Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306261 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bakın aslında simdiye kadar biz tffyide hakemleride ve en onemlisi rakipleride devirerek geldik demekki oluyormuş

yani zor yani imkansızı basarmıyoruz iyi oynadıgın zaman basarının yolu seni buluyor... biz rakip oyun oynuyor desek bile yani işler çeviriyor desekde biz onlarıda yeneriz kendimize güvenelim

rakipten bir fazla gol atman sana ligi kazandırıyor bunu bilelim unutmayalım lütfen sene sonuda acil olarak oyuncu değerlendirmesi yapalım ve kötü yetersiz olanlarla yolumuzu kesismemek üzere
ayıralım
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 20:06:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ligi adamlar kurmuşlar kafalarında.Ama planları suya düşecek.Biz şampiyon olacağız.

Kimse Beşiktaş'tan büyük değil.
Eze eze..

<--------
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

(Hakaret Yasak)₅ civcivler resmi açıklama yapmışlar gs tv.nin yayınına sallıyorlar bizim başkana da kel alaka konuşuyor die giydirmişler. şu şerefsilerin haddini bildirecek bir yönetici yok mu? yönetim kurulunda 10 tane adam her maç biri giydirse ceza alacak sertlikte zaten sezonu bitirmeye 8 maç kalmış her maç giydirmeli yönetim maç önü ve maçsonu... mesela bu hafta erdal öbür hafta metin diğer hafta bir başkası bunun planı yapılıp uygulanmalı başkan ve ANÇ ise masa altından çalışmalı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, elbet şerefli oyun, hakkıyla kazanmak şikenin ve her türlü kumpasın üstesinden gelecek !

Çevrimdışı sallapati

(Küfür Yasak) civcivler resmi açıklama yapmışlar gs tv.nin yayınına sallıyorlar bizim başkana da kel alaka konuşuyor die giydirmişler. şu şerefsilerin haddini bildirecek bir yönetici yok mu? yönetim kurulunda 10 tane adam her maç biri giydirse ceza alacak sertlikte zaten sezonu bitirmeye 8 maç kalmış her maç giydirmeli yönetim maç önü ve maçsonu... mesela bu hafta erdal öbür hafta metin diğer hafta bir başkası bunun planı yapılıp uygulanmalı başkan ve ANÇ ise masa altından çalışmalı...

aynen.. 8 hafta maç önü maç sonu kurgulanmalı.. kim konuşacak ne diyecek diye

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

A sporu acin bizim eski yonetici var cok guzel konusuyo

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ALDENYX

yanliz bizimde manyak sesimiz çıkmaya başladı adamların oyununu bir bir ekarte ediyoruz... eğerki 6 nisana maçları alınırsa 7 günde 3 maça çıkacak fb ikisi deplasman birtek osmanlı içerde konya gs osmanlı..bu üç maçtan kesin puan bırakırlar.... biz ne yapip edip puan kaybetmemeliyiz...herşey bizim elimizde :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Aziz yildirim kim boyle bi aciklama yapiyo diyo, Besiktas 8de 8 yapicak sampiyon olucak insallah dedi

-Mustafa Kemal Atatürk

Yetti artik bu kadar sene hakkimizi yediginiz, artik gozumuz acildi sampiyon olucaz kanirta kanirta!

-Mustafa Kemal Atatürk

Erol Kaynar iyi Besiktasliymis gercekten guzel savunuyo bizi

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Mac oynansaydi kalan 8 Mac'ta 1 Maglubiyet Hakki kazanacaktik belki. Simdi bütün Maclari kazanmaya zorlamak istiyorlar bizi. Ve bunu da engellemeye calisiyorlar.

Çevrimdışı sallapati

Mac oynansaydi kalan 8 Mac'ta 1 Maglubiyet Hakki kazanacaktik belki. Simdi bütün Maclari kazanmaya zorlamak istiyorlar bizi. Ve bunu da engellemeye calisiyorlar.

aynen katılıyorum.. bizi 8 de 8 e mecbur ediyorlar

Çevrimdışı heart

Arkadaşlar sakin kalmaya çalışalım. Beşiktaş sahaya çıkıp hakemide yenmek zorunda. Zaten beşiktaş, beşiktaş gibi oynasın kazanamayacağı maç yok.
Taraftar olarak bizim üzerimize düşen tek konu takıma her yerde sahip çıkmak.
Son yaşanan olaylardan sonra biraz sakin olmalıyız. İçimizdeki ateşi şampiyonluk gününe kadar saklayalım. Artık zaman beşiktaşın zamanı.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Zlatan gelmiyomuş antalyaya olaylara bak :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

