bir düşünce.  :)

Çevrimdışı atalay

Yineleyeyim. Sağ bek: Gregory van der Wiel; Sol bek: Marvin Plattenhardt...