Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 12:10:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakan Gündoğar : Oğuzhan'ın sözleşmesindeki 3.1 milyon euroya serbest kalır maddesi, 2 yıl önce yenilenen sözleşme ile kaldırıldı.

:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bakın ısrarla aynı yanılgıya düşüyorsunuz gs.liler böyledirler sinsidirler. lonewolf iyi çocuk falan değildi. bu sene bitik geberik halde oldukları için bizim forumumuza gelip yanımızdaymış gibi görünüyordu. acaba yarışta olsalardı nasıl olurdu öyle bakmak lazım.  başkanımıza gargamel bir soru sordu 8-0 dedi zalad dedi başkan da evet şampiyonluğumuz çalındı dedi iyi çocuk lonewolf anında buraya girip başkana güya masumane ifadelerle kötü niyetli olmaksızın eleştiri getirdi cümle finalini de yazık vbvb die bitirdi. bu gs.liler böyledir azıcık kuyruğuna basınca hemen gerçek yüzünü ortaya koyarlar. başkan iyiydi hoştu orada gs şampiyonluğumuzu çaldı demeye getirince yazık mazık falan die yazamaz hiç bir gs.li. üstelik de bu forumda yazdırmam karşısında beni bulur.
Abi o kadar güzel anlatmışsın ki durum tam olarak bu asıl düşman gs inşallah toparlayamazlar.

Çevrimdışı ozgursum

@cursedofdragon

Alexis kalir , Tosic kesin gider diyemiyorum. Bizim o anki transfer butcemizle alakli. Eger cok butcemiz olmazsa kalir. Bunun disinda 1 kanat oyuncusu fazlamiz var zaten Ara geldigi icin. Kanat a oyuncu almamiz icin en az 2 kanat oyuncumuzu satmamiz lazim. Sosa ve Gomez gidecek gibi duruyor. Bunlarin da yerine yen transfer gerekecek. Kisacasi ben 4-5 transfer bekliyorum. Eger beklemedigimiz satislar olursa bu sayi artabilir.

Çevrimdışı ozgursum

Çağrı a1.1 milyon eder mi ne olursa olsun ismail ile 600 bin euro + 10 bin maç başı fazlasında bir sözleşme beni çok üzer mümkünse hiç uzatmayalım

Sen de ne yaptin ya 600 bin euro nedir :) Ortalama yerli oyuncu maaslarimiz 1.3 ile 1.6 milyon euro arliginda. Ayrica bu sezonki performansi ile diger yerlilerin altinda maas almasi adaletli olmaz. Ya sozlesme uzatmayacaksin ya da maas ortalamani vereceksin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 12:21:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün başkan bir yerli bir yabancı transferimiz bitmek üzere dedi.

Bunlardan biri istemesem de Ben Arfa, sona doğru geliyoruz. Diğeri Mehmet Topal.

Aynı zamanda Eren Albayrak ile prensip anlaşması var. İsmail yüksek rakam isterse Eren ile devam edilecek yerli rotasyonunda.

Duyduklarım bunlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunlardan biri istemesem de Ben Arfa, sona doğru geliyoruz. Diğeri Mehmet Topal.

Aynı zamanda Eren Albayrak ile prensip anlaşması var. İsmail yüksek rakam isterse Eren ile devam edilecek yerli rotasyonunda.

Duyduklarım bunlar.

marko marinde bizde oynamak istiyormuş nediyon çağrı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 12:25:16
  • Beşiktaş / Bodrum
marko marinde bizde oynamak istiyormuş nediyon çağrı :)

Kerim giderse çok da güzel olur :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozgursum

Duyduklarım bunlar.
Serhat Ulueren ozellikle , yani sozlesme imzaladiginiz ve aciklamadiginiz oyuncu mu var? diye sordu. Baskan da evet var dedi. Bence sona gelmek degil on protokol yapilmistir. Ben Arfa ile imzalandi soylentisi birkac aydir var ondan ben ona yordum bu aciklamayi. Eren in sozlesmesi bitiyormus ben bilmiyordum. O zaman baskan birakmaz bedava Eren i :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sen de ne yaptin ya 600 bin euro nedir :) Ortalama yerli oyuncu maaslarimiz 1.3 ile 1.6 milyon euro arliginda. Ayrica bu sezonki performansi ile diger yerlilerin altinda maas almasi adaletli olmaz. Ya sozlesme uzatmayacaksin ya da maas ortalamani vereceksin
oğuzhan,töre,olcay,cenk gibi oyuncular için tamam da ismail bu ayarda değil ve beni öldürüyor uzatmayalım

Duyduklarım bunlar.
bende gg ile anlaşmaya çok yakın olduğumuzu düşünüyorum veli ile yollar ayrılır mı sezon sonunda ?

Çevrimdışı OrhanAker

Duyduklarım bunlar.
Caneride kapatabilsek iyi olacak da :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben istemiyorum çağrı :D  :evillol:
Ben edin viscanın rotasyonda bulunmasını isterim direkt oynamasa da iş yapabilir

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Mehmet topalin bize gelecegini sanmiyorum , oyuncu gelmek istesede azizin egosu izin vermez , oyuncuyu tutmak icin rekor teklif yapar yine tutar.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Duyduklarım bunlar.

Eren Albayrak'ı nasıl buluyorsun? İstatistikleri iyi görünüyor ama hiç dikkatli izlemedim ben.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ben sezon sonu cok iyi alman transferleri bekliyorum , baskan gomezi elinde tutacak ve gomezi kullanarak getirebildigi milli takim arkadasini alacaktir,  yanliz gomez kalirsa cenk ne olur onu bilemiyorum ya cift forvet oynayalim yada gomez gitsin cenk cok begendigim bir oyuncu , oynama seklini kendime benzetiyorum hey gidi gunler

Çevrimdışı mylife1903

YUH ismail kim 2 milyon euro nere. bitti o gunler artik. nobrenin imza parasi aldigi, mustafa pektemek icin 4.5 milyon tabata icin 8.5 milyon bitti o gunler

ismailin ederi asgari ucret, sigorta ve akbildir. ustune de para vermesi gerekir, ne eurosu ne iki milyonu.

ayar oluyor boyle futbolculara, eyyy koybasi soyle menecerine haddini bilsin.

Tosic ne kadar aliyor, Necip ne kadar aliyor bu maaslar bana batmiyor. Gokhan Tore, Oguzhan, Kerim Frei, Quaresma dusunmuyorum bile ne aliyorlar. Gomez 3.5 aliyor 4 versinler, cenk 2 milyon euro alsin.

ismail ve pektemek once insaat A.S.ye sonra evlerine.

ismail yerine genc takimin sol beki cocuk ciksin oynasin, 2 milyon euroya bursadan o cocuk alinir emre.

2 milyon canere imza parasi verilsin, tamam. imaj transferidir.

Çevrimdışı mylife1903

Eren Albayrak'ı nasıl buluyorsun? İstatistikleri iyi görünüyor ama hiç dikkatli izlemedim ben.
ismailden iyi canerden kotu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 12:46:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Şener'in soldaki versiyonu. Hücumu iyi, bindirmeleri ve dengesi de iyi ama arkasını çok açık bırakıyor. İsmail giderse yedek olarak olur ama İsmail'in üstüne alınmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 12:47:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Mehmet topalin bize gelecegini sanmiyorum , oyuncu gelmek istesede azizin egosu izin vermez , oyuncuyu tutmak icin rekor teklif yapar yine tutar.

2 yıllık sözleşme veriyorlar sadece. Bizden 3+1 alıyor temel etken bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Şener'in soldaki versiyonu. Hücumu iyi, bindirmeleri ve dengesi de iyi ama arkasını çok açık bırakıyor. İsmail giderse yedek olarak olur ama İsmail'in üstüne alınmaz.

Anladım. Sağda Beck kalacaksa sol bekte arkasını açık bıraksa da senede 7-8 asist yapacak ofansif bir bek isterim ben. Caner gelse keşke ama pek ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

İsmail'den kötüsünü bulmak çok zor zaten. Ofansif bek, defansı zayıf deniyor adam seneyi 1-2 assistle kapatıyor. Nasıl ofansif bek anlamadım.

Çevrimdışı mylife1903

holebas`i alsinlar 2-3 sene oynar.

sol bek icin fazla kafa yormaya gerek yok. Ismail olmasin o bolge tamamdir, genc takimdan bir cocuk ve tosic yeter.

cok saglam bir stoper alinmali. iyi para versinler alsinlar. rodolfo bu yasta o sakatliktan sonra iyi vermez. Alexis, Marcelo var rodolfo iyilesir. milosevic takimda tutulur. caglar diye bir oyuncu gelecek diyorlar, genc cocuk gelsin, gorelim.

defansta 5 stoper olmali 4 az. buyuk takimin genis kadrosu olmali arka tarafta.

ortasahaya aras geliyor. Gokhan herhalde gidici. Atibanin yanina lazim bir adam cunku veli eskisi gibi degil. oraya genc bir cocuk alinabilir. Benim gonlumden gecen transfer atibanin komsusu michael bradley.

quaresma sosa tutulur, olcay var, oguzhan var belki bir yatirim transferi yapilabilir.
kerif frei gitmek istiyorsa satilsin, yeri dolar

ileride cenk ve gomez var bir tane daha genc bir cocuk buraya monte edilir. transfer sezonu kapatilir.

para sacmak istiyorsa baskan gitsin caneri, gokhan gonulu ve topali alsin iyi imaj yapar kendisi icin.

ayrica sistem onemli, Senol Gunes belki bilic benzeri sistem ile devam etmek istemiyor. o zaman daha cok adam gerekir. yok bu sistemle devam edecekse is kolay.

cok fazla kafa yoruyoruz bu transferdi oyuncuydu, hem satip, hem alip hem de borc odememiz lazim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi ismailden kötü az oyuncu vardır sol bekte ismaili seneye görmeyiz diye umut ediyorum
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 12:57:19 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 yıllık sözleşme veriyorlar sadece. Bizden 3+1 alıyor temel etken bu.
Caner kağıt üzerinde en iyi etki gösterecek transfer bence ama zor