Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306176 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Su an facebookta fener taraftari 'şike yalanlariyla bizi yikmaya calisiyolar, hepinize inat sampiyon olacagiz' falan diyolar allahim delirecem

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar ben olayin gs macinda cozulecegini dusunuyorum yani osmanlispor ve konyaspor maclari formalite olur. Yok fb iteklene iteklene son haftalara potada sokulursA da cikip yenecegiz onumuze geleni.

Ben en zor macin bursaspor maci oldugunu dusunuyorum. Bursasporun iyi bir kadrosu var ve iyi oynuyorlar ve bize gers gelecek bir takim.

Aziz budur iste. Ben boyle bir baskan istemem ama bizim yonetimlerin zayifligi da ortada. Biraz taraftarini dusunmesi lazim yonetimde olan insanlarin. Birilerine diyet borcu olanlar girmesin yonetime.

Çevrimdışı sallapati

Kameraman olayını çok büyütmeyin.. Onlar istediği tarihi isteyebilir.. önemli olan TFF nin ne yapacağı...

Arkadaşlar biz yanlış yere odaklanıyoruz... Hala kimse gerekli önemi vermiyor... twitterda ve bu forumda aşağıdaki videonun yanlış yorumlandığını görüyorum. TFF Aziz yıldırım a söz verdi gibi algılanıyor. Videonun sonunu dikkatli dinleyin...  "YD , O şahsa söz verdi diyor".. üstünde durmamız gereken konu bu... O şahsa söz verildiyse durum vahim demektir...

Biz burda YD yi sıkıştırmalıyız.. Fikret Orman ve Beşiktaş taraftarı YD ye baskı uygulayıp.. bu açıklamayı gündemde tutmalıdır....YD ye "kime söz verdin demelidir ... videoun  sonunu dikkatle dinleyin...

https://twitter.com/disi__kartallar/status/711691414577532928

Çevrimdışı MUTE

Fikret Orman: 'Aralarında böyle bir konuşma geçip geçmediğini bilmiyorum. Böyle bir uzlaşmanın olmadığını düşünüyorum. Derbi kimsenin keyfine göre ertelenen bir maç değil, terörden dolayı ertelenen bir maç'

Bunu diyen başkan Beşiktaş'ın. Ya kimse kusura bakmasında yumruğunu masaya vuramayan böyle bir camia şampiyon falan olamaz. Kimse kendini kandırmasın. Acilen Fikret Orman böyle bir açıklama yaptığı için Beşiktaş taraftarından özür dilemelidir.

Çevrimdışı sallapati

DEMİRÖREN , FB ŞAMPİYON OLACAK DİYE DÜNYA ÜZERİNDEKİ HANGİ ŞAHISA SÖZ VERDİ? LÜTFEN AÇIKLASIN

Çevrimdışı Kalyoncu

Fikret Orman: 'Aralarında böyle bir konuşma geçip geçmediğini bilmiyorum. Böyle bir uzlaşmanın olmadığını düşünüyorum. Derbi kimsenin keyfine göre ertelenen bir maç değil, terörden dolayı ertelenen bir maç'

Bunu diyen başkan Beşiktaş'ın. Ya kimse kusura bakmasında yumruğunu masaya vuramayan böyle bir camia şampiyon falan olamaz. Kimse kendini kandırmasın. Acilen Fikret Orman böyle bir açıklama yaptığı için Beşiktaş taraftarından özür dilemelidir.
Ne diyebilir konuştuklarını biliyomuyuz bakkal dükkanımı yönetiyo emin olmadan nasıl sallasın belki uefa ile ilgili birşey diyo nasıl emin olsun niye ortamı geriyoruz  gerginlik herzaman fenere yaramış finallerde şampiyonluk kaybeden onlar bırakalım işimize bakalım gündeme geldi tamam herkes konusuyo istediğimizi aldık gs lobiside öyle küçümsenmez onlar ne zaman isterse o zaman oynarlar onlarda asla masaya yumruk vurmaz işini halleder köşesine çekilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nartallo

Seversiniz sevmezsiniz ama Turgay Demir, Fatih Doğan ve birkaç muhabir ellerinden geleni yapıyorlar. En azından dönen dolapları gündeme taşıyorlar. Adamların yemedeği hakaret kalmadı...

Efsane diye nitelenen kişiler de her zaman ki gibi başlarını kuma gömmüşler, takım azıcık düşsün hocaya, takıma vurmak için çıkarlar dışarı...

Çevrimdışı can1903

Fenerbahçe a.a. Bunlar adam filan değil. Soyu tükenmeli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mülkübey

Fb nin geçmiş şampiyonluklarında kimbilir daha bilinmeyen neler oldu. Ortaya çıkanlar bile iğrenç.  Adalet olsa Fener şimdi amatörde oynuyordu.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sallapati

Fb nin geçmiş şampiyonluklarında kimbilir daha bilinmeyen neler oldu. Ortaya çıkanlar bile iğrenç.  Adalet olsa Fener şimdi amatörde oynuyordu.

:claps: :claps:

Çevrimdışı sallapati

beyler dikkat , bu söz olayı konusunda akşam Derin Futbol da manipülasyon yapacaklar... İvan bebek ile ilgili söz verildi diyecek yandaş Ahmet Çakar...

Bunlara kanmayın.. Bir yöneticimiz akşam bağlanmalı.. YD , DÜNYA ÜZERİNDEKİ HANGİ ŞAHISA SÖZ VERDİ? diye sormalı..

YD , RTE ye mi söz verdi FB nin şampiyon olması için?..

Aziz Yıldırım açıkça YD yi tehdit ediyor.. Reis e söz verdin. bizi şampiyon yapacaksın diyor.."anladın sen onu" demeye getiriyor...  İlk isteklerini yaptı YD , maçı erteledi.. ikinci istekleri FB nin şampiyon yapılması.... videonun sonunu defalarca dinleyin.. Bu video çoğu yerde kesilip kırpılıp yayınlandı... o bölüm çıkartıldı...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Diyebileceklerini gayet usturuplu bir şekilde söylemiş. aziz bu gün cb nin ev sahibi olduğu kulüpler birliği toplantısına da gitmemiş. sarı kızlardan kırmızı olan yanımızda , Ts yanımızda , güzel geçecek her şey . Gün sakin kalma zamanı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Diyebileceklerini gayet usturuplu bir şekilde söylemiş. aziz bu gün cb nin ev sahibi olduğu kulüpler birliği toplantısına da gitmemiş. sarı kızlardan kırmızı olan yanımızda , Ts yanımızda , güzel geçecek her şey . Gün sakin kalma zamanı.

danışıklı dövüş olabilir aziz in katılmaması .. bu şekilde BJKye karşı  ilerde yapılacak her türlü haksızlıkta , iki taraf da dahlimiz yoktu diyecek...

Çevrimdışı b.damatoglu

beyler dikkat , bu söz olayı konusunda akşam Derin Futbol da manipülasyon yapacaklar... İvan bebek ile ilgili söz verildi diyecek yandaş Ahmet Çakar...

Bunlara kanmayın.. Bir yöneticimiz akşam bağlanmalı.. YD , DÜNYA ÜZERİNDEKİ HANGİ ŞAHISA SÖZ VERDİ? diye sormalı..

YD , RTE ye mi söz verdi FB nin şampiyon olması için?..

Aziz Yıldırım açıkça YD yi tehdit ediyor.. Reis e söz verdin. bizi şampiyon yapacaksın diyor.."anladın sen onu" demeye getiriyor...  İlk isteklerini yaptı YD , maçı erteledi.. ikinci istekleri FB nin şampiyon yapılması.... videonun sonunu defalarca dinleyin.. Bu video çoğu yerde kesilip kırpılıp yayınlandı... o bölüm çıkartıldı...

Bana da öyle geliyor. Reise söz verildi. Bizi doğrayacaklar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Bana da öyle geliyor. Reise söz verildi. Bizi doğrayacaklar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğramayla kalsa keşke.. fb nin kalan 9 maçında neler olacak kimbilir...

Vay arkadaş...

Birde bunlar bizim bildiklerimiz. Acaba daha neler bilmiyoruz. Beyler Beşiktaş şampiyon olursa (Hakaret Yasak)₅ Galatasaray şampiyon olmuş kadar sevinecek duruma geldim. Yeter ki bu adiler şampiyon olmasın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 18:55:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Spor Toto Süper Lig'de 2015 - 2016 sezonunun şampiyonluk oranlarında güncelleme yapıldı.
İddaa Risk Yönetimi, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk oranlarını değiştirdi.

Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı 1,95'ten 1,65'e düşerken; Fenerbahçe'ninki ise 1,40'tan 1,70'e yükseldi.

Fener 1.40'a ne ara inmişti? Nasıl inebilmişti?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Fener 1.40'a ne ara inmişti? Nasıl inebilmişti?

çok güzel yere değinmişssin.. puan puanayken 1.40 a nasıl indi o oran geçen hafta.. ciddi bir istihbarat yoksa

Çevrimdışı sallapati

Vay arkadaş...

Birde bunlar bizim bildiklerimiz. Acaba daha neler bilmiyoruz. Beyler Beşiktaş şampiyon olursa (Hakaret Yasak)₅ Galatasaray şampiyon olmuş kadar sevinecek duruma geldim. Yeter ki bu adiler şampiyon olmasın.

aynen baba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 19:02:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunların niyeti belli. Bu seneyi Fener'e verip batıktan çıkarmak, seneye de yeni açılan stadıyla Beşiktaş'a sırayı vermek. Ama yemezler.

Sakin alın. Elimizden alacaklar, biçecekler öldürecekler diye kurban psikolojisine girip kendinize acımayın çünkü istedikleri bu. Bu sinerji olursa hakeme gerek kalmaz takım takılır bir yerde.

Bu takım Trabzon'dan averaj ile aldı ligi. Bursa'ya kaybetti. Ne yaparsa yapsın olmayınca olmuyor 8 maçımız var çıkacağız kazanacağız hepsi bu.

Antalya'da da Trabzon'da da gördük hakem ne yaparsa yapsın Beşiktaş iyi olursa kazanıyor. Korkmayın bırakın hadsizler titresin, rezil kepaze olsunlar. Tarihe tüm bu pisliklere rağmen kazanılan şampiyonluk olarak geçecek bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Beyler sakin olun
Şu an olması gereken oldu. Yeterince yer etti basında ve sosyal medyada
Daha fazlası bize zarar verebilir.Birçok arkadaşın söylediği gibi sakin kalmamız bizim yararımıza

Çevrimdışı sallapati

Bunların niyeti belli. Bu seneyi Fener'e verip batıktan çıkarmak, seneye de yeni açılan stadıyla Beşiktaş'a sırayı vermek. Ama yemezler.

Sakin alın. Elimizden alacaklar, biçecekler öldürecekler diye kurban psikolojisine girip kendinize acımayın çünkü istedikleri bu. Bu sinerji olursa hakeme gerek kalmaz takım takılır bir yerde.

Bu takım Trabzon'dan averaj ile aldı ligi. Bursa'ya kaybetti. Ne yaparsa yapsın olmayınca olmuyor 8 maçımız var çıkacağız kazanacağız hepsi bu.

Antalya'da da Trabzon'da da gördük hakem ne yaparsa yapsın Beşiktaş iyi olursa kazanıyor. Korkmayın bırakın hadsizler titresin, rezil kepaze olsunlar. Tarihe tüm bu pisliklere rağmen kazanılan şampiyonluk olarak geçecek bu sene.

Haklısın umutsuzluğa kapılmayalım ama ekmeğimizi de yedirmeyelim.. karşımızda 24 saat aklı hinliğe çalışan bir camia var.. Avrupadan da elendikten sonra 24 saat masa başı oyunlara girişecekler... Fikret Orman ve yönetimini uyarıp biz de lobimizi devreye sokmalıyız..

Vodafone un az mı lobisi var dünyada?? Koç Grubu?? Fikret Orman , Ahmet Nur Çebi.. boş durmamalı... karşı hamleler yapmalı... Hakem atamaları konusunda baskı kurmalı , bunların açıklamalarına karşı zekice açıklamalar yapmalı... Diğer klüp başkanlarıyla dirsek temasında olmalı... Bence şu aşamada stada odaklanmak yerine Aziz Yıldırım cephesine  yığınak yapmak gerekiyor...,

gerekirse 100 milyon alacağı faiziyle verilip YD nin onlarla işbirliği yapması engellenmeli...

Çarşı da cephe açmalı kendine bence... Çarşının da lobisi güçlü.. yek vücut olmalıyız...

8de 8den başka düşüncemiz olmamalı camia olarak
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 19:15:13 sallapati ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Allah kahretsin seni Aziz yıldırım tüh ulan sana
Şu görüntülere bak ayıp ulan ayıp.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 19:43:01 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Ersoy

Ligi adamlar kurmuşlar kafalarında.Ama planları suya düşecek.Biz şampiyon olacağız.
Bundan sonra her sene!