Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306296 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Rahat olsun. Delarg'li, Aminu'lu, Ndiaye'li, Lawal'li, Rusescu'lu Osmanli bunlarin anasini agalatacak hizli ataklariyla.

Galatasaray'in lobisi Fener'den buyuk. Asla FB'nin TT Arena'da kupa kaldirma ihtimaline izin vermezler.

Çevrimdışı firewater

buyrun işte her şey ortada... o maç kesin bizim gs maçından sonra oynanacaktır...
amaç febeye toki de kupa kaldırtmak ya da yarışı son 2 haftaya taşıyıp ligin formda takımları osmanlı ve konyanın bizim maçlarda asılmasını sağlamak  :akuma:

8DE 8 YAPACAĞIZ başka yolu yok

Abi ben bi ara ümidi kesmiştim ama neyseki takım toparlandı. son iki maçtır hakemide yeniyoruz. Zaten eyyamcılık yapacak hakemde kalmadı bize verecekleri. kalan maçlarımızı kazanarak gideriz ama aynı şeyleri vitor için söyleyemem. Piskolojik baskı altında olan kendisi şimdi. Hemde azizin piskolojik baskısı :) :) :)

Azizin kabadayı tavırları bunlara 2 kere şampiyonluk kaybettirdi vir kerede kılpayı kazandırdı ondada şampiyonlar liginden men yeyip parasını kullanamadılar. Dünkü tvlerindeki o görüntü azizin yine takımın her işine karıştığının net ispatıdır ve bu bizim için avantaj.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilinen bir şeydi zaten..salaklar kanıtlamış oldu.Ulan onca şeye rağmen it gibi korkuyorlar..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafaları da çalışmıyor sığırların.

O hafta Türkiye Kupası yarı finali 2. maçları var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Derbinin GS - Beşiktaş maçından sonrasına ertelenme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Öyle birşey yapamazlar.

Zaten imkansız, Türkiye Kupası maçları var.

Çevrimiçi murat baltacı

Ortalık çok karıştı aziz zaten suyu bulandırmak istiyodu kaostan besleniyo (Hakaret Yasak)₅ bize sardı gs ye sardı karşılık bulamadı oda biliyo işinin zor olduğunu takımının top oynamadığını onu asıl kudurtanda başımızda Şenol hoca gibi kurt birinin olması ve takımımızın tecrübelenmiş olması geçen seneki takım ve hoca olsa biz karadenizden lider dönemezdik.

Saha dışındaki tüm etkenleri lehine kullanıyo hakemleri,tff yi,mhk yi bağlamış ama elinden gelen bu kadar biz puan olarak öndeyiz ne yaparsa yapsın biz kayıp yaşamadığımız sürece şampiyon olamaz. Son kozunuda derbiyi erteleterek kullandı olası bi yenilgi ve dört puanlık fark feneri dağıtacaktı aziz dağılmayı engelledi ilerisi için öyle böyle yürütecek takımını.

Bundan sonra çok uyanık ve birlik olmalıyız özellikle yönetimin hakem faktörüne el atıp mete kalkavan gibi art niyetli olmayan hakemleri maçımıza istemesi lazım takım iyi çok abartılı hakem hataları olmazsa tüm maçları kazanırız biz dağılmazsak Şampiyonuz ama bu şampiyonluk öyle böyle değil hem feneri hem gs yi taca atıp üç beş seneye damga vurabiliriz o yüzden mümkün olduğunca birlik beraberlik sağlamalı takıma destek olmalıyız kenetlenmeliyiz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı firewater

Birde şuan ki canlı yayınlanan futbol aş toplantısı var. Niye buna aziz efendi katılmıyor?

Hiç birşey anlamadım bu A.Ş. olayından. Firmalar parasını çeviremeyip batma noktasına gelince dışarıdan danışman alır, o danışmanda firmadan 5-10kişi çıkarır yenilerini alır orayla burayla oynar 6-8ay parasını tıkır tıkır alır sonrada olmuyor bu iş der kaçar yada patron kovar ya aynı o hesap gibi geliyor bana.

Çevrimdışı kartalpençesi

Zaten imkansız, Türkiye Kupası maçları var.
fenerin fikstürü. 8 mayısta Beşiktaş gs maçı var ondan önceye alabilirler.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 14:46:55 kartalpençesi ]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı RevivaL

Sövsem bir dert sövmesem ayrı dert

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdemm

Arkadaşlar AY daha önce de kulüpler birliği toplantısına gitmiyordu ama
bugün böyle bir ortamda derbi de iptal edilmişken ertesi günü CB ile yapılacak toplantıya gitmemesi
sembolik anlam taşır sosyal medya hesapları, haber siteleri buradan da yürüyebilir...  :lol:
"AY CB nı bile takmadığını gösterdi" vs.. artık yaratıcılığa kalmış..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

bizim taraftarta paranoya yapmayın diyor.

Aziz Yıldırım bunları yapacak aylar önce yazdım. Fakat taraftar ve camia bunun psikolojisine girerse zaten kaybeder... Bir daha bana cevap yazacaksan direkt yaz, her iletiyi okumuyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer bu maç 32.haftadan sonraya alınırsa hiçbir açıklaması olamaz 2 ay sonraya ertelemenin avrupa maçı yok bir şey yok

Çevrimdışı 38life

Mart ayı başında bir tahmin yapmıştım. Beşiktaş tahminlerim tuttu ama fener tahminim Akhisar maçı nedeniyle tutmadı :)

Şimdi de Nisan ayı için bir tahmin yapıyorum bakalım tutacak mı :)

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 15:29:58 38life ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

İnanılmaz, ilk defa böyle bir şey görüyorum.. :bandit:

Çevrimdışı ZORBEY

Twitter'da yerinizi alın, süper kaos olacak  :biggrinking:

ilhan ekşioğlunu son 1 haftadır bombardumana tuttum sanırım fitili ben ateşledim:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı cursedofdragon

Aziz Yıldırım bunları yapacak aylar önce yazdım. Fakat taraftar ve camia bunun psikolojisine girerse zaten kaybeder... Bir daha bana cevap yazacaksan direkt yaz, her iletiyi okumuyorum.

Birşeyin psikolojisine girdiğimiz filan yok olayların farkındayız ses çıkartalım diyoruz adam ts'nin elinden kupayı aldığında gizli gizli yapıyordu şuan herşeyi açık açık yapılıyor.

Adam bana söz verdiler sözlerini yerine getirecekler onlar anlar diyor açık açık bunu konuşmayalım mı dillendirmeyelim mi ?

Maçın saatini tarihini adam karar veriyor bu video'yu paylaşmayalım mı ?

Futbolcular hakemlere rağmen maçlarını kazanarak üstlerine düşen görevi yerine getiriyorlar.

Biz taraftar olarak bu yapılan aymazlıkları dile getiriyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@38life öldürmüşsün feneri o kadar puan kaybetmezler gerekirse hakem atar bir tane  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat baltacı

Derbi nasılsa hafta içi oynanacak iki takımda avrupadan elenmiş niye ileri tarihe atıyolar milli maçlardan sonraki hafta içi oynat kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. fener için ne kadar geç oynansa işine gelir ama gs nin gelmez lige lavlu atmak üzereler bizim maça kadar gs bitmiş olur fenerde bunun peşinde lig sonuna doğru oynayıp hem bitik gs yi yenmek hemde gs ye bak bizden sonrada Beşiktaşla oynayacaksın maçı satma demeye getirecek.

Türkiye kupası maçının olmadığı ilk hafta içi oynanmalı derbi ötesi ligi tehlikeye sokar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

@38life öldürmüşsün feneri o kadar puan kaybetmezler gerekirse hakem atar bir tane  :evillol: :evillol: :evillol:

Konya ve Osmanlı maçlarında bence puan kaybetmeleri deği puan kaybetmemeleri anormal olur. Hakem faktörü tabi farklı bir olay ben onu hesaba katmıyorum bu tahmini yaparken :) Trabzon maçına ise tamamen hissi olarak 1 puan yazıyorum. O maçta fener favoridir bence de ama bir sürpriz yaşanacağını hissediyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konya ve Osmanlı maçlarında bence puan kaybetmeleri deği puan kaybetmemeleri anormal olur. Hakem faktörü tabi farklı bir olay ben onu hesaba katmıyorum bu tahmini yaparken :) Trabzon maçına ise tamamen hissi olarak 1 puan yazıyorum. O maçta fener favoridir bence de ama bir sürpriz yaşanacağını hissediyorum.
aynen şuan hakemler olmasaydı 50 puan civarı anca olurlar idi Gs ve Ts için fener maçları bu sene sezonun en önemli maçı olacak o yüzden ölümüne oynayacaklardır  :)

Çevrimdışı 38life

Derbi nasılsa hafta içi oynanacak iki takımda avrupadan elenmiş niye ileri tarihe atıyolar milli maçlardan sonraki hafta içi oynat kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. fener için ne kadar geç oynansa işine gelir ama gs nin gelmez lige lavlu atmak üzereler bizim maça kadar gs bitmiş olur fenerde bunun peşinde lig sonuna doğru oynayıp hem bitik gs yi yenmek hemde gs ye bak bizden sonrada Beşiktaşla oynayacaksın maçı satma demeye getirecek.

Türkiye kupası maçının olmadığı ilk hafta içi oynanmalı derbi ötesi ligi tehlikeye sokar.

Gs lig sonuna kadar devamlı bir "ilk 4 içinde kalma çabası" içinde olacaktır. Gs hedefsiz değil...

Çevrimdışı yigitcan1903

Klasik stres başlamış
Kamuoyu yaratayım derken sadece panik yaratıyoruz
Olayı gündemde tutalım sadece
"Öldük bittik fener şampiyon" diye çaresizleri oynamayalım
Yok "aziz bitircek bu işi abi" falan
Adamlar da bu algı oluşsun diye dört dönüyor zaten korkudan
Sakin olun çabanızdan rakip etkilensin