Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309483 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı eaglekartal

defans hattımızın şampiyonlar ligi ayarında olduğunu düşünmüyorum.2 bek ve 2 stoperde bence yeetrsiz kalıyor bunun için.gökhan gönül çok isterim.canerin huyunu hiç sevmiyorum ama sol bekte en iyisi.topalda önemli katkı sağlayacaktır orta saha rotasyonunda.hangisini alabiliyorsak almalıyız.ama mutlaka çok üst düzey stoperlere ihtiyacımız var bence.

Çevrimdışı solar

Biraz Alman basınına ve yorumlara bakındım da, neredeyse her gazetede bir Gomez güzellemesi olmasına rağmen taraftarlar için attıklarıyla değil kaçırdıklarıyla, yuhalanmalarıyla hatırlanıyor. Adamlar öyle kin tutmuş ki hala Euro 08'de Avusturya maçında boş kaleye kaçırdığı golden filan dem vuruluyor, ''sene olmuş 2016 hala ne Gomezi yahu'' tarzı yorumlar yapılıyor. Göreceğiz bu akşam "wunderkid"li alternatifleri nasıl işleyecek.

Çevrimdışı mellfred

ulan ismail ! 4 senedir bu takımdasın üst üste iki sezon oynamışlığın yok. üst üste 2 maç iyi performansın yok. defansın zaten yok. hücumcu diye geçinirsin sezonluk 5 asistin yok
2 milyon senin neyine

Çevrimdışı atalay

Ben de anlamadim neden katilmadigini. Adam ronaldoyu beckhami satti ama giggs scoles gibi bir suru oyuncu 10yil oynadi. 

Sirkulasyon olmali ama plan dahilindi ve hep daha iyisine dogru.

Mesela guinti oynadiktan sonra pirlo gibi
Bakero sonrasi guardiola gibi

Takımın omurgasını korumak elzem, sonrası devinim... Bu oyunundaki düzeni sağlayan tabiri caizse çarkları döndüren dişlileri bozarsan, makine düzenin dışına çıkar. İşler iyi gidiyorken bunu niye yapmak isteyelim?

Çevrimdışı mylife1903

Biraz Alman basınına ve yorumlara bakındım da, neredeyse her gazetede bir Gomez güzellemesi olmasına rağmen taraftarlar için attıklarıyla değil kaçırdıklarıyla, yuhalanmalarıyla hatırlanıyor. Adamlar öyle kin tutmuş ki hala Euro 08'de Avusturya maçında boş kaleye kaçırdığı golden filan dem vuruluyor, ''sene olmuş 2016 hala ne Gomezi yahu'' tarzı yorumlar yapılıyor. Göreceğiz bu akşam "wunderkid"li alternatifleri nasıl işleyecek.
Kim o wunderkid dedikleri ki

Çevrimdışı atalay

Gelecek sezon Veli ile yollar ayrılacak. Veli'nin ilk operasyonunu kim yapmıştı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelecek sezon Veli ile yollar ayrılacak. Veli'nin ilk operasyonunu kim yapmıştı?
Isabetli karar olmuş pektemek ile de yollar ayrılacak mı ?

Çevrimdışı solar

Kim o wunderkid dedikleri ki
Bundesliganın en pahalı yedeği olan Götze, Löw söz verdi bu akşam onunla başlayacak.

Çevrimdışı mylife1903

Bundesliganın en pahalı yedeği olan Götze, Löw söz verdi bu akşam onunla başlayacak.
Allah allah ayni tip oyuncu degil ki

Neyse almansa bir bildigi vardir. Gotze biraz kesme kalir gomezin yaninda en az iki bas.

Çevrimdışı atalay

Isabetli karar olmuş pektemek ile de yollar ayrılacak mı ?

Kapı gibi sözleşmesi ve camianın evladı kontenjanı var. Pektemek gitmek istemediği sürece takımda kalır.

EssiLor

• Ziyaretçi

Veli Tosic Pektemek sene sonu gidecek muhtemelen
Gökhan Töre ve Sosa yı göndermeyiz sanmıyorum Göndermemeliyiz
Gökhan Gönül'ü çok istiyorum Caner'de olsa iyi olurda Caner zor biraz
Mehmet Topal gelecek gibi görünüyor.

Çevrimdışı solar

Allah allah ayni tip oyuncu degil ki

Neyse almansa bir bildigi vardir. Gotze biraz kesme kalir gomezin yaninda en az iki bas.
Gerçek dokuz olarak Gomez'i denedi ilk maçta, şimdi de sahte dokuz olarak Götze'yi deneyecek.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çarşı paylaşmış Twitter dan
Gökhan Törede kendi Twitter hesabından bu fotoyu Retweet lemiş :)
Çarşı grubu Töreye destek oluyorlar helal olsun Gökhan Töre takımımız için önemli bi değerdir Başkanında dediği gibi Pırlanta gibi çocuktur düzelecek ben inanıyorum
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 17:00:25 Erdem Ayaz ]

Abiler , kardeşler keşke benden bu kadar rahatsız olduğunuzu güzel bir dille söyleseydiniz. Yeminle güzel bir şekilde forumundan uzaklaşmasını bilirdim. Bu olay GS- BJK olayın değil sadece insani bir olaydı. Fikret Başkan için gerçekten kötü niyetim yoktu. Eğer kırdıysam gerçekten özür dilerim. Yeminle aklımda kötü birşey yoktu. Keşke benden yaşça büyük abiler beni güzel bir şekilde uyarsaydı bende haddimi bilirdim. Tamam geçmişten dolayı Galatasaray düşmanı olabilirsiniz ama  bana söylenen hiç bir sözü hak etmedim. Fikret Orman'ıda keşke eleştirmeseydim. Onun haricinde tüm mesajlarımı teker teker okuyun hiç bir "kötü" mesajımı bulamazsınız. Bana sinsi diyen olmuş. Ey güzel abiler , kardeşlerim burada "sinsilik" yaparak elime ne geçebilir ki? Galatasaray'ı bataklıktan mı kurtaracam burada "sinsilik" yaparak?

Bakın Allah'ın huzurunda yemin ediyorum burada takılma sebebim cidden insan olarak sohbet ve başka camianın havasını izlemekti. Hiç bir mesajım tahrik edici değildi. Tangaz abi keşke bana güzel bir dille "bak lonewolf1905 forumda başka taraftarlı istemiyorum" deseydi kibar bir şekilde ayrılırdım. Galatasaray'a kin duymuş olabilirsiniz ama sonuçta ben bir insanım. İnsanlık ilişkileri kişisel sevdalardan önce gelmeli. Eğer gelip Beşiktaş'ı aşağılayıcı sözler etseydim o zaman ana bacı sövseydiniz bile hak verirdim ama inanın hiç bir şey yapmadım.

Forumdan ayrılacağım ama istedim ki iyi şekilde ayrılayım. Arkamdan bana sinsi , hırsız gibi laflar edilmesi beni çok üzdü...

[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 17:10:07 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı sallapati

caner reyiz.. bilekliği kes  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 17:08:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim oyun kurgumuz öndeki Atiba ile birlikte 6 oyuncu üzerine kurulu. Arka 4'lü de istikrar sağlayamadık zaten. Seneye şöyle bir bakarsak merkezdeki 3 ortasaha oyuncusu da kalacak.

Önde forvet de kalırsa sistemin en önemli 4 parçası stabil olacak. Kanatlar Aras - Ben Arfa'ya dönebilir, Olcay ve Kerim veya Quaresma yedekler.

Bu yüzden öne Arfa dışında oyuncu alınmaz büyük ihtimal ancak bize mutlaka bir dengeli ortasaha oyuncusu gerekli Veloso tipi. Şampiyonlar liginde Oğuzhan Sosa oynayamayız.

Topal gelirse Veli gidecek rotasyon; Atiba - Topal , Sosa - Oğuzhan - Tolgay olacak ki yeterli. Topal gelmezse mutlaka oyuncu bakmak gerek. Necip de 5. stoper ve 6. ortasaha olarak rotasyonu genişletir.

Beklere Serdar ve Tosic yerine 2 bek gelecek bunlar Beck ve İsmail'den çok daha üstün olmalı ki bu oyuncular yedek konumuna düşsünler, sınıf böyle atlarız.

Stopere de bir lider oyuncu gelecektir. Rhodolfo - Alexis - Marcelo - Transfer rotasyonu mümkün.

Kalede ise ben olsam 500-600 zarar etmeyi göze alır Boyko'yu yollar üzerine biraz daha koyarak yerine gerçekten iyi bir kaleci alırım. Favorim Adler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Kapı gibi sözleşmesi ve camianın evladı kontenjanı var. Pektemek gitmek istemediği sürece takımda kalır.

Camianin evladi? Hangi camia o?

Muhafazakar futbolcu kontejyanindan bence.
Gurbetci var
Turkce bilmeyen turk var
Dovmeli turk var
afedrrsin ermeni var
Sirp var
Ispanyol alman kirmasi var
Avusturya milli takiminda oynayan turk var
Portekiz cingenesi var
Sakalli turk var
Kose turk var
Gocmen turk var
Ukraynali var
Gercek beyaz ispanyol var
Kel gurbetci var
Kanadali zenci var yahu
Beyaz berezilyali var
Zenci berezilyali var
Arjantinli var dovmeli

Bi de mustafa pektemek var. acayip bir takimiz.

Yukaridakileri from dusk till dawn filmindeki meshur sahne gibi seslendiriniz. Linkini de vereyim

Çevrimdışı mylife1903

Takımın omurgasını korumak elzem, sonrası devinim... Bu oyunundaki düzeni sağlayan tabiri caizse çarkları döndüren dişlileri bozarsan, makine düzenin dışına çıkar. İşler iyi gidiyorken bunu niye yapmak isteyelim?

Yahu @atalay ben sana katiliyorum arkadas bize neden katilmiyor onu anlamadim. Dusundum zaten turkcem bozuk, dedim anlamadim herhalde.

Simdi bu sistemle 3 yildir oynuyoruz ama benim asil merak ettigim bizim genc takimlarin hangi sistemle oynadiklari. Onlarin bizim sistem ile oynamasi kesin sart!

Hatta bjk futbol okullarinda bile a takim sistemi uygulanmali.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 17:22:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Blackmd1

Beylerbeyi ile hazırlık macımız varmış herhangi bir kanal veriyomu ?

Çevrimdışı DOĞAN

bence ismail elde tutulmalı ismailin yıllıgı cok duşuktu yanlış hatırlamıyorsam 600-900 arası bir fiyata uzatırlar o konuda fazla heveslenmeyin
veliyide en az 1 sene daha kadroda tutacaklarını duşunuyorum ama tosic ve pektemek bu sene gider serdarında sözleşme bitti zaten yani 1 tane sag bek 1 tane sol bek mecbur alacagız franco ve milo nunda dönebilecegini sanmam artık yani elde 3 stoper 2 bek 3 kaleci kalmış oluyor yani 2 bek 1 tanede stoper alınacak o stoperde genç bir isim olacaktır caglar olur buyuk ihtimal ama ben ahmet çalık olsun isterim ama öyle bir girişimde yok bildigim kadarıyla ayrıca eren albayragında bonservizsiz geleceginide dusunursek bence cok karlı cıkarız .

orta saha içinde atiba harika oynuyor ama 1 tane önlibero alınacagını duşunuyorum genç bir isim olabilir eslem gibi alt yapıdan biri olabilir ama şart oğuzhan gitmezse tolgayla birlikte 8 numara pozisyonunu rahatlıkla idare ederiz hatta cl seviyesinde  2 adamımız olur orda kanatlara gelirsek ben gökhanın son maçlarda toparlayacagını ve bu sene sonu satılacagını düşünüyorum cok az kıpırdanmasıda onu cezalıda olsa 2016 kadrosuna sokar çünkü gökhan olmazsa yerine oynayacak 4 oyuncu (alper olcay volkan kerim ) iyi bir gökhan hepsini geride bırakır kerimin bir sene daha kalacagını düşünüyorum Sosa gidecekmiş gibi geliyor bana ben arfa olursa o pozisyonda iyi bir şekilde kapanır gomez 1 sene daha kalır ama seneye cenk artık daha cok süre alır çünkü bu sene takım gomeze bir söz verdi onu tepe noktaya taşıyıp 2016 ya gödereceklerdi ve dediklerinide yaptılar ama seneye cenk in yılı olacaktır. benim takımıma gelecek olursak

BOYKO

YENİ SAGBEK   RHODOLFO   MARCELO     İSMAİL(EREN)

yeni önlibero(ATİBA)    OGUZHAN(TOLGAY)

QUARESMA(ARAS)    BEN ARFA    KERİM(OLCAY)

GOMEZ(CENK)

Benim asıl aklıma takılan bölüm ise şu oldu elimizde oguzhan ve tolgay var ve eger şampiyon olup cl ye kalırsak ve oguzhanı elden cıkarmazsak oğuzu 10 numaraya gönderip cl parasıyla yıldız bir önlibero alıp tolgayı oguzhanın bu seneki yerine koyabilirmiyiz ozmn takım 2 oyuncu satmış ve 2 oyuncu almış olacak ve elimizde tolgay ve oguzhanlı bir orta saha.

Çevrimdışı mylife1903

Turkiye liginde buyuk takimlarin oynamasi gereken sistem bence 3-5-2nin versiyonlaridir. Caner transferi olursa bence cok rahat oynayabiliriz.

Arkada alexisin yanina iyi bir stoper bulunur. Atiba top rakipteyken bunlarin arasina atilir top bizdeyken one cikar. Sol taraf cenk sag taraf bek. Ortada tolgay sosa quaresma az onlerinde oguzhan ve gomez.

Lucescu benzer sistem uyguluyordu ama ronaldo agir oldugu icin onu stoperin yerine kaydirip, stoperlerden birini rakip alana gonderiyordu. Bu genelde zago olurdu. Bizim elimizde ise atiba gibi bir cevher var. tek transferle bu oyunu oynariz. Rakibe gore ufak degisiklikler olur quaresma yerine necip, sosa yerine aras gibi.

Zaten topu ayagimizda tutmayi ogrendik iyi kotu.

Borcun 100milyon$ seviyesine inmesini istiyorum. Az paraya cok is. Avrupa kupasi beklentim yok. Sampiyonlar ligine 2-3 sene gidelim hele sonra uefa ligini dusunuruz.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Çağrı Hocam seneye ŞL için;

Gomez
Sosa  Ozzy  Ben Arfa
      Atiba Topal

Bu altılı iş yapmaz mı? Hem defansif sertlik hem de ileride yaratıcılık olarak hoş olur sanki..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli'yle de daha geçen sene sözleşme yeniledik, 2019'a kadar sözleşmesi var ve senelik 1.5 milyon euro alıyor.

Bu sene de doğru dürüst oynamadı, elden çıkarmamız zor o yüzden.

Bu arada geçen sene sözleşme yenilenen 4 isimden 3'ü satıldı, birinin de gitmesi söz konusu. Çok enteresan.

http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2015/01/29/besiktasta-4-imza-birden-1422543825

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 17:32:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı Hocam seneye ŞL için;

Gomez
Sosa  Ozzy  Ben Arfa
      Atiba Topal

Bu altılı iş yapmaz mı? Hem defansif sertlik hem de ileride yaratıcılık olarak hoş olur sanki..

Yapar katılıyorum. Kanatlarda bir tane delici ve serbest oyuncu yeterli. İlla olacaksa bu tip kanat, -ki ben sevmiyorum böyle oyuncuları- en yeteneklisi olmalı. Arfa bu tip oyuncu ya elimizi yakar ya nakavt eder rakibi.

Sosa Oğuzhan Atiba Topal ile gayet iyi set de oynarız. Dış sahada çift ön libero olmalı Topal bu yüzden alınmalı. İç sahada 2 ve 3. torba takımlara karşı Atiba oynamayıp Topal sarkık ön libero olabilir Tolgay ve Oğuzhan'ın arkasında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli