Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300833 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Töre Twitter'dan paylaşmış bu fotoğrafı
Nihayet Hazırlıklara başladım yazmış
Kral geliyor kral.
büyük ihtimalle bursa maçına hazır olur  :)

Çevrimdışı sallapati

Maç yapacağımız takımlar

Çevrimdışı sallapati

FB nin maç yapacağı takımlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maç yapacağımız takımlar

8 de 8 yapabiliriz diye düşünüyorum 7 galibiyet 1 beraberlik şampiyonluk için yetecektir.

Çevrimdışı sallapati

bu takımlar içerisinde bize karşı en motive olacak takım Sivasspor gibi duruyor.. ligdeki pozisyonu açısından..

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe veya tarzı hırslı ve tecrübeli bir stoper, sol beke Coentrao, sağ beke Van der Wiel, orta sahaya Mbia, kanada ya Lozano tarzı ileride satıp sağlam para getirebilecek kanat ya da Ben Arfa tarzı daha tecrübeli bir eleman, Mustafa'nın yerine Osmanlı'dan joker Ndiaye  :evillol: Allah'ın izniyle önce şampiyon olup 5-6 transfer sonrası taş gibi takım oluruz.

Biz Galatasaray ya da Fenerbahçe değiliz. Pepe'yi alırsak, en az 10 maçta 10 kişi kalırız; cezalardan ötürü de 20 maç oynatamayız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz Galatasaray ya da Fenerbahçe değiliz. Pepe'yi alırsak, en az 10 maçta 10 kişi kalırız; cezalardan ötürü de 20 maç oynatamayız.

33 yaşındaki adamı napacağız biz zaten :)

Çevrimdışı tangaz

33 yaşındaki adamı napacağız biz zaten :)

ben 35 yaşındaki JOHN TERRY'yi istiyorum sözleşmesi de bitiyor. 2 sene gelsin Zago etkisinin kralını yaşatır bize  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ben 35 yaşındaki JOHN TERRY'yi istiyorum sözleşmesi de bitiyor. 2 sene gelsin Zago etkisinin kralını yaşatır bize  :bandit:

gelsin de onun bunun karisina kizina bulasmasin abi, kan cikar. sonra eyyy john terry sen kimsin ulan benim bacima yan bakiyon, olmasin

Çevrimdışı tangaz

gelsin de onun bunun karisina kizina bulasmasin abi, kan cikar. sonra eyyy john terry sen kimsin ulan benim bacima yan bakiyon, olmasin

bişey olmaz üstad yeni türkiye  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi biraz daha gencini alalım onun mesela skrtel daha iyi olmaz mı  :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi biraz daha gencini alalım onun mesela skrtel daha iyi olmaz mı  :D

@Mehmet Ali C.  iyi hoş da onun daha kontratı dewam ediyor pahalıya patlar Terry ise beleş  :money:

Çevrimdışı mellfred

sence Rhodolfo ŞL.de yeterli olur mu? fazla ağır bence, aslında Marcelo bence şuan ki 1 numaralı stoperimiz
rhodolfho marcelo'ya göre çok daha makul bence. marelo tam bir el bombası ki bundan kastım sadece konya maçında yediği kırmızı değil

Çevrimdışı cursedofdragon

rhodolfho marcelo'ya göre çok daha makul bence. marelo tam bir el bombası ki bundan kastım sadece konya maçında yediği kırmızı değil

marcelo el bombası mı :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

marcelo el bombası mı :)

el bombası tabiki de değil ama birazcık sakar  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

genç milli takımlara oyuncu gönderen takımlar

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

gg sayısız maça iğne ile çıktığını itiraf etmiş durumun prosedürlere uygun olduğunu beyan etmiş. 2 dr. ayarla uygulamanın lokal olduğunu ağrı kesici olduğunu beyan etsinler rapora da imzayı bassınlar sonra adı prosedürlere uygun olsun. prosedürlere uygun doping

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo benim de gozume batiyor, kotu oyuncu degil ama sakar oldugu kesin.

Biraz farkli tip oyuncu olsalarda Alexisi ben daha cok begeniyorum. Marcelo transferini biraz irdelemek lazim, tamam takimi kume dusuyor ama neden devre arasi bu cocugu gonderdiler?

Alexis konusunda en yogun tepki, ellerini arkasina alip topa atlamasina geliyor. ellerini arkasina almayan versiyonu Mehmet topal oldu.

Kim ne begeniyor bilmem, zevk meselesi gibidir bu futbolcular biraz ama ben Alexisi begeniyorum, sert, ilk topla hamleli, ofsayt takibi yapan, hizli, havadan yeterli, ayagi cok duzgun daha ne olsun. zaten bunlara oyun gorusu, oyun okuma, yer tutma gibi ozellikler eklenince fiyat 15lere zipliyor.

Takimi boyle tutup, rodolfonun eski performansinda olacagini farzedersek, milosevicin takima katilmasi sartiyla sadece sol bek transferi ile kapatirsak yaz sezonunu ben baskana kizmam.

Mustafayi ismail ile birlikte gonderirsek, omer sismanoglu takima katilir, gokhan yerine aras var kalan kadro yeterli olur lig icin. Su borclari bir 100milyon dolar seviyesine cekelim hele onumuzdeki 3 senede sonra para sacmaya baslar fikret ormanin yerine gelecek olan zaten.

Çevrimdışı mylife1903

gg sayısız maça iğne ile çıktığını itiraf etmiş durumun prosedürlere uygun olduğunu beyan etmiş. 2 dr. ayarla uygulamanın lokal olduğunu ağrı kesici olduğunu beyan etsinler rapora da imzayı bassınlar sonra adı prosedürlere uygun olsun. prosedürlere uygun doping
@tangaz benim anlamadigim nokta su, @atalay yazmisti galiba onceden bildirmek lazim, diye.

benim anladigim su:

ben sakatlandim allah korusun, kaburgam kirildi dunku macta, doktorlar bu ilaci tavsiye ediyor ama ilacin yasakli madde oldugunu belirtiyorlar, protokol yapiyoruz, yasal dozda ve lokal olarak ben bunu kullanmaya basliyorum ve ayni gun doping kuruluna bunu bildiriyoruz.

3 hafta sonra doping testinde piyango bana vuruyor, ben elimde belgem gidiyorum, formu dolduruyor artik, bok mudur, cis midir, kan midir?

ben bunu anladim dogru prosedurden.

Fbnin olayindan anladigim su, cocugun kaburgasi kirik, bu ilaci yaziliyorlar, bunu lokal olarak kullanmaya basliyorlar. sonra hop doping testi, testten once diyorlar bak gardas biz bu pohu yedik haberiniz olsun. federasyon hemen haber verildi ayagina yatiyor ama zamanini bildirmiyor.

valla gelde cik isin icinden.

ben doping kurulu baskani olsam mesela, gokhanin tarihini hemen incelerdim, kac defa sakatlanmis, doping testine hic girmis mi?

simdi benim bildigim bazi yasakli maddeleri sporculara dopingi saklasin diye veriyorlardi, simdilerde gelismistir fazla bilgim yok.

su tarihleri bir ogrensek.

fb ilginc yalniz.

federasyonun gonderdigini koyuyor aciklamaya, sonra diyor ki bakin doping degilmis, yaaaa bizde salaktik. o federasyon herkes sike yaptiniz derken, fbye temiz raporu veren federasyon

fenerbahce hele su basvuruyu bir gosterse tarihine baksak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

el bombası tabiki de değil ama birazcık sakar  :tabe:
Alexis te tam toparladi cok temiz mudahaleler yapmaya basladi bu seferde Necip parladi neyse rekabet iyidir....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903
benim şahsi kanaatim oyuncunun geçmiş maçlarda sakat sakat ortaya koyduğu lig maçı performansları gökhan gönülün prosedürlere uygun doping yaptığı şeklinde 2 dr. raporu imzalayıp biz lokal uyguladık dediklerinde iş bitiyor misali. iyi de bu iğne vücuda girdiğinde kana karışıyor bu mübarek kan tüm vücudu dolaşmıyorda bilge bölge mi dolanıyor gg.nin vücudunda sonuçta ilaç kaburgayı onarırken ilaçlı kan vücuddaki diğer organları da tetikliyor artı değer katıyor...

mesela gg.nin milli takım performansı her daim kötüdür iyi oynadığı milli maç sayısı 1-2yi geçmez. acaba o maçlardan önce iğne yaptıramadığı için olabilir mi???

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903
benim şahsi kanaatim oyuncunun geçmiş maçlarda sakat sakat ortaya koyduğu lig maçı performansları gökhan gönülün prosedürlere uygun doping yaptığı şeklinde 2 dr. raporu imzalayıp biz lokal uyguladık dediklerinde iş bitiyor misali. iyi de bu iğne vücuda girdiğinde kana karışıyor bu mübarek kan tüm vücudu dolaşmıyorda bilge bölge mi dolanıyor gg.nin vücudunda sonuçta ilaç kaburgayı onarırken ilaçlı kan vücuddaki diğer organları da tetikliyor artı değer katıyor...

mesela gg.nin milli takım performansı her daim kötüdür iyi oynadığı milli maç sayısı 1-2yi geçmez. acaba o maçlardan önce iğne yaptıramadığı için olabilir mi???

Gokhanin ignecisi iyidir belki abi, yavas yavas sokuyordur belki ufluyordur sokarken, milli takimda sokan hemen kuru kuru sokuyordur cocugun cani aciyordur bu acida kosarken performansina yansiyordur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexis te tam toparladi cok temiz mudahaleler yapmaya basladi bu seferde Necip parladi neyse rekabet iyidir....
aynen  :D kasımpasa maçında da necip oynar diye düşünüyorum

aynen  :D kasımpasa maçında da necip oynar diye düşünüyorum
Necip oynaycakmis zaten

Antrenmanlarda Necip As takim Alexis yedek takimda oynuyormus...

Ricardo Quaresma TRİVELA ile yaptigi ortalarda %32.1 isabet saglarken bu durum Normal ortalarda %21.3 e dusuyor...

Bu rakamlar Quaresma ya Show yapmak icin TRİVELA yapiyor diye sallayanlara gelsin..