Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297969 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kanser olmadan geçen bir transfer dönemimiz oldu mu hiç :D
Kanser olmadan transfer bitirmek mi ?  İmkansız :D

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi kerecik ya lütfen :D

Şaka bir yana seneye ŞL, Lig için erkenden kadroyu kurup takımın birbirine alışması lazım.. Gomez mesela çok durgundu neyseki Cenk iyiydi..  Lig maçından bir saat önce yapmayalım yani transferi onu diyorum :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Bi kerecik ya lütfen :D

Şaka bir yana seneye ŞL, Lig için erkenden kadroyu kurup takımın birbirine alışması lazım.. Gomez mesela çok durgundu neyseki Cenk iyiydi..  Lig maçından bir saat önce yapmayalım yani transferi onu diyorum :D
Hani aklıma bile getirmek istemiyorum ama olur da sezonu 2. bitirirsek, gelecek sezonun hazırlıklarına erkenden başlayacağımız için mutlaka transferlerin erkenden bitirilmesi lazım.

Şampiyon olursak sezonu daha geç açacağımız için transferde biraz daha yavaş harket edilir diye tahmin ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Tolga Hocam ben kesinlikle ikincilik düşünmüyorum bile. Sadece ve sadece şampiyonluk.

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Tolga Hocam ben kesinlikle ikincilik düşünmüyorum bile. Sadece ve sadece şampiyonluk.

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım :D
Hepimiz şampiyonluğa odaklanmış durumdayız :D

Çevrimdışı Kartal Ç

Hani aklıma bile getirmek istemiyorum ama olur da sezonu 2. bitirirsek, gelecek sezonun hazırlıklarına erkenden başlayacağımız için mutlaka transferlerin erkenden bitirilmesi lazım.

Şampiyon olursak sezonu daha geç açacağımız için transferde biraz daha yavaş harket edilir diye tahmin ediyorum.

Bu yaz avrupa şampiyonası olacağı için menajerlerin çoğu oyuncularını pazarlamak için turnuva sonrasını bekleyecektir.
Erken transfer hamleleri yapmak bu sene daha zor, ki sıkı pazarlık yapacağız diye genelde işi son günlere bırakma eğilimi olan bir klübüz.

Ama bu yılki ritmin devamlılığı için yerinde hamleler şart. Şimdiki takım yapısı bırak 3 kulvarı, aynı anda 2 kulvarı bile götüremiyor.
salı-çarşamaba, cmtsi-pazar maç programında patlıyor bizim takım. Ki bu sene zorlandığımız maçların çoğu bu tür maç programlarının 2. maçlarıydı hep.
Pozisyonların yedek oyuncularının da rotasyonda çok sırıtmaması için ilk 11 kalitesinde olması lazım.
Biri çıkıp diğeri girerken yada bu oyuncu nasıl ilk 11de çıkar yaa demeyeceğimiz bir kadro lazım. Misal cenk-gomez.
Böylece bazı oyunculardaki "çok çalışmasam bile hoca zaten beni her maç banko tahtaya yazar" rehaveti de engellenir.

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis nerde kaldi, kafam 1milyon simdiden. Benim icin gunun iyi bitmesi lazim. Eskisehir gsye patlatir iki tane sonra yarin osmanli cakar yc tane ben kayif yaparim.

Bence bu yaz ne olursa olsun Ozzy satılmamalı..

Töre gidici onu anladık, ara transfer doneminde 17 milyon artı sonraki satıştan pay teklifine burun kıvırmışlardı ath.madridin.

Şimdi öyle bi teklif gelse canını yerim onların.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Tolga yine başlamış beim agriyo kaburgam acıyorlara. İyi ki Boykoyu aldık iyiki

Çevrimdışı Kartal Ç

Tolga yine başlamış beim agriyo kaburgam acıyorlara. İyi ki Boykoyu aldık iyiki
Tolganın sözleşmesi sezon sonu bitiyor mu yoksa bir sezon daha mı var? Otomatik uzayan opsiyon vs. gibi?

Çevrimdışı Tolga

Tolganın sözleşmesi sezon sonu bitiyor mu yoksa bir sezon daha mı var? Otomatik uzayan opsiyon vs. gibi?
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ama yeni sözleşme yapılır.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ama yeni sözleşme yapılır.

Yanlış hatırlamıyorsam 2+1'di sözleşmesi, o +1 sene sonunda kullanılır, öteki senede teşekkür edilir bence..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

25 milyon verse bile fenere satmayalım bence, Ozzy'nin ezeli rakibe gitmesini istemem..
Dostum en fazla edebileceği o zaten 25 milyona ben satarım  3 4 tane üst düzey adam alabiliriz stoper,sol bek ve ön orta saha alabiriz çok işimize gelir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yanlış hatırlamıyorsam 2+1'di sözleşmesi, o +1 sene sonunda kullanılır, öteki senede teşekkür edilir bence..
Maalesef tolga 3 sene filan daha kalır gibi boyko kasımpaşa maçında iyi oynar inş. Bundan sonra o oynar gibi görünüyo

Maalesef tolga 3 sene filan daha kalır gibi boyko kasımpaşa maçında iyi oynar inş. Bundan sonra o oynar gibi görünüyo

Şans Boyko'ya geldi artık herşey onun elinde, umarım çok iyi bir oyun ortaya koyar :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Boykonun yan topları sıkıntılı gibi geldi bana . Kasımpaşa Eren'e yüksek top atacaktır . Sıkıntı çıkmaz umarım birde Eren'e Necipin değil Marcelo'nun yakın oynaması lazım Marcelo kafa toplarında çok iyi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener Ozzy e 25 veriosa hemen satilmali :D

Çevrimdışı brkntcnr

Bence oğuzhan kerim ve töre şampiyonlar ligi nde forma giymeden satılmamalı. He ama Euro 2016 da çok iyi bi performans koyarız ütopik bi teklif gelir o zaman olabilir.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Bence oğuzhan kerim ve töre şampiyonlar ligi nde forma giymeden satılmamalı. He ama Euro 2016 da çok iyi bi performans koyarız ütopik bi teklif gelir o zaman olabilir.

Oğuzhan bu takımdan en az 20-25 e gitmeli.Zaten o kalite var.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar sakin aziz aynisini ardaya yapti, 25 milyon verirrim dedi, srda bitti. Ozellikle yapiyorlar,fbde nereden 25 milyon euro

Çevrimdışı mellfred

Arkadaslar sakin aziz aynisini ardaya yapti, 25 milyon verirrim dedi, srda bitti. Ozellikle yapiyorlar,fbde nereden 25 milyon euro
biri taş atıyor kuyuya herkes peşinden atlıyor. fener kim allasen  25m euro versin.

Çevrimdışı Hasan Akten

Milli takımda Oguzhan dışında oyuncumuzu oynatmaz sinyör terim. Töre kadroya girmez. Kerim süre almaz. Oğuzhan da ilk çıkartacağı isim olur her zaman. Zaten Oğuzhan'a ne görev verdiği belli değil. Bir pas alana kadar canı çıkıyor çocuğun. Yani Euro 2016'dan hiç ümidim yok benim.

Ancak spekulasyon yaratir bu haftalarda transfer haberleri.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Şu tv kanallarını izliyorumda insan gurur duyuyor..Özlediği beklediği günleri yaşoyor..
Stad heyecanı kurulan cumleler basarılar takım oyunu baglılık sampiyonluk yolundaki heyecan..
Doğum tarihim 19.03..
Ailem Beşiktaşlı..
Bi şükür edesim geldi kusura bakmayın arkadaslar..  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 02:46:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://twitter.com/erginaslan/status/716377318172844032

İstiklal marşı, Kasımpaşa'yı yeneceğiz, yeneceğiz, yeneceğiz, stadı açıp Bursa'yı da yeneceğiz, istiklal marşı, Şenol güneş üçlü :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli