Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gelecek yıl mutlaka arka taraftaki kaliteyi yükseltmemiz gerekiyor.

Sağ bek-sol bek ve iyi bir stoper kesinlikle şart. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde olursak şart oğlu şart.

İsmail, Beck ve stoperlerden biri yedek olmalılar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Şu kadro "altın jenerasyon", doğru eğitimciye emanet edilir. A.Ercan'ın, oyuncu gelişimi konusunda eğitimi nedir? Daha önceki tecrübeleri, background'u ve antrenörlük başarıları nelerdir? Niye o pozisyonda olduğunu çok iyi biliyorum...

oyuncu gelişimi yeri milli takımmıdır?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

bu arkadaşın sözleşmesi haziranda bitiyormuş çökülebilir. ayağı düzgün mü, bir de risksiz oyunu mu tercih edenlerden @atalay

Ayağı temiz. Fakat zor hedef. Arsenal, İnter istiyor.

Değildir. Fakat alt yaş kategorilerinde yani bu yaştaki oyuncuların eşik atlaması için önemlidir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bence bi yas grubunun gelisim yeridir, ust duzey turnuvalarda tecrube edinmek onemli. Kadroya kagit ustunde soyle bir baktim da, milli takima en az 4-5 oyuncu girmeli. Ne oldu da bu sonuc ortaya cikti sasirdim.

Çevrimdışı atalay

U18/19'u ise Vedat İnceefe çalıştırıyor. İmparator torpili...

Çevrimdışı Scout

u21 de Neden Hiç Beşiktaşlı Oyuncu Yok  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar niye sasiriyorsunuz?

Abdullah ercan kimdir? Necidir? Eyyyy abdullah ercan sen kimsin?

Turkiyede yasiyorsunuz, siz hic kapasiteli bir adamin, dogru duzgun bir mevkide oturdugunu, bu insanin isine karisilmadigini falan gordunuz mu?

Eski futbolcularin ekmek kapisi olmus milli takim. Vedat inceefe kim lan? Ibrahim uzulmezin burnunu isirmis bir adam, bu adama 18 yasinda cocuklar emanet edilir mi?

Simdi asya ulkelerinde bile genc insanlar ile ilgilenen calistiricilar cok egitimli, genc insan yonetimini bilen kalifiye insanlardir. Hem egitim, hem ogretim hem de spor kulturu verirler.

Genc akademisyenlere neden guvenilmiyor, spor bolumleri var universitelerin neden oradan cocuklar gidip calistirmiyor u18 takimlarini.

Basketbolda neden basariliyiz?

ne bicim bir milletiz anlamiyorum. Toprakcilik yapariz, adam kayiririz, yalakalik bizde allah sonumuzu hayir etsin.

Egitimcilik cok farklidir, iki tane kursa gidip kazanilacak bir yetenek degildir.

Çevrimdışı LuceGel

U18/19'u ise Vedat İnceefe çalıştırıyor. İmparator torpili...
Bu adamlar Terim kontenjanından milli takımları çalıştırıyorlar bir süre,başarısız sonuçlardan sonra gönderilip  tv de yorumculuk yapıyorlar,cesaret edenler 2. ligde pttde takım çalıştırıp boyunun ölçüsünü alıyor sonra tekrar kendilerine iş bulunuyor vs.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı solar

Rıdvan bakmışmış, Avusturya'nın solunda oynayan oyunculardan biri leyçıstır da oynuyormuş.

Çevrimdışı mylife1903

Link buldum baglandim maca, ridvan konustu sinirim bozuldu.

Ersan neden kadroya alinmiyor, boyle sacmalik gormedim.

Çevrimdışı ozan062

yok şl kadroları yok uefa kadroları yok geçmiş taktik dizilimleri heeyyyttt

gencler kasımpasa macı unutulmasın...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

yok şl kadroları yok uefa kadroları yok geçmiş taktik dizilimleri heeyyyttt

gencler kasımpasa macı unutulmasın...

Takim full kadro toplaninca baglanacagiz o maca. Onumuzde iki gun var.

Yalnix cenk tosun 10 gun ft terim ile calisti faul almayi ogretmisler. Arif erden hizlandirilmis. Hakan iyi gol atti ama gol oncesi faul yoktu bence.

Çevrimdışı atalay

Terim, Selçuk'a regista rolü veriyor. Oğuzhan için handikap...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Link buldum baglandim maca, ridvan konustu sinirim bozuldu.

Ersan neden kadroya alinmiyor, boyle sacmalik gormedim.

ve çakma imparator stoperimiz yok stopersiz oynuyoruz diyor. kendisinin baştan sona saçmaladığı küçümsediği önemsemediği dersine çalışmadan oynattığı 3-0 verdiğimiz izlanda maçında takım o denli kötüydü ki kaleci tolga zengin ve stoper ersan gülüm son 2 adam oldukları için bariz hatalıymış gibi göründüler ve o gün bu gündür milli takıma alınmıyorlar. oysa kazma semihe bile sayısız şans verildi bu milli takımda formasına göre muamele şeref noksanı Beşiktaş düşmanı imparatoriçe, işte bu nedenle cinconlulara gece ve sabah dayanamayıp saldırdım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

ve çakma imparator stoperimiz yok stopersiz oynuyoruz diyor. kendisinin baştan sona saçmaladığı küçümsediği önemsemediği dersine çalışmadan oynattığı 3-0 verdiğimiz izlanda maçında takım o denli kötüydü ki kaleci tolga zengin ve stoper ersan gülüm son 2 adam oldukları için bariz hatalıymış gibi göründüler ve o gün bu gündür milli takıma alınmıyorlar. oysa kazma semihe bile sayısız şans verildi bu milli takımda formasına göre muamele şeref noksanı Beşiktaş düşmanı imparatoriçe, işte bu nedenle cinconlulara gece ve sabah dayanamayıp saldırdım...
Abi o maçta kaleci Onur kıvraktı. Tolga içerdeki çek maçında oynadı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çalhanoğlu da iyi güzel de oyun içi etkinlik hiç yok be..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

2 maçtir Oğuzhan çıkınca milli takımın orta saha çöküyor. Çok değerli bir oyuncu bizim için.

Çevrimdışı ekrembaser

2 maçtir Oğuzhan çıkınca milli takımın orta saha çöküyor. Çok değerli bir oyuncu bizim için.
Ama terimde Nasıl bi bal varsa maçı kazanıyo hayatımda gördüğüm en şanslı Ada'm kesinlikle

Çevrimdışı onder23

Şu ozan ne kadar boş bir adam yahu Allah korumuş valla şu adama 7 milyon veriyorduk. Bir oyuncuya 7 milyon verilecekse o adam sana sınıf atlattirmali

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Şu ozan ne kadar boş bir adam yahu Allah korumuş valla şu adama 7 milyon veriyorduk. Bir oyuncuya 7 milyon verilecekse o adam sana sınıf atlattirmali

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozan kariyer zirvesini geçen sene şenol hoca ile yaptı bundan sonraki sezonlar sürekli geriye gidecektir sonunu mehmet topuzdan farklı görmüyorum...

Çevrimdışı tangaz

Ama terimde Nasıl bi bal varsa maçı kazanıyo hayatımda gördüğüm en şanslı Ada'm kesinlikle

adam derken?
kim?
terim mi?

:kop: :kop: :kop: fatih terim = adam  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı firewater

Bu ozanda ne gördüde aldı milli takıma. Volkan ona keza alışmışlar habirefaul yapıyorlar.
Stoper yok diyip ersan ve atıncı kadroya almamak resmen art niyetliliktir.
Madem oynatmıyacaksın olcay ile kerimi çağırma terim afendi. Senin balın yeter turu gecmeye.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Spiker her Alaba dediğinde "Ney ney galaba mı?" diyesim geliyo :kop:

Çevrimdışı ekrembaser

adam derken?
kim?
terim mi?

:kop: :kop: :kop: fatih terim = adam  :kop: :kop: :kop:
Pardon abi yanlışlıkla yazmışım