Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302614 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Stadyum basligina yazmiyorum, konu disi yapacam bu soyunma odalarinin fotolarini 3 saattir ariyorum bulamadim.

Yedek kulubeleri de bizim takimdaki ismail gibi olmus. Koltuklar resmen skandal, kim kabul ettiyse yapilan isi cok yazik. Hem iscilik hem model olarak skandal.

Iste fikret ormanin vizyonu bu, derler yakinda. Sen boyle kadro yap ismail oynasin, boyle stad yap boyle koltuklar koy. Cok kizdim. Mustafa pektemek ve ismail koybasi gidip begenmis herhalde bu koltuklari.

Çevrimdışı mylife1903

Tosic'in bukadar kötü olacağına ihtimal vermiyorum. Kendi kalesine bi kaç hafta içinde 2 gol atmak büyük talihsizlik ama bu ekstrem olay. Tabii ki tek sorun kendi kalesine gol atması değil defansta da sıkıntılı ama İsmail ile yanyana koyduğunda ben Tosic'in bukadar istikrarlı bir şekilde takımı katlettiğini hatırlamıyorum.
Ismailden kotu oynamak mumkun degil zaten, genc takimi, kiz takimi falan biraktim bu takimlarin sag beklerini alip sol bek oynatmayi biraktim her mac tribunden cekilisle bir taraftar giysin formayi ismailden kotu kosmaz belki biraz futbolu bilen taraftar denk gelir asist falan yapar.

Çevrimdışı Viviano

Buyrun size görüntülerle dünyanın en kötü sol bekinin maçtaki performansı: (Bonus Marcelo)

Çevrimdışı Ogün

Buyrun size görüntülerle dünyanın en kötü sol bekinin maçtaki performansı: (Bonus Marcelo)
-img-
Benim buradan anladığım: Marcelo İsmail'e gram güvenmiyor. Ancak, kendi markajını İsmail'e bırakmakta ayrı bir olay tabii.

Çevrimdışı mylife1903

Son fotografta bile ofsayti bozuyor ismail  :ebebe: tamam top sifirdan geliyor ama takimin savunmasinda ismail disinda gene de bir duzen var. pozisyon 5m geride olsa ofsayti bozacak.

Çevrimdışı Viviano

Son fotografta bile ofsayti bozuyor ismail  :ebebe: tamam top sifirdan geliyor ama takimin savunmasinda ismail disinda gene de bir duzen var. pozisyon 5m geride olsa ofsayti bozacak.

Son fotoğrafta ofsayt yok gibi çünkü sağdaki topu süren oyuncu ve top Atiba'dan da ilerde zaten.

Çevrimdışı RQ7_351903

Sirigu-W.Wiel-Skrtel-Marcelo-Kolarov-Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Ben Arfa-Sosa-Gomez.

Sirigu imkansız ama istediğim kadro bu.

Boyko kötü kaleci değil ama 3 ay oldu hala yok demekki birşeyler eksik.

Bahsettiğim adamların hepsi Sirigu ve Skrtel dışında serbest.

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

https://twitter.com/Zaszczyt/status/717218817097797636

Ya sinirden kahkaha attım resmen. Bu ne?

Bu olayın sebebini söyleyeyim; İsmail gaza geldi... Kendini açıkta oynuyor sanıyor adeta,  sanki arkasında biri var o yüzden geri koşmasına gerek yok diye düşünüyor.

Ahh ahh, senelerdir beklerden çekiyoruz hala da çekiyoruz.

Ekleme; Ayrıca twiti yazan kişi hakaret etmiş, bu olmamış, keşke yazmasaymış.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 18:38:32 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bu olayın sebebini söyleyeyim; İsmail gaza geldi... Kendini açıkta oynuyor sanıyor adeta,  sanki arkasında biri var o yüzden geri koşmasına gerek yok diye düşünüyor.

Ahh ahh, senelerdir beklerden çekiyoruz hala da çekiyoruz.

Ekleme; Ayrıca twiti yazan kişi hakaret etmiş, bu olmamış, keşke yazmasaymış.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı solar

Orda Marcelo da İsmail ile aşağı yukarı aynı çizgide.

Şimdi tekrar izleyince golü aklımın almadığı başka bir konu, Necip Scarione'nin yanındayken o içeri koşu yapınca olduğu yerde kalması, sonra Atiba ile birlikte adamı izlemeleri.

Çevrimdışı cursedofdragon

Güzel kadro ama benim ki daha güzel :)

René Adler
Gökhan Gönül
Holger Badstuber
Federico Fazio
Jordan Lukaku
Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Hakim Ziyech
Aras Özbiliz
Arjen Robben
Mario Gomez

Çevrimdışı Kuntz

Güzel kadrolar yapıyorsunuz da, İsmail gibi süper bir yeteneği atladığınız için sınıfta kaldınız  :ishock:

Çevrimdışı 38life

İşte benim bahsettiğim pozisyon bu çok güzel anlatmışın. Burda suç sadece İsmailde de değil. Marcelo sen hangi akla hizmet ismaile benim yerime geç diyip ismailin adamını kovalıyorsun. ismail senden daha hızlı bırak kovalasın adamı faul falan yapsın sen geç kendi pozisyonuna bari adam tutarsın. o kaça kanat oyuncusunu yakalayabildinmi? yooo.

Çevrimdışı mylife1903

Son fotoğrafta ofsayt yok gibi çünkü sağdaki topu süren oyuncu ve top Atiba'dan da ilerde zaten.
Biliyorum yahu ofsayt olmadigini top sifirdan geliyor neredeyse de adam biraz geride olsa ve iceri kesse onundeki pozisyonda ofsayti bozacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic delikanlı adammış biz terbiyesizlik etmişiz.

Hiç değilse adam zahmet edip gidip kendi kalesine atıyodu. İsmail orta saha-defans arasında bir yerlerde kaybolan beynini arıyo her maç..

Ulan var ya.. Gülsek mi ağlasak mı..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/Zaszczyt/status/717218817097797636

Ya sinirden kahkaha attım resmen. Bu ne?

Ohaaaaaa!!!! ben bunu nasıl kaçırmışım maçı seyrederken... Bu adamın sözleşmesinin bitmesini beklemeyin abi. direk fesh edin. yürüsün gitsin yoluna. Şampiyonluğa giden takımda bu nasıl bir vurdumduymazlık. Ayakta uyuyor adam. Keşke o pozisyon gol olsaymış. Yeter artık Tosic bundan 10 kat daha iyi. Bursa maçında Tosic başlamazsa Şenol Güneş benim gözümde biter.

Çevrimdışı mylife1903

Bu ben arfa iyi tuttu bizim forumda. Quaresma varken ve aras gelecekken biraz luks olur. Sosa satilirsa bilmem! Marcelo kadroda? Ismaili de yazssaydin guzel kardesim

Çevrimdışı cursedofdragon

Ohaaaaaa!!!! ben bunu nasıl kaçırmışım maçı seyrederken... Bu adamın sözleşmesinin bitmesini beklemeyin abi. direk fesh edin. yürüsün gitsin yoluna. Şampiyonluğa giden takımda bu nasıl bir vurdumduymazlık. Ayakta uyuyor adam. Keşke o pozisyon gol olsaymış. Yeter artık Tosic bundan 10 kat daha iyi. Bursa maçında Tosic başlamazsa Şenol Güneş benim gözümde biter.

tosic bek'te kötü stoper'de iyi lanet olsun bek yok kaleci yok stoper yok böyle şampiyon olmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı Özay

Sirigu imkansız filan değil. Sen çıkartıp 6-7 milyonu sayarsan çatır çatır oynar o kaleci senin kalende.

3 milyona sirigu bekliyorsanız asıl imkansız odur.

Çevrimdışı Kuntz

Ben şu saatten sonra İsmail'i kadroda görmek istemiyorum. Tosiç oynasın hata yapacaksa o yapsın. İsmail'i sahada görmek başlı başına eziyet.

Çevrimdışı 38life

Güzel kadro ama benim ki daha güzel :)

René Adler
Gökhan Gönül
Holger Badstuber
Federico Fazio
Jordan Lukaku
Atiba Hutchinson
Tolgay Arslan
Hakim Ziyech
Aras Özbiliz
Arjen Robben
Mario Gomez

Benim ki daha güzel:

Neuer
Alves
Silva
Ramos
Alaba
İniesta
Modric
Pogba
Neymar
Ronaldo
Messi

7-8 sene beklememiz lazım ama bu kadroyu kurmak için :)
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 18:57:59 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Her mac ayni bu mac ozelinde degilki, bu adam icin yazdiklarimi toplasam buradan turkiyeye gidis gelis otoban olur. Foruma sadece 2 aydir uyeyim sadece ismail ozelinde 200 tane mesaj yazmisimdir, goruyorum cunku adamin zararini. Senol gunes nasil goremiyor anlamiyorum.

Mesela edin visca varya alirsin onu koyarsin sol beke adam kamyonla gol atar, asist yapar ustune ismailden daha iyi defans yapar, yer tutar ama iyi takimlar karisisnda ordan pzosiyon verirsin 4-5 gol yersin kabul ederim. Bahsettim adam da visca. Sol bek. Kabul ederim.

Çevrimdışı tangaz

tosiç 5 tane ismail eder. konu kapanmıştır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

tosic bek'te kötü stoper'de iyi lanet olsun bek yok kaleci yok stoper yok böyle şampiyon olmaya çalışıyoruz.

Tosic bekte ismailden daha mı kötü? kötü olduğunu hepimiz biliyoruz. Soru o değil. Soru ismailden daha mı kötü?