Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309683 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

gökhan beşiktaşlı zaten caneri bilmiyorum aklını çelebiliriz :)

esas caner fanatik Beşiktaşlı, kendisinin fanatik Beşiktaşlı olduğunu öğrenen fenerli asena boşanalım caner demiş caner de ...... git asena demiş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı DOĞAN

Bi ara çağlar soguncu mevzusu vardı altınordu anlaşamadık diye açıklama yaptı yanlış hatırlamıyorsam ve kapandı mevzu illa yerli ve genç bir stoper alacaksak bence Ahmet çalık daha doğru olur
Ankaralı olduğumdan mıdır nedir baya seviyom ben bu arkadaşı. bi gelse 10 yıl o mevkiyi tek başına kapatacakmiş gibi bi aurasi var sözleşmesinde sezon sonu 1 yıl kalıyor yanlış hatirlamiyorsamda 2-3 yıllık süper lig tecrübesi de var deli iboyuda araya sokup almak lazım.Takip eden iyi kötü değerlendirecek yorumlayacak biri varsa çok makbule geçer

Çevrimdışı tangaz

Bi ara çağlar soguncu mevzusu vardı altınordu anlaşamadık diye açıklama yaptı yanlış hatırlamıyorsam ve kapandı mevzu illa yerli ve genç bir stoper alacaksak bence Ahmet çalık daha doğru olur
Ankaralı olduğumdan mıdır nedir baya seviyom ben bu arkadaşı. bi gelse 10 yıl o mevkiyi tek başına kapatacakmiş gibi bi aurasi var sözleşmesinde sezon sonu 1 yıl kalıyor yanlış hatirlamiyorsamda 2-3 yıllık süper lig tecrübesi de var deli iboyuda araya sokup almak lazım.Takip eden iyi kötü değerlendirecek yorumlayacak biri varsa çok makbule geçer

cavcava para kazandırmayalım artık en son pektemeki aldık sonuç ortada  :dont:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

cavcava para kazandırmayalım artık en son pektemeki aldık sonuç ortada  :dont:

Genclerbirliginden gelip faydali olmus olan var mi?

Benim hatirladigim ilk futbolcu kucuk aliydi genclerden. Ilk milyarlik futbolcudur kendisi. 1 milyar 50 milyona almistik.

Vallahi hatirlayamadim genclerden gelip bizde faydali olani.

Çevrimdışı tangaz

Benim hatirladigim ilk futbolcu kucuk aliydi genclerden. Ilk milyarlik futbolcudur kendisi. 1 milyar 50 milyona almistik.

bende aynı şeyi yazacaktım ama üşengeçlik yapmıştım uzun yazmaya gençlerden gelip başarılı olan oyuncumuz hiç olmadı. küçük ali (günçar) iyi sahiplenmişti formayı ama yetenekleri sınırlıydı. kaldı ki pektemek bile yeterli referans.

Çevrimdışı mylife1903

Genclerden alinacak adam ilhan cavcav aslinda. Transfer komitesinin basina alacaksin. Oguzhani 50 milyona fb ye gokhani 40 milyona gsye satar.

Çevrimdışı tangaz

Genclerden alinacak adam ilhan cavcav aslinda. Transfer komitesinin basina alacaksin. Oguzhani 50 milyona fb ye gokhani 40 milyona gsye satar.

pektemeki de ts.ye satar mı  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 20:17:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ahmed Hassan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kaan Dobra Gencler miydi Kocaeli miydi

Çevrimdışı tangaz

Ahmed Hassan.

ahmet hassan vasat bir adam dı fiziken sıfırdı. avrupa maçında taç çizgisinde jaap stam'a çarpıp taca çıkmışlığı var  :D

Çevrimdışı tangaz

Kaan Dobra Gencler miydi Kocaeli miydi

Dobrovsky Kocaelispordan gelmişti. 100 yılda cavcava pardon gençlere 40 metreden çakmıştı ondan dolayı sana gençleri çağrıştırmıştır  :D