bir fb uğruna ülkeyi düşürdükleri duruma bak arkadaş

Çevrimdışı iilkerr

iki maçımız ertelendiğinde psikolojik üstünlük diye ağzını sallayan fenerliler bu gün neredeler merak ediyorum. biz önümüzdeki maçların tamamını kazandığımız taktirde şampiyonuz beyler bilmem farkında mısınız. hakemler bizi doğruyor hem fikiriz. ama takım hakemi de üstüne koyup yeniyo. bunu yaptığımızda zaten kimsenin puan kaybına bakmayacaz. şu dakikadan sonra kötü oyunu kimse kabul edemez. penaltını mı vermiyor. basa basa atacaksın. olmayan ofsayt mı veriliyor sahada baskını yapacaksın. yazın avrupa şampiyonası var. statsız şampiyon olan bir takımın oyuncuları oraya nasıl bir prestijle gideceklerinin umarım farkındadır. gerekirse son 4-5 maçta takımı kampa sokacaksın,  haberlere bakmasını yasaklayacaksın. maçını oynayıp parasını alan profesyoneller gibi davranmaktan ziyade, birlik beraberlik, kardeşlik, takım gibi manevi yönlerini yükseltecek şekilde motive edeceksin. teknik taktik zaten var. iş bu durumdan sonra maneviyata, ruha bakıyor. Gaza geldim :D

Çevrimdışı 38life

Zlatan ile görüşme yapılacak deniyordu...

Çevrimdışı iilkerr

Zlatan ile görüşme yapılacak deniyordu...

gelmemesine hiç şaşırmamalı. dün millet dışarı çıkmadı kendi ülkemizde, vatandaş olarak biz bu haldeyken başkalarının gelmemesine kızmaya hakkımız yok. güzelim ülkeyi bu duruma sokan başından ayağına kim varsa allah belalarını versin. yazın şampiyonada milli takıma çok tepki gösterecekler demedi demeyin. gurbetçilerimizin işi zor. Allah yardımcıları olsun

Çevrimdışı Kalyoncu

Ntvsporun haberine göre galatasarayda 28 nisanı istiyomuş bunlarda kafa yok harbiden diretsene mağdur olan sensin nisanın ilk haftası oynayacam diye

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

deplasman maçlarından çok iç saha maçlarımızdan korkuyorum yemin ederim  :D O yüzden mabedimizi bir an önce açmalıyız..
Bursa maçıyla açılmasına karşıydım fakat bu saatten sonra eksik meksik bakmadan açmalıyız çünkü bu olaylardan sonra 8 de 8 yapmadan bize şampiyonluğu bırakmazlar Aziz kudurdu çünkü.
Geçen sene son maçlarda Azizin primlediği rakiplerimizi hatırlıyorum da özellikle Antep maçında çıldırmıştım.Bakın bu sezonda aynısını yapmaya çalışacaklar zaten son 2 maçta bizi günahı kadar sevmeyen Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek'i vermelerinden belli.Özellikle Tolga Özkalfa çok önemli bir maçımıza atanabilir, Bülent ve Hüseyini yendik ama Tolga çok değişik ya.Onu nasıl atlatıcaz onun planlarını yapmalıyız.
Vay arkadaş resmen rakipten çok hakemden korkuyoruz bizi bu duruma düşürdüler  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

28 nisan bize yarar... gs yenerse önümüz açılır... fb haksızlıkla yenerse 8 mayısta GS_BJK var...

Çevrimdışı sallapati

deplasman maçlarından çok iç saha maçlarımızdan korkuyorum yemin ederim  :D O yüzden mabedimizi bir an önce açmalıyız..
Bursa maçıyla açılmasına karşıydım fakat bu saatten sonra eksik meksik bakmadan açmalıyız çünkü bu olaylardan sonra 8 de 8 yapmadan bize şampiyonluğu bırakmazlar Aziz kudurdu çünkü.
Geçen sene son maçlarda Azizin primlediği rakiplerimizi hatırlıyorum da özellikle Antep maçında çıldırmıştım.Bakın bu sezonda aynısını yapmaya çalışacaklar zaten son 2 maçta bizi günahı kadar sevmeyen Bülent Yıldırım ve Hüseyin Göçek'i vermelerinden belli.Özellikle Tolga Özkalfa çok önemli bir maçımıza atanabilir, Bülent ve Hüseyini yendik ama Tolga çok değişik ya.Onu nasıl atlatıcaz onun planlarını yapmalıyız.
Vay arkadaş resmen rakipten çok hakemden korkuyoruz bizi bu duruma düşürdüler  :evillol:

aynen katılıyorum..iç saha maçlarında takımımız daha gergin oluyor...

Çevrimdışı pascal26

Sağdan topla soldan topla bu lig karakolda bitiyo :)

Ya biz son haftan bir veya maksimum iki hafta önce şampiyonluğu ilan ederiz. Veya son haftaya kalır kıyamet kopar, öyle görünüyor.

Ben fb karşısında en çok önümüzdeki hafta Osmanlı'ya güveniyorum. Yoksa Emrelerin Bekirlerin Aykutların Serkanların durumu malum.