Hani aklıma bile getirmek istemiyorum ama olur da sezonu 2. bitirirsek, gelecek sezonun hazırlıklarına erkenden başlayacağımız için mutlaka transferlerin erkenden bitirilmesi lazım.
Şampiyon olursak sezonu daha geç açacağımız için transferde biraz daha yavaş harket edilir diye tahmin ediyorum.
Bu yaz avrupa şampiyonası olacağı için menajerlerin çoğu oyuncularını pazarlamak için turnuva sonrasını bekleyecektir.
Erken transfer hamleleri yapmak bu sene daha zor, ki sıkı pazarlık yapacağız diye genelde işi son günlere bırakma eğilimi olan bir klübüz.
Ama bu yılki ritmin devamlılığı için yerinde hamleler şart. Şimdiki takım yapısı bırak 3 kulvarı, aynı anda 2 kulvarı bile götüremiyor.
salı-çarşamaba, cmtsi-pazar maç programında patlıyor bizim takım. Ki bu sene zorlandığımız maçların çoğu bu tür maç programlarının 2. maçlarıydı hep.
Pozisyonların yedek oyuncularının da rotasyonda çok sırıtmaması için ilk 11 kalitesinde olması lazım.
Biri çıkıp diğeri girerken yada bu oyuncu nasıl ilk 11de çıkar yaa demeyeceğimiz bir kadro lazım. Misal cenk-gomez.
Böylece bazı oyunculardaki "çok çalışmasam bile hoca zaten beni her maç banko tahtaya yazar" rehaveti de engellenir.