Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

fb ve kasımpaşa maçlarında berabere kalsaydık, bakın yenseydik demiyorum berabere kalsaydık şuan puan durumu 65-58 olacaktı. fb gs.yi yense dahi 65-61 ile 4 puan farkla lider olacaktık ikili averaj vb her şey lehimize olacaktı. işte bu nedenle diyorum ki şenol hocanın B planı yok işte bu nedenle winner değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz bu defans hattıyla   '' Beck - Necip - Marcelo - İsmail ,  buna Alexis - Serdar - Tosic de ekleyelim ''  performanslarının %150 siyle motivasyonlarının %150 siyle oynamak zorundalar ve oynuyorlardıda , ama bu %80 lere düştüğü an sonuç bu oluyor , çünkü malzeme bu . Süreklide aynı %150 lik performans olmuyor ve var olan sorun ortaya çıkıyor .

İleri hattımızda bu yok, performans düşssede maçı kurtaracak golü atıyorlar, kilidi açıyorlar çünkü kumaşları iyi, sürekli %90 larda oynarken %60-70 performans bile gösterseler Anadolu takımlarına yetiyor. Bakın dün SOSA tiki- tak larla kilidi açıverdi.   AMA;

Takım performansına kümülatif baktığınızda domino etkisi yapıyor , kısaca maçın böyle üstüne yatması gereken takım arka tarafının kumaşı kötü olduğundan - ilk paragrafta yazdığım durum olduğundan - maçı alamıyor . Dağılıyoruz.

Hiç abartmıyorum o zenci biraz becerikli olsaydı 5 likti dünkü maç . Hep %100 lük pozisyon kaçırdı , çünkü defans hattı bitik .

Ha çıkarlar haftaya yine %150 lik performans ve motive ile bu geri hattımız oynar yine seri yaparız ama yine bu oran ilerki maçlarda düşerse aynı dünkü durumu yaşarız .

Şöyle katılmıyorum size tamam çok kaliteli oyuncular değil ancak takım önde oynadığı için hataları kusurları dahada ortaya çıkıyor.

Hatırlayın Schuster zamanını schuster'deki takımı ne kadar önde oynatmayı seviyordu defans tıpkı şimdi olduğu gibi orta sahaya kadar çıkıyordu ama defansın sağlam değilse bu sistem işlemiyor o zaman zapotocn'y filan hatırlayın porto 10 kişi evimizde 4 attılar.

Şenol hocanın oyun sistemide o barça gibi olalım diyor top hep bizde kalsın diyor tamam birçok takıma karşı başarılı oluyoruz bizden güçsüz takımlara karşı ancak böyle kasımpaşa gibi takımlar karşısında o sistem işlemiyor o zaman ne yapmak lazım atiba-necip yapıp savunmayı ilk sağlama alıp rakibinde biraz oynamasına izin vermek lazım dün risk aldık adamlar becerekli olsalar 4-5 olucaktı.

Şurda kalmış 7 maç ilk önceliğimiz savunma olmalı heleki bu oyuncularla ismail,tosic,serdar,beck,marcelo,alexis.

Çevrimdışı tangaz

hay ağzını öpeyim tolga bende onu diyorum işte :)

Bu saatten sonra 4-5 atmak yerine 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile hareket etmeliyiz defansımız zaten sakat üstüne üstlük bide ilerde oynamaya çalışıyoruz tamam oynayalım ilerde ancak ilk önce defansı sağlama alalım.

Alexis-Marcelo koy önlerine atiba-necip'i tamamdır işte sonra ilersi çalışır yeter ki ilk önce gol yemeyelim.

İnşallah şenol hocada görür artık bunu.

görmez abicim şenol hoca kariyeri boyunca görmedi bunu gene görmeyecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı DOĞAN

Cok buyuk firsat teptik dun ama enseyi karartmak yok fb 18 galibiyet 6 beraberlik 2 maglubiyet yani fb her 3 mactan 1 tanesinde puan kaybetmiş neredeyse bizse ilk yarıda oynadıgımız son 7 maçtan sadece 1 inde puan kaybettik ben bu hafta kaybetmezsek son haftalar hariç puan kaybedecegimizi duşunmuyordum ama bu puan kaybı bizi daha fazla kamcılar 7 de 6 yaptık ilk yarı hedef 7 de 7 . Ama bazı şeyleri kacırıyoruz medyada zaten gündeme gelmiyorda arkadaşlar 5 li defansımızdan 3 u yeni bu 5 li  2. defa bir arada oynuyor gökhan ve quaresma yok atiba sakat sakat oynadı fbde kjaer olmayınca antalyadan 4 yediler biz rhodolfoyu kaybettik . gökhan ve quaresma bu ligin belkide en iyi 2 kanat oyuncusu formda bi gökhan belkide bu ligin en iyi oyuncusu biz dün bunların hiçbirinden yararlanamadık rakibimiz ligin ikincisi ve daha 3. 4. le bile oynamadı gs ve trabzon deplasmanları var gençler macı ve ilk yarı puan verdıklerı antep maçı var sakin olacaz planımıza sadık kalacaz sakatlarımızı geri kazanacaz kart görmeyecez biz bu ligi alıcaz. Ve unutmayalım bizim en buyuk avantajımız cabuk geri donuyoruz ve demorolize kalmıyoruz ilk yarıdaki gs macı buna örnektir uefadan elendik geldik geriye düştük kazandık fb ye maç verdik geldik sonra 4 maç kazandık dun maçı verdik ama taraftar takımı alkışladı kadikoyde ıslıklandı fb 20 bin kişi gidiyor maçlarına kasımpaşa macı sadece umutlarını 1-2 hafta daha taze tutmaya yaradı.

Bu arada malesef Bjk li hocalar şu oyuna cok duşuyor sen bjklisin maçı satarsın diyorlar bizimkilerde vay olurmu öyle şey deyip iyice bileniyorlar ben maçı satın demiyorum demede zaten ama fb maçına oynadıkları top la Bjk ye oynadıkları top ve hırs bir degil bu beni üzüyor sonrada cıkıp ben böyle gördüm diyip demeç veriyorlar fb gs maçları sıradanken Bjk maçları özel hala geliyor
buda haksız rekabete sebep oluyor senin oyuncun cıkıp ben hiç bu kadar yorulmamıştım diyor ee niye yormuyor bu herif kendini gs-fb maçlarında ben bunu ögrenmek istiyorum 

Çevrimdışı kartalpençesi

Kim suçlu? +Taraftar değil.Yensede yenilsede takımını karşılıyor.Maç nerede olursa olsun gidip destek veriyor
+(bu maç için) Hakem değil. Bazı maçları hakem yüzünden kaybetsekte dünkü maçta önemli hata yoktu.
+Futbolcular Suçu %30. Bireysel olarak maça psikolojik sorunla çıktıysa ve yaşam tarzı kötü olduğu için kötü performans olabilir. Ama dünkü maçta geneli kötüydü bu neden düşük.
+Suçlu => %70. Teknik Direktör+Antrenör+Başkan : Futbolculara tek tek bakılırsa çoğu iyi.Maça psikolojik olarak hazırlayan kim TD ve antrenör.Fiziksel olarak hazırlayan,çalıştıran ve takım oyununu kuran kim TD ve antrenör. Dün gördükki her zaman oynadığımız Takım oyunu bozulmuş.Buda iyi çalıştırılmadıkları hem ruhsal hem fiziksel olarak hazırlanmadıklarını gösteriyor. Başkan :Stadı çok öne çıkardı medyada fazla gözüktü psikolojik olarak futbolcuları etkiledi.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan Töre takımla birlikte çalışmalara başladı Töreing döndü
Töreing Kardan adam
Bursa maçından ilk 11 başlar inşallah yeterki olcaydan kurtarsın bizi Olcayı savunup Quaresmayı Karalayan arkadaşlarımız da anlamışlar dır Gerçeği
Töreing döndü ya başka bişey istemem Töre şov başlasın artık inşallah.

Çevrimdışı iilkerr

7 hafta kala yenilmemiz bi bakima iyi oldu simdi dusundum de. Son haftalara en azindan daha bilinclo akli basinda oynayan bir takim olur. Evimizdeki maclari saymiyorum bile. Deplasmandaki 4 macta 10 puan cikarttigimiz an sampiyonulugumuzu kutlariz. fenerin bu futbolla puan kaybetmemesi imkansiz. Kanser olmadan bu ligi bitiremeyiz BESIKTASIZ biz :) gonlunuzu karartmayin GUNES coktan dogdu.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Biz dün akşamdan beri yüzlerce yorum yapıyoruz içimiz kan ağlıyor.Olan oldu peki bundan sonra?Sizce takım hırslanırmı?Kalan 7 maçı kazanabilir miyiz?Artık 1 beraberlik kredisi bile yok. Puan kaybettiğimiz anda şampiyonluk gidecek bu net. Çünkü mantığımız geçmiş tecrübeler Fenerbahçe'nin kalan 8 maçta 2 kere puan kaybedeceği ihtimalini azaltıyor.Şimdi siz kendinizi Fenerbahçeli futbolcuların yerine koyun .Tam sezon bitti derken kalan 8 maçı kazanmanız halinde rakibe bakmasızın şampiyon olma şansı doğdu.Bu fırsat kaçırılır mı? Bu Fenerbahçeli futbolcuları ekstra motive edecektir hani izimkilerin bir türlü beceremediği şey MOTİVASYON.

Beni en büyük hayalkırıklığına uğratan Şenol Güneş oldu. Defalarca Fenerbahçeye avcunun içindeki şampiyonluğu vermişsin bu sefer tecrübelen be hocam!Elin portekizlisi bilmediği etmediği bir ülkeye gelip o kadar eleştirilmesine rağmen ilk senesinde şampiyon olsa üzülmeyecek misin? Kaç senedir bu ülkede teknik direktörlük yaptın 1 kere olsun o kupayı rakibinin elinden kapamayacak mısın? Eğer şu son haftalarda takımı motive edemeyeceksen Biliç'ten ne farkın var be hocam?

Çevrimdışı mylife1903

Aman aman arkadaslar senol gunesi sakin gazlamayin adam kontrolunu kaybediyor sonra insanlar intihar ediyor. Sampiyonluk macinda 1-0 one gecip fbyi 5 lik yapacam diye bastiran adamdan 7 hafta kontrollu olmasini rica ediyorum.

Bu kasimpasa maci ders olsun.

Takimin ustuyle basiyla oynamak yok.
Ismail oynamaz
Cok seviyorsan necibi koy solbeke
Oguzhanin kulagi cekilir
Tore oynar
Quaresma oynar

Zor bir denklem degil

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz dün akşamdan beri yüzlerce yorum yapıyoruz içimiz kan ağlıyor.Olan oldu peki bundan sonra?Sizce takım hırslanırmı?Kalan 7 maçı kazanabilir miyiz?Artık 1 beraberlik kredisi bile yok. Puan kaybettiğimiz anda şampiyonluk gidecek bu net. Çünkü mantığımız geçmiş tecrübeler Fenerbahçe'nin kalan 8 maçta 2 kere puan kaybedeceği ihtimalini azaltıyor.Şimdi siz kendinizi Fenerbahçeli futbolcuların yerine koyun .Tam sezon bitti derken kalan 8 maçı kazanmanız halinde rakibe bakmasızın şampiyon olma şansı doğdu.Bu fırsat kaçırılır mı? Bu Fenerbahçeli futbolcuları ekstra motive edecektir hani izimkilerin bir türlü beceremediği şey MOTİVASYON.

Beni en büyük hayalkırıklığına uğratan Şenol Güneş oldu. Defalarca Fenerbahçeye avcunun içindeki şampiyonluğu vermişsin bu sefer tecrübelen be hocam!Elin portekizlisi bilmediği etmediği bir ülkeye gelip o kadar eleştirilmesine rağmen ilk senesinde şampiyon olsa üzülmeyecek misin? Kaç senedir bu ülkede teknik direktörlük yaptın 1 kere olsun o kupayı rakibinin elinden kapamayacak mısın? Eğer şu son haftalarda takımı motive edemeyeceksen Biliç'ten ne farkın var be hocam?

biz bursa'yı yendik konya ve gs feneri yendi diyelim puan farkı 6 oluyor.Fener 2 maçta'da berabere kaldı diyelim Puan farkı 4 oluyor.Fener 1 maçı kazandı 1 maç berabere kaldı diyelim Puan farkı 2 oluyor  Fener 2 maçınıda kazandı puan farkı aynı oluyor (Puan'ların eşitlenmesi en son isteyeceğimiz şey olmalı 2 puan'da olsa önde olmalıyız)

Sonra geriye kalıyor 6 maç.

2 hafta deplasmana gidiyoruz sivas ve akhisar deplasmanı fenerden önce oynayağız buda bir avantaj diyelim 2 puan öndeyiz maçıda kazanınca 5 puan önde olucaz 2 hafta üst üste fener 2 hafta bizde n sonra oynayacak psikolojik baskı olarak avantaj olur tabi ki bizide etkiliyebilir kazanamazsak fener kazanırsa liderlik gidiyor diye.

Geriye kalıyor 4 maç muhtemelen 4 maçı aynı anda aynı saatte oynatabilirler.

Yeter ki şu konyaspor yatmasın gs çok kötü olmasına rağmen 1 puan dahi olsun kopartsın hatta yenebiliyorsa yensi gs.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada halen İsmail'den iyi bir yedek olur diyen insanlar varken neyi tartışıyoruz ki biz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Aman aman arkadaslar senol gunesi sakin gazlamayin adam kontrolunu kaybediyor sonra insanlar intihar ediyor. Sampiyonluk macinda 1-0 one gecip fbyi 5 lik yapacam diye bastiran adamdan 7 hafta kontrollu olmasini rica ediyorum.

Bu kasimpasa maci ders olsun.

Takimin ustuyle basiyla oynamak yok.
Ismail oynamaz
Cok seviyorsan necibi koy solbeke
Oguzhanin kulagi cekilir
Tore oynar
Quaresma oynar

Zor bir denklem degil

şenol güneşi o 95-96 sezonundaki febe maçından beri hep eleştirmişimdir sonra 2002de ilhanı oynatmadı kazma şükürü oynattı die de yerden yere vurmuşumdur. bize hoca olduğunda ne yalan söyleyim ilhana yaptıklarından ötürü hiç içime sinmemişti ama takıma olan saygı ve sevgimden susmuşumdur. arada sırada carlıyorum burada hocanın B planı yok hiç olmadı die, beni sen anlıyorsun çünkü yakın jenerasyonlardanız burada çoğu arkadaş 20li yaşlarda şenol hocanın febeye nasıl ligi hediye ettiğini üstelik elindeki müthiş ts kadrosu ile bunu yaptığını bilmezler. ogün abdullah orhan ünal tolunay arçil şota hami lemi kadro bildiğin rüya gibiydi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şenol güneşi o 95-96 sezonundaki febe maçından beri hep eleştirmişimdir sonra 2002de ilhanı oynatmadı kazma şükürü oynattı die de yerden yere vurmuşumdur. bize hoca olduğunda ne yalan söyleyim ilhana yaptıklarından ötürü hiç içime sinmemişti ama takıma olan saygı ve sevgimden susmuşumdur. arada sırada carlıyorum burada hocanın B planı yok hiç olmadı die, beni sen anlıyorsun çünkü yakın jenerasyonlardanız burada çoğu arkadaş 20li yaşlarda şenol hocanın febeye nasıl ligi hediye ettiğini üstelik elindeki müthiş ts kadrosu ile bunu yaptığını bilmezler. ogün abdullah orhan ünal tolunay arçil şota hami lemi kadro bildiğin rüya gibiydi.
Burada daha öncede yazdık halen yazıyoruz, azıcık pres yapan takım olunca afallıyoruz bütün takım oyunumuz bozuluyor. Alternatif hiç bir plan üretemiyoruz, oyun içinde bir değişikliğe gitmiyoruz. Dün neredeyse net gol pozisyonumuz yoktu üstelik böylesine kritik bir maçta. İlk golü atmışsın 1 dk geçmemiş uzun pasla gol yiyorsun, bunu 5 yaşındaki çocuğa izah edemezsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

hiç kimse karalar bağlayıp yandık bittik dememiş :) buda bir gelişme.. tribünde yapmadı bunu dünkü maççtan sonra..fenerin protestosuna bakıyorum, bizim tribünün yenildiğimiz maçtan sonraki desteğine bakıyorum.. biz şampiyon olacağız

Çevrimdışı tangaz

Burada daha öncede yazdık halen yazıyoruz, azıcık pres yapan takım olunca afallıyoruz bütün takım oyunumuz bozuluyor. Alternatif hiç bir plan üretemiyoruz, oyun içinde bir değişikliğe gitmiyoruz. Dün neredeyse net gol pozisyonumuz yoktu üstelik böylesine kritik bir maçta. İlk golü atmışsın 1 dk geçmemiş uzun pasla gol yiyorsun, bunu 5 yaşındaki çocuğa izah edemezsin.

aslında hoca sene başında maç içinde necipi atibanın yanına koyup oyunu lehimize çevirmişti bir kaç maçda necip girip orta saha direnci artmış öndekiler rahatlamış ve farklı skorlar gelmişti.

yani bu denenmişi ve olmuşu neden tekrar uygulamaz hoca anlamak da zorlanıyorum...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında hoca sene başında maç içinde necipi atibanın yanına koyup oyunu lehimize çevirmişti bir kaç maçda necip girip orta saha direnci artmış öndekiler rahatlamış ve farklı skorlar gelmişti.

yani bu denenmişi ve olmuşu neden tekrar uygulamaz hoca anlamak da zorlanıyorum...
İlk yarıdaki Kasımpasa maçında stattaydım bu maçın aynısı oldu resmen, Hiç mi ders almamış hoca o maçtan resmen ilk maçın kopyası gibi oldu ve bu sefer kaybettik. Bu dahada üzüntü verici.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Kasımpaşa'nın yedek kalecisi bizim kalecilerimizden daha iyi.

Çevrimdışı ozan062

ben herseyi geçiyorum a planı b planını ben hocanın ilk yarıdaki hırsından eser gormuyorum beni tek bu rahatsız ediyor

ki onun bu hırsını kaybedişini 1461 ts macında ikinci yarıda olcaydı sanırım onu değiştirip genc altyapıdan oyuncuyu koyarak ilan etmiştir oyuncularına karsıda

zaten o maçtan sonra bu takıma biseyler oldu ve hala duzelmiyor... diyorum işte sen formsuzsun eyv ama bunu cumle aleme ilan etme be hoca....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Iste bizi o telas bitiriyor. Kardesim basin topa adamlar press yapiyorsa cevirin topu sakin durun. Yok bizimkiler onde basacak top tasiyacak yahu kac tane mac oldu 2-0 ondeyiz kontraya yakalaniyoruz. Yahu kizlar ligi takimlari 2-0 ondeyken kontra yemez.

Çevrimdışı eski inönü

Şenol hocanın ''Looser'' olmadığını ispat etmesi için son 7 hafta.

Çevrimdışı tangaz

İlk yarıdaki Kasımpasa maçında stattaydım bu maçın aynısı oldu resmen, Hiç mi ders almamış hoca o maçtan resmen ilk maçın kopyası gibi oldu ve bu sefer kaybettik. Bu dahada üzüntü verici.

bir kere daha yazacağım hocanın B planı yok kariyeri boyunca da olmadı. avrupadan erken elenmemizin sebebi de budur. ben hocanın rakip analizi yaptığına da inanmıyorum. ben çıkar futbolumu oynarım rakip tedbir alsın şeklinde bir felsefesi var. ama kadronun barca bayern real olmadığını atlıyor her defasında. tedbir alan dersine iyi çalışan ve biraz yeterliliği olan takımlar bu nedenle bize sorun çıkarıyorlar.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan Töre: Takımımla bugün antrenmana çıktım Bursa maçında oynayıp takımıma şampiyonluk yolunda faydalı olmak istiyorum.

Çevrimdışı Ensar

Gökhan Töre: Takımımla bugün antrenmana çıktım Bursa maçında oynayıp takımıma şampiyonluk yolunda faydalı olmak istiyorum.
hadı be törem bomba gibi dön artık :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir kere daha yazacağım hocanın B planı yok kariyeri boyunca da olmadı. avrupadan erken elenmemizin sebebi de budur. ben hocanın rakip analizi yaptığına da inanmıyorum. ben çıkar futbolumu oynarım rakip tedbir alsın şeklinde bir felsefesi var. ama kadronun barca bayern real olmadığını atlıyor her defasında. tedbir alan dersine iyi çalışan ve biraz yeterliliği olan takımlar bu nedenle bize sorun çıkarıyorlar.
Kesinlikle doğru, Sporting maçına da aynı taktikle çıkıyoruz Kasımpaşa maçınada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

önümüzdeki 3 maçı (bursa, sivas (d), akhisar(d)) kayıpsız geçersek şampiyonluk gelir...

Bursayı yenemiyorsan zaten şampiyon olma. Hiç gerek yok şampiyon olmaya. ne gereği var?

Şampiyon olup olamayacağımızı şu 3 maç belirleyecek: Konya - GS - Akhisar. Bu maçlardan en az 5 puan çıkarmazsak zaten fenerin puan kaybedip kaybetmemesini takip etmeye bile gerek yok.