Çevrimdışı tangaz

ahmet hassan vasat bir adam dı fiziken sıfırdı. avrupa maçında taç çizgisinde jaap stam'a çarpıp taca çıkmışlığı var  :D

tam olarak taç çizgisinin 3 metre içinde çarpıp 5 metre dışına çıkmıştı. 3+5=8  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Dobrovsky Kocaelispordan gelmişti. 100 yılda cavcava pardon gençlere 40 metreden çakmıştı ondan dolayı sana gençleri çağrıştırmıştır  :D

Aynen abi kameramanin da yuzunu patlatmisti bi kere gidip ozur de dilediydi sonra :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi güzel noktaya değindin bizim eldeki çürük,çarık kısmını elden çıkarmamız lazım pektemek,veli, serdar,ismail bunlardan kurtulmak lazım ismail ve serdarla sözleşme uzatmayalım pektemek ve veliyide satalım pektemeği 1000 euroya satsak sevinirim
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 20:33:58 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen abi kameramanin da yuzunu patlatmisti bi kere gidip ozur de dilediydi sonra :D
2 tane atmıştı sanırım o zaman ersun yanal vardı gençlerde delik deşik etmiştik be

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 tane atmıştı sanırım o zaman ersun yanal vardı gençlerde delik deşik etmiştik be

Çevrimdışı LuceGel

Fenerin boşa çıkacak Gökhan Caner Topal gibi adamlarına salça olma işini çok sevdim gelirlerse fenevde huzursuzluk olur gelmezlerse yine mikserlik olur taraftar çıldırır aziz köpürüyordur şimdi  :icool:.Gelmezlerse fiyatları nerden baksan 2 misli artmıştır fener için.Fenerde mecburen oynayan Beşiktaşlı futbolcu kardeşlerim yuvaya dönün şikesiz şampiyonluk görün jübile yapmadan  :super:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Pektemeki cavcav degil mendes bile satamaz be abi. Bir ihtimal pascal noumanin kocakari bir meneceri vardir chantal belki o bir iskoc kulubune sokusturabilir. Forest gumpin anasi foresti okula kayit ettirmisti ya o sekil

Çevrimdışı mylife1903

Fenerin boşa çıkacak Gökhan Caner Topal gibi adamlarına salça olma işini çok sevdim gelirlerse fenevde huzursuzluk olur gelmezlerse yine mikserlik olur taraftar çıldırır aziz köpürüyordur şimdi  :icool:.Gelmezlerse fiyatları nerden baksan 2 misli artmıştır fener için.Fenerde mecburen oynayan Beşiktaşlı futbolcu kardeşlerim yuvaya dönün şikesiz şampiyonluk görün jübile yapmadan  :super:

Rustu bile futbolu birakmadan bir turkiye kupasi goreyim, diye besiktasa gelmisti hahaha

Çevrimdışı mylife1903

Yuzuncu yilin kilit oyuncusuydu kaan. Cok severim bu tip futbolculari. Viscayi benzetiyorum gencligine.

Gol atip sevinemeyen futbolculardan biridir ayrica.

Mesela koray fbye 4. Golu atip bir turlu "sus" isareti yapamamisti heyecandan ama tam seref tribunun onunde kayip, actim bacaklarimi dizilerini fb seref tribunune hatirlatmisti.

Çevrimdışı DOĞAN

Benim demek istediğim çağlar yerine Ahmet daha derli toplu ve tecrübeli yaslarida aynı sureklide gündemde tutuluyor çağlar  ayda bir haberi var 2 sine bakınca Ahmet daha düzgün gibi geldi

Çevrimdışı tangaz

100.yıl da yabancı kontenjanını firesiz kullanmıştık. cordoa dobra ronaldo zago gunti pancu hepsi de winner adamlardı. bana böyle transferlerle gelin. hatta yabancılar hep böle winner tecrübeli 28-32 yaş aralığında olmalı winner gençler gelmeyeceğine göre böyle bir transfer politikası izlemeliyiz...

Çevrimdışı can1903

@can1903 şunu Beşiktaşlı taraftarların gelecek yıl için paylaştıkları 11 diye yaymaya çalışın bakalım biraz karışsın ortalık
@Çağrı tamamdır hocam. Bu arada Dede yine orada Mayke eksik :) Hücüm hattını beğenmedim Bi adet Robben alalım oraya yada Ben Arfa  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Scout

Bu Spiker Ne Saçmalıyor 360 tv de
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Başkan niye Galatasaray'a giydirioyr ya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..