Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kadro yapiliyor ben de yapacam

Boyko
Beck alexis rodolfo seda sayan
Atiba tolgay
Aras sosa quaresma
Gomez

Degisiklikler 46' aras-olcay
65' sosa-oguzhan
75'gomez cenk

Çevrimdışı Scout

Veli , İsmail , Olcay , Necip Teşekkür Edip Yollar Ayrılmalı
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

Tosic bekte ismailden daha mı kötü? kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Soru o değil. Soru ismailden daha mı kötü?
100 sefer yazdik ismailden kotu dunya uzerinde sadece bir tek kisi olabilir o da ismailin kendisidir.

Tosice haksizlik ediliyor bu forumda, alexise edildigi gibi

Marcelo falan ucuyor forumda 150 milyonluk kadroya marcelo yaziliyor.

Marcelo transferi irdelenmelidir. Neden geldi bu adam? Almanyada yasayan arkadaslar yerel basindan bilgi verebilir mi?

Çevrimdışı mylife1903

Veli , İsmail , Olcay , Necip Teşekkür Edip Yollar Ayrılmalı

Olcay kalmali yahu yapmayin etmeyin, necip kalmali o kadar degil, veli icin tek sozumvar feda ve vefa kalsin 1 sene daha. Surada neden pektemekin adi yok?

Çevrimdışı cursedofdragon

Tosic bekte ismailden daha mı kötü? kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Soru o değil. Soru ismailden daha mı kötü?

ismail'in sağı solu belli olmuyor tosic aynı ayarda :)

Çevrimdışı GökhanG

İsmail köybaşı gitse kim gelecek abi? Kılıçdaroğlu mu? Liderlik vasfı yok bi kere. :evillol:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bundan sonra eğer İsmail sahada olacaksa Sosa ve Oğuzhan'ın sağ kanada daha yakın oynayıp oyunu ordan kurmaya yardımcı olmaları lazım.

Bu ayaksız varken ne çıkabiliyoruz ne atak yapabiliyoruz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Kadro yapan arkadaslara bakiyorum. Kafayi yiyorum benim hayalim su kadroyu onumuzdeki sene korumak, al caneri, topali cagir milosevici geri hatta francoyu oyna. Seneye daha kolay olacak lig.

Para yok arkadaslar para yok

Belki anlayamiyorsunuz ama cok zor o konuda baskana yuklenmiyorum, kadroyu korusun tek transfer sol bek bile raziyim.

Simdi bugun 5nisan hala ben maas veremedim, dun iyi adamlarimdan biri uctu gitti baska firmaya, yari kadronun ihtiyaclarina gore maasini verdim kalanlarin hakedisini veremedim, onumde kira, vergi, kdv......kolay degil, bonservis odemeden aldiginizda adama para veriyorsunuz hersey para ile yapiliyor.

Simdi bu kadro ile ligi kazaniriz ustune ufak rotuslerle gitmek lazim, hatasiz sekilde. Borclar 100milyon dolar seviyesine gelsin hele alirsin 20 yillik kredi dusuk faizli cart diye kapar onune bakarsin. Sonra gelsin ronaldo, gitsin messi yazin istediginizi

Çevrimdışı 38life

Olcay kalmali yahu yapmayin etmeyin, necip kalmali o kadar degil, veli icin tek sozumvar feda ve vefa kalsin 1 sene daha. Surada neden pektemekin adi yok?

Arkadaşlar yedeğe çekilmesi gerekenleri satmaya kalkışıyorlar. Olcay, Necip, Beck, Marcelo bunlar yedeğe çekilmesi ve yerine kaliteli 11 oyuncusu alınması gereken isimler.

Çevrimdışı 38life

ismail'in sağı solu belli olmuyor tosic aynı ayarda :)

Kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum.

Çevrimdışı 38life

Bursa maçında ya Tosic ya da Olcay oynamalı sağ bekte. İsmail oynamamalı. Tabi eğer şampiyonluk gibi bir hedefimiz varsa.

Çevrimdışı kyiv

İsmaile kızıyoruz (ben dahil) senelerdir bir arpa boyu yol almadı.Yönetici olsam seneye 100 bin euro senelik sözleşmeyi koyarım önüne imzalıyorsan imzala yoksa hadi uğurlar olsun.

Peki ya diğer savunmacılar? Beck ne yapar?Serdar'dan çok daha iyi bir futbolcu mudur? Malesef Almanyadan alınabilecek vasatın altında bir sağ bek almışız biz Hoffenheim değiliz ki! Artı Marcelo o da ilk maçlarda iyi gibi gözüktü ama sonra oynadıkça defoları çıkmaya başladı. Asla ve asla bir Zago değil.  Vallahi Sivok hepsinden iyi olurdu takımda kalsaydı. Önümüzdeki transfer döneminde çok iyi 2 tane, hadi gücümüz yetmedi diyelim 1 tane çok iyi üst kalite stoper almamız lazım.

Mainz nedir Hoffenheim nedir Allah aşkına?

Çevrimdışı Scout

Haklısın Pektemeği Unutmuşum Necip Beşiktaş Seviyesi İçin Olmadı Olcay İçin Bir Şey Demek İstemiyorum Kalabilirde Gidebilirde Veli Ölmüş Artık Fayda Gelmez @mylife1903
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

bu arada kaleci ararken şu ts.deki estebanı sene başı alabilirdik adam beleşti yıllık da sadece 550 bine oynuyor. adam baya baya kaleci...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün maçı görev dolayısıyla izleyememiştim bugün özetini izledim kahroldum yıkıldım resmen ismail çıldırttı diyebilecek söz yok kaleci de çok kötü beckin kanadı da otoban olmuş resmen kaleci benim gözümde o ilk golü yiyorsa beşiktaşın kalecisi olamaz bu kadar net  :bandit:

şenol hocanın da hataları olabilir ama en hatalı burada yönetim 3.3 milyon euro büyük para büyük kazık maalesef eğer ismaille sözleşme yenilenirse deliririm inşallah öyle bir şey olmaz :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada kaleci ararken şu ts.deki estebanı sene başı alabilirdik adam beleşti yıllık da sadece 550 bine oynuyor. adam baya baya kaleci...
abi benim sevdiğim bir laf var ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye Beşiktaş da tam olarak bu durumda 3.3 milyon euro para verip kötü kaleci alınacaksa hiç alınmasın günay oynasa şu maçta ne fark ederdi ki :bandit:

Çevrimdışı GökhanG

İsmaile kızıyoruz (ben dahil) senelerdir bir arpa boyu yol almadı.Yönetici olsam seneye 100 bin euro senelik sözleşmeyi koyarım önüne imzalıyorsan imzala yoksa hadi uğurlar olsun.

Peki ya diğer savunmacılar? Beck ne yapar?Serdar'dan çok daha iyi bir futbolcu mudur? Malesef Almanyadan alınabilecek vasatın altında bir sağ bek almışız biz Hoffenheim değiliz ki! Artı Marcelo o da ilk maçlarda iyi gibi gözüktü ama sonra oynadıkça defoları çıkmaya başladı. Asla ve asla bir Zago değil.  Vallahi Sivok hepsinden iyi olurdu takımda kalsaydı. Önümüzdeki transfer döneminde çok iyi 2 tane, hadi gücümüz yetmedi diyelim 1 tane çok iyi üst kalite stoper almamız lazım.

Mainz nedir Hoffenheim nedir Allah aşkına?
-Hele şükür bi Allah'ın kulu şu hücumu 0(sıfır) olan bekimizi eleştirdi ya. İsmail zaten senelerdir yemediği beddua,küfür kalmadı. Beck e de şimdi sessiz kalırsak İsmail gibi 4-5 sene Beck i izleriz. Çıldıroyorum her maç arkadaşlara diyorum bu adam kadar hücuma katkısı sıfır olan bi adam nasıl şampiyonlığa oynayan takımda oynar diye ? "E defansı iyi beaaa" diyorlardı ama dünkü maçta onlarda bana hak verdi.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı can1903

Güzel kadro ama benim ki daha güzel :)

René Adler
Gökhan Gönül
Holger Badstuber
Federico Fazio
Jordan Lukaku
Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Hakim Ziyech
Aras Özbiliz
Arjen Robben
Mario Gomez
Bu ikili gelsin sana forma alırım :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu ikili gelsin sana forma alırım :D
bende ospina gelsin 3 tane forma alcam :D

Çevrimdışı mylife1903

Super kaleci bence buyuk takim icin. Kaleciligi onemli degil ayaklari cok iyi cordoba gibi. Boyko iyi olur superdir uberdir uyum saglar ama o ayaklar olmaz o kusur gecmez.

Çevrimdışı tangaz

Güzel kadro ama benim ki daha güzel :)

René Adler
Gökhan Gönül
Holger Badstuber
Federico Fazio
Jordan Lukaku
Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Hakim Ziyech
Aras Özbiliz
Arjen Robben
Mario Gomez

bu ikili gelsin sana forma+krampon alırım, kaşkol da  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Robbeni ismailden beter ederim en nefret ettigim futbolculardan biridir hic sevmem. Bu bir messi iki

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hakim ziyech çok çok zor robben daha olası olabilir  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Robbeni ismailden beter ederim en nefret ettigim futbolculardan biridir hic sevmem. Bu bir messi iki
abi ne yaptın ya sen robben bu ölüsü bile iş yapar ismail ömür törpüsü birkaç sene daha bizde kalırsa kanser edecek beni :)

Çevrimdışı tangaz

üstad robben bu ligdeki rezil defanslar ve kaleciler varken 25 gol atar 25 de gomeze attırır  :D