Cocuk biraz alindi ama tepki normal, ben bir saygisizligini gormedim. Azinlik olarak yasamak zordur ben de azinlik mnsubu olarak yasiyorum bilirim. Bazen tepki gelecektir, empati yapacaksin, mecbursun.
Simdi herkesin besiktasli oldugu forumda, taktik bir hata yapti gsli arkadasimiz, bilerek veya saygisizca isteyerek yaptigini dusunmuyorum, genc bir cocuk bilmeden elestirdi baskani.
Bence uyeligi silinmesin, burada bir gslinin olmasi genc ve militan besiktasli arkadaslarimizin diger takim taraftarlarina limitsiz giydirmesine fren olur.
Lonewolf kardesim tepki normal, once biz bir gomelim baskani sonra sen ustune kum atarsin ama once sana kimse baskanin mezarini kazdirmaz. Nefeslen biz bir gomelim hele.
Simdi konuya gelince, baskan benim sinirimi tepeme cikariyor yahu konusma her kanalda. Gsli cocuk dogru diyor, bu sene sampiyonluk giderse herkes baskana giydirecek. Takimla ilgilenmedi, takimin havasini bozdu, insaatla ugracagina federasyonla ugrassaydi, ortami gereksiz gerdi, bunlar soylenecek.
Simdi baskani da anliyorum. 4 sene once arayip, sormayan (
Hakaret Yasak)₅ basin mensuplari, sereflileri varsa tenzihnederim, simdi devamli baskanin pesinde, biraz kibire yenik dustu baskan, gunahsiz kul olmaz.
Programi izlemedim ama bu kadar kalitesiz bir herifin karsisina cikmasini ben istemezdim.
Turk futbolunda son 20yilda bir onceki 20lik dilimde oldugu gibi bir suru pislik dondu. Ben sadece sebebini anlayamiyorum, neden bizim camia. Adamlar kulubu kapatip gidecegimizi falan mi dusunuyor nedir?
Konu dagildi, baska basliklara yoneliyorum sizler uyurken. Ismail'e sarki buldum bu arada youtubedan. Bu youtube ne guzel seymis, ne arasam buluyorum.