Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hehe yapmayin yahu. Caner
Candir candir. Cocuk olumune besiktasli, fbli karisindan koptu geliyor.

Topal desen fanatik besiktasli cocuk agliyor alin beni alin beni. Gsde oynarken besiktas macinda penalti bile yaptim, diyor. Fbde oynarken de yaptim fa$o hakem vermedi diye de ekledi hatta.

Gokhan gonul ise militan besiktaslidir. Kartal dovmesi var, besiktas sevgisini vicidina edeleli vicciduna(ferishtah yenge tonlamasi) kazitmis bir nefer. Amcasinin oglunun kayinbiraderinin komsusunun soforu bizim komsunun bir arkadasinin kizinin dagmadiymis. Acayip besiktasli cocuk fbyi iceriden yikacam bu sefer, diyor dedi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beşiktaş yönetimini bombalarım

3+1 gökhan la anlaşmak nedir??? 35 yasına kadar ne yapayım ben bu çirkef takımın oyuncusunu?? ben onun formasını kanırta kanırta yediririm laynnnn :akuma: :akuma:

ben napayım topal denen ahlaksız adamı?? dembaba yaptıklarını unutmadım,,,

beni o çirkefliğiyle bütün maçta kendisine ve takımına sövdürten caner denen adamı ben takımda ne yapayım

kısacası o takımdan gelecek hiçbir oyuncuya olumlu değilim gelirse takıma ürün destegi olarak sıfır sayıylada 0 destegim olur....

tabiki protesto ve yorum bombardımanımda cabası,, bıktırana kadar...

üzülerek söyleyim onların gelmesine olumlu bakan yorum yapan arkadaslarımı burada engellicem çnk hakikaten cok hassas oldugum bir noktadır ismi önemli değil kim buna olumluysa engeli yer...

ciddi olarak bu konuda kendimce yaptırımım budur:((
ozan abi sinirlenme gerçeklik payı yok bence kafaları karışsın işte adamların bu saatten sonra bize gelmez o oyuncular  :)

Oğuzhan Özyakup hakkında da algı operasyonu yapmaya başladılar ...
en son yapacakları oyuncu ozi bu takımda 2018'e kadar sözleşmesi var olmasa da kötü fenere neden gitsin  :D

doğru kulüp yapılanması ile evet mümkün yoksa lobi falan yapamayız...
aynen abi mevcut düzen ve iktidar yapısıyla çok çok zor

Çevrimdışı tuncaboylu

daha dur, serkan kırıntılı lar , emreler , selçuk şahin ler , aykut kocamanlar piyasaya çıkmadı...

dediğin gibi 24 puana odaklanmak lazım

Beyler, bu teorilere odaklanmayın.

Serkan Kırıntılı Avrupa Şampiyonası'na gitmek için kendini yırtıyor, Fenerbahçe maçında üstüne düşeni yapmazsa hayallerinde görür.

Aykut'un da garezi var Fenerbahçe'ye.

Ha siz yine o yatacak bu yatacak söylentisi çıkarın sosyal medyada, daha hırslı oynarlar. Ama Konya'nın Fener'den alacağı 3 puan var, size söyleyeyim. Berabere bile kalamaz Fenerbahçe Konya'da.

Çevrimdışı ozan062

ozan abi sinirlenme gerçeklik payı yok bence kafaları karışsın işte adamların bu saatten sonra bize gelmez o oyuncular  :)
 en son yapacakları oyuncu ozi bu takımda 2018'e kadar sözleşmesi var olmasa da kötü fenere neden gitsin  :D
 aynen abi mevcut düzen ve iktidar yapısıyla çok çok zor

yav düşününce bile sıyırıyorum  :bur2: :bur2:

çnk hep derim kendime ve çevreme ,, iyiki böyle oyuncularımız yok diye ahanda bizle anılıyorlar

algı malgı dinlemem çnk bu konuda en beceriksizi biziz :)) zaten bunuda farkındaysanız mporxden değil bizim kaynaklar söylüyor yani gerceklikle alakası yok,,, ama derdirtiyorlar işte bunu sevmedim....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Telefonun sarji bitiyor yirttin ismail koybasi, seni de insaata transfer Edecektim pektemekle beraber.

Yapmayin arkadaslar ne demek fb camiasi karissin falan filan.

Duyumlarimizi soyluyoruz. Adamlar istiyor gelmek, hani bir nevi adamin gol diyor, meselesi.

Azizsilinden gina gelmis. Gokhan gonul biktim, bunyem kaldirmiyor derken caner bagisiklik kazandim bana islemiyor diyormus mehmet topal ise besiktas besiktas diye sayikliyormus kamplarda hatta bir gece vitor efendi uyandirmis demis aferin gol attin herhalde besiktasa demis, topal heee herrr, demis gecmis.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan Özyakup hakkında da algı operasyonu yapmaya başladılar ...

Oğzuhan'ın kafasını karıştıracağım derken, kendi futbolcularının kafalarını karıştıracaklar.

Diego, Mehmet Topal falan benim yerime oyuncu mu alınacak diye düşünecek.
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 16:32:15 Tolga ]

Çevrimdışı Alper1903

Oğuzhan'ı alamaz fener de, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal ciddi olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Telefonu sarja taktim, obur aygiti aldim yandin simdi ismail.

Ismail ve pektemek ricaro firmasina gitmis arkadaslar yedek kulubesi dizayniyla ugrasiyorlarmis.

Oguzhani nereye aliyor fener, yavas alsin. Bu pis isleri aziz yildirim yapiyor. Aynisi ardaya yapmisti.

Ulan nasil bir kibirdir, nasil bir dev aynasidir bu. Turkiyede iki yerde var bu aynalar biri ankarada, biri istanbulda.

Çevrimdışı can1903

Caner ve Topal gelmez buraya. Avrupa yaparlar.

G.G olabilir. Oğuzhan fenere gitsin balkondan atlıcam usjfujsf cahil bu fenerliler ya
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 18:07:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhan ve Fener mi  :kop:

Sözleşmesi biten İsmail'i yazsalar daha inandırıcı olurdu. Caner ve Topal'a karşı haber yapacağız diye saçmalığın dibine vurmuşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

G.G olabilir. Oğuzhan fenere gitsin balkondan atlıcam usjfujsf cahil bu fenerliler ya

Can1903 yapma arkadasim onlar avrupa derken bizim yakayi kast ediyorlar. Cok kalpten besiktasli cocuklar ikiside. Hele caner bir efendi cocuk ki saha disinda taniyamazsiniz, butun sulalesi besiktasli, cocugun koyunde imam siyah-beyaz boya almis, transfer bittiginde caminin kaldirimini boyayacakmis, herkes bekliyor.

Simdi fenerliler istedigimkadar inanmasin bu cocuklar mutsuz, mutlu ve huzurlu olacaklari bir avrupa takimina gidecekler. Adam fbli karisini bosadi yahu, besiktasa gelmek icin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Can topalın bence avrupaya gidebileceğini pek sanmıyorum oğuzhan fenere gitsin ben malım diye bağıra bağıra gezerim

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Can1903 yapma arkadasim onlar avrupa derken bizim yakayi kast ediyorlar. Cok kalpten besiktasli cocuklar ikiside. Hele caner bir efendi cocuk ki saha disinda taniyamazsiniz, butun sulalesi besiktasli, cocugun koyunde imam siyah-beyaz boya almis, transfer bittiginde caminin kaldirimini boyayacakmis, herkes bekliyor.

Simdi fenerliler istedigimkadar inanmasin bu cocuklar mutsuz, mutlu ve huzurlu olacaklari bir avrupa takimina gidecekler. Adam fbli karisini bosadi yahu, besiktasa gelmek icin
Hahaha koptum abi jsufjsufsf  :evillol: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Can topalın bence avrupaya gidebileceğini pek sanmıyorum oğuzhan fenere gitsin ben malım diye bağıra bağıra gezerim

Oğuzhan fenere gitsin 3.kattan atlamazsam adam değilim

Çevrimdışı mylife1903

Bu iyi, kotu, cirkin tayfasindan biri besiktasa gidecek, diye korkudan uyuyamayan fbliler var yahu.

Fotosoku guzel bir arkadas yapsa ya iki dakikada

Kotu caner
Iyi gonul
Cirkin topal

Oylama yapsak!

Çevrimdışı mylife1903

Uleeeeennn cok keyfim yerinde bugun, basima bir is gelecek. Hayat felsefemdir cok gulen, cok aglar bir besiktasli olaraktan.

Tangaz reis nerde yahu keyfi cikmiyor muhabbetin.

Bu youtube ne harika birsey ne arasam buluyorum.

Ahanda turk futbolundan mazlumu getirin bana gol sevinci.

Çevrimdışı cursedofdragon

kaju reyiz erdal torunoğulları gökhan gönül ve topal'ın menejeri ile görüşüyor  :D

Çevrimdışı Alper1903

fb'yi hiç tanımayan birine anlatmam gerekse bugün yaptıklarını göstermem yeter. Algı yapalım dediler eline yüzüne bulaştırdılar. Başka adam bulamamışlar, Oğuzhan diyorlar :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

30-35 milyon euroya baris icinde cozulur bu is. Naninaniyi 20ye satmiyorlarsa, oguzhana 35 verecekler. Ben kendim gidip hediye paketi yaparim oguzhani.

Çevrimdışı Scout

kaju reyiz erdal torunoğulları gökhan gönül ve topal'ın menejeri ile görüşüyor  :D
Caner Erkin ve Mehmet Topalın Menajeri
Pika Pika

Çevrimdışı Scout

30-35 milyon euroya baris icinde cozulur bu is. Naninaniyi 20ye satmiyorlarsa, oguzhana 35 verecekler. Ben kendim gidip hediye paketi yaparim oguzhani.
Taraftar Karşılaması İle Yollarız Oğuzhanı  :lol:
Pika Pika

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Caner Erkin ve Mehmet Topalın Menajeri

Dosta guven dusmana korku salan bir kare. Fbliler cildiriyordur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 18:33:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Caner, Topal ve Gönül ile ciddi şekilde görüşülüyor, önce Fener palavralarını yemeyin menajeri devamlı görüşme ve pazarlık halinde.

O korkuyla Oğuzhan'a sarmışlar :D

Devamlı milli, hücumcu dedikleri beklerini ellerinden alalım da aynı Rıdvan biraz da bizim için aynı methiyeleri dizsin bakalım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Transferler gerçekleşmeyecek olsa bile böyle görüşmeler yapılması kalan 8 haftada iyidir Fb'liler çıldırır baya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...