Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301161 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ogün

Balotelli olsun gomez giderse hem formasi satilir, hem taraftar sever, basinda fazlaca yer buluruz hemide kucuk cocuklari besiktasli yapar.
Takım disiplininden o kadar kopuk, hali tavırı... Pislik, şımarık adamın teki, çok dayak yer burda. Başa bela almaya gerek yok.
http://screamer.deadspin.com/mario-balotelli-used-to-pee-on-his-teammates-shoes-jus-1752471212

Çevrimdışı tangaz

Lider olmamiza ragmen takimda bariz eksikler var. Stopper mevkisinde Rhodolfo disinda SL'de yeterli olabilecek stopperimiz yok. Beck'in ofansi yetersiz, Ismail cok dengesiz. Orta sahada fizik gucumuz zayif. Olcay yerine daha yaratici, daha tehlikeli bir kanat oyuncusu sart.

sence Rhodolfo ŞL.de yeterli olur mu? fazla ağır bence, aslında Marcelo bence şuan ki 1 numaralı stoperimiz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Takım disiplininden o kadar kopuk, hali tavırı... Pislik, şımarık adamın teki, çok dayak yer burda. Başa bela almaya gerek yok.
http://screamer.deadspin.com/mario-balotelli-used-to-pee-on-his-teammates-shoes-jus-1752471212

Zaten ariza olmasa adini yazmazdim. Balotelli kapasitesinde arizasi olmayan adamlar zaten gelmez. Gercekci bir hedeftir balotelli.

Gomez sonrasi jeko meko olmaz. Jeko mu her ne kimse onun formasini satamazsiniz.

Pascal nouma kafadan kontak olmasaydi besiktasa yar ederler miydi?

Mario gomez sakatlanmamis olup, dogru duzgun bir takima transfer gitseydi fiorentina yerine, biz alamazdik.

Ruslarda bu kafada, araba alacak hem ferrari gibi gitsin, hem land cruiser gibi arazide yardirsin hem jaguar konforu olsun benzini hybrid kadar yaksin fiyati da 5000dolar olsun. Yok yaaaa

Çevrimdışı mylife1903

sence Rhodolfo ŞL.de yeterli olur mu? fazla ağır bence, aslında Marcelo bence şuan ki 1 numaralı stoperimiz

Rodolfoya bence rotosyan oyuncusu olarak bakabiliriz artik. Bu yasta bu cusse ile o sakatlik zor. Iyi bir cocuga benziyor rodolfo insallah profesyonel insanlar ile eskisindennguclu doner ama zor bence. Konunun uzmani arkadaslar var, fikirlerini soylerler. Berezilyali fitbolcunun mesela bir tolgay gibi sakatlik donemi yasayacagina inanmiyorum ben.

Marcelo bence fena degil oynasin duzgun bir cocuga benziyor, ben alexis'i de begeniyorum hatta daha cok begeniyorum marcelodan. Ikiside yeterli oyuncular bu lig icin. Ama sayisal olarak eksigimiz var.

Borc durumunu da dusunursek ben solbek alirdim ve stoper. Yeni stoper, alexis, marcelo, rodolfo, tosic, necip oldukca yeterli olur. Hatta milosevici de kadroda tutardim, rodolfodan ne alacagimizmbelli degil.
Sag tarafa dokunmazdim, param cebimde kalsin.
Gomez giderse oraya iki taransfer lazim, gitmezse genc bir cocuk alinsin, kumar oynanir, tutarsa tutar.
Caner karaktersizini alabilirsek cok iyi olur aslinda.
Bonservisi stopere basariz.
Ortaya aras geliyor.
Ufff baskan iyi para kaldirabilir onumuzdeki sezon.

Çevrimdışı Ogün

@mylife1903 Yapma abi gözünü seveyim. Pascal'ın agresifliği, kafadan kontaklığı Quaresma'nın gençliği gibiydi ama hiç bir zaman kendini Beşiktaş'tan büyük görmedi. Bu herif hem Quaresma'nın eski halinden iki tık agresif/aptal/disiplinsiz, hem de gittiği her takımı kendinden küçük görüyor -ki gittiği takımlar City, Liverpool gibi takımlar, Beşiktaş'a gelip ben buranın ağasıyım diye gezer sonra. Hocasına saldırmış bir adamdan bahsediyoruz. Bu tip oyuncular antremanda eğlencelidir, maskot olarak kullanılabilir ama soyunma odasındaki havayı bozar. Bir maskota yıllık 4m vermek akıl karı iş değil. Buna gelene kadar onlarca iyi santrafor var.
https://youtu.be/8Pqsh2Ejoz8?t=150

On kez Dzeko, Balotelli, Pektemek üçlüsünden ikisini seçmem gerekse; on'unda da Balotelli'yi seçmem.

Çevrimdışı Çağatay

Hirving Lozano
20 yaşında, mexican
Sağ kanat.

Töre den sonra en uygun adaylardan biri.
PD: 3.20 m €
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ogün

Hirving Lozano
20 yaşında, mexican
Sağ kanat.

Mükemmel olurdu ama muhtemelen bir kaç seneye kadar büyük kulüplerden birine gider.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Atiba'nın veliahtı olarak düşündüğüm Kristoffer Ajer gitmiş ilerde İngiltere'de görücez büyük ihtimal.  :by2:

Çevrimdışı Çağatay

Mükemmel olurdu ama muhtemelen bir kaç seneye kadar büyük kulüplerden birine gider.
Iste o kluplere gidemeden kapatmak lazim

Çevrimdışı Çağatay

Atiba'nın veliahtı olarak düşündüğüm Kristoffer Ajer gitmiş ilerde İngiltere'de görücez büyük ihtimal.  :by2:

Seneye Celtic te fazla oynayamayabilir belki ama yaşı 20 olmadan chelsea alır potansiyelini gördügu anda.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Seneye Celtic te fazla oynayamayabilir belki ama yaşı 20 olmadan chelsea alır potansiyelini gördügu anda.

Gittiği fiyatta çok komik 8-10M€ kar edicektir en kötü Celtic.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mart 2016, 21:01:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@atalay @Çağrı bu EPL de oynayan eski PSGli Stephane Sessegnon vardı şimdi baktım WBAda oynuyormuş sözleşmesi de bitenlerden son durumu nasıl iş yapar mı ?

Çok irtifa kaybetti gerçekten iyi oyuncuydu ama artık bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 Yapma abi gözünü seveyim. Pascal'ın agresifliği, kafadan kontaklığı Quaresma'nın gençliği gibiydi ama hiç bir zaman kendini Beşiktaş'tan büyük görmedi. Bu herif hem Quaresma'nın eski halinden iki tık agresif/aptal/disiplinsiz, hem de gittiği her takımı kendinden küçük görüyor -ki gittiği takımlar City, Liverpool gibi takımlar, Beşiktaş'a gelip ben buranın ağasıyım diye gezer sonra. Hocasına saldırmış bir adamdan bahsediyoruz. Bu tip oyuncular antremanda eğlencelidir, maskot olarak kullanılabilir ama soyunma odasındaki havayı bozar. Bir maskota yıllık 4m vermek akıl karı iş değil. Buna gelene kadar onlarca iyi santrafor var.
https://youtu.be/8Pqsh2Ejoz8?t=150

On kez Dzeko, Balotelli, Pektemek üçlüsünden ikisini seçmem gerekse; on'unda da Balotelli'yi seçmem.

Biliyorum biliyorum ama gonul bu iste seviyorum ben boyke ariza tipleri
Besiktasin kotu cocugu olur
Soyunma odasinda tek ayak ustunde bekletir senol gunes bunu.
Ben umudu kesmiyorum boyle tiplerden
Ama forma da acayip yakisir

Çevrimdışı tangaz

Hirving Lozano
20 yaşında, mexican
Sağ kanat.

yatırım yapılacak genç oyuncu profili için biçilmiş kaftan ver 7-8 milyon al 2018 dünya kupasından sonra en kötü 25e okutursun EPL takımlarına...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağatay

yatırım yapılacak genç oyuncu profili için biçilmiş kaftan ver 7-8 milyon al 2018 dünya kupasından sonra en kötü 25e okutursun EPL takımlarına...

Tam Leicester da oynayacak adam aslında :) tore den gelecek paranin yarisiyla alinir.

Çevrimdışı tangaz

Tam Leicester da oynayacak adam aslında :) tore den gelecek paranin yarisiyla alinir.

ben 10a kadar verilebilir diyorum kazma ozan tufana 7 verdik bu çocuk skorer 10 eder 2018 yazında 25e iteleriz.

Çevrimdışı nusretaslanturk

gözden çıkardığımız futbolcular hep yerli, yerine koymak istediklerimizse hep yabancı,,fenerin beleşlerinden en az ikisini kapıp + emre mor çağlar vs gibi yatırımlar yapmamız lazım, bizim lig çok muhafazakar bence,yabancı ağrılıklı bir kadro ligde çok afallar gibi geliyor bana..bu yıl mesela, fenerin nani markoviç-alper volkan değişikliğinden sonra haklarını verelim daha toplu oynuyorlar.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi COB

Önümüzdeki yil süper bir transfer laziim. Bastian Schweinschteiger cuk oturur.

Defansa da level atlatacak birisi gelmeli. Bekleri de yedeğe itecek futbolcular gelmeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben Robben'i istiyorum  :evillol:

başka kimi istiyon söyle alalım hemen :D

Çevrimdışı can1903

başka kimi istiyon söyle alalım hemen :D

Bu adam benim hayalimi süslüyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Mehmet57

Rhodolfo aslinda gercekten iyi bir stopper. Hava toplarinin hepsi alan, birebirde gecmek cok zor olan oyuncu. Ara sira agir kalabilir, her stopper hata yapar ama Rhodolfo kesinlikle en iyi stopperimiz.

Ben isterim ki defansa 30-34 yas arasi cok ust seviye bir stopper alinsin. Pepe dedim, zor ama imkansiz asla degil. Real Madrid sezon sonu gitmesine izin verecek ve bonservissiz alabiliriz. Bu defansa, hele SL'de boyle deneyimli oyuncu sart.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Aykan19o3

Pepe veya tarzı hırslı ve tecrübeli bir stoper, sol beke Coentrao, sağ beke Van der Wiel, orta sahaya Mbia, kanada ya Lozano tarzı ileride satıp sağlam para getirebilecek kanat ya da Ben Arfa tarzı daha tecrübeli bir eleman, Mustafa'nın yerine Osmanlı'dan joker Ndiaye  :evillol: Allah'ın izniyle önce şampiyon olup 5-6 transfer sonrası taş gibi takım oluruz.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2016, 03:24:06 Aykan19o3 ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan Töre Twitter'dan paylaşmış bu fotoğrafı
Nihayet Hazırlıklara başladım yazmış
Kral geliyor kral